FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
R.I.P. TOMISLAV IVIC jedan od najvecih
R.I.P.materazzi je napisao/la:R.I.P. TOMISLAV IVIC jedan od najvecih
Veliki trener je bio.
Kako je samo prošle godine nakon dvomeča protiv Chelsea , nagovjestio pohod Intera na LP.
a neznam šta da kažem... želim sreću Gasperiniju, ali očekujem MNOGO lošu sezonu ove godine....
vi koji govorite da će on igrat 4-3-3, 4-3-1-2 ON to neće igrat.... on je u apsolutno svakom klubu igrao 3-4-3 tako da će i kod nas sve okrenut naopačke i neslutim da će izaći na dobro (pogotovo jer mi nemamo igrače za takvu formaciju)...
vi koji govorite da će on igrat 4-3-3, 4-3-1-2 ON to neće igrat.... on je u apsolutno svakom klubu igrao 3-4-3 tako da će i kod nas sve okrenut naopačke i neslutim da će izaći na dobro (pogotovo jer mi nemamo igrače za takvu formaciju)...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
-
- Kontakt:
Pesimista sam po pitanju Gasperinija,ali svakako ništa veći od navijača Intera kojima je stalo do ovog kluba,čak čitam na jednom drugom forumu da su razočarani u potpunosti,da je Morati na neki način kriv za sve i da bi moglo biti nemilih scena na Meaci. Naravno sve je ovo sa rezervom jer najlakše je bio internet huligan. Po meni Inter će se sigurno borit za titulu,jer nažalost osim Milana izgleda neće imat pravog rivala u Serie A.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Od toliko trenera Inter pravo na Gasperinija biće ovo zanimljiva i turbulentna sezona za interniste
, valjda Morrati kopira gradskog rivala.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
ja Palacia nebi džabe...
___________J.Cesar____________
____Lucio___Samuel___Ranocchia
Maicon__?????__Cambiasso__??????
??????_______Pazzini________Eto'o
joj muka me hvata od ove formacije....
u ovoj formaciji nema mjesta za jednog Zanetti i za jednog Sneijdera....
bar im ja nevidim mjesto na kojem bi igrali kako treba....
___________J.Cesar____________
____Lucio___Samuel___Ranocchia
Maicon__?????__Cambiasso__??????
??????_______Pazzini________Eto'o
joj muka me hvata od ove formacije....

u ovoj formaciji nema mjesta za jednog Zanetti i za jednog Sneijdera....
bar im ja nevidim mjesto na kojem bi igrali kako treba....
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- Interista di cuore
- Kontakt:
Trener je vec dugo i siguran sam da ce znat kako iskoristit ekipu koji ima i koja formacija najbolje lezi.Mislim da necemo igrat sa 3 pozadi,jer je dosta puta u Genoi igrao 4-3-3 iako ni ova formacija nije za nas al sta je tu je...Na kraju krajeva siguran sam da ga Branca i Moratti ne bi doveli da sumnjaju u njega.
Inace nismo otkupili Andreollia,od danas je njegovo ugovor u potpunosti u vlasnistvu Chieva.
Za Viviana se odlucuje ovih dana.Inter i Bologna ce dati tajnu ponudu pa cija bude veca golman je njihov. Ne mogu da vjerujem da se ovako igraju sa sudbinom jednog od najboljih Italijanskih golmana !
P.S. jesam li to jedini ja optimista sto se tice Gaspersona ?
Inace nismo otkupili Andreollia,od danas je njegovo ugovor u potpunosti u vlasnistvu Chieva.

P.S. jesam li to jedini ja optimista sto se tice Gaspersona ?

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- L' Imperator
- Kontakt:
- Interista di cuore
- Kontakt:
2 exkluzive Di Marzia :
Viviano je Interov za 4,1 milion eura.Ovo je odlicno,nadam se da ga nece sad prodat
A druga vijest je ta da smo doveli desnog beka Santosa Jonathana za 5 miliona eura.Ima EU pasos tako da nece zauzet mjesto stranca.
http://www.transfermarkt.de/de/jonathan ... 54149.html
[youtube][/youtube]
Odlicne vijesti !
Viviano je Interov za 4,1 milion eura.Ovo je odlicno,nadam se da ga nece sad prodat

A druga vijest je ta da smo doveli desnog beka Santosa Jonathana za 5 miliona eura.Ima EU pasos tako da nece zauzet mjesto stranca.

