FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

28TAGOE
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la 28TAGOE » 26 jun 2011, 11:55

Slijedi prijateljska utakmica protiv ukrajinskog Metalista. Prava prilika da se vide mogućnosti svih onih koji su malo igrali prethodne sezone,ali i onih koji su imali manju minutažu protiv Olimpije. Sam naš trener Stanojević gostujući na SOS kanalu sinoć je naglasio,da je vrlo zadovoljan Frimpongom i da bi ga mogao ostavit u Teleoptiku da se kali jer je još mlad. Što se Velinsona tiče njemu je ova danas utakmica definitivno biti ili ne biti,dakle šta danas pokaže to mu je,mada mala je vjerovatnoća da će ostati u našim redovima.

Zlatko objasnio neke stvari ;)
Nekadašnji fudbaler Partizana i slovenački reprezentativac, sada sportski direktor Maribora Zlatko Zahović posetio je crno-bele koji se za novu sezonu pripremaju na Pohorju.Jedan od ljubimaca navijača Partizana s početka devedesetih, evocirao je uspomene na period proveden u Humskoj, od 1989. do 1993. godine, a afirmisao se posle povratka sa pozajmice zrenjaninskom Proleteru.
Period proveden u crno-belom dresu Zlatko Zahović navodi kao najlepši u bogatoj karijeri.
''Moja porodica je oduvek navijala za Partizan i odatle nosim najlepše uspomene. Nije mi bilo teško ni da idem na kaljenje u Proleter, ali posle toga su mi se svi snovi ostvarili. Partizan je tada imao odličan tim, a ja sam imao sreće da probnu utakmicu odlično odigram. Beskrajnu zahvalnost dugujem i tadašnjem direktoru Bjekoviću i generalnom sekretaru Zečeviću. Uprava je bila maksimalno korektna prema meni'', objašnjava Zahović i dodaje da i sada kao direktor Maribora na klub iz Humske gleda kao uzor.
''Maribor je najbolji brend slovenačkog fudbala, ali i mi imamo uzora. Mi smo klub koji stalno raste i želimo da se približimo takvom velikanu, kao što je Partizan'', ističe Zahović, koji je u karijeri nastupao i za Porto, Benfiku, Olimpijakos, Valensiju...
U ime kluba ekonom Partizana Branko Vučićević mu je uručio dres sa brojem 23 i natpisom ''šampioni''.
LARISSA RIQUELME!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 26 jun 2011, 13:07

Ово - стварно " $ провјера," ? ? ?,наравно $ су ноге % %,? $ се $ - ' " $ $ ? поготову,$ ? ' " " " " '. :)
% се ? " " & $ " $,? " $ $ ? ' ? $. Не ' $ ? - ? " ",? ? " јер $ ? $ ?. $ - ово ? " " за оно - ¥ $,све у ' ? $ $ је на ?...
& $ - & " - & - &
ФСРС

r_i_f_a_t
Kontakt:

Post Postao/la r_i_f_a_t » 26 jun 2011, 20:07

Nažalost ne bi nikakvog linka da se gleda na osnovu bar ovih izvještaja vrlo dobra utakmica Metalist-Partizan 0-1.
Jovančić je bio strijelac za crno bijele,a kako čujem ova pojačanja Eduardo,Ranković odigrala odličnu utakmicu,nadam se da će u toku večeri biti raje da nešto više kažu.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 26 jun 2011, 20:56

Ја ? $," ' $ ' ? пренос. " & ? ' $ $," ",$ & $ - " " ¥,$ ? $ ?,& " ? " $ ?. & се по јутру $ познаје " " - " ? на & сезоне него ? $,& " & " " на " " " ".
& $ - & " - & - &
ФСРС

ofanziva23
Kontakt:

Post Postao/la ofanziva23 » 27 jun 2011, 12:54

Pobedi se u zube ne gleda.
Partizan je kontrolisao utakmicu,celim njenim tokom i sasvim zasluženo ostvario pobedu u duelu sa Metalistom.Jovančić se upisao u strelce,ali mora se reći nije mu bilo teško sa pet metara ugurati loptu nakon slabe reakcije golmana Metalista.Imali smo još dobrih šansi,pre svih Eduardo,ali nisu iskorištene.Metalist je imao jednu stopostotnu,ali nije iskoristio,tačnije sa pet metara su šutali a naš golman perfektno intervenisao.
Raduje zaista ovakav početak priprema,nije kurtoazija već realnost,odigrali smo muški i kvalitetno protiv dobrog rivala.

