A koji to je igrač produkt te škole, čuj Chelsea?Chelsea_CBH je napisao/la:Tribalian, stvarno se ne razumiješ u škole nogometa i ove akademije. Naperspektivniju akademiju na čitavoj zemaljskoj kugli ima Chelsea (e druga stvar što te igrače oni izvoze), pa onda Ajax, pa Barcelona. A Manchester United nije ni među top5 men se čini.
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Ja ne znam eto,mozda se dovoljno ne razumem u fudbal ali stvarno ne znam po cuvenju tu Celzijevu skolu.Ajaxu svaka cast,to je mozda i najcuvenija skola na svetu,ali Celzi ?Ted Mosby je napisao/la:A koji to je igrač produkt te škole, čuj Chelsea?Chelsea_CBH je napisao/la:Tribalian, stvarno se ne razumiješ u škole nogometa i ove akademije. Naperspektivniju akademiju na čitavoj zemaljskoj kugli ima Chelsea (e druga stvar što te igrače oni izvoze), pa onda Ajax, pa Barcelona. A Manchester United nije ni među top5 men se čini.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Oj majko mila, škola Uniteda
Zadnji put potpisali ugovor sa Scholsom
1) Barca
2) Liverpool
3) Dortmund
4) West Ham
Ovako je trenutno u fudbalskom svijetu, a ne znam šta budućnost donosi.

Zadnji put potpisali ugovor sa Scholsom

1) Barca
2) Liverpool
3) Dortmund
4) West Ham
Ovako je trenutno u fudbalskom svijetu, a ne znam šta budućnost donosi.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Ja mislim da su stolice na OT-u ljepše od stolica na Anfieldu... ajmo sad scouseri, nakačite se da kažete da nije tako, očekujem vas makar 10...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
- Kontakt:
Ima ih dosta, al evo najpoznatiji na svijetu obrambeni igrač svih vremena iz Kaisera Franza je John Terry, pogađaš, produkt Chelseajeve škole. Onda najveći talentat Engleske u zadnjih 50 godina Josh McEachran, pogađaš, produkt Chelseajeve škole i dalje da ne nabrajam, stotine imena su u opticaju.Ted Mosby je napisao/la:A koji to je igrač produkt te škole, čuj Chelsea?Chelsea_CBH je napisao/la:Tribalian, stvarno se ne razumiješ u škole nogometa i ove akademije. Naperspektivniju akademiju na čitavoj zemaljskoj kugli ima Chelsea (e druga stvar što te igrače oni izvoze), pa onda Ajax, pa Barcelona. A Manchester United nije ni među top5 men se čini.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
John Terry je dijete West Hama. Toliko. I točka.
.
.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Svi se slažemo da je najjača škola Barcina, a onda Guardiola izjavi da je druga najjača škola Liverpoolova. Zašto? Zato što je Liverpool od njih kupio trenera koji je otkrio i Valdeza, Messija, Xavija, Iniestu itd. Sad je 6 igrača Liverpoola u U 17 godina engleke reprezentacije, od kojih su dvojica glavni igrači.Hawking je napisao/la:Ja mislim da su stolice na OT-u ljepše od stolica na Anfieldu... ajmo sad scouseri, nakačite se da kažete da nije tako, očekujem vas makar 10...
Ja priznajem da je protekle decenije najjaču školu imao West Ham: Terry, Ferdinand, Lampard, Defo, Joe Cole ...
A ti meni reci kada je to potpisan zadnji ugovor sa nekim igračem Uniteda i da je on uspio?
Velika četvorka sada kupuje a ne prave igrače. Ja se sjećam jedino Scholsa.
Upravo sam to htio napisati...Ted Mosby je napisao/la:John Terry je dijete West Hama. Toliko. I točka.
.
Osim toga, tko kaze da je on najkvalitetniji nakon Kaisera?
Ja licno mislim da je Vidic bolji od njega, bez nekog dupeuvlacenja.

