Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

neutralan__
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la neutralan__ » 26 jun 2011, 14:06

Rukfaš je napisao/la:
@Rukfaš Nista drugo od tebe nisam ni ocekivao.Kultura na tvom nivou.Svaka cast tvojim roditeljima kad su te tako odgojili.
ma sta ti znas o necijem odgoju i kulturi....nit me znas nit si me ikad vidio u zivotu, zato tisu!
ti si se ovdje nasao govorit da neko spama....ja se necu nervirat ko villa, samo se osvednim, a ti pricaj nailovoj materi....alahimanet kralju, odo popit kafu, a kad se vratim, ocu da me ceka kompletan izvjestaj ko je danas spam`o...moramo to sankcionisat, majka mu stara....

admine, izvini sto spamam, vise necu, ovo sam samo njemu morao odgovorit
Kako se neces iznervirati,kad si vec ?
Dovoljno o tvojoj kulturi i odgoju govori ona recenica.Nista vise nije potrebno.

Mora neko reci onom spameru da vec jednom prestane.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 26 jun 2011, 14:11

Monolog je napisao/la:Nekada se na ovoj temi moglo diskutovati o svemu. Postaviš pitanje, a neko ko je upućen u problematiku za koju je pitanje postvaljeno, odgovori i to je to. Smijem se kladiti da ukoliko neko sad postavi određeno pitanje, isto neće biti ni viđeno od silnog "dobar dan", "dobro jutro", "šta se radi" i "jehstel zhiviiii" fazona. Ok, razumijem ja razne zayebancije (nema osobe koja se nije mangupisala i(li) glupirala), al' ako ste zbog ovoga tražili vraćanje chata, onda ja nešto opasno propuštam (ili postoje skrivene poruke u ovim pozdravima i pjesmama (ako niste znali, postoji topic o muzici)?). Iskren da budem, lako je prepoznati one koji ovdje dolaze zbog podforuma "diskusije", te one koji budu i na ostalim podforumima i vode kol'ko-tol'ko zdravu diskusiju. Ako se ne varam, sam admin se izjasnio kako je bitan KVALITET a ne kvantitet, za razliku od dječijih foruma koji su unakaženi kvazimoderacijom koja je dopuštala svakakve gluposti na forumu. Da, govorim o derneku. :mrgreen:
O ovom ja pricam cijelo vrijeme,chat je tu treba nekom nesto naci ce se neko da odgovori a ne radi neke sprdancije "ojsa prskeee" , "imal jagnjetinjeee" " djes vila cukenm te u uho" imate fb pa se igrajte tamo.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 26 jun 2011, 14:14

LudLo 4 je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Nekada se na ovoj temi moglo diskutovati o svemu. Postaviš pitanje, a neko ko je upućen u problematiku za koju je pitanje postvaljeno, odgovori i to je to. Smijem se kladiti da ukoliko neko sad postavi određeno pitanje, isto neće biti ni viđeno od silnog "dobar dan", "dobro jutro", "šta se radi" i "jehstel zhiviiii" fazona. Ok, razumijem ja razne zayebancije (nema osobe koja se nije mangupisala i(li) glupirala), al' ako ste zbog ovoga tražili vraćanje chata, onda ja nešto opasno propuštam (ili postoje skrivene poruke u ovim pozdravima i pjesmama (ako niste znali, postoji topic o muzici)?). Iskren da budem, lako je prepoznati one koji ovdje dolaze zbog podforuma "diskusije", te one koji budu i na ostalim podforumima i vode kol'ko-tol'ko zdravu diskusiju. Ako se ne varam, sam admin se izjasnio kako je bitan KVALITET a ne kvantitet, za razliku od dječijih foruma koji su unakaženi kvazimoderacijom koja je dopuštala svakakve gluposti na forumu. Da, govorim o derneku. :mrgreen:
O ovom ja pricam cijelo vrijeme,chat je tu treba nekom nesto naci ce se neko da odgovori a ne radi neke sprdancije "ojsa prskeee" , "imal jagnjetinjeee" " djes vila cukenm te u uho" imate fb pa se igrajte tamo.
Da,radi toga sam i ja trazio da se vrati ova tema.
To mozete pronaci na temi "Forum".I admin bude covjek od rijeci vrati ovu temu i nadju se neki da je ponovo kvare.

@Monolog Potpis!Sve sto si rekao je na mjestu,zalosno,ali istinito.

P.S Zamolio bi nekog od moderatora ili admina da izbrisu ove postove rasprave,da ne bi bilo da je i ovo spamanje sa moje strane.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 jun 2011, 14:21

Ajde, budite recionalni. Ko sto uvazeni kolega @Monolog rece, desi se da od silnih (bespotrebnih) postova, neka konkretna pitanja promaknu. Ovaj chat je znao, vrlo cesto biti koristan i mogli su se naci neki potrebni odgovori i razviti konkretne diskusije. Valjda shvatate o cemu govorim, tako da...

Mislim, treba se i zajebavat, ja cu prvi :lol: , ali u granicama.