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 27 jun 2011, 13:15

Ja čitam po našim forumima širom Srbije i moram jednu stvar zaključit - velika većina,znači 98% je da se potpiše ugovor sa Velingsonom. Ja sam pratio onu protiv Olimpije ovu drugu nisam imao gdje pa ne mogu previše pričat osim se nadat da će ovaj Velingson na još kojoj utakmici u pripremnom periodu dobit šansu,jer ionako smo po tim krilnim pozicijama deficitarni i što da ne ne kupit ovog momka ako stvarno vrijedi.
LARISSA RIQUELME!

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 27 jun 2011, 13:29

slika

Laganica..... :)
LARISSA RIQUELME!

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 29 jun 2011, 02:16

Стјепан " je napisao/la:Ja se neću bavit onim što je iza nas. Bavim se ovim što slijedi,već sutra slijedi fina provjera sa najvećim timom Norveške,Rosenborgom.Još jedna u nizu kvalitetnih provjera,naravno treba se pomoliti da se igrači ne povrijede. Slijedi doduše ima još dosta do toga i taj famozni meč protiv Škendije (blago rečeno amaterskog kluba u svakom smislu osim kvaliteta igrača koji prevazilaze tu karakteristiku). Ne sumnjam da ćemo već u prvoj utakmici plasman dalje ostvariti,a ako mafija iz UEFA odluči da nas isključi zbog mogućih scena na tribinama nek im je na čast.

Ne verujem da postoji bilo kakva sansa da se tako nesto dogodi, svi uporedjuju Mostar i ovo ali to su totalno 2 razlicite stvari, kao prvo stadion u Mostaru je imao tu jednu tribinu i bilo je prosto nemoguce da ne bude incidenata, dok je u Skoplju totalno druga prica...Van stadiona moze biti 10x gore nego u Mostaru ali za to nije nadlezna UEFA, tako da sanse da nas izbace ovaj put su ravne nuli.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 29 jun 2011, 02:30

Sokolj Kushta, Sokolj Kushta, Sokolj Kushta i GOLJ, GOLJ, GOLJLJLJLJLJ!!! :lol: :lol: :lol:

Za mladje topalovice:
[youtube][/youtube]

13-tog se nadam da ce neki novi Kusta Spusta da vam presudi...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 29 jun 2011, 02:31

Kako to da Zvezda ima vecu posjetu a Partizan ima mnogo bolje rezultate zadnjih godina ??

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 29 jun 2011, 11:14

samosarajvo je napisao/la:Kako to da Zvezda ima vecu posjetu a Partizan ima mnogo bolje rezultate zadnjih godina ??
Druže marketing. Nzm koliko pratiš srpsku tifo scenu i ona bi ti dala neke odgovore,koliko naše braće je po zatvorima za mizerije. SLOBODA ZA GROBARE,BORBA ZA PRAVDU.
Onda trebao bi da znaš da Grobari imaju dosta jake armije navijača po južnoj Srbiji,Hercegovini,RS,a oni ipak,bar velika većina ne prate i vjerovatno zbog finansija ne dolaze na obične prvenstvene mečeve,dok je jezgro Delija najveće u Bg i zbog toga ti je to.
A vjerovatno si čuo za mobilizaciju? To je jedan od ključnih faktora,isto kad bi mi sutra ,msm na PFC počeo akciju " Grobari sa Balkana kupite sezonsku i dodjite,klub propada".Nadam se da si skontao.
LARISSA RIQUELME!

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 29 jun 2011, 11:25

cole-ch je napisao/la:Sokolj Kushta, Sokolj Kushta, Sokolj Kushta i GOLJ, GOLJ, GOLJLJLJLJLJ!!! :lol: :lol: :lol:

Za mladje topalovice:
[youtube][/youtube]

13-tog se nadam da ce neki novi Kusta Spusta da vam presudi...

Pa samo se ti nadaj Ahmadinedžade :lol: :lol: :lol:
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 29 jun 2011, 11:34

mnogo smo jaki

Šta ti veliš u vezi ove odluke Stanojevića da ipak ne ponudi ugovor Velingsonu? (po meni ga je zaslužio).
LARISSA RIQUELME!

