FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pasodzigera
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pasodzigera » 24 jun 2011, 22:45

Pored zivog Husrefa Musemica koji je donosio titule Sarajevu dovesti Pliseka,e tugo moja,koji jad. Pored toliko nasih strucnjaka,oni doveli ovog,**** ih on.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 24 jun 2011, 22:46

Pratio sam Teplice dosta zadnje 2 sezone i mogu da kazem da ste dobili sigurno najboljeg trenera u ligi,mnogo brza igra sa dosta kretanja a i sam Dzeko je rekao da je kretanje u prostoru bez lopte naucio kod Pliseka a nastavio kod Magata

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 24 jun 2011, 22:51

Musemic jest covjek koji voli nas grad nas klub i to je nas covjek i svaka mu cast ali mora se nekad i drugi trener dovesti . Vidjet cemo kako ce ovaj covjek raditi svoj posao mozda bas s njim krene na bolje da se osvoji ta Titula ili upad u Grupnu fazu EL i tako nesto nikad se nezna .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 24 jun 2011, 23:23

Jeste dosadni sa Musemicem , zamrzicu onako dobra cojk'a zbog vas :mrgreen: Kad mozes birati izmedju BMWa i Mercedesa svejedno je.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 24 jun 2011, 23:28

pacovi_tu_ima je napisao/la:po tome je onda i amar osim loš trener zbog petarde u izraelu? jedan rezultat ne čini trenera.
E to si u pravu 100% u ovoj zemlji mozez imati sto uspjeha ali ako jednom kiksas onda nikada nisi valjao.Plisek je super trener i kada je nas trenirao radio je to odlicno ali mnogima se to tada u nasoj upravi nije svidjelo i odmah su mu dali otkaz poslije Litexa(iako je on najmanje kriv za pnakav rezultat) a isti ti ljudi su i Amaru poslije onih uspjeha dali otkaz poslije poraza od Hartsa.Ljudi dobro radili imali odlicne rezultate za nase uslove(obadvojica bili na vrhu)ali nisu nikome dali da im se petlja u posao pa su zato i dobijali otkaze jer babini sinovi nisu mogli gurati svoje debile u prve timove,nesto slicno se desilo i Husrefu kod vas.Pa sta su trebali u Realu i Interu odmah nogirati Murinja i Leonarda poslije onih petica od Barse i Salkea Evo vidim i kod vas se neki pojedinci bune protiv covjeka bez ikakvog razloga,valjda ih strah sto ce im covjek svojim radom dokazati da i ovdje ima kvaliteta koliko toliko.Mi u Zelji trebamo biti presretni sto nas je trenirao jer da njega nije bilo Dzeko nikada nebi ovako zavrsio a mi nebi dobili ove pare koje dobivamo od njegovog transfera.I za Sarajevo je dovoljno da uradi slicno,da nadze nekog novog Dzeku od kojeg ce klub u buducnosti zaraditi,jer htjeli mi to priznati ili ne najvecu korist Zeljo i Sarajevo mogu dobiti od talentovanih momaka iz omladinskih skola.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 24 jun 2011, 23:39

Pasodzigera je napisao/la:Pored zivog Husrefa Musemica koji je donosio titule Sarajevu dovesti Pliseka,e tugo moja,koji jad. Pored toliko nasih strucnjaka,oni doveli ovog,**** ih on.
Kojih naših stručnjaka životati...
Svi redom koji vegetiraju u našim ligama naspram Plišekovog CV-a izgledaju smješno. Dobili smo zaista kako Redžepagić reče evropskog stručnjaka za bosanske pare. Uostalom, ko je god prisustvovao treninzima Želje u njegovo vrijeme zna o čemu je riječ. A uskoro ćemo se i mi uvjeriti, druga planeta..
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 24 jun 2011, 23:48

