28TAGOE je napisao/la:samosarajvo je napisao/la:Kako to da Zvezda ima vecu posjetu a Partizan ima mnogo bolje rezultate zadnjih godina ??
Druže marketing. Nzm koliko pratiš srpsku tifo scenu i ona bi ti dala neke odgovore,koliko naše braće je po zatvorima za mizerije.
SLOBODA ZA GROBARE,BORBA ZA PRAVDU.
Onda trebao bi da znaš da Grobari imaju dosta jake armije navijača po južnoj Srbiji,Hercegovini,RS,a oni ipak,bar velika većina ne prate i vjerovatno zbog finansija ne dolaze na obične prvenstvene mečeve,dok je jezgro Delija najveće u Bg i zbog toga ti je to.
A vjerovatno si čuo za mobilizaciju? To je jedan od ključnih faktora,isto kad bi mi sutra ,msm na PFC počeo akciju " Grobari sa Balkana kupite sezonsku i dodjite,klub propada".Nadam se da si skontao.
Opet moram da intervenisem.
Eto uzecemo u obzir da su Grobari prepunili zatvore Srbije,ali sta je sa ostatkom,ne znam koliko si upoznat ali vama redovno ostaje kuci ekipa iz Beograda koja je zaduzena za net huliganstvo,zasto oni ne dodju?
Ne mogu zatvori nikako biti krivi sto je poseta na JNA mizerna u odnosu na Marakanu,to su krivi ovi koji su tu uvek kada treba velicati Partizan,kada treba spominjati kurvu,kada treba
pricati,a gde su kada se treba videti na delu,tu je kriv samo vas marketing sto grupe,sto kluba te sto imate strasnih problema unutar same grupe,samo nemojte da mi se sada nadje neko koji ce reci da nema problema u grupi,jer sam savrseno upoznat sta se tamo desava,bolje nego vecina Grobara.
Onda trebao bi da znaš da Grobari imaju dosta jake armije navijača po južnoj Srbiji,Hercegovini,RS,a oni ipak,bar velika većina ne prate i vjerovatno zbog finansija ne dolaze na obične prvenstvene mečeve,dok je jezgro Delija najveće u Bg i zbog toga ti je to.
Dalje,Delije to nemaju,ako si gledao neke utakmice koje su se igrale u veoma losem terminu,tipa Borac iz Cacka u kupu video si koliko je unutrasnjost bitan faktor za same Delije,jer je na toj utakmici bilo oko 5500 na severu,e sada to oduzmi od skoro pa punog severa i videces koliko ih ima.U RS opet je veci broj Delija (ne)zvanicno,samo sto Grobari imaju mnogo vise registrovanih udruzenja navijaca pa kace zastave na utakmicama.Dobro znam da npr.Grobari Istocno Sarajevo svaku utakmicu kace zastavu,ide ih jedno auto vecinom,dok npr.Delija isto 1-2 auta ali ne kace zastave.
A vjerovatno si čuo za mobilizaciju? To je jedan od ključnih faktora,isto kad bi mi sutra ,msm na PFC počeo akciju " Grobari sa Balkana kupite sezonsku i dodjite,klub propada".Nadam se da si skontao.
Eto nek ti bude da je to sve tako,ali zasto to i Grobari ne urade.To bi im bila najpametnija stvar u poslednjih ko zna koliko godina,jar navijaci trebaju da su tu.Zasto oni navijaci koji dolaze tu samo kada su akcije nece da dodju i na ostale utakmice,opet zbog spominjanog marketinga,vama je ove sezone osim derbija najvise gledalaca dolazilo kada su bile one akcije,tipa kupi kartu za derbi dobijes besplatan ulaz i reviju.
Naravno dosta ljudi ima predrasudu prema navijacima,kao jos uvek huligani i to pa dosta ljudi nece da dolazi,ali opet i to ide ka boljitku,jer ako se neko seca kada su se Hijene pomakljale medjusobno i kada smo suspendovani bez gledalaca,sledeca utakmica je bila pakao i tako bi trebali svi,biti svesni da to ne radi grupa nego pojedinac.
Ja bih bio najsretni kada bi i Marakana i JNA imali prosek oko 20000,ali to nece jos za 4-5 godina sigurno biti slucaj sa Partizanom sve dok ne poprave marketing i svest medju navijacima koji tek treba da dodju tu da navijaju za Partizan,dok je Marakana na tragu tome i dosta pre Partizana ce stici do te brojke.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))