Ma evo mediji vrve od informacija o Clichyu...covjek se ne spominje odavno vec.Rizah je napisao/la:Koji će nam đavo Wickham a Pacheco truhne na klupi?![]()
Clichy je Megamone gotova stvar, minute su u pitanju
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- the scouser
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Ne spominje se 2 dana ... Čeka se da potpišu Adam i Downing pa onda Clichy.the scouser je napisao/la:Ma evo mediji vrve od informacija o Clichyu...covjek se ne spominje odavno vec.Rizah je napisao/la:Koji će nam đavo Wickham a Pacheco truhne na klupi?![]()
YOU'LL NEVER WALK ALONE
- the scouser
- Kontakt:
Da je to aktuelno spominjalo bi se paralelno sa ova dva transfera,jer je pozicija prioritetnija sigurno od CM-a gdje Adam dolazi.Han!$;Lfc je napisao/la:Ne spominje se 2 dana ... Čeka se da potpišu Adam i Downing pa onda Clichy.the scouser je napisao/la:Ma evo mediji vrve od informacija o Clichyu...covjek se ne spominje odavno vec.Rizah je napisao/la:Koji će nam đavo Wickham a Pacheco truhne na klupi?![]()
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
Nedirajte Megamona, to mi je brat 

There got to be something for Liverpool big number nine ...
Ma rizo dragi pa to je bila zeje...cija...
Kao uostalom i ovo njegovo za Clichya...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
ackeey je napisao/la:Ma rizo dragi pa to je bila zeje...cija...
Ahaaaaaaa. Ok, slabo kontam

- Megamon
- Kontakt:
Rizo sta me ovo napadaju 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Izgleda nisi samo griješnik u privatnom životu, nego si zgriješio i sa ostalim forumašimaMegamon je napisao/la:Rizo sta me ovo napadaju

Da se svi razumijemo; klub je voljan prodati Meirelesa samo AKO neki klub ponudi cifru veću od one za koju ga je Liverpool doveo, a to je 14 miliona eura (11 miliona funti). Također, kao što već svi vjerovatno znaju (šta ti je internet postao
), Redsi žele privesti posao sa Downingom i Adamom što prije.. možda već tokom sljedeće sedmice, ako ne već ovaj vikend.
Gael Clichy je i dalje prva želja za lijevog beka, dok klub nije spreman iskamčiti 10 miliona funti, koliko traži B'mingham, za Scotta Danna, jer oni misle da je to rizično, s obzirom da se nije dokazivao u većim klubovima.
O svemu ovome govori Rory Smith, jedan od boljih novinara sa otoka (iz Telegrapha je btw), pa evo, ako želite, poslušajte ga..
http://www.talksport.co.uk/radio/transf ... have-adapt

Gael Clichy je i dalje prva želja za lijevog beka, dok klub nije spreman iskamčiti 10 miliona funti, koliko traži B'mingham, za Scotta Danna, jer oni misle da je to rizično, s obzirom da se nije dokazivao u većim klubovima.
O svemu ovome govori Rory Smith, jedan od boljih novinara sa otoka (iz Telegrapha je btw), pa evo, ako želite, poslušajte ga..
http://www.talksport.co.uk/radio/transf ... have-adapt
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
http://lfcstats.co.uk/2011/06/25/agent- ... erpool-fc/
Agent Sissokoa potvrdio da je u pregovorima s Liverpoolom oko potencijalnog transfera.
Agent Sissokoa potvrdio da je u pregovorima s Liverpoolom oko potencijalnog transfera.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Dobar je Sissoko, ali nam nije potreban, realno...
btw. "Raul is really not happy because they are paying big money for players from other sides," said a friend according to The National

btw. "Raul is really not happy because they are paying big money for players from other sides," said a friend according to The National

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Dobro, sada je to gotovo i službeno. Dakle, samo se potvrda sa službene stranice čeka, no Charlie Adam će vrlo brzo postati novi član Liverpoola.
Potpisaće četverogodišnji ugovor, sa primanjima od oko 60 hiljada funti sedmično, što je, onako, solidna cifra. Ne pretjerana, ali ne i skroz niska. Inače, Liverpool će Blackpoolu platiti 8.5 miliona funti, što na kraju ispade i odlična cijena, s obzirom na ono što se spominjalo tokom januara, naprimjer.
Potpisaće četverogodišnji ugovor, sa primanjima od oko 60 hiljada funti sedmično, što je, onako, solidna cifra. Ne pretjerana, ali ne i skroz niska. Inače, Liverpool će Blackpoolu platiti 8.5 miliona funti, što na kraju ispade i odlična cijena, s obzirom na ono što se spominjalo tokom januara, naprimjer.
Zadnja izmjena: Bertrand, dana/u 26 jun 2011, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Greatness dies
eto izgleda da ces uskoro biti najsretniji navijac liverpoola dolazi adam...Carlo je napisao/la:Dobar je Sissoko, ali nam nije potreban, realno...
You are someone else I am still right here
Imamo aposlutno isto misljenje, kod nasih ovdje je glavno da nam dolaze igraci a oni koji odlaze obicno pojma nemaju i ne znaju nista a bili su dobri, al je vazno da LFC upise novo pojacanje i da kazemo da smo doveli nekoga ... Adam je dobar igrac ali on je jos nedokazan, kako ce se snaci u vecem klubu gdje ima mnogo boljih od njega i gdje nece imati priliku kao u Blackpoolu da komanduje veznim redom ...Stivi_Dzi je napisao/la:kakvih se sve gluposti moze procitat na ovoj temi to je za ne povjerovat, adam bolji od meirelesa ?? J.ebat cete vi i adamu i downingu sve po spisku na polusezoni. Dovest u Liverpool nekog tamo veznjaka koji se nije u rengersima mogo nametnut a prodat raula je nesto najsmjesnije sto bi nasi mogli uradit, nadam se ipak da od toga nece bit nista ! Umjesto da se rijesava problem lijevog beka oni dovode igraca na cijoj poziciji vec imamo trojicu !