[youtube][/youtube]
Odlicne vijesti !

Fino, fino
ovaj Jonathan mi se izuzetno svidja, vise onako podsjeca na Alvesa, eto ima i italijansko drzavljanstvo, pa nece zauzeti non-EU mjesto
sto se tice Viviana, jos bolja vijest, samo mislim da ce ga Inter opet proslijediti nekome (Romi mozda ?) jer JC po svemu sudeci ostaje
yebote imamo dva golmana svjetske klase
ovaj Jonathan mi se izuzetno svidja, vise onako podsjeca na Alvesa, eto ima i italijansko drzavljanstvo, pa nece zauzeti non-EU mjesto
sto se tice Viviana, jos bolja vijest, samo mislim da ce ga Inter opet proslijediti nekome (Romi mozda ?) jer JC po svemu sudeci ostaje

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
imali smo ih sve dok je Toldone nije povkuao...ma nama golmani i napad nikad nisu bili problem, vazda smo se patili sa odbranom u veznim redom...Puma je napisao/la:Fino, fino
nego eto dovedosmo mi trenercinu...oj Branca idiote

samo pozitivno momci, samo pozitivno
bice Inter opet onaj pravi............valjda jbg
p.s potrebna je nova anketa, tako da Šauliću Šabane moras novu postavljati, mi bi trebali smisliti anketno pitanje

bice Inter opet onaj pravi............valjda jbg
p.s potrebna je nova anketa, tako da Šauliću Šabane moras novu postavljati, mi bi trebali smisliti anketno pitanje
Zadnja izmjena: Puma, dana/u 24 jun 2011, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
Call the coroner!
ako dovedemo jedno extra krilo tipa Sanchez ili...(Aguero
) , ako dovedemo jednog pravog lijevog beka tipa Criscito ili ...(Bale
), ako dovedemo jednog pravog veznog tipa Montolivo ili ...(Fabregas
) tek će mi se onda raspoloženje i pouzdanje popravit... dotad cry

Aguero kazu prakticki Realov, za Sancheza ovaj trazi 50 miliona u kesu, Criscito ode u Zenit, Bale preskup, Montolivo je realna opcija, Fabregas je preskupsilenT. je napisao/la:ako dovedemo jedno extra krilo tipa Sanchez ili...(Aguero) , ako dovedemo jednog pravog lijevog beka tipa Criscito ili ...(Bale
![]()
![]()
![]()
kakvo je sad raspolozenje

Call the coroner!
Puma je napisao/la:Aguero kazu prakticki Realov, za Sancheza ovaj trazi 50 miliona u kesu, Criscito ode u Zenit, Bale preskup, Montolivo je realna opcija, Fabregas je preskupsilenT. je napisao/la:ako dovedemo jedno extra krilo tipa Sanchez ili...(Aguero) , ako dovedemo jednog pravog lijevog beka tipa Criscito ili ...(Bale
![]()
![]()
![]()
Sad je na rubu samoubojstva

Sretno novom treneru, jedna stvar manje za brinit se

http://www.goal.com/en/news/596/exclusi ... ter-sandro
Ako Sandro tako kaze onda tako mora bit

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Inace ovo i jest problem sto cemo biti oni stariTritolone je napisao/la:Puma je napisao/la:Aguero kazu prakticki Realov, za Sancheza ovaj trazi 50 miliona u kesu, Criscito ode u Zenit, Bale preskup, Montolivo je realna opcija, Fabregas je preskupsilenT. je napisao/la:ako dovedemo jedno extra krilo tipa Sanchez ili...(Aguero) , ako dovedemo jednog pravog lijevog beka tipa Criscito ili ...(Bale
![]()
![]()
![]()
Sad je na rubu samoubojstva![]()
Sretno novom treneru, jedna stvar manje za brinit seja imam neki osjecaj da ce ovo sa Gasperiniem proci dobro, dovest bar 2 pojacanja da osvjezimo momcad
[/color]Kod: Označi sve
i opet cemo bit oni stari
http://www.goal.com/en/news/596/exclusi ... ter-sandro
Ako Sandro tako kaze onda tako mora bit