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
West Ham ima ubjedljivo najbolju skolu u Engleskoj. Ni Man Utd se ne moze pohvaliti da su izbacili neke igrace a da su svjetska klasa.
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Problem je sto vecina njih koji mlataraju sve i svasta prati fudbal ne vise od 4-5 godina,to je i logicno jer imaju 15 godina.Drugo fascinirao me je lik koji pominje Celzijevu skoluHawking je napisao/la:Ja mislim da su stolice na OT-u ljepše od stolica na Anfieldu... ajmo sad scouseri, nakačite se da kažete da nije tako, očekujem vas makar 10...

- CollegeGunner
- Kontakt:
Chelsea_CBH je napisao/la:Ima ih dosta, al evo najpoznatiji na svijetu obrambeni igrač svih vremena iz Kaisera Franza je John Terry, pogađaš, produkt Chelseajeve škole. Onda najveći talentat Engleske u zadnjih 50 godina Josh McEachran, pogađaš, produkt Chelseajeve škole i dalje da ne nabrajam, stotine imena su u opticaju.Ted Mosby je napisao/la:A koji to je igrač produkt te škole, čuj Chelsea?Chelsea_CBH je napisao/la:Tribalian, stvarno se ne razumiješ u škole nogometa i ove akademije. Naperspektivniju akademiju na čitavoj zemaljskoj kugli ima Chelsea (e druga stvar što te igrače oni izvoze), pa onda Ajax, pa Barcelona. A Manchester United nije ni među top5 men se čini.

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Stvarno mrzim kada ljudi pametuju.Tribalian je napisao/la:Problem je sto vecina njih koji mlataraju sve i svasta prati fudbal ne vise od 4-5 godina,to je i logicno jer imaju 15 godina.Drugo fascinirao me je lik koji pominje Celzijevu skoluHawking je napisao/la:Ja mislim da su stolice na OT-u ljepše od stolica na Anfieldu... ajmo sad scouseri, nakačite se da kažete da nije tako, očekujem vas makar 10...Jedno je Celzi pre Abramovica,a sasvim drugo je posle njega. Do njegovog dolaska vise su bili poznati po navijacima,nego po nekoj igri.Imali su dobre periode,ali titule nisu uzimali.Ja sam naveo u jednom prethodnom postu imena 15 klinaca iz MU-a koji ce cudo praviti u narednim godinama,a covek koji velica "Celzijevu skolu" navede Terija i jos jednog iz davnog perioda i "dokaza" sve svoje tvrdnje
Kao sto sam i rekao navijam za Millwall i ne velicam MU samo pricam realno,cak sam i rekao da mi je LFC "drugi klub" u Engleskoj ali to nekima ne vredi.Odrastao sam uz engleski fudbal od kada su vraceni na evropsku scenu posle onog izbacivanja nakon slucaja "Hejsel",pratio sam sve ove godine sta se desava i iz tog istog LFC-a nije se pojavio nijedan "bombastican" igrac posle Robi Faulera i Majkla Ovena kao i Stivena Dzerarda,napsram MU-a koji je izbacio 20 njih.Jedini promasaj mancesterske skole je covek koga sam gledao ,pa sigurno 20 puta uzivo u Beogradu,a to je Bojan Djordjic,bio je top igrac MU-ove skole u sezoni 1999-00,ali nakon toga sledi katastrofa.Svi drugi "bitni" iz te skole su uspeli u fudbalu i imali ili imaju blistave karijere.
Ja imam 24 godine i zamolio bih te da nabrojiš igrače Unitedove škole u posljednjih 24 godine?
Ne pametuj bezveze. Schols, Gerard, Carra, to su igrači koje je United i Liverpool izbacio u periodu 1990 - 1999, a onda je sve krenulo po kupovini i niko više nije zbacivao iz svoje škole, sem West Hama pa možda i Cityija.
Haha, cuj Liverpoolova skola.
Koja skola? Jedini igrac iz te skole koji je osvojio Premiership je Michael Owen.
United i Arsenal su u Engleskoj klasa za sebe. Rusi puno ulazu, ali yebiga kad onda dodju na Old Trafford i prime peticu od nasih juniora. Ali sto je vaznije od tih akademija, je scouting. A tu su pogotovo Arsenal i United najjaci. Liverpool fino plati Hendersona 20 miliona, a Hernandez dodje sa 7 i razbija u ligi od prve sekunde. Da ne pricam o jednom Ronaldu.