Svi mi volimo Husrefa i zelimo ga vidjeti na klupi Sarajeva ali meni je ipak drago sto on sada nije preuzeo ekipu jer je situacija nezahvalna poprilicno . Nakon tolikog vremena i iscekivanja da se rijesimo zalizanog imam osjecaj da je ta velika zelja za legendarnim Husrefom malo idelizirala njegov lik i djelo tj. da bi se od njega ocekivalo da pravi "cuda" . Hocu reci , vise volim da motku usere Plisek ako motka mora biti usrana nego da to bude Husref. Zelim da i dalje ostane legendaran tip i da na klupu dodje kada bude malo bolja i stabilnija da ne kazem i lezernija situacija.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 jun 2011, 00:21

VanBasten je napisao/la:
Pasodzigera je napisao/la:Pored zivog Husrefa Musemica koji je donosio titule Sarajevu dovesti Pliseka,e tugo moja,koji jad. Pored toliko nasih strucnjaka,oni doveli ovog,**** ih on.
Svi redom koji vegetiraju u našim ligama naspram Plišekovog CV-a izgledaju smješno. Dobili smo zaista kako Redžepagić reče evropskog stručnjaka za bosanske pare. Uostalom, ko je god prisustvovao treninzima Želje u njegovo vrijeme zna o čemu je riječ. A uskoro ćemo se i mi uvjeriti, druga planeta..

odlican trener, ovdje mu bagra napravila cirkus krenuvsi od novinara do raznoranih klosara... samo ako budu igraci slusali i ako bude komunikacija ok... jedini problem vam je mahala koje ima i previse
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 25 jun 2011, 00:26

VanBasten je napisao/la:
O kakvoj bolan planeti ti pricas? Kakav racku i Plisek i trener,pa da je dobar uzeo bi bilo kakav jaci klub u ceskoj ligi.Vidio se bas njegov rad u Zelji. Cuj evropski strucnjak,da se nasmijem grohotom. Husref je za njeg izmislio i fudbal i strucnost i sve vezano za trenersku poziciju. Bice nama itekako druga planeta.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 jun 2011, 00:30

Pasodzigera je napisao/la: O kakvoj bolan planeti ti pricas? Kakav racku i Plisek i trener,pa da je dobar uzeo bi bilo kakav jaci klub u ceskoj ligi.Vidio se bas njegov rad u Zelji. Cuj evropski strucnjak,da se nasmijem grohotom. Husref je za njeg izmislio i fudbal i strucnost i sve vezano za trenersku poziciju. Bice nama itekako druga planeta.
Ovakvi smo mi, čovjek tek došao, još nije ni raspakovao stvari i odmah napad, nevalja i tačka :/ Čovjek nit press konferenciju nije održao a treba ga odmah otjerati jer se ne svia pojedincima.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 25 jun 2011, 00:30

Pasodzigera je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
O kakvoj bolan planeti ti pricas? Kakav racku i Plisek i trener,pa da je dobar uzeo bi bilo kakav jaci klub u ceskoj ligi.Vidio se bas njegov rad u Zelji. Cuj evropski strucnjak,da se nasmijem grohotom. Husref je za njeg izmislio i fudbal i strucnost i sve vezano za trenersku poziciju. Bice nama itekako druga planeta.

Ti si za medalje :D

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 25 jun 2011, 00:31

VanBasten je napisao/la:
Ma ja ba, covjek pojma nema a vodio Teplice, U16, U18 i U20 reprezentaciju Ceske. Ipak je Husref vodio veliki OlimpiC. **** vas Husref vise. Dosadili ste i Bogu i narodu sa njim!
Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 25 jun 2011, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 25 jun 2011, 00:32

nick je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:

odlican trener, ovdje mu bagra napravila cirkus krenuvsi od novinara do raznoranih klosara... samo ako budu igraci slusali i ako bude komunikacija ok... jedini problem vam je mahala koje ima i previse
Ma znam druže, i pojedini bitni igrači su bili u toj igranci...već prežvakana priča hiljadu putu...
A mahali je, po svemu sudeći, danas potpisan početak kraja. Iako se nisu potpisali imenom i prezimenom, sve se zna. Radiće brezova metla.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 25 jun 2011, 00:34

