FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sarajlija89
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sarajlija89 » 26 jun 2011, 20:48

jesi li ti gledao ijedan trening,da vidis kako se radi i kako se krv pisa...po meni ovo su jedne od najboljih priprema,bar po onome sto sam ja mogao vidjeti...a ti vjeciti pesimista,iz dana u dan,ccccccccccc...
Pa nije da sam iz Fojnice. :mrgreen: Salu na stranu, bio sam na prvom treningu, tj. na prozivci,poslije su otisli u Fojnicu, ali nije bitno.

Ne sumnjam ja da Dzeno radi najbolje kako zna, ali to nije dovoljno.

Jedno su treninzi, drugo takmicarska forma, trece je cinjenica da ne znamo ni sa kojim cemo igracima nastupati, racunajuci eventualno ove povratnike i pojacanja kao pridoslice, to odmah znaci da je bar njih 4-5 fulilo ove "pripreme", a tretiraju se kao glavni igraci, cetvrto - dolazak novog trenera koji za to vrijeme ne moze ni upoznati ekipu kako treba, a tek nesto vise.. itd...

Nisam pesimista, ja sam samo realan, sanse su nam male ili bolje reci nikakve s obzirom na sve navedeno.Lijepo je sto sta vi optimisticni, ali...
1. nemaju pobjede u evropi
2. zadnji put su bili preije 10tak god
3. gube od mnogo slabijih timova
4. sada su bili u rangu dogane i ostalih kad smo ih izvlacili
5. mi smo za njih barsa
6. nemaju navijace
7. igraju na plasticnoj travi, znaci na zemljanoj nemaju blage
8. igrali smo protiv mnogo jacih ekipa i niko nas nije razvalio
9. jadna im majka :twisted:

Nasa liga je q, dovoljno je samo to reci. A ova nasa ekipa nije ni priblizna onoj od prije dvije sezone, ne znam zasto kao parametar mjerenje uzimate nase ranije rezultate, jer to uopce nema veze sa ovom nasom ekipom, vecini njih bi to bili prvi evropski natupi...

vidjeli smo Borac sa onim drugoligasima iz Svicarske..jbg....amateri :lol:

Eto, da nam ne kvarim raspolozenje, necu vise na ovaj nacin pisati. I ja se nadam i svome klubu zelim sve najbolje, samo pokusavam objektivno sagledati stvari.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 jun 2011, 21:07

Jovic potpisao za nekakve Rumune,posto je bio pod ugovorom dobili smo i neku lovu,nesto sitno vjerovatno,valjda cemo cuti nekad cifru
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 26 jun 2011, 21:25

miky_hz je napisao/la:Jovic potpisao za nekakve Rumune,posto je bio pod ugovorom dobili smo i neku lovu,nesto sitno vjerovatno,valjda cemo cuti nekad cifru
Bilo bi pravo fino i kulturno da izadju u javnost sa cifrom, pa makar je slagali upola !!
Jbg pa i ti rusi bi trebali vec nesto dati ili je prva rata spomzorskog ugovora...pripreme u fojnici i carter do svedske. I to je nesto !!!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 26 jun 2011, 21:32

@ sarajlija
slazem se u vecini onoga sto si napisao
ali ipak ima neke vjere u ove momke u fojnici
jos kad bi im obecali po milju KM za prolaz u sljedece predkolo...pojeli bi i fojnicu i orebro i kosevo i na kraju zasladili sa OVAKO proizvodima
Mislim da si sve u pravu i da fakat sve sporo ide ali isto tako mislim da se na pripremama pravo dobro radi i da vec postoji zavidan nivo fizicke snage kod igraca (naravno kod onih koji su tamo). Po meni je veci problem neuigranost i tek ostaje da se vidi koliko i sta Plisek moze postici na tom planu. Dvije hefte su pred njima...cini mi se i 3 probne tekme...nije fakat puno vremena preostalo za uigravanje ali iskoristiti to limitirano vrijeme i uigrati ekipu sto se moze vise i bolje...pa sta Bog da ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 jun 2011, 21:35

FCS-FCS je napisao/la:pa sta Bog da ;)
Bog neće imat veze sa tim, nego igrači, a ako se budemo uzdali u Boga onda nam se crno piše ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 jun 2011, 21:40

GunnerS je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:pa sta Bog da ;)
Bog neće imat veze sa tim, nego igrači, a ako se budemo uzdali u Boga onda nam se crno piše ;)
:lol: :roll: :evil:

Ajd ba bjezi :P , u koga ce se uzdat nego u Boga, hvala Bogu pa ima nas i vjernika, jer crno nam se pise sa nevjernicima :lol:

