Evo, Unica i ja

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
kad smo poceli igrat povecao se ping, ne znam ni kako sam dao gol, sreca ! tvoja pobjeda jbg prevelik ping onda me konekcija izbacilaHarambaša je napisao/la:http://pokit.etf.ba/get/?578aea4b193b97 ... 2b239a.jpg
Šta u ovakvim situacijama?
Ja ga fino pitam je li dobro sve i ne laga, kaže uredu je... dok je vodio onda je šutio, kad sam ja preokrenuo i počeo voditi onda lag i izlazi iz sobe..![]()
Pravi ti sobu onda, neću da pobjeđujem na ovakav način...vm22 je napisao/la: kad smo poceli igrat povecao se ping, ne znam ni kako sam dao gol, sreca ! tvoja pobjeda jbg prevelik ping onda me konekcija izbacila
neka brate, vidio si mi zastavu, to mi je sve do internetaHarambaša je napisao/la:Pravi ti sobu onda, neću da pobjeđujem na ovakav način...vm22 je napisao/la: kad smo poceli igrat povecao se ping, ne znam ni kako sam dao gol, sreca ! tvoja pobjeda jbg prevelik ping onda me konekcija izbacila
Javi kad ćeš da igramo 2. kolo.Han!$;Lfc je napisao/la:Zarazna igra, samo je igram
slazem se ! mislim da to treba neko ko je svaki dan na forumu !ILoveLFC je napisao/la:Evo ja predlazem da krenemo fino ispocetka, ja i jos neko bi unosili rezultate i tako. Ne bih da ima 16 nego 8-10 igraca...pa eto da vidimo ko je za, a ko je protiv.
Također.vm22 je napisao/la:slazem se ! mislim da to treba neko ko je svaki dan na forumu !ILoveLFC je napisao/la:Evo ja predlazem da krenemo fino ispocetka, ja i jos neko bi unosili rezultate i tako. Ne bih da ima 16 nego 8-10 igraca...pa eto da vidimo ko je za, a ko je protiv.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.