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 29 jun 2011, 11:46

28TAGOE je napisao/la:mnogo smo jaki

Šta ti veliš u vezi ove odluke Stanojevića da ipak ne ponudi ugovor Velingsonu? (po meni ga je zaslužio).

pa iskren da budem...ja vjerujem treneru uvjek...ipak je on taj koji najbolje zna svoj posao...uz to...velingson je odigrao dve utakmice...i to pripremne..tako da...to ne može biti pravipokazatelj...uz to jei stranac,a mi ih već imamo dosta u timu.Uglavnom mislim da stručništab nije pogriješio...da je on igrač za Partizan sigurno bi ostao ;)

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 29 jun 2011, 11:51

Dobro stoji i ta vezana za broj stranaca,al realno u ovom momentu Lazevski (reprezentativac Makedonije),Savić (reprezentativac Crne Gore) su domaći,tako da tu još imamo Ivanova,Meda,Eduarda i Diaru,dakle realno je da još jedan stranac se tu može nać,jer realno Diara neće bit starter. Raduje ipak da su Frimponga ostavili,ako samo bude radio u Teleoptiku kako treba mislim daće za godinu dana bit odličan mladi štoper.
LARISSA RIQUELME!

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 29 jun 2011, 11:54

28TAGOE je napisao/la:Dobro stoji i ta vezana za broj stranaca,al realno u ovom momentu Lazevski (reprezentativac Makedonije),Savić (reprezentativac Crne Gore) su domaći,tako da tu još imamo Ivanova,Meda,Eduarda i Diaru,dakle realno je da još jedan stranac se tu može nać,jer realno Diara neće bit starter. Raduje ipak da su Frimponga ostavili,ako samo bude radio u Teleoptiku kako treba mislim daće za godinu dana bit odličan mladi štoper.

Čini se da Frimpong nije loš..dobro se kreće i postavlja....imam osjećaj da bi ga već na polusezomi mogli priključiti prvom timu..

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 29 jun 2011, 11:56

Po meni ipak,msm da će on cijelu godinu bit u Teleoptiku,jer realno je da će nas Stefan napustit ako ne prije,onda sigurno u januaru. A do tada sasvim sigurno ćemo dovest još jednog štopera vjerovatno stranca (nešto sam skeptik povodom onog Labrina)al jedan će doć.A naravno u januaru i Djordje Jokić dolazi (strašan štoper)tako da nevjerujem da će Stanojević dat šansu jednom tinejdžeru kad se bude odlučivalo,al živi bili pa vidjeli....
LARISSA RIQUELME!

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 29 jun 2011, 13:16

28TAGOE je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:Kako to da Zvezda ima vecu posjetu a Partizan ima mnogo bolje rezultate zadnjih godina ??
SLOBODA ZA GROBARE,BORBA ZA PRAVDU.
Onda trebao bi da znaš da Grobari imaju dosta jake armije navijača po južnoj Srbiji,Hercegovini,RS,a oni ipak,bar velika većina ne prate i vjerovatno zbog finansija ne dolaze na obične prvenstvene mečeve. A vjerovatno si čuo za mobilizaciju? To je jedan od ključnih faktora,isto kad bi mi sutra ,msm na PFC počeo akciju " Grobari sa Balkana kupite sezonsku i dodjite,klub propada".Nadam se da si skontao.
Ahaha :lol: ha :lol: ha... mozda je momak i shvatio sta mu pises, ali te ne moze razumeti, jer uporedjujes GIGANTA C.ZVEZDU sa prosecnim klubom jacine jedva regionalnog karaktera!
¨
Koja bre armija navijaca?! Vi ne mozete u LP da napunite ljudski traljavih 20000 i ti pricas o armiji navijaca, ne samo iz Srbiji vec i iz sire okoline. :D
Dalje o kojoj slobodi za grobare pises... o cemu baljizgas, kako te nije sramota?!
Pravda za ubice je zatvor... No topalovici koji su ucestvovali u organizaciji premlacivanja tog momka su nazalost jos uvek na slobodi!
Velicanje zlocina nije nimalo moralan cin... Shvati, sloboda za ubice ili zlocince je jedino zatvor!

