Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds_forever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds_forever » 26 jun 2011, 21:21

Cekajte, zasto vi govorite o Adamu kao da sigurno dolazi kad na stranici kluba jos uvijek nema takve vijesti :roll: :?:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 26 jun 2011, 21:30

Lavezzi zainteresovan da pređe u nekom velikom klubu. Zainteresovani timovi za ovog igrača su Liverpool i Manchester City.

Raul Meireles izgleda napušta Liverpoola zato jer je tražio povišnicu.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 26 jun 2011, 21:32

Han!$;Lfc je napisao/la:Lavezzi zainteresovan da pređe u nekom velikom klubu. Zainteresovani timovi za ovog igrača su Liverpool i Manchester City.

:lol: Pa ako je istina da Cole ima primanja od 90 000 funti sedmicno, neka je zatrazio :D Ja ipak mislim da su to sve glupa nagadjanja i da Raul ostaje.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 26 jun 2011, 21:36

reds_forever je napisao/la:
Han!$;Lfc je napisao/la:Lavezzi zainteresovan da pređe u nekom velikom klubu. Zainteresovani timovi za ovog igrača su Liverpool i Manchester City.

:lol: Pa ako je istina da Cole ima primanja od 90 000 funti sedmicno, neka je zatrazio :D Ja ipak mislim da su to sve glupa nagadjanja i da Raul ostaje.
Najbolji igrač u prošloj sezoni, naravno da zaslužuje povišnicu. A što se tiče Adama govori se da bi trebao potpisati uskoro (znam da se to govori skoro 1 mjesec ali izgleda da bi sad trebao stvarno potpisati), samo se čeka da se objavi na stranici Liverpoola. Ako dođe dobra ponuda za Raula možemo ga slobodno prodati za manje od 16 miliona ne bih ga prodao dakle negdje od 16-22 miliona.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 jun 2011, 21:39

reds_forever je napisao/la:Cekajte, zasto vi govorite o Adamu kao da sigurno dolazi kad na stranici kluba jos uvijek nema takve vijesti :roll: :?:
ma to ti je normala ovdje :D
You are someone else I am still right here

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 26 jun 2011, 22:27

Mislim da ce biti prava šteta ako Meireles napusti Liverpool jer je zaista odlican igrac za Liverpool i odlicno pojacanje i prošle sezone je bio sigurno jedan od najboljih igraca Liverpoola.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 26 jun 2011, 22:29

Ja se sjecam kad smo jednom u januaru bili Eliu potpisali i svi se radovali i postavljali njegove klipove da bi na kraju taj igrac nestao sa lica zemlje do dana danasnjeg niti jedna informacija o njemu..

Dobro ce biti sto cemo potpisati Adama, jos jednom ponavljam svaka cast Meirelesu ali on je igrao prvu polusezonu kad smo katastrofalno igrali i ne mislim da u njemu lezi nikakva prevaga ka boljoj igri vec u Keniju i Suarezu..

Vrijeme je da pocnjemo razmisljati o krilnim igracima, ako je istina da traze 18-20 miliona za Downinga onda se treba okrenut dovodjenju nekog drugog krilnog igraca.. Bolje dovest Ben Arfu za 9 milina koji bi pruzio i doprinjeo vise nego Downing i Mata zajedno samo ga je sad lom noge malo zeznuo.. Nekima ce ova moja izjava biti smjesna ali pravi fudbalski sladokusci znaju koliko majstorluka i talenta lezi u Ben Arfi, malo ga ponasanje zeza al Suarez je tri puta gori od njega pa sve to Kenny dovede u red.

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 26 jun 2011, 22:43

Nisam par dana bio bilzu bilo kakvog izvora informacija :) Evo sad geledam opet samo gomila spekulacija .

I ako neko moze samo da mi objasni sta je sa Raulom i koje je razlog sto je on na transfer listi , mislim da je Keny svijestan toga da je Raul bio najbolji pojedinac prosle sezone ?!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 26 jun 2011, 23:24

Sanchez_8 je napisao/la:Nisam par dana bio bilzu bilo kakvog izvora informacija :) Evo sad geledam opet samo gomila spekulacija .

I ako neko moze samo da mi objasni sta je sa Raulom i koje je razlog sto je on na transfer listi , mislim da je Keny svijestan toga da je Raul bio najbolji pojedinac prosle sezone ?!
Ma ne pitaj Kenija ovaj forum ovdje vodi klub i postavlja igrace na transfer liste i slicno, a na transfer listi je jer navodno dolazi Adam koji je takodjer mnogo bolji igrac od Raula :mrgreen:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Mirsad_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad_LFC » 26 jun 2011, 23:47

Lavezzi je strasan igrac, borben, brz, prodoran poput Kuyta, jedan od najzasluznijih sto se Napoli plasirao u ligu prvaka, volio bi kad bi kad nas dosao :D