Al onaj jedan poceo da prica o statistici, kao Adam ima bolju od Meirelesa, pa jarane uhvati se statistike Lucas - Meireles pa ces da vidis kako musa dere jarca

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
A šta da ti kažem...fera je napisao/la:eto izgleda da ces uskoro biti najsretniji navijac liverpoola dolazi adam...Carlo je napisao/la:Dobar je Sissoko, ali nam nije potreban, realno...

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
pa bolje da dodje Sissoko nego Adam,barem po mom misljenjuCarlo je napisao/la:Dobar je Sissoko, ali nam nije potreban, realno...

necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Misljenja sam da ce se Adam snac i drago mi je sto smo ga doveli,gledao sam ga u Blackpoolu i tamo je bio pravi lider jedini odgovoran igrac u Blackpoolu s obzirom na to da je Blackpool igrao preofanzivno tako da sto se tice odgovornosti mislim da oko toga nebi trebalo biti problema.Super ljevicu ima,dobar pas,kratki dugi,dobar sut(pogotovo prekidi) moze pokriti dosta pozicija u veznom redu te smatram da smo za tako male pare(s obzirom kako su cjene skocile i na neke druge situacije) napravili dobar poso i dobro prosli.Prosle godine je bio jedan od boljih veznjaka,dosao je do izrazaja u maloj ekipi i sada treba napraviti korak u karijeri(nije premlad),vidicemo kako ce se uklopit uostalom Skot je i jedan takav nam treba,skoro svi veliki uspjesi Liverpoola su bili popraceni nekim Skotom u ekipi pa ako Bog da neki buduci da budu popraceni i Adamom.Uglavnom nemora biti prva opcija,super igrac za rotacije i imacemo jak i konkurentan vezni red sljedece sezone.
Sto se tice Meirelesa mislim da on ostaje,te da mediji samo seru oko njegovog odlaska.
Navijac Juventusa o prelasku Meirelsa u Juve.
Sto se tice Meirelesa mislim da on ostaje,te da mediji samo seru oko njegovog odlaska.
Navijac Juventusa o prelasku Meirelsa u Juve.
sarajlija89 je napisao/la:Ma ja ne znam ko i kako je uopce prenio tu vijet, vidio sam samo na nekim nasim portalima![]()
Nigdje se on ne spominje...bas nigdje nisam vidio da talijani pisu...
Pa vidi nesto, mi trazimo alternativu za Mela. Tj. on vjerovatno odlazi, a dolazi neki drugi igrac na njegovo mjesto i to je to.zanima me vase misljenje da li mislite da vam je on potreban u timu s obzirom koliko sam ja upratio vjesti doveli ste vec par veznjaka i imali Juventus potrebe za njegovo dovodenje?
Pratim ja i Liverpool, Meireles vam je bio glavni igrac na sredini prosle sezone i stvarno je smijesno pomislit da bi ga Liverpool prodao. Takve stvari vas ne trebaju brinuti....
A naravno da ja ne bih imao nista protiv da dodje, jer je vrlo zahvalan igrac, sto i sam znas![]()
Medjutim, Juventusu treba jedan pravi DMF, tipa Lassa, gdje bi sa Pirlom cinio spoj kreacije i trkackih i taktickih sposobnosti. Tako da...nema nista od Mirelesa...nama treba Lass
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly
kako ga prodati nakon ovih rijeci ?
"My daughter started to speak like a little Scouser - with the accent, really nice, and I love Liverpool; this is a really big club. Liverpool is the best. Every game that you play the supporters are... well, it’s unbelievable. I really enjoy playing here. If I had this opportunity I’d sign a new contract today. Ten, 20 years. Yeah, for sure." - Raul Meireles.
"My daughter started to speak like a little Scouser - with the accent, really nice, and I love Liverpool; this is a really big club. Liverpool is the best. Every game that you play the supporters are... well, it’s unbelievable. I really enjoy playing here. If I had this opportunity I’d sign a new contract today. Ten, 20 years. Yeah, for sure." - Raul Meireles.
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
- Centre forward
- Kontakt:
Ako je ovo tačno, kapa dole majstore!Kop je napisao/la:kako ga prodati nakon ovih rijeci ?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
- Kontakt:
Charlie Adam ce da bude zamjena za igrace iz veznog reda, on ce biti doveden kao zamjena.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!