Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Puma
Moderator
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Puma » 25 jun 2011, 00:13

juventus 0244 je napisao/la:
Puma je napisao/la:Evo sad citam kako ste bacili udicu na Ji sung Parka, i on bi trebao da djeluje po lijevoj, a Krasic po desnoj strani

ne znam, eto vi sami prosudite

i da, Juve je otkupio i drugu polovicu ugovora Almirona
U vezi Parka da je nekoliko godina mlađi ne bi imao ništa protiv, ali ovako ipak je star, a nije free :mrgreen: ! Ma Juve povezuju svaki dan sa novim igračima

Za Almirona ide na pozajmicu u Sienu, ali nisam to pročitao da su otkupili drugu polovinu ugovora!
Park ima jos godinu ugovora, pa zato

a u vezi Almirona

Juventus have been heavily involved in negotiations today, securing the remaining 50 per cent of midfielder Almiron from Bari.

otkupljen je pa je vjerovatno pozajmljen u Sienu, ma tesko je to pohvatat kod italijana :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 25 jun 2011, 00:18

Puma je napisao/la:a u vezi Almirona

Juventus have been heavily involved in negotiations today, securing the remaining 50 per cent of midfielder Almiron from Bari.

otkupljen je pa je vjerovatno pozajmljen u Sienu, ma tesko je to pohvatat kod italijana :D
Fakat je ludnica što se tiče ovi pozajmica, polovični ugovora i toga !

http://www.juvefans.info/portal/index.p ... Atransferi

Sad ovdje gledam kao Bari prošle godine kupio Almirona za 5 miliona, ko će tu biti pametan :D
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 jun 2011, 09:45

interesovali smo se za Pastorea, Conte ga je odbio jer ne uklapa mu se u formaciju :mrgreen: , takodje je Antonio odbio i Inlera
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 jun 2011, 10:04

kupili smo Grandolfa iz Baria, 92' godiste, valjda veliki talent, et dao je 3 gola u 116 minuta za Bari

http://www.transfermarkt.de/de/francesc ... 38295.html
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 25 jun 2011, 11:45

Pa kad cemo vise te kvalitetne igrace dovesti??

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3610.html

Ko je ovdje zaa Vidala umjesto Diaru ili inlera??
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 25 jun 2011, 12:01

izgleda Vucinic sve blize a Bastos je rezerva :x

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 jun 2011, 12:21

SoloJuve26 je napisao/la:izgleda Vucinic sve blize a Bastos je rezerva :x
I ja sam to pročitao, po ovim natpisima ni oni ne znaju više šta hoće...

Sve vrijeme pipu Aguero prioritet broj 1, sad odjednom izbor između Aguera i Higuaina...

Kad nam na kraju dođe neka tuka od igrača...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 25 jun 2011, 13:11

http://www.football-italia.net/jun25c.html

Bas me znaima ko ce to biti, nadam se da nije Vucinic jedan od tog "top strike"

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 25 jun 2011, 14:30

Pogledao sam zadnjih par stranica Juventusove teme i nigdje ni R od Raula Meirelesa,sam pretpostavljam da je masta Engleskih medija,nego ono sto me zanima da li je prenio tu vjest neki ozbiljniji Juventusov izvor,zanima me vase misljenje da li mislite da vam je on potreban u timu s obzirom koliko sam ja upratio vjesti doveli ste vec par veznjaka i imali Juventus potrebe za njegovo dovodenje?
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 jun 2011, 15:07

Ma ja ne znam ko i kako je uopce prenio tu vijet, vidio sam samo na nekim nasim portalima :lol: :roll: Nigdje se on ne spominje...bas nigdje nisam vidio da talijani pisu...

zanima me vase misljenje da li mislite da vam je on potreban u timu s obzirom koliko sam ja upratio vjesti doveli ste vec par veznjaka i imali Juventus potrebe za njegovo dovodenje?
Pa vidi nesto, mi trazimo alternativu za Mela. Tj. on vjerovatno odlazi, a dolazi neki drugi igrac na njegovo mjesto i to je to.

Pratim ja i Liverpool, Meireles vam je bio glavni igrac na sredini prosle sezone i stvarno je smijesno pomislit da bi ga Liverpool prodao. Takve stvari vas ne trebaju brinuti....

A naravno da ja ne bih imao nista protiv da dodje, jer je vrlo zahvalan igrac, sto i sam znas ;)

Medjutim, Juventusu treba jedan pravi DMF, tipa Lassa, gdje bi sa Pirlom cinio spoj kreacije i trkackih i taktickih sposobnosti. Tako da...nema nista od Mirelesa...nama treba Lass :P
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 25 jun 2011, 15:37

Ja da sam na mjestu Pereza ne bi dao Lassa ispod 20mil.eura.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 jun 2011, 15:45

L-Train je napisao/la:Ja da sam na mjestu Pereza ne bi dao Lassa ispod 20mil.eura.
Pa rekao je da otprilike toliko vrijedi, ali da neki klubovi imaju popust, ukljucujuci Juventus, jer nisu konkurenti u evropskim takmicenjima.

Lass je igracina, ali u Realu nema toliku minutazu jbg i zato bi da ide. Zahvalan igrac, moze cak i beka igrati, solidno tehnicki potkovan, izuzetne trkacke sposobnosti i za razne takticke zamisli, odlican igrac. Uz sve to i mlad je...

U drugom pravcu bi mogao Melo, tako da mislim da ce se dva kluba uspjeti dogovoriti. Jedini problem je visoka plata koju ima u Realu, 4-5 mil. i koju on zeli i u Juventusu, ali mislim da ce se sve to nekako sredit na zadovoljstvo sviju.

On je meni najveca zelja ovoga ljeta, na stranu Aguero i ostali. Zna se sta cini okosnicu jedne ekipe kao sto je Juve i sta je uopce stile Juve...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 25 jun 2011, 15:49

sarajlija89 je napisao/la:
L-Train je napisao/la:Ja da sam na mjestu Pereza ne bi dao Lassa ispod 20mil.eura.
Pa rekao je da otprilike toliko vrijedi, ali da neki klubovi imaju popust, ukljucujuci Juventus, jer nisu konkurentni u evropskim takmicenjima.

Lass je igracina, ali u Realu nema toliku minutazu jbg i zato bi da ide. Zahvalan igrac, moze cak i beka igrati, solidno tehnicki potkovan, izuzetne trkacke sposobnostu i za razne takticke zamisli, odlican igrac.Uz sve to i mlad je...

U drugom pravcu bi mogao Melo, tako da mislim da ce se dva kluba uspjeti dogovoriti. Jedini problem je visoka plata koju ima u Realu, 4-5 mil. i koju on zeli i u Juventusu, ali mislim da ce se sve to nekako sredit na zadovoljstvo sviju.

On je meni najveca zelja ovoga ljeta, na stranu Aguero i ostali. Zna se sta cini okosnicu jedne ekipe kao sto je Juve i sta je uopce stile Juve...
slazem se,meni inace jedan od drazih fudbalera u Realu,ali eto Mourinho ga vise ne vidi u svojim zamislima i mora da ide ;)

neka hvala,zadrzite ga :mrgreen:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 jun 2011, 15:56

Ma nije ni Melo los, ali fali mu samodiscipline u igri. ;) Da se to sredit. Mourinho ga cijeni...

Ma eto, Realu je tu potreban jedan igrac u rotaciji i nije bitno jel Melo ili neko drugi, tek toliko da ga imaju..Khedria,Xabi, Ozil,Sahin i ostale varijante su apsolutno prioritet :P

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 jun 2011, 15:58

Melo nazalost mora ici jer tu dolazi Pirlo, Pirlo je drugi tip igraca ali da bi i jedan i drugi bili u svom elementu ordiniraju na potpuno istom dijelu terena sto znaci da zajedno tesko da mogu.

eh sad dolazimo do situacije koju formaciju izabrati, ako bi to bilo klasicno 4-4-2, koje vise vuce na 4-2-4, Pirlo i bilo koji drugi igrac koji se spominje u kontekstu Juventusa bi bilo jednako samoubistvu, jer iako se na beku spominju solidni igraci kao pojacanja nisu oni klasa da sami mogu zatvarati kompletnu stranu, a krila im nece pomagati i opet cemo imati kao i ove godine situaciju da nam ljudi prave turneju kroz sredinu terena do gola.

golmani su ok, po meni ne treba trositi pare ove godine ni na stopere, nema nekih posebno kvalitetnih a da su dostupni tako da Bonuci, Kijelini, Sorensen i Barzaglji su dovoljni za talijansku ligu uz bolje bekove.
Na beku nam treba Listajner pod hitno , te Bastos(koji bi pokrivao i beka i krilo po potrebi), uz jos Ciglera, De Celjea i eto ako bas mora Motu i Sorensena to je puno bolje nego ove godine.

Na sredini Markizio, Pirlo, Ekdal , Pacienca eh tu fale isto 2 igraca da se igra 4-3-3 jer 4-2-4 sa Pirlom bi nam bilo samoubistvo(a nisu ga doveli da sjedi na klupi). Vidal bi po meni bio pojacanje, Lass bi bio savrsen za 4-3-3. Dovest obojicu , ili Lass-a i Inlera bi znacilo da mislimo ozbiljno.

dakle Bufon(---);..; Listajner(---)-Bonuci(Sorensen)-Kielini(Barzaglji)-Bastos(Cigler);..;Pirlo(Pacienca)-Vidal/Inler??(Markizio)-Lass(Ekdal);...; Krasic(Pepe)-Matri(Toni)-Vucinic(Kvaljarela) i ja prezadovoljan. Ovo bi vec licilo na ekipu, a ako imamo toliko para koliko kazu da imaju na raspolaganju , i uz pametnu prodaju(ili razmjenu) škarta i viskova, ovo je vise nego ostvarljivo. Sa ovom ekipom bi bio siguran da cemo se boriti za vrh.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 jun 2011, 16:16

Istina, trebaju nam jaci bekovi, da ne bi dozivjeli situaciju od prosle godine kada je Krasic bez adekvatne pomoci bekova, jednostavno izgorio i tek djelimicno iskoristen bio...nije sam mogao.

Ma Lass je kljucni za sredinu, on ce to drzati, pored Pirla koji ce kreirati. Desno Kraske i valjda kontaju dobro lijevo krilo dovest i to bi odlicno bilo...

Znam da Vucko moze igrati spoljneg u formaciji 4-3-3, ali on nije klasicno krilo, nezz cemu Conte insitira na njegovom dovođenju kao krila umjeto Bastosa...

ne moze Vucinic u formaciji 4-4-2 igrat krilo...to je previse ofanzivno onda, bili bi kao na streljani. Jedino ako konta igrat 4-3-3..al isti q...

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 jun 2011, 16:55

izgleda da je sada Vidal glava meta sto se tice sredine terena,ispred Inlera i Diarre

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 jun 2011, 16:59

Sky Italia report Juve offer for Aguero is 35m Euros. Atletico want full release clause met, which is 45m Euro.

Personal terms with Sergio Aguero agreed :o

bomba sa Sky-a, dabogda da je ovako, dalo bi se to rijesit :mrgreen:

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 25 jun 2011, 17:06

JuveSissoko je napisao/la:Sky Italia report Juve offer for Aguero is 35m Euros. Atletico want full release clause met, which is 45m Euro.

Personal terms with Sergio Aguero agreed :o

bomba sa Sky-a, dabogda da je ovako, dalo bi se to rijesit :mrgreen:

Daj boze da vise doce ;) ..

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 jun 2011, 19:26

opet tusim bojama :mrgreen:

slika

slika
slika
slika

sijelo kod Hasana :mrgreen:
slika

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.