PS: Sretno Gaspperiniu, nije bio najbolja opcija ,al nije ni najgora ,mada nisam neki optimista u vezi njega ,mislim da bi mogo odraditi dobar posao i iTaliji ,,aa za evropu ? vidjet cemo .
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- Interista di cuore
- Kontakt:
Zanimljivo je da je Viviano greskom predstavnika Bologne Interov.
Nisu se uspjeli dogovorit oko druge polovice i onda se ide na tzv "buste" kada i jedan i drugi tim napisu na papir svoju ponudu bez da vide sta je ko napisao.Ekipa u kojoj je igrac mora napisat punu cijenu i cijenu pola ugovora.Bologna je htjela da ponudi 4,7 miliona eura za polovicu(sto je vise do nasih 4,1) ali je njihov predstavnik umjesto da napise 9,4 za cijenu citavog ugovora napiso 2,35 (odnosno pola od ovog sto je htio ponudit za pola ugovora). Eto,nadam se da ste shvatili kolko je ovaj Bolognin glup.
Tako barem govore ovi strucnjaci za mercato.
Bologna je vec imala dogovor sa Romom oko Viviana tako da sad osim u Bologni placu i u Rimu
Ovaj Jonathan izgleda pravo dobro.Vjerovatno ce bit adio Maiconu
U 11:00 ce biti zvanicno za sve igrace koji su isli na "buste".
Nisu se uspjeli dogovorit oko druge polovice i onda se ide na tzv "buste" kada i jedan i drugi tim napisu na papir svoju ponudu bez da vide sta je ko napisao.Ekipa u kojoj je igrac mora napisat punu cijenu i cijenu pola ugovora.Bologna je htjela da ponudi 4,7 miliona eura za polovicu(sto je vise do nasih 4,1) ali je njihov predstavnik umjesto da napise 9,4 za cijenu citavog ugovora napiso 2,35 (odnosno pola od ovog sto je htio ponudit za pola ugovora). Eto,nadam se da ste shvatili kolko je ovaj Bolognin glup.

Bologna je vec imala dogovor sa Romom oko Viviana tako da sad osim u Bologni placu i u Rimu

Ovaj Jonathan izgleda pravo dobro.Vjerovatno ce bit adio Maiconu

U 11:00 ce biti zvanicno za sve igrace koji su isli na "buste".
od sanceza u naredna 2 do 3 dana treba ocekivat da izjavi : "sebe vidim samo u man.city"

- SoloJuve26
- Kontakt:
Ma na kraju ce Sanchez da ostane u Udinese ko ovaj Muslera iz Lazio, momak se pravo sjebo i izgleda da ce ostat na kraju u lazio a sve je bilo gotovo za prelazak u Galatasaray... Ovaj Pozzo nije normalan, mogo je fini para zaraditi a sada sere i hoce 500 ko fol..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ma to nije tacno,sportski direktor izjavio da Aguero mora u roku od dvije sedmice donjeti odluku da li ce ostati ili otici s tim da klub koji zeli da ga dovede mora platiti 45mil. eura i da taj klub nije Real Madrid jer tamo ga nece pustiti.Puma je napisao/la:Aguero kazu prakticki Realov, za Sancheza ovaj trazi 50 miliona u kesu, Criscito ode u Zenit, Bale preskup, Montolivo je realna opcija, Fabregas je preskupsilenT. je napisao/la:ako dovedemo jedno extra krilo tipa Sanchez ili...(Aguero) , ako dovedemo jednog pravog lijevog beka tipa Criscito ili ...(Bale
![]()
![]()
![]()
Sto se tice Reala,Real je sve prakticki zavrsio sa Neymarom,a vi se jos uvijek mozete nadati Agueru ako je Moratti spreman platiti 45icu

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.