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 29 jun 2011, 13:26

I sve to reče čovjek koji na svom avataru ima drugog Hitlera.
Da nije tužno bilo bi smješno.

Ako ne možeš normalno diskutovat na temi Partizan nemoj ni ulazit na nju,jer pričaš nebuloze,ne poznaješ materiju i vrijedjaš,sasvim dovoljni razlozi da te svi oni koji vole Partizan zaobidju u širokom luku. :evil:
LARISSA RIQUELME!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jun 2011, 17:06

28TAGOE je napisao/la:
Druže marketing. Nzm koliko pratiš srpsku tifo scenu i ona bi ti dala neke odgovore,koliko naše braće je po zatvorima za mizerije. SLOBODA ZA GROBARE,BORBA ZA PRAVDU.
Onda trebao bi da znaš da Grobari imaju dosta jake armije navijača po južnoj Srbiji,Hercegovini,RS,a oni ipak,bar velika većina ne prate i vjerovatno zbog finansija ne dolaze na obične prvenstvene mečeve,dok je jezgro Delija najveće u Bg i zbog toga ti je to.
A vjerovatno si čuo za mobilizaciju? To je jedan od ključnih faktora,isto kad bi mi sutra ,msm na PFC počeo akciju " Grobari sa Balkana kupite sezonsku i dodjite,klub propada".Nadam se da si skontao.
Opet moram da intervenisem. ;) :lol:
Eto uzecemo u obzir da su Grobari prepunili zatvore Srbije,ali sta je sa ostatkom,ne znam koliko si upoznat ali vama redovno ostaje kuci ekipa iz Beograda koja je zaduzena za net huliganstvo,zasto oni ne dodju?
Ne mogu zatvori nikako biti krivi sto je poseta na JNA mizerna u odnosu na Marakanu,to su krivi ovi koji su tu uvek kada treba velicati Partizan,kada treba spominjati kurvu,kada treba pricati,a gde su kada se treba videti na delu,tu je kriv samo vas marketing sto grupe,sto kluba te sto imate strasnih problema unutar same grupe,samo nemojte da mi se sada nadje neko koji ce reci da nema problema u grupi,jer sam savrseno upoznat sta se tamo desava,bolje nego vecina Grobara.
Dalje,Delije to nemaju,ako si gledao neke utakmice koje su se igrale u veoma losem terminu,tipa Borac iz Cacka u kupu video si koliko je unutrasnjost bitan faktor za same Delije,jer je na toj utakmici bilo oko 5500 na severu,e sada to oduzmi od skoro pa punog severa i videces koliko ih ima.U RS opet je veci broj Delija (ne)zvanicno,samo sto Grobari imaju mnogo vise registrovanih udruzenja navijaca pa kace zastave na utakmicama.Dobro znam da npr.Grobari Istocno Sarajevo svaku utakmicu kace zastavu,ide ih jedno auto vecinom,dok npr.Delija isto 1-2 auta ali ne kace zastave.
Eto nek ti bude da je to sve tako,ali zasto to i Grobari ne urade.To bi im bila najpametnija stvar u poslednjih ko zna koliko godina,jar navijaci trebaju da su tu.Zasto oni navijaci koji dolaze tu samo kada su akcije nece da dodju i na ostale utakmice,opet zbog spominjanog marketinga,vama je ove sezone osim derbija najvise gledalaca dolazilo kada su bile one akcije,tipa kupi kartu za derbi dobijes besplatan ulaz i reviju.
Naravno dosta ljudi ima predrasudu prema navijacima,kao jos uvek huligani i to pa dosta ljudi nece da dolazi,ali opet i to ide ka boljitku,jer ako se neko seca kada su se Hijene pomakljale medjusobno i kada smo suspendovani bez gledalaca,sledeca utakmica je bila pakao i tako bi trebali svi,biti svesni da to ne radi grupa nego pojedinac.

Ja bih bio najsretni kada bi i Marakana i JNA imali prosek oko 20000,ali to nece jos za 4-5 godina sigurno biti slucaj sa Partizanom sve dok ne poprave marketing i svest medju navijacima koji tek treba da dodju tu da navijaju za Partizan,dok je Marakana na tragu tome i dosta pre Partizana ce stici do te brojke.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.