FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

newbie
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la newbie » 06 jul 2009, 22:24

prema rjecima nekih momaka koji su bili u medjugorju ovaj brazilac je odlican kazu da se bas istakao na tekmi
Ko zna mozda i mi ubodemo nekog stranca :D

Ajdin_RA81
Kontakt:

Post Postao/la Ajdin_RA81 » 06 jul 2009, 22:33

asim sakljic potpiso za velez nista od transfera u zelju!velez se ojaco sa dobrim igracima(kodro,kajtaz,hadzidulbic,coric,skaljic....) MOZDA VELEZ OSVOJI PRVENSTVO AKO GA SUDIJE NE POKRADU :D ;)

miki27
Kontakt:

Post Postao/la miki27 » 06 jul 2009, 22:39

Baš će ga pokrasti kao i lani i preklani. Pa da nije saveza davno bi drugu ligu igrao.

Zaghy
Kontakt:

Post Postao/la Zaghy » 06 jul 2009, 22:46

Komunikacija je napisao/la:
Zaghy je napisao/la:Jest da su sranj*** od novina, ali evo u sanu zanimljivih naslova

Duško Bajević zove Bekrića u AEK
Osim: Ni da milion ponude, ne ide Bekrić nigdje * Ima ugovor sa Željezničarom do decembra 2010. godine

Osim bez milosti: Sladoled u Međugorju košta 150 KM
Struci je za oko zapeo i jedini strijelac za GOŠK, 22-godišnji veznjak Rako * Mirsad Bešlija posljednjih dana žalio se na povredu aduktora *Oduševio je Alen Mešanović
I vi bi za prvaka,SLADOLED VAM SKUP...**** to majku! :D
Pa nigdje ne pise da je skup vec da toliko kosta, to je samo naslov u kvazi-novinama "san" i bog zna na sta se to odnosi, cijeli tekst jos nije dostupan na stranici
moderator edit: bez vrijedjanja drugih korisnika molio bih

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 06 jul 2009, 22:50

Ajdin_RA81 je napisao/la:asim sakljic potpiso za velez nista od transfera u zelju!velez se ojaco sa dobrim igracima(kodro,kajtaz,hadzidulbic,coric,skaljic....) MOZDA VELEZ OSVOJI PRVENSTVO AKO GA SUDIJE NE POKRADU :D ;)
hm, rekoh ja jednom ako ne dodje Skaljic kod nas doci ce Colic pa kako ti lakse a Velez osvaja PL cim Tito ustane iz groba :D Garant je neko od igraca na priprema jeo sladoled na pripremama pa je kaznjen
Zadnja izmjena: lenovo, dana/u 06 jul 2009, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 06 jul 2009, 22:51

A ja bi shvatio posalicu :D
moderator edit: ja do sad nisam vidio niti jednu zivotinju na forumu,to se tebi ucinilo sigurno
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar

sasatm87
Kontakt:

Post Postao/la sasatm87 » 06 jul 2009, 22:52

kakav god da je tekst mi stedimo novce i ako bog da bicemo prvaci
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 06 jul 2009, 23:59

Skaljic ostaje u ŽELJI :!:
Nova garnitura dresova stize pred pocetak prvenstva :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Dzoka The maniacs
Kontakt:

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 07 jul 2009, 02:05

Komunikacija je napisao/la:
Zaghy je napisao/la:Jest da su sranj*** od novina, ali evo u sanu zanimljivih naslova

Duško Bajević zove Bekrića u AEK
Osim: Ni da milion ponude, ne ide Bekrić nigdje * Ima ugovor sa Željezničarom do decembra 2010. godine

Osim bez milosti: Sladoled u Međugorju košta 150 KM
Struci je za oko zapeo i jedini strijelac za GOŠK, 22-godišnji veznjak Rako * Mirsad Bešlija posljednjih dana žalio se na povredu aduktora *Oduševio je Alen Mešanović

I vi bi za prvaka,SLADOLED VAM SKUP...**** to majku! :D

Da je Amar Osim zaveo pravu disciplinu u ekipi, pokazuje i to da se strogo zabranjena konzumacija sladoleda skupo naplaćaje - 150 KM. Zamalo je Haris Bešlija olakšao svoj budžet kada ga je Osim vidio da želi kupiti sladoled. - U Međugorju ti je najskuplji sladoled na svijetu i košta 150 KM, a ne marku, pa ti vidi - dobacio je Osim Bešliji. nije da nema para neqo procitaj ultrasu mangosu!
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!

