FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

dubrava
Moderator
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la dubrava » 20 jun 2011, 13:07

NukeR_G1970 je napisao/la:Partizan - Skendija

Tim iz Mekedonije ali uglavnom Albanci, nije daleko, ocekujem lagane 2 pobede i puno Grobara u Makedoniji, prilika za jedno lepo gostovanje! :twisted:
Al vi imate više sreće nego pameti, pa to je nesto nevjerovatno!!!
Kolko mi je poznato ovaj klub je bio zabranjen u Yugi zbog nacionalizma, pa onda opet obnovljen po nezavisnosti Makedonije. Sve su domaći igrači (Albanci) sa dva Makedonca.
Bit će to utakmica visokog rizika u Tetovu, ne bi me čudilo da bude nereda ili prekida utakmice..

al da imate srece, imate.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 20 jun 2011, 13:15

dubrava je napisao/la:
NukeR_G1970 je napisao/la:Partizan - Skendija

Tim iz Mekedonije ali uglavnom Albanci, nije daleko, ocekujem lagane 2 pobede i puno Grobara u Makedoniji, prilika za jedno lepo gostovanje! :twisted:
Al vi imate više sreće nego pameti, pa to je nesto nevjerovatno!!!
Kolko mi je poznato ovaj klub je bio zabranjen u Yugi zbog nacionalizma, pa onda opet obnovljen po nezavisnosti Makedonije. Sve su domaći igrači (Albanci) sa dva Makedonca.
Bit će to utakmica visokog rizika u Tetovu, ne bi me čudilo da bude nereda ili prekida utakmice..

al da imate srece, imate.
Sve su to isti timovi, svi koje smo mogli da dobijemo su slicnog kvaliteta, samo sto je mnogo velika prednost sto ne idemo negde u Aziju nego nam je tu pred nosom.

Navijacka grupa im se zove valjda po uzoru na neke Albanske nacionaliste iz Drugog svetskog rata i problem je sto to nisu sportski navijaci nego uglavnom koriste u politicke svrhe, to ce biti najveci problem, pogotovo u ovoj situaciji gde igraju sa Srpskim klubom.

Ne igra se u Tetovu jer valjda ne zadovoljava kriterijume UEFA-e, igrace se u Skoplju na novom stadionu FIlip II.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jun 2011, 14:13

Op Skhendija,ne svidja mi se izbor ali svakako mora se proci.
Oni kvalitetom nisu nesta,nisam im nesta preterano ni upoznat sa rosterom ali nije to klub koga se Partizan treba plasiti,a nemaju ni jednog Sokolja Kustu u rosteru. :)
Sa druge strane brine me odlazak Grobara tamo,ako bude bilo kakvih nereda Partizan sigurno leti iz Evrope i to ne na jednu nego bojim se i vise,jer Uefa samo jos ceka male gostujuce nerede nakon Mostara i Adios,nadam se da ce se uspeti iskontrolisati a mislim i da hoce jer ipak se igra u Skopju a ne u Tetovu tako da su sanse od nereda mnogo manje.
Prva utakmica se igra u Beogradu 12. ili 13.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 20 jun 2011, 15:24

[youtube][/youtube]
"Indija,Pakistan..."

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 20 jun 2011, 16:08

Devil je napisao/la:Op Skhendija,ne svidja mi se izbor ali svakako mora se proci.
Oni kvalitetom nisu nesta,nisam im nesta preterano ni upoznat sa rosterom ali nije to klub koga se Partizan treba plasiti,a nemaju ni jednog Sokolja Kustu u rosteru. :)
Sa druge strane brine me odlazak Grobara tamo,ako bude bilo kakvih nereda Partizan sigurno leti iz Evrope i to ne na jednu nego bojim se i vise,jer Uefa samo jos ceka male gostujuce nerede nakon Mostara i Adios,nadam se da ce se uspeti iskontrolisati a mislim i da hoce jer ipak se igra u Skopju a ne u Tetovu tako da su sanse od nereda mnogo manje.
Prva utakmica se igra u Beogradu 12. ili 13.
Oni ce verovatno rasprodati ekipu pre pocetka kvalifikacija(ako vec nisu), tako da verovatno nece biti ni najmanjih problema na terenu, jedini problem je van terena sta moze da se dogodi. Bice puno nasih navijaca, sto iz Makedonije, sto iz Srbije sto Paokara iz Soluna...

U Skopju nema sanse da se ponovi Mostar jer su stadioni totalno razliciti, bice odvojene navijacke grupe, a ono sto se desi van stadiona to nema veze sa utakmicom. U Tetovu je stadion kao u Krusevcu, tu bi vec bilo rizicno, ovako mislim da ce biti sve ok.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 21 jun 2011, 17:31

Devil je napisao/la:[youtube][/youtube]

Digni me pao sam... :lol: :lol:

hahaha, al najjace kad padne pola lutke a onaj isprati pogledom :mrgreen:

oni tamo sto pjevaju, u trenutku kad pade lutka zastadose sa pjevanjem, kad su vidili nastavili, stvarno se nasmijah i to dobro

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 22 jun 2011, 14:10

Stvarno smješni ovi ganciji svoje komplekse,očaj,strahovanje,izgubljene trofeje liječe postasvljajući na našu temu neke klipove nidje veze.Al dobro kad malo bolje to sve analiziram dolazim do zaključka da je to njihova surova realnost.Jednostavno prošlo je vrijeme njihovih priča o trofejima,rezultatima,ostalo im je da žive od prošlosti i posmatraju dominaciju sportskog kolektiva Partizan.