Kad kaze Bog, onda aludira na srecu, a sjetite se Helsingborga :P

Znaci, mi u hodu moramo rijesavati kadrovske probleme, dovoditi i uigravati nove igrace, pokusat se sto bolje fizicki spremiti i uigrati da bi imali neki takmicarski nivo, sve to sa novim trenerom koji tek treba upoznati ekipu i koji jos ne zna s kojim igracima uopce raspolaze i koji ce biti na raspolaganju....i sve to u 15 dana...eh...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 jun 2011, 22:00

Ko ce platit pivu :P

Skoro raskinuo ugovor sa Meksikancima 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 26 jun 2011, 22:01

Joj Sarajlija ja kad pročitam neki tvoj post na ovoj temi izgubim volju za životom jbt :lol: :lol:

Haj' makar jednom stavi ovog smajlija :mrgreen: na kraju posta da to izgleda koliko-toliko vedrije ;) :D :D
FORZA MARŠAL !!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 jun 2011, 22:07

hodža je napisao/la:Joj Sarajlija ja kad pročitam neki tvoj post na ovoj temi izgubim volju za životom jbt :lol: :lol:

Haj' makar jednom stavi ovog smajlija :mrgreen: na kraju posta da to izgleda koliko-toliko vedrije ;) :D :D
Ako iko koristi smajlije, taj sam :lol: sto se i vidi iz prilozenog :lol:

Evo, Miki je vec donio dobru vijest, znaci da je Alen nas...

Sto bi Ciro reko: "Jbat cemo im majku" :mrgreen:

valjal?? :lol:

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 26 jun 2011, 22:09

Taman :mrgreen: :lol: :lol:

p.s.

Welcome Alene :D :D
FORZA MARŠAL !!!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 26 jun 2011, 23:11

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

juznjak_do_groba
Kontakt:

Post Postao/la juznjak_do_groba » 27 jun 2011, 01:10

znam koliki je skoro pitar i sve to ali ako uzmemo u obzir da ga je amar pokusavao dovesti u zelju i za vrijeme svog prvog mandata i sve price od prije mjesec dana da bi mogao u zelju nekako se nemojte prerano radovati... kakav bi to samo udarac bio... zato polako

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 27 jun 2011, 01:14

juznjak_do_groba je napisao/la:znam koliki je skoro pitar i sve to ali ako uzmemo u obzir da ga je amar pokusavao dovesti u zelju i za vrijeme svog prvog mandata i sve price od prije mjesec dana da bi mogao u zelju nekako se nemojte prerano radovati... kakav bi to samo udarac bio... zato polako
jedna stvar: skoro ce prije prestati igrati nego otic u zelju !

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 27 jun 2011, 01:14

juznjak_do_groba je napisao/la:znam koliki je skoro pitar i sve to ali ako uzmemo u obzir da ga je amar pokusavao dovesti u zelju i za vrijeme svog prvog mandata i sve price od prije mjesec dana da bi mogao u zelju nekako se nemojte prerano radovati... kakav bi to samo udarac bio... zato polako
Jedan razlog zasto bi presao u zelju ?

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 27 jun 2011, 01:15

Da li bi nekada igrali u Želji?

Sarajevo je jedini klub iz BiH u kojem bi igrao. Možda neki ne znaju, pojedinci iz Želje su mi davali sve što hoću, tražili da napišem sam cifru, ali nikad to nisam mogao uraditi. Za Želju nikad ne bih igrao!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Sole
Kontakt:

Post Postao/la Sole » 27 jun 2011, 02:15

Ti il si lud, il se pravis lud, Skoro nikad ne bih presao u zelju, ali nikad, zato ne pisi gluposti po forumu.
Jedno Osimova zelja, drugo je stvarnost ;)

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 27 jun 2011, 02:23

Sta na kraju bi sa Haskicem i Smigalovicem jesul potpisali ?
Kako vrijeme odmice sve vise mislim da cete pobijediti Svedjane.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 27 jun 2011, 02:32

neutralan__ je napisao/la:Sta na kraju bi sa Haskicem i Smigalovicem jesul potpisali ?
Smigalovic i Haskic bi trebali danas potpisati kao i novi trener.. ;)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 27 jun 2011, 02:35

Giallorossi je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Sta na kraju bi sa Haskicem i Smigalovicem jesul potpisali ?
Eh super,drago mi je.
I to bas na Haskicev rodjendan,nije mogao bolji poklon,hehe. :)
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Mr.Casual
Kontakt:

Post Postao/la Mr.Casual » 27 jun 2011, 02:41

neutralan__ je napisao/la:
Giallorossi je napisao/la:
Eh super,drago mi je.
I to bas na Haskicev rodjendan,nije mogao bolji poklon,hehe. :)
de mi napisi ako ti nije mrsko tvoje neko licno misljenje o njima,kakvi su na terenu ,ucniak i slicno!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Vanja8 i 67 gostiju.