Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
I sad si ti mene isfuro ?
I osim toga nije ovo samo tvoja tema,da te moram pitati da napisem svoje misljenje.
I osim toga nije ovo samo tvoja tema,da te moram pitati da napisem svoje misljenje.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Ne, nit mi je bila namjera.DesimaL je napisao/la:I sad si ti mene isfuro ?
Naravno da ne moraš, samo uživaj.DesimaL je napisao/la:I osim toga nije ovo samo tvoja tema,da te moram pitati da napisem svoje misljenje.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
xavi je pokazao da je doktor za fabregasa i za sve druge igrace na toj poziciji, tandem u sredini xavi i iniesta je pokazao da je najbolji tandem u veznom redu u istoriji fudbalaGunnerS je napisao/la:Šta misliš koliko još može on igrat ?! Uključujući i ovu sezonu ?! Dal' ti misliš da Xavi u 31 godini može bit konkurencija Fabregasu u 24 godini ?!
tu gdje mislis da bi cesc mogao igrati, ne moze prismrditi jos 2-3 godine, koliko ce xavi sigurno igrati na najvecem nivou, tek tamo mozda kad zagazi u 34. godinu ce biti potrebna zamjena, a da sad dodje cesc i ceka da se xavi penzionise, totalna je glupost o kojoj mediji pisu, svi ko jedan pisu o ceascu kao xavijevom nasljedniku, ka da xavi vec sad ima 33 ili 34 godine
vi ako ne mozete skontati da predsjednik jednog kluba ne da vise od 30 miliona za jednog igraca koji bi bio zamjena, okanite se pracenja fudbala, ali dobro, ne zelim da generalizujem, ima ovdje normalnih navijaca, ali ipak vecina navijaca arsenal ovdje su fudbalske neznalice cije se neznanje i fanaticna glupost pokazalo u zadnje 2-3 godine
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Mozes ti misiti sad da je provociram,ali ne ja samo samo napisao svoje misljenje o fabregas,ali stavrno ne kotam ako bi preso u barcu (a nadam se da nece)gdje bi igro.Tako da iz sveg srca zelim da ostane u arsenalu,jer je tamo kapiten i tamo mu je najbolje.GunnerS je napisao/la:Ne, nit mi je bila namjera.DesimaL je napisao/la:I sad si ti mene isfuro ?Naravno da ne moraš, samo uživaj.DesimaL je napisao/la:I osim toga nije ovo samo tvoja tema,da te moram pitati da napisem svoje misljenje.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Fabregas sa svojih 24 godine,bolji je statisticki od xavija,a ovaj ima Villu,Messija,Eta,Ibrahimovica u napadu
zamisli tek Fabregasa sa 30 godina

Rođen s tobom da budem
Super, to sam htio da saznam, totalna nerealnost i jedino što ti vidiš su igrači barce i oni su najbolji, udure tebi jesu al ne čitavom svijetu. Izuzev Messia 
@DesimaL on 100% ostaje i naravno da neće ići u barcu nit je ikad i mislio. To su snovi Pepa i navijača Barce al, ne mogu sve imati, ili ne mogu imati Fabregasa. Eto Thiago je bolji od njega pa se vi uzdajte u njega i 31-godišnjeg Xavia

@DesimaL on 100% ostaje i naravno da neće ići u barcu nit je ikad i mislio. To su snovi Pepa i navijača Barce al, ne mogu sve imati, ili ne mogu imati Fabregasa. Eto Thiago je bolji od njega pa se vi uzdajte u njega i 31-godišnjeg Xavia

Niko nije reko da je thiago bolji od fabregas,ali moze postati.Thiago ima tek 19 godina,i siguran sam da ce postati igračina.I kolko znam fabregas nije jedini igrac koji igra na pozici od xavia.Tako da se moze dovesti igrac koji je dosta jefini.GunnerS je napisao/la:
@DesimaL on 100% ostaje i naravno da neće ići u barcu nit je ikad i mislio. To su snovi Pepa i navijača Barce al, ne mogu sve imati, ili ne mogu imati Fabregasa. Eto Thiago je bolji od njega pa se vi uzdajte u njega i 31-godišnjeg Xavia![]()
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Thiago ima 20 godina i dva-tri nastupa za barcu,Fabregas je sa 18 godina derao Realove galaktikose u sred madrida 

Rođen s tobom da budem
koliko je Thiago igrao utamica do sada u Barci ?! A znaš li možda da je Fabregas več bio standardan prvotimac u Arsenal u tim godinama ?! Uglavnom, dosta. Uglavnom on neće u Barcu iako ga oni hoče i tačka 

tiago nije bolji od cesca, ali za igraca koji ce biti rezerva, koji je mladji i koji je 40 - 45 miliona jeftiniji od fabregasa, i koji je veliki talenat koji moze nadmasiti cesca vrlo brzo, mali tiago je bolja opcija za barcu u ovom trenutku od cesca, ako to ne mozes skontati, do tebe je care
ocigledno je izgleda da pojedini navijaca arsenala ne mogu skontati da nije isto biti bolji za prvi tim i za rezervu, oni misle ako kazemo da je bolji tiago za klupe, da je bolji fudbaler inace od fabregasa, to je samo pokazatelj necije inteligencije
sto se tice tandem xavija i inieste i njihovih kvaliteta, meni su naravno bolji, a njihova velica i u klubu i u reprezentaciji je vec dokazana sa najvecim tituluma, ne radi se tu o mojim simpatijama, cinjenicno je dokazana njihova nadmoc na svjetskom i evropskom prvenstvu, kao i nekoliko puta u ligi prvaka
posto je sad 22.10 h i zavrsava mi smjena odoh na ladno pivo, napustam tvoju temu koju dozivljavas kao da ti je ocevina, i za koju mi se u principu hebe