Sto se tice Raula, mislim da ne zasluzuje da ide nakon ovako dobre prve sezone, odlicno je igrao, postigao neke od kljucnih golova poput ong protiv Chelesa u Londonu :D Raul vjerovatno ispasta zboga toga sto Aquilania niko ne zeli da kupi, pa nekoga se moraju rjesit jer je vec guzva u sredini terena :D
walk on with HOPE in your heart

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 27 jun 2011, 00:11

Lavezzi je prije 2 mjeseca izjavio da je Liverpool zainteresovan za njega i da ga već prate jednu godinu. :mrgreen:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 27 jun 2011, 00:20

Sta ce nam Lavezzi :? Dati oko 25 miliona za istog igraca tipa Suarez je besmisleno. Dovesti Matu, Downinga, Clichya, Adama, Wickhama, Danna i zamjenu za Reinu za oko 70 miliona. Rijesiti se ovih polovnjaka i to je to. :? :roll:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 27 jun 2011, 00:21

Jimmy from the hood je napisao/la:Sta ce nam Lavezzi :? Dati oko 25 miliona za istog igraca tipa Suarez je besmisleno. Dovesti Matu, Downinga, Clichya, Adama, Wickhama, Danna i zamjenu za Reinu za oko 70 miliona. Rijesiti se ovih polovnjaka i to je to. :? :roll:
ima li logike za Downinga dati 20mil?
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 27 jun 2011, 00:25

bimbrlica je napisao/la:
Jimmy from the hood je napisao/la:Sta ce nam Lavezzi :? Dati oko 25 miliona za istog igraca tipa Suarez je besmisleno. Dovesti Matu, Downinga, Clichya, Adama, Wickhama, Danna i zamjenu za Reinu za oko 70 miliona. Rijesiti se ovih polovnjaka i to je to. :? :roll:
Ima, potrebno nam je lijevo krilo a ako ga ne daju ispod sta se moze?
Mada ne vjerujem da ce biti doveden za te pare, ubijedjen sam da nece kostati iznad 15.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 27 jun 2011, 00:26

Jimmy from the hood je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la:
Ima, potrebno nam je lijevo krilo a ako ga ne daju ispod sta se moze?
Mada ne vjerujem da ce biti doveden za te pare, ubijedjen sam da nece kostati iznad 15.
zar nisu i mata i downing lijeva krila ? :?

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 27 jun 2011, 00:29

opet lavezzi :lol:
da nije opet njegov agent rekao da je blizu potpisa za Liverpool i da smo poslali ponudu koju u napoliu nece moci odbiti :roll:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 27 jun 2011, 00:31

bimbrlica je napisao/la:zar nisu i mata i downing lijeva krila ? :?
Jesu, i dosli bi kao zamjena za Colea, Jovanovica i Maxija ;)

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 27 jun 2011, 00:34

ma ne znam opet mi nekako previse 15-20mil za Downinga,mislim da bi se za te pare mogao naci i bolji igrac al et,to je samo moje misljenje :D

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 27 jun 2011, 00:37

Sta se desilo sa Maxi-jem?Nisam upucen.I njega ste odbacili ?Sve trojici se moze pruziti jos jedna sansa.
Chelsea F.C.

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 27 jun 2011, 00:46

Blue_He4rt je napisao/la:

Sta se desilo sa Maxi-jem?Nisam upucen.I njega ste odbacili ?Sve trojici se moze pruziti jos jedna sansa.
Kakvo pruzanje sansi nek idu negdje drugo,gdje se daju sanse il ispunjavaju zelje,nije im ovo ispuni mi zelju valjda je(u stvari siguran sam) uprava zna sta donosi pruzanje tih sansi(deranje po dzepu,a deranja i truda na terenu nece biti ni na mapi).
Jednostavno odredeni igraci u timu nemaju kvaliteta,Maxi je tek pred kraj poceo nesto pokazivati al ako se dovedu jos 2 krila za njega nema mjesta ni na klupi,a moze se uzet za njeg tako da treba i o tom razmisljat(unovcit ga),a o gospodi Jovanovic(prodat za koliko ko da),Cole(moze se jos uzeti na ime) netreba ni razmisljati da ostanu u klubu,u vrhu platnog spiska,a pokazano jedno veliko NISTA,tako da sto se mene tice imaju pozdrace i vec sad ih neracunam u timu.Pored ove 2 ima jos igraca kojih se treba rjesiti:Poulsen i Konchensky(prodat za koliko ko da)-jedno od zla koje nam je ostavio Roy Hodgson,a ni Jones nije toliko daleko izlasku iz kluba posto se trazi rezervni golman(svejedno mi je ko ce to biti) pa iz tog zakljucka bi se dao naslutiti njegov odlazak sto se mene tice on je ni tam ni vam,Pepe je broj 1!
To su otprilike ti igraci koji su prikazali nista,koji imaju velika primanja i koje ne bi volio gledati u Liverpoolu,a siguran sam da ce i pored dovodenja biti i odlazaka(cistka).
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.