Evo jedno konkretno pitanje, iz moje struke :lol: Imal ovdje kakva dama, zanimljiva i obrazovana, za mladjeg gospodina, da razgovaramo o svim vrstama sportova :mrgreen:

Eto, slobodno PP :mrgreen:ostali nek se vrate temi :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 26 jun 2011, 14:29

Tema je tu i da se opustimo, podijelimo s drugim forumasima nesto et npr ja dobio Vel´ku Milku i davim se al necu je dijelit :twisted:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 26 jun 2011, 14:34

Ne mogu supe na viljusku nikako :roll:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 jun 2011, 14:35

Frutek je napisao/la:Tema je tu i da se opustimo, podijelimo s drugim forumasima nesto et npr ja dobio Vel´ku Milku i davim se al necu je dijelit :twisted:
Uh blago tebi. :D

A ja jucer prvi put nakon 2 mjeseca pojeo nesto slatko. Bas sam na ovoj temi pitao vas za savjete oko bolova radi umnjaka. To je na veliko izaslo, i jedva sam otvarao usta jer mi je citava vilica bila otekla, pa sam morao i na antibiotike. Sedmicama nista nisam mogao zvakat. Ali konacno je izvadjen, i sad uzivam u hamburgerima, pizzama, cokoladama. Kao da sve po prvi put probam. :lol: Supu nikad vise u zivotu necu jest. Preko glave mi je. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 26 jun 2011, 14:38

Jutrooooooooo
...što je više lome to je volim jače...

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 26 jun 2011, 14:39

jacky09 je napisao/la:Jutrooooooooo
Nemoj hljeba ti tek su stali :mrgreen:

Neg ozbiljno ba jel ko poslušo ovu Tenisku Himnu
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 26 jun 2011, 15:58

DAVID VILLA je napisao/la:Bog me ubio ako je ovo normalan forum i ako su normalni forumasi na njemu...pojedinci su samo normalni ovo ostalo da Bog sacuva..Ne pada mi na pamet da trosim na vas zivce....a joj kako znate iznervirat covjeka ne mogu vjerovat!

ma stiPu ba njih...vidis da dolaze ovdje samo da ljude zaje*bavaju!

A sta ako covjek i ima 5000 postova..njegova stvar je,a i admin treba da se brine o tome a ne vi!

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 26 jun 2011, 16:02

Šta velite na ovo?

[youtube][/youtube]
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 jun 2011, 16:05

Bertrand je napisao/la:Šta velite na ovo?

[youtube][/youtube]
Baš sam to sad gledao, imal' šta o njima, jesul' uhvaćeni, šta je bilo u torbici ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 jun 2011, 16:09

Ma nisu ih jednom uhvatili,hvataju oni njih cesce zbog istih stvari,al to je bzvz sve,klosari obicni
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 26 jun 2011, 16:11

alacious je napisao/la:
DAVID VILLA je napisao/la:Bog me ubio ako je ovo normalan forum i ako su normalni forumasi na njemu...pojedinci su samo normalni ovo ostalo da Bog sacuva..Ne pada mi na pamet da trosim na vas zivce....a joj kako znate iznervirat covjeka ne mogu vjerovat!

ma stiPu ba njih...vidis da dolaze ovdje samo da ljude zaje*bavaju!

A sta ako covjek i ima 5000 postova..njegova stvar je,a i admin treba da se brine o tome a ne vi!
Pa i brine se admin zato je ovaj vec jednom i dobio ban.
Niko njega ne zaje.bava vec samo govorimo da prestane pisati takve postove.Zbog toga sto su mnogi bili za zatvaranje ove teme zbog takvih postova.
Nakon toga admin ponovo otvori temu,jer su mnogi rekli kako je korisna i tu se moze mnogo toga korisnog saznati,medjutim opet se javlja on sa svojim postovima tipa "dobro jutro","sta ima".
Znaci samo govorimo da prestane to pisati,uglavnom proticaj Monologov post sve ce ti biti jasno,covjek je objasnio.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 jun 2011, 16:39

miky_hz je napisao/la:Ma nisu ih jednom uhvatili,hvataju oni njih cesce zbog istih stvari,al to je bzvz sve,klosari obicni
Ma mene više zanima šta je toliko bilo to u torbici ( jer ne mislim da je čovjek ostavio neku svotu love ) pa da razbijaju i usred bjela dana da kradu.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 26 jun 2011, 16:52

GunnerS je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Ma nisu ih jednom uhvatili,hvataju oni njih cesce zbog istih stvari,al to je bzvz sve,klosari obicni
Ma mene više zanima šta je toliko bilo to u torbici ( jer ne mislim da je čovjek ostavio neku svotu love ) pa da razbijaju i usred bjela dana da kradu.
Njima dosta da je 10 maraka bilo. :D
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 26 jun 2011, 17:24

GunnerS je napisao/la:
Mislim da je ovo bilo nešto "po narudžbi" jer vidiš kako obilaze oko auta, zivkaju nekog na telefon šta ja znam i tek nakon 3-4 min kreću u akciju.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 jun 2011, 18:09

Frutek je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:
Mislim da je ovo bilo nešto "po narudžbi" jer vidiš kako obilaze oko auta, zivkaju nekog na telefon šta ja znam i tek nakon 3-4 min kreću u akciju.
I ja to mislim, zato kažem znal' se šta je bilo unutra, jer kažem pare sigurno nebi čovjek ostavio u autu ( jedino ako je neki kloc ) a ni oni nebi radi love u sred bijela dana provaljivali

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 26 jun 2011, 18:36

[youtube][/youtube]

Ko ne voli Sevdah, ne treba da zivi!

[youtube][/youtube]

Ipak treba!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 26 jun 2011, 19:05

Nije ti ovo tema Muzika

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.