Mojne mi ba poređenja sa ovim genijalcem, niko i nikad ne može biti kao onMonolog je napisao/la: Zašto se jedan Yohan Gurkuf (mrsko mi googlati da vidim kak' se piše) poredi sa Zidaneom?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Mojne mi ba poređenja sa ovim genijalcem, niko i nikad ne može biti kao onMonolog je napisao/la: Zašto se jedan Yohan Gurkuf (mrsko mi googlati da vidim kak' se piše) poredi sa Zidaneom?
Bosco je napisao/la:Ma iskreno ne volim Lessija, ali momak je sila. Treba priznat jbg, a Pele je jedan obični stari lajavac koji samo laprda da može i dalje zarađivati ogromne svote novce. Svakom je loncu poklopac, u sve se miješe, stalno nekom govori da je bolji od njega, stalno nekog proglašava svojim nasljednikom i dosadan je pravo. Messi treba da ga izofira i pomnoži sa nulom.
Nemam nista protiv tih komparacija, ali treba imat ipak neku granicu. Covjek je osvojio tri Svjetska prvenstva, osvojio par puta Copu Libertadores (ne znam hocul' pogrijesit ako kazem da nije bila nista slabija od Kupa Sampiona), isto toliko Interkontinentalnih kupova. Kao igrac, ponavljam - najbolji ikada. Ja sam recimo pratio Zidanea kroz Juve, Madrid i Reprezentaciju, meni osobno najbolji igrac kojega sam gledao, ali ipak ne smijem reci da je najbolji svih vremena samo zbog Peleta. Ma nista, ovaj... http://www.biografije.org/pele.htm procitaj.Monolog je napisao/la:Pa činjenica je da je Messi, gle čuda, Argentinac poput Maradone. Sasvim je logično da će se porediti sa najvećim Argentincem svih vremena, zar ne? Zašto se jedan Yohan Gurkuf (mrsko mi googlati da vidim kak' se piše) poredi sa Zidaneom? Zašto Diarru porede sa Makaleleom? Dakle, ljudi krenu sa onim najosnovnijim parametrom - državljanstvom, pa tek onda idu u neke usporedbe koje imaju veze sa onim što se pruža na terenu.
Moram priznati da je moj španski zahrđ'o (ne da mi se downloadovati Esmeralda pa da pokušam skontati neke stvari), al' ako je za tebe jedna obični naslov neka vodilja, onda stvarno ne znam. Rekoh, Pele je sigurno najveći (sve dok Messi ne završi karijeru, pa makar istu završio danas
), no činjenica je da je on veliki egoista, te želi samo privlačiti pažnju na sebe jer, pobogu, njegova zvijezda blijedi. Eto on je za Neymara rek'o da je bolji od Messija i određeni navijači Reala (prvenstveno) su se primili na to. Strašno. Peleu bi bolje bilo da šuti i ne provaljuje se te da maše onom zastavom u posljednjem krugu F1 na stazi Interlagos i to je to.
jbg nogomet je odavno postao veliki biznis i ne moze to zaobici nikoga pa ni barcumelanholicar je napisao/la:Slušam ovih dana nešto u šta nisam mogao povjerovat,a to su dugovanja najboljeg tima Evrope.Jasno je meni da ti najveći giganti imaju te kredite i ugovore sa bankama,ali jednostavno djeluje kardinalno pesimistična hipotetička varijanta kad se skonta u kakvoj su onda situaciji ostali. Ono što mi je poprilično žao je to što je i Barca u ova zla kapitalistička vremena se opredjelila da stavi i ime sponzora,zadnjih godina su bili na neki način društveno saosjećajni,ali izgleda globalizam ni Kataloniju nije zaobišao.
Ako Sancho Pansa vrijedi 40 (jel' ono?) vrijedi i Keks bar toliko.xaviesta je napisao/la:Arsenal za Cesca Fabregasa traži 60 milijuna eura
Tu tu, pa pa smradu!
Po meni ni Messi i Ronaldo ne "vrijede" vise od 40 milionaPortillo je napisao/la:Ako Sancho Pansa vrijedi 40 (jel' ono?) vrijedi i Keks bar toliko.xaviesta je napisao/la:Arsenal za Cesca Fabregasa traži 60 milijuna eura
Tu tu, pa pa smradu!
Gago (Real Madrid): "Barcelona are the best team in history. Far better than Real Madrid. It was impossible to beat them this year." espn
Fino bogami, kupio si je kartu za odlazak iz Madridaxaviesta je napisao/la:Gago (Real Madrid): "Barcelona are the best team in history. Far better than Real Madrid. It was impossible to beat them this year." espn![]()
Evo maksuz prevod za Portilla Gago (Real Madrid): "Barcelona je najbolji tim u historiji, mnogo bolji od Reala. Bilo je nemoguće pobijediti ih ove godine. Naši navijači nadali su se pobjedi. Nisu htjeli priznati da je to nemoguće".xaviesta je napisao/la:Gago (Real Madrid): "Barcelona are the best team in history. Far better than Real Madrid. It was impossible to beat them this year." espn![]()
Samo 18 miliona, nek se malo primire , posebno onaj pedofil iz Londona ...losmi je napisao/la:LUDILO ZA THIAGOM
Barceloni stizu ponude i do 18 miliona evra.
Chelsea,Man.United i Arsenal se ''tuku'' za njega
Tacno tako,ove godine su nam ukrali vec 2 igraca.Dushi_Rob je napisao/la:Samo 18 miliona, nek se malo primire , posebno onaj pedofil iz Londona ...losmi je napisao/la:LUDILO ZA THIAGOM
Barceloni stizu ponude i do 18 miliona evra.
Chelsea,Man.United i Arsenal se ''tuku'' za njega
Portillo je napisao/la:Nikad se nece roditi bolji od Peleta.Monolog je napisao/la:Zamislite da ovaj čovjek kaže kako je bolji od Jordana, Magica, Jabbara, Birda, Russela, jer je postigao skoro 50.000 poena u profesionalnoj karijeri. Gle čuda, i ovaj je Brazilac poput Pele-a.![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Oscar_Schmidt
Pele je izgleda opasno zabrinut da će biti skinut sa trona od strane Messi-ja pa svakodnevno plasira kojekakve priče. Mislim da niko nije veći lajavac od Brazilca. Iskren da budem, nigdje ne pročitah da Messi nešto priča o njemu (i ako priča, onda je to samo u superlativu), no egoistični Brazilac ne može odati priznanje budućem najboljem igraču svih vremena. Ah, šta je reć ego.
Deco,belletti oni su bili otpaci u barci,pa ste ih uzeli ?Chelsea_CBH je napisao/la: A također nema šanse da Chelsea proda svog velikog igrača Davida Luiza Barceloni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.