United i Arsenal su u Engleskoj klasa za sebe. Rusi puno ulazu, ali yebiga kad onda dodju na Old Trafford i prime peticu od nasih juniora. Ali sto je vaznije od tih akademija, je scouting. A tu su pogotovo Arsenal i United najjaci. Liverpool fino plati Hendersona 20 miliona, a Hernandez dodje sa 7 i razbija u ligi od prve sekunde. Da ne pricam o jednom Ronaldu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Dosta ba više priča ko ima najbolju školu nogometa, najbolju školu nogometa ima AJAX! , navijam za Manchester United ali sto jest jest (sto ne jest baciti keru
) , dobra je i Barcina ali ne podcjenjujte ni Unitedovu 

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
A ko je kapiten Liverpoola a ko kapiten Uniteda?Cartman je napisao/la:Haha, cuj Liverpoolova skola.Koja skola? Jedini igrac iz te skole koji je osvojio Premiership je Michael Owen.
![]()

To je ta poznata škola Uniteda, pa vam je srbin kapiten

Provjeri ko je Steerling i Morgan na svjetskom prvenstvu do 17 godina koje se održava u Meksiku.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Sad je tesko razviti fudbalsku skolu,a kamoli izbaciti zvijezdu iz iste.Jedno je reci da je on prosao tu skolu a jednoo da je iskljucivo produkt te skole.Eto primjer Pogbe za njega nikad nece reci da je nasa skola a tu je vec godinu-dvije i ovdje ce nastaviti karijeru a sutra ce se pricati kako je on produkt tamo neke francuske skole.A tek izvlacenje podataka da je ovaj ili onaj igrac igrao u nekom timu u 4.engleskoj ligi i da opet nije nasa,njihova skole to mi je smijesno.Scouting je najvazniji i ti kad dovedes igraca sa 16-17 godina on je po meni tu nesto kao tvoja skola,neki misle drugacije al u modernom fudbalu se tako radi i tako se kaze
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
-
- Kontakt:
Da, United je izbacio Ronalda i Hernandeza. Oni nisu placeniCartman je napisao/la:Haha, cuj Liverpoolova skola.Koja skola? Jedini igrac iz te skole koji je osvojio Premiership je Michael Owen.
![]()

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
Evo nekih igraca kojima se MU "ne moze pohvaliti" :VELA je napisao/la:West Ham ima ubjedljivo najbolju skolu u Engleskoj. Ni Man Utd se ne moze pohvaliti da su izbacili neke igrace a da su svjetska klasa.
David Beckham,George Best,Wes Brown,Nicky Butt,Bobby Charlton,Darren Fletcher,Ryan Giggs,Mark Hughes,Federiko Macheda,Gary Neville,Phil Neville,John O' Shea,Gerard Pique,David Platt,Giuseppe Rossi,Paul Scholes...

I sad ces ti mjeriti ko ima bolju skolu po tome ko je kapiten i nabrojat ces dva svoja igraca, koji su lafo vanzemaljci ma daj, Idi ubij se pa se pištoljRizah je napisao/la:A ko je kapiten Liverpoola a ko kapiten Uniteda?Cartman je napisao/la:Haha, cuj Liverpoolova skola.Koja skola? Jedini igrac iz te skole koji je osvojio Premiership je Michael Owen.
![]()
United i Arsenal su u Engleskoj klasa za sebe. Rusi puno ulazu, ali yebiga kad onda dodju na Old Trafford i prime peticu od nasih juniora. Ali sto je vaznije od tih akademija, je scouting. A tu su pogotovo Arsenal i United najjaci. Liverpool fino plati Hendersona 20 miliona, a Hernandez dodje sa 7 i razbija u ligi od prve sekunde. Da ne pricam o jednom Ronaldu.![]()
To je ta poznata škola Uniteda, pa vam je srbin kapiten![]()
Provjeri ko je Steerling i Morgan na svjetskom prvenstvu do 17 godina koje se održava u Meksiku.

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
-
- Kontakt:
Fino pretumbajte po ovoj divnoj stranici
http://thekop.liverpoolfc.tv/_Alex-Ferg ... 471.html?b
http://thekop.liverpoolfc.tv/_Alex-Ferg ... 471.html?b
Jimmy from the hood je lud.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.