Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Han!$;Lfc je napisao/la:Lavezzi zainteresovan da pređe u nekom velikom klubu. Zainteresovani timovi za ovog igrača su Liverpool i Manchester City.
Raul Meireles izgleda napušta Liverpoola zato jer je tražio povišnicu.
Najbolji igrač u prošloj sezoni, naravno da zaslužuje povišnicu. A što se tiče Adama govori se da bi trebao potpisati uskoro (znam da se to govori skoro 1 mjesec ali izgleda da bi sad trebao stvarno potpisati), samo se čeka da se objavi na stranici Liverpoola. Ako dođe dobra ponuda za Raula možemo ga slobodno prodati za manje od 16 miliona ne bih ga prodao dakle negdje od 16-22 miliona.reds_forever je napisao/la:Han!$;Lfc je napisao/la:Lavezzi zainteresovan da pređe u nekom velikom klubu. Zainteresovani timovi za ovog igrača su Liverpool i Manchester City.
Raul Meireles izgleda napušta Liverpoola zato jer je tražio povišnicu.Pa ako je istina da Cole ima primanja od 90 000 funti sedmicno, neka je zatrazio
Ja ipak mislim da su to sve glupa nagadjanja i da Raul ostaje.
ma to ti je normala ovdjereds_forever je napisao/la:Cekajte, zasto vi govorite o Adamu kao da sigurno dolazi kad na stranici kluba jos uvijek nema takve vijesti![]()
Ma ne pitaj Kenija ovaj forum ovdje vodi klub i postavlja igrace na transfer liste i slicno, a na transfer listi je jer navodno dolazi Adam koji je takodjer mnogo bolji igrac od RaulaSanchez_8 je napisao/la:Nisam par dana bio bilzu bilo kakvog izvora informacijaEvo sad geledam opet samo gomila spekulacija .
I ako neko moze samo da mi objasni sta je sa Raulom i koje je razlog sto je on na transfer listi , mislim da je Keny svijestan toga da je Raul bio najbolji pojedinac prosle sezone ?!
Lavezzi je strasan igrac, borben, brz, prodoran poput Kuyta, jedan od najzasluznijih sto se Napoli plasirao u ligu prvaka, volio bi kad bi kad nas dosaoHan!$;Lfc je napisao/la:Lavezzi zainteresovan da pređe u nekom velikom klubu. Zainteresovani timovi za ovog igrača su Liverpool i Manchester City.
Raul Meireles izgleda napušta Liverpoola zato jer je tražio povišnicu.
ima li logike za Downinga dati 20mil?Jimmy from the hood je napisao/la:Sta ce nam LavezziDati oko 25 miliona za istog igraca tipa Suarez je besmisleno. Dovesti Matu, Downinga, Clichya, Adama, Wickhama, Danna i zamjenu za Reinu za oko 70 miliona. Rijesiti se ovih polovnjaka i to je to.
![]()
Ima, potrebno nam je lijevo krilo a ako ga ne daju ispod sta se moze?bimbrlica je napisao/la:ima li logike za Downinga dati 20mil?Jimmy from the hood je napisao/la:Sta ce nam LavezziDati oko 25 miliona za istog igraca tipa Suarez je besmisleno. Dovesti Matu, Downinga, Clichya, Adama, Wickhama, Danna i zamjenu za Reinu za oko 70 miliona. Rijesiti se ovih polovnjaka i to je to.
![]()
zar nisu i mata i downing lijeva krila ?Jimmy from the hood je napisao/la:Ima, potrebno nam je lijevo krilo a ako ga ne daju ispod sta se moze?bimbrlica je napisao/la:ima li logike za Downinga dati 20mil?Jimmy from the hood je napisao/la:Sta ce nam LavezziDati oko 25 miliona za istog igraca tipa Suarez je besmisleno. Dovesti Matu, Downinga, Clichya, Adama, Wickhama, Danna i zamjenu za Reinu za oko 70 miliona. Rijesiti se ovih polovnjaka i to je to.
![]()
Mada ne vjerujem da ce biti doveden za te pare, ubijedjen sam da nece kostati iznad 15.
Jesu, i dosli bi kao zamjena za Colea, Jovanovica i Maxijabimbrlica je napisao/la:zar nisu i mata i downing lijeva krila ?
ma ne znam opet mi nekako previse 15-20mil za Downinga,mislim da bi se za te pare mogao naci i bolji igrac al et,to je samo moje misljenjeJimmy from the hood je napisao/la:Jesu, i dosli bi kao zamjena za Colea, Jovanovica i Maxijabimbrlica je napisao/la:zar nisu i mata i downing lijeva krila ?
Jimmy from the hood je napisao/la:Jesu, i dosli bi kao zamjena za Colea, Jovanovica i Maxijabimbrlica je napisao/la:zar nisu i mata i downing lijeva krila ?
Kakvo pruzanje sansi nek idu negdje drugo,gdje se daju sanse il ispunjavaju zelje,nije im ovo ispuni mi zelju valjda je(u stvari siguran sam) uprava zna sta donosi pruzanje tih sansi(deranje po dzepu,a deranja i truda na terenu nece biti ni na mapi).Blue_He4rt je napisao/la:Jimmy from the hood je napisao/la:Jesu, i dosli bi kao zamjena za Colea, Jovanovica i Maxijabimbrlica je napisao/la:zar nisu i mata i downing lijeva krila ?
Sta se desilo sa Maxi-jem?Nisam upucen.I njega ste odbacili ?Sve trojici se moze pruziti jos jedna sansa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.