Chelsea_CBH je napisao/la:Kako se zove ovaj crnac, inače legenda ManUtd-a???

bio je bolji igrač od ovoga koji je uzeo milione, a nije odigrao ni 250 utakmica u profesionalnoj karijeri

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Chelsea_CBH je napisao/la:Kako se zove ovaj crnac, inače legenda ManUtd-a???
Pa u Londonu.motty je napisao/la:
a gdje je chelsea fc
To mozes ocekivati druze moj kada Fergie ode, al' imamo mi opet alternativu Guardiola, Mou, Blanc... svi oni zele naslijediti Fergia!QUARESMA 18<<< je napisao/la:svemu dodje kraj, pa i ManUtd-u ce uskoro ako Bog da, Liverpool je vec 20 (opa) godina bez titule premier lige, sve sto je lijepo kratko traje
ma nesto slicno ko vama barca hihihidrH je napisao/la:Hihi sto smo vam svima nabili komplekse
Al ne zaboravi, niko od njih ne može biti kao Fergiehaxonja je napisao/la:To mozes ocekivati druze moj kada Fergie ode, al' imamo mi opet alternativu Guardiola, Mou, Blanc... svi oni zele naslijediti Fergia!QUARESMA 18<<< je napisao/la:svemu dodje kraj, pa i ManUtd-u ce uskoro ako Bog da, Liverpool je vec 20 (opa) godina bez titule premier lige, sve sto je lijepo kratko traje![]()
Izgubiti dva finale LP u tri godine od iste ekipe mora prerasti u kompleks. Ali mi od toga ne bježimo i sigurno ćemo se popraviti i protiv njih.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: ma nesto slicno ko vama barca hihihi
jaca konkurencija je uvijek dobrodoslaThunderstruck je napisao/la:Izgubiti dva finale LP u tri godine od iste ekipe mora prerasti u kompleks. Ali mi od toga ne bježimo i sigurno ćemo se popraviti i protiv njih.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: ma nesto slicno ko vama barca hihihi
Da na evropskoj sceni su nam nabili kompleks, kao sto nam je Liverpool nabio kompleks prije 20 godina, pa vidi sta je danas ostalo od tog kompleksaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma nesto slicno ko vama barca hihihidrH je napisao/la:Hihi sto smo vam svima nabili komplekse
ma nije fazon da ih prezvakate za 20 godina, vec je fazon da ih sad prezvakate, sto je realno gledajuci nemogucedrH je napisao/la:Da na evropskoj sceni su nam nabili kompleks, kao sto nam je Liverpool nabio kompleks prije 20 godina, pa vidi sta je danas ostalo od tog kompleksaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma nesto slicno ko vama barca hihihidrH je napisao/la:Hihi sto smo vam svima nabili komplekseProzvakat' cemo mi i Barcu nebrini ti nista...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.