Inače fina vijest Eduardo Pašeko je naš novi špic,ovaj prelazni stvarno odlično se za sada odvija,nadat se najbolje,bucamo Škendiju u obe sigurno.
LARISSA RIQUELME!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 23 jun 2011, 10:01

% " а не ? на & ван & ".
" - у ту сферу. Прва на $ је $. ? $ ? " " у / & $ %. ? је пуно.' " је за ? ? $ ",% не " у & & ? $ $ ? ? & ' ? $.$ се " $ у & сусрета " " $. Наравно $ су % " ?,? & % ¥ Станоје " ? групна фаза " за $. $ " оне " ? на & " се ? $ у ? $ " ? " $ у - ? $ " $ ¥ ? у " ?.
? се то не $ $ у ' ? $ ? " " " у $ у $ на " је Ренџерс," ? се " ' $.
& $ - & " - & - &
ФСРС

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 23 jun 2011, 11:42

Ma kakva Škendija,digli se oni pravo,nikad im veći protivnik nije došao.
Počeli se nešto ljudi opasno furat ,a manje ih ima nego Firmaša. Krajnji nacio-fašistički fazon furaju i njima je ovo daleko više od same sportske utakmice,a što se rezultata tiče čeka ih sudbina Zrinjskog u najmanju ruku.
LARISSA RIQUELME!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 23 jun 2011, 12:07

Па " се у /,$ " 30000," - $ $ 3000 & на ". Тетово је $ / $ 30 ?. " " ове " & $ " за " $ су %,& $ ' " група $ 50 $,а не " $ ? ?. " наравно $ - & " & $ " ",? " " Црне Горе,& ",РС,".& $ - $ " ? &. % се ? " - то " % & $,? ја ' $ " са $ ? $.
& $ - & " - & - &
ФСРС

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 23 jun 2011, 15:14

Večeras prva poslastica,prva pripremna utakmica,povodom sto godina fudbala u Ljubljani,na stadionu Stožice prijateljsku utakmicu će odigrat Olimpija-Partizan sa početkom u 20 sati i direktnim prenosom na Sport klubu.
LARISSA RIQUELME!

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 23 jun 2011, 21:55

Olimpija-Partizan 2:2

Oko 5 hiljada gledatelja,vrlo zanimljiva utakmica u odlicnoj atmosferi ,oba tima su zasluzila pobjedu :)

Strijelci za Partizan Vukić u 30./11-m. i Šćepović u 79.min ;)
Zadnja izmjena: Giallorossi, dana/u 23 jun 2011, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jun 2011, 21:57

Nazalost nisam pogledao utakmicu,iskoristavam lepo vreme tako da sam bio odsutan.Malo sam prelistao sta kazu Partizanovci i uglavnom zadovoljni su vidjenim.Rezultat manje bitan ali eto da spomenemo da je zavrseno 2:2 sto se moralo iskoristiti u kladionicama jer je 1.60 na 1x bio neponovljiv poklon.
Kazu momci da su oba penala koja su svirana(1:1) presmesno dosudjena.Apostrofiraju Volkova kao igraca koji je konacno u Partizanu a zna da centrira iz trka(nisu nista novo rekli),te da bi Frimpong mogao u Teleoptik na sezonu jer ima neki potencijal.Razocarali ih Vukic i Otasevic.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 23 jun 2011, 22:01

Ja sam gledo od 60.min ,penal za Olimpiju po meni je bio van sesnaesterca,bilo je blizu al msl da nebi trebo biti penal.. ;)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 23 jun 2011, 23:18

Ja zadovoljan onim što sam vidio,imajući u vidu i sastav,nije tu bio ni najveće pojačanje Eduardo.
Volkov sjajno pojačanje,već se sada može reći pun pogodak. Ivanov dok se još malo uklopi u sistem vidi se da je nadprosječan prvoligaški igrač.

Što kaže naš narod ako se po jutru dan poznaje nadat se novim uspjesima.
LARISSA RIQUELME!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 23 jun 2011, 23:32

Vukić jedno veliko ništa. Babović vrlo dobar,Medo imao par dobrih momenata,Volkov fantastico,Jovančić previše nekako vodi računa o detaljima,htio je i previše pokazat u prvoj utakmici. Mali Šćepović ne zbog gola već ukupne slike bi mogao bit uz Eduarda starter,mada ja nikad ne otpisujem ni Laminea.

Slijedeća je ako se ne varam sa Koperom za tri dana,vidjećemo hoće li biti kakvih promjena...
& $ - & " - & - &
ФСРС

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 25 jun 2011, 10:39

Onog Velingsona na našim forumima masovno hvale,pobrao je simpatije velike većine,naravno ima tu malo i euforičnosti i subjektivnosti. Onaj Frimpong realno nije trenutno za prve ekipe,ali zašto da ne ga ostavit u Teleoptiku nek se kali,sasvim sigurno ima potencijal,godine su pred njim.
Definitivno ćemo izgleda imat problema oko Labrina,nažalost.Ali isto tako nadat se da će sporazum bit postignut sa Djoletom Jokićem i da ćemo od januara moći računati i na njega.
LARISSA RIQUELME!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 25 jun 2011, 14:57

' ова " & " ' право ",? $ се " " " а провјерену "," се $ - опет се " ¥ оно & " $ - ¥ " $ јануара,$ $ - " $ нас на " а " - $ 7-8 ? $.
& $ - & " - & - &
ФСРС

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 25 jun 2011, 17:17

Biće Partizan opet šampion! :D :D :D
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 25 jun 2011, 18:09

mnogo_smo_jaki je napisao/la:Biće Partizan opet šampion! :D :D :D

Nemoj bolan tako,tom izjavom diskriminišeš topčiderce i nevjeste topčiderke :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To više nije konstatacija,predvidjanje,mišljenje,to je realnost,sadašnjost,činjenica! :)
LARISSA RIQUELME!

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.