Je l' to onaj Husref sto je tuzio klub?Ne kazem ja da je Husref los,al' nije ni onakav za kakvog ga smatra vecina navijaca.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 25 jun 2011, 00:43

@Megamon

de mi reci samo ovo : kako bi se tvoj otac ( ovo sam uzeo "random") ponašao prema poslodavcu, da mu ne isplati ono što je pošteno zaradio ??
FORZA MARŠAL !!!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 25 jun 2011, 00:47

VanBasten je napisao/la:
Ne, samo je bio sportski direktor naslavnijeg kluba u zemlji, te selektor 3 reprezentativne selekcije Češke. O njegovom radu u Želji najbolje govori činjenica da je u trenutku otkaza bio prvi na tabeli ispred Zrinjskog koji će postati i šampion te godine. Imao je omjer do 8-1-2, također Željo je od 5 gostovanja, 4 dobio (uključujući i nas na Koševu), a sva 4 su u to vrijeme vrijedila kao neosvojene tvrđave ( Modriča, Orašje, Trebinje, Ugljevik)

A evo, ima ovdje na forumu malo starijih i ozbiljnih navijača Želje, nek kažu, kako se radilo u nejgovo vrijeme.

Husref će ostati upamćen po lijepom, ali vrijeme je za neka nova lica i nove ideje.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 25 jun 2011, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 jun 2011, 00:48

Megamon je napisao/la:Je l' to onaj Husref sto je tuzio klub?Ne kazem ja da je Husref los,al' nije ni onakav za kakvog ga smatra vecina navijaca.
Sto covjek nije smio traziti ono sto mu pripada iako je nudio da FKS ponudi kako da mu otplate oni zavlacili covjeka i gotovo ... i to je kao njegov grijeh sto zeli posteno zaradjen novac, nista nije ukrao a mora da hrani porodicu ... Kako mozes biti tako dvolican cim je Plisek tu Husref ne valja, nasao si i njemu manu 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 25 jun 2011, 00:51

hodža je napisao/la:@Megamon

de mi reci samo ovo : kako bi se tvoj otac ( ovo sam uzeo "random") ponašao prema poslodavcu, da mu ne isplati ono što je pošteno zaradio ??
Ne moze se obicna firma porediti sa klubom,jos pogotovo ako je Sarajevo u pitanju.DA on nema od cega zivjeti pa eto.A on se kupa po moru i propusta skupstine.Naravno njegovo je pravo da trazi pare sto je zaradio.Nemam nista protiv njega,on je najtrofejniji trener Sarajeva i sigurno da ce uvijek biti dobro dos'o u njega,samo ja koliko se god trudio ne mogu neke stvari da razumim.Takav sam kakav sam,Sarajevo je jedno i njemu se nema sta zamjeriti.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 jun 2011, 00:54

Megamon je napisao/la:

Ne moze se obicna firma porediti sa klubom,jos pogotovo ako je Sarajevo u pitanju.DA on nema od cega zivjeti pa eto.A on se kupa po moru i propusta skupstine.Naravno njegovo je pravo da trazi pare sto je zaradio.Nemam nista protiv njega,on je najtrofejniji trener Sarajeva i sigurno da ce uvijek biti dobro dos'o u njega,samo ja koliko se god trudio ne mogu neke stvari da razumim.Takav sam kakav sam,Sarajevo je jedno i njemu se nema sta zamjeriti.
imas li ti vise od 13
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 25 jun 2011, 00:55

Megamon je napisao/la:

Kolika god da je ljubav, to je ipak posao...niko na svijetu neće da radi za klikere koliko god volio svoj posao ;)
FORZA MARŠAL !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mire971, Tarapi i 14 gostiju.