Dzoka The maniacs
Kontakt:

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 07 jul 2009, 02:09

Amar Osim nije sitničav nakon prvih dana priprema, iako je svjestan da njegov stručni štab očekuje još puno posla.Dino Đurbuzović i Almir Memić "razvlače" igrače, Adnan Gušo golmane. Radi se žestokim tempom.- Nakon utakmice sa GOŠK-om, nisam nezadovoljan. Daleko od toga da sam zadovoljan, ali ovo je prva faza i nije jednostavno - kaže Osim. Vidjelo se da postoji kvalitet, ali i dosta nedostataka. Oduševio je Alen Mešanović, ali i Elvis Mešić, stoper koji je stigao iz Cibalije. Nedžad Serdarević i Asim Škaljić polako ulaze u pravi ritam, a više od njih će se vidjeti u večerašnjem meču protiv Zrinjskog u Mostaru.Večeras bi trebao debitirati i Benjamin Čolić, talentovani veznjak koga svi hvale. Brazilac Rafael odigrao je solidno protiv GOŠK-a, a pažnju na sebe skrenuo je mladi Hajdukov junior Marko Ferić, rođen 1990. godine koji igra na poziciji lijevog beka. - Vrlo je interesantan igrač, još ćemo vidjeti kako će igrati u pripremnim utakmicama. Osimu, Đurbuzoviću, Memiću i Guši za oko je zapeo i jedini strijelac za GOŠK, 22-godišnji veznjak Rako, koji bi se mogao priključiti Željezničaru.Mirsad Bešlija posljednjih dana žalio se na povredu aduktora, zbog koje nije igrao protiv GOŠK-a. Bešlija polako ulazi u trenažni proces, trener Osim je zadovoljan s njim i od nekadašnjeg bh. reprezentativca se puno očekuje u narednoj sezoni.Ono što se na prvu može primjetiti prilikom posjete Željinoj bazi u Međugorju je dobra atmosfera, ali i gvozdena disciplina. Amar Osim koji je evidentno zreliji, daleko iskusniji i pametniji nego u prvom mandatu, drži sve konce u svojim rukama, a odlično mu asistiraju Đurbuzović, Memić i Gušo. Da je Amar Osim zaveo pravu disciplinu u ekipi, pokazuje i to da se strogo zabranjena konzumacija sladoleda skupo naplaćaje - 150 KM. Zamalo je Haris Bešlija olakšao svoj budžet kada ga je Osim vidio da želi kupiti sladoled. - U Međugorju ti je najskuplji sladoled na svijetu i košta 150 KM, a ne marku, pa ti vidi - dobacio je Osim Bešliji. Bez obzira na velike turbulencije koje su se desile u klubu, promjene iz korjena u rukovodećem i stručnom kadru, nerealno je odmah u prvoj sezoni očekivati neki veliki rezultat, posebno ne osvajanje titule prvaka države. Jer, pred Željom je težak put koji mora proći, budući da je klub u proteklih nekoliko godina puno nazadovao, praktično na nivo iz 1996. godine.I, za kraj, kada je raport sa priprema "plavih" u pitanju, svakodnevno neko dođe u posjetu stručnom štabu i igračima Željezničara u Međugorju. Protekle nedjelje su sportski centar Nike Dodiga pohodili Nijaz Brković, Amir Smiječanin i Suad Zeljković, članovi Predsjedništva kluba, Josip Čilić legendarni igrač Želje, Spomenko Mandić bivši nogometni sudija i drugi...

E. Delić

Muharemović i Bešlija u Zvijezdi?

Dino Muharemović vezista Željezničara kome ugovor s klubom ističe za desetak dana, mogao bi zajedno sa Harisom Bešlijom potpisati za Zvijezdu iz Gradačca. Ratko Ninković je svojevremeno prvi gurnuo u vatru Muharemovića, a ovaj je bio otkrovenje prvenstva, da bi pao u formi nakon povrede. Haris Bešlija je jedan period igrao u Zvijezdi gdje su ga odlično prihvatili.

Ko će biti direktor?

Bivši sportski direktor "plavih" Dželaludin Muharemović, najozbiljniji je kandidat za direktora FK Željezničar, nakon ostavke koju je podnio Samir Ahmedbegović. S obzirom na to da je Amar Osim kao glavni menadžer objedinio funkcije šefa stručnog štaba i sportskog direktora, tako je Dželaludin Muharemović ostao bez svoje pozicije. Kako je propala opcija preuzimanja FK Famos (u Hrasnicu je otišao Haris Alihodžić), Muharemović je posljednjih dana obnašao funkciju tehnika, odnosno sekretara stručnog štaba. U narednim danima trebalo bi zasjedati Predsjedništvo Željezničara na kojem bi se trebao imenovati direktor kluba. Almir Gredić je, navodno, odustao!

Dzoka The maniacs
Kontakt:

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 07 jul 2009, 02:13

Grčki AEK kojeg s klupe vodi proslavljeni bh. trener Duško Bajević, želi u svoje redove dovesti Samira Bekrića (25) najboljeg igrača Željezničara i najboljeg strijelca "plavih" protekle sezone (osam postignutih golova). Informaciju nam je potvrdio i Bekrić, koji se nalazi na pripremama sa Željezničarom u Međugorju.

- Istina je da sam razgovarao s ljudima iz Grčke, te sa Duškom Bajevićem koji me želi u AEK-u. Drago mi je što se takav trener interesuje za mene, zaista sam počašćen. Što se mene lično tiče, volio bih da nastavim karijeru u inostranstvu, jer mislim da je došlo vrijeme. Moja je želja da idem, ali ako Amar Osim odluči da ostanem, onda mi nema druge - kazao je Bekrić i dodao:

- Bajević je odveo Sanela Jahića u Grčku. Jaha je napredovao kod njega, postao je još bolji igrač. Kako stvari stoje, menadžer Amar Osim ne želi ni da čuje o odlasku svog najboljeg igrača u AEK.

- Ni da plate milion eura, ne bih te pustio - navodno je rekao Osim na pitanje Bekrića da li će ga pustiti u inostranstvo. Ranije se govorilo da Bekrić ima klauzulu u svom ugovoru prema kojoj može napustiti Željezničar u slučaju da neko ponudi za njega 50.000 eura. Još jedan pokazatelj kakva se sramotna politika provodila u Želji u mandatu Faruka Telibećirevića i Samira Ahmedbegovića.

- Svjestan sam da Željo pravi tim za narednu sezonu, da je dolaskom Amara Osima krenulo na bolje. Vidi se to na svakom koraku, vidi se da ima pomaka. Ako ostanem u Želji, učinit ću sve da naredne sezone budem bolji i da pomognem klubu da napravi što bolji rezultat - Bekrićeve su riječi. amir Bekrić ima ugovor sa Željezničarom do decembra 2010. godine, a na Grbavicu je stigao iz Srebrenika. Na Grbavici se afirmisao i postao najbolji igrač ekipe, a nedavno je igrao i za A-reprezentaciju BiH u prijateljskom meču protiv Uzbekistana.

E LJUDI VIDI TE DA JE BEKRIC NAJBLIZI OSTANKU U ZELJI! POZZ EVO MORO SAM OSTAT DO 2 NA NETU DA BIH OVO SKINO : :mrgreen:

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 07 jul 2009, 02:33

Kako bih volio da Muharemović (njega baš i ne gotivim previše) i Hare Bešlija dođu u klub, inače sa Bešlijom sam oduvijek bio dobar, legenda dečko.

Nadam se da će bar on doći, valjda je sada crna serija ozljeda iza njega.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 07 jul 2009, 09:15

beslija se nekako bio uklopio u igru zvijezde dok je igrao..ali tada je bio samo na posudbi...raja ga je volila..i super bi bilo kad bi dosao ponovo
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 jul 2009, 12:30

Izgleda da kod amara muharemovic i beslija h. nece imat mjesta :?

ultra manijak
Kontakt:

Post Postao/la ultra manijak » 07 jul 2009, 13:02

zeljo sampion
ZBOG TEBE RODJEN I S TOBOM CU DA UMREM
I MOJE SRCE TEBI PRIPADA,
JA ZAUVJEK SA TOBOM CU DA BUDEM,
JER BEZ TEBE NEMOGU NIKADA

sasatm87
Kontakt:

Post Postao/la sasatm87 » 07 jul 2009, 13:26

licno mi nikada muharemovic nije lezao ali eto..a zao mi je sto ce eto mozda beslija mladji da ode mogao bi parirati u klubu i uz malo rada jos s njim da bude neizostavna karika u prvih 11 al etttttttt
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 07 jul 2009, 13:52

hujka komandant je napisao/la:
miki27 je napisao/la:Baš će ga pokrasti kao i lani i preklani. Pa da nije saveza davno bi drugu ligu igrao.
vidi mikija sto je pametan jebote pa savez ga i **** i drzava cjela i nedaju mu na svoj stadion,svi rade protiv veleza da ga uniste da bi neki fasisticki klubovi imali mjesta i rahat se takmicili,svi ga unistavaju najveca zrtva je velez,i SDA ga unistava skupa sa HDZ-om,ma ko stigne al to je jos veci motiv da ga volim jos vise do kraja zivota samo velez i niko vise volim ga svim srcem a vrjeme anarhije i fasizma ce proci bice velez opet sto je bio aBd.druga liga,druga liga zaboli nas kita bili bi smo sampioni da je druga tita!!!
:roll:

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 07 jul 2009, 13:55

Ima l kise u Mostaru da svratim pogledati Zrinjski-Zeljo i jel u 20 i 30 @ hujka kad Tito ustane bice Velez opet sampion nista se ti ne sekraj :D
Zadnja izmjena: lenovo, dana/u 07 jul 2009, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 07 jul 2009, 13:57

lenovo je napisao/la:Ima l kise u Mostaru da svratim pogledati Zrinjski-Zeljo i jel u 20 i 30
Je je, u 8 i po,nema kiše ne sekiraj se.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 jul 2009, 13:59

Eagles ne zacatavaj temu :lol: :lol: :lol:

Mesanovic potpisuje na godinu,Skaljic,Serdarevic i Mesic na dvije,Danicic i dzaferovic nisu zadovoljili na probi i odlaze,Feric(junior Hajduka) i rafael ce dobiti jos jednu sansu(izvor:oslobođenje)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], antibot, Kajkutenjoyer, Orvel, riki46 i 43 gosta.