10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Megamon
- Kontakt:
Re: 10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka
Protiv Grce igramo na Kosevu jer je agencija koja je ugovarala utakmica zahtjevala da se utakmcia igra na vecem stadionu.Iz saveza obecavaju povoljne cijene karata.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Gubimo mi ovo. Bice uspjeh ako damo gola.
Zahirovic je standardan u Rusiji i izgleda pruza solidne partije. Mislim da je zasluzio da dobije priliku protiv Grcke.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
grcka nije bas dobra,toliko ,moze ih bih dobiti bez problema
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- Goalgetter
- Kontakt:
Bili su i Rumuni, pa su nas rasuli. Nema tu protivnika s kojom mi mozemo ''bez problema''. Mi kad podcjenimo protivnika, po tradiciji nayebemo.Rosas7 je napisao/la:grcka nije bas dobra,toliko ,moze ih bih dobiti bez problema
Za mene su Grci favoriti u ovom mecu, i mislim da ce pobjedit 3-2.
Rahimic treba preporucit Zahirovica CSKA. Valjda ima nekog autoriteta.
JEl se ti zajebavas ili sta ?? Ista ta Grcka se nalazi ispred Hrvatske, trenutno su na 1. mjestu u grupi i otprilke da ce se plasirati direktno na EURO 2012 ..Rosas7 je napisao/la:grcka nije bas dobra,toliko ,moze ih bih dobiti bez problema
Protiv Grcke smo igrali 4 puta i svaki put izgubili. Oni su favoriti, pogotovo kad se sjetimo kako BiH obicno igra u prijateljskim utakmica. Oman, Katar, Iran...sve gore od goreg.
- drinin vuk
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Protiv Grcke smo igrali 4 puta i svaki put izgubili. Oni su favoriti, pogotovo kad se sjetimo kako BiH obicno igra u prijateljskim utakmica. Oman, Katar, Iran...sve gore od goreg.
% " " је " " & " о & се " $,$ " " ",?,?,& Острва зна се & &,& ".А $ - $ ? &?! " опет % ' ¥ " ' то,? ето то је твоја ? не " се ја " ',' % " ? $ $ $." " ово $ ",$ $ " ? то се $ не зна,вјероватно - " $ ? пун.....
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Dolazis li ti iz Zvornika na tekmu? Ne mogu zmajevi bez svog vuka.drinin vuk je napisao/la:Cartman je napisao/la:Protiv Grcke smo igrali 4 puta i svaki put izgubili. Oni su favoriti, pogotovo kad se sjetimo kako BiH obicno igra u prijateljskim utakmica. Oman, Katar, Iran...sve gore od goreg.
% " " је " " & " о & се " $,$ " " ",?,?,& Острва зна се & &,& ".А $ - $ ? &?! " опет % ' ¥ " ' то,? ето то је твоја ? не " се ја " ',' % " ? $ $ $." " ово $ ",$ $ " ? то се $ не зна,вјероватно - " $ ? пун.....
Cartman je napisao/la:Dolazis li ti iz Zvornika na tekmu? Ne mogu zmajevi bez svog vuka.drinin vuk je napisao/la:Cartman je napisao/la:Protiv Grcke smo igrali 4 puta i svaki put izgubili. Oni su favoriti, pogotovo kad se sjetimo kako BiH obicno igra u prijateljskim utakmica. Oman, Katar, Iran...sve gore od goreg.

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Problem bit ispred HrvatskeMrShadow je napisao/la:JEl se ti zajebavas ili sta ?? Ista ta Grcka se nalazi ispred Hrvatske, trenutno su na 1. mjestu u grupi i otprilke da ce se plasirati direktno na EURO 2012 ..Rosas7 je napisao/la:grcka nije bas dobra,toliko ,moze ih bih dobiti bez problema

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ajde neka, mi smo svjetski sampioni i svakog cemo oderati..Edin TM87 je napisao/la:Problem bit ispred HrvatskeMrShadow je napisao/la:JEl se ti zajebavas ili sta ?? Ista ta Grcka se nalazi ispred Hrvatske, trenutno su na 1. mjestu u grupi i otprilke da ce se plasirati direktno na EURO 2012 ..Rosas7 je napisao/la:grcka nije bas dobra,toliko ,moze ih bih dobiti bez problema![]()
Ko **** Modrica, Corluku, Eduarda, Srnu isl njima.. Ko **** njih koji su u top 10 reprezentacija svijeta..
Jaci su nasi manekeni Dzeko, Mravac i Miske..
Edin TM87 je napisao/la:Problem bit ispred HrvatskeMrShadow je napisao/la:JEl se ti zajebavas ili sta ?? Ista ta Grcka se nalazi ispred Hrvatske, trenutno su na 1. mjestu u grupi i otprilke da ce se plasirati direktno na EURO 2012 ..Rosas7 je napisao/la:grcka nije bas dobra,toliko ,moze ih bih dobiti bez problema![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Konverzacija vrijedna citata.Cartman je napisao/la:Dolazis li ti iz Zvornika na tekmu? Ne mogu zmajevi bez svog vuka.drinin vuk je napisao/la:Cartman je napisao/la:Protiv Grcke smo igrali 4 puta i svaki put izgubili. Oni su favoriti, pogotovo kad se sjetimo kako BiH obicno igra u prijateljskim utakmica. Oman, Katar, Iran...sve gore od goreg.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Principatus
- Kontakt:
Sto se tice same utakmice jos nisam siguran sta sebi kao navijac zelim i sta nam je bolje. 
Poslije ovoga u Rumuniji i ponovnog potvrdjivanja jednog tipicnog mentaliteta, mozda nam je bolje da nas Grcka dobro zvekne, pa da igraci malo o tome razmisle do sljedece utakmice. Na drugu stranu, Grcka je upravo u teskoj situaciji. Nema se. Pa sebi mislim: Nije kulturno ih poslati kuci praznog gola.

Poslije ovoga u Rumuniji i ponovnog potvrdjivanja jednog tipicnog mentaliteta, mozda nam je bolje da nas Grcka dobro zvekne, pa da igraci malo o tome razmisle do sljedece utakmice. Na drugu stranu, Grcka je upravo u teskoj situaciji. Nema se. Pa sebi mislim: Nije kulturno ih poslati kuci praznog gola.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ovo boldirano je razlog zasto ce nas zveknuti. Osvrcemo se na formu protivnika, cim njima ide lose, mi sebi prebacimo tu ulogu favorita, i odmah smo popusili.Principatus je napisao/la:Sto se tice same utakmice jos nisam siguran sta sebi kao navijac zelim i sta nam je bolje.
- Principatus
- Kontakt:
Ma ne bolan, ja mislio na financijsku situaciju.Goalgetter je napisao/la:
Ovo boldirano je razlog zasto ce nas zveknuti. Osvrcemo se na formu protivnika, cim njima ide lose, mi sebi prebacimo tu ulogu favorita, i odmah smo popusili.

Dolaziš li ti na tekmu? Dođi, pogledaj reprezentaciju, prelijep je osjećaj, vjeruj mi.Cartman je napisao/la:Dolazis li ti iz Zvornika na tekmu? Ne mogu zmajevi bez svog vuka.drinin vuk je napisao/la:Cartman je napisao/la:Protiv Grcke smo igrali 4 puta i svaki put izgubili. Oni su favoriti, pogotovo kad se sjetimo kako BiH obicno igra u prijateljskim utakmica. Oman, Katar, Iran...sve gore od goreg.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
Ja mislim da dolazi. Mislim da je rekao da.
Ustvari nije nista rekao, ali i cutnja je neka vrsta afirmativnog odgovora.
Ustvari nije nista rekao, ali i cutnja je neka vrsta afirmativnog odgovora.
Nebih bas tako o Estoniji..." " ",?,?,& Острва зна се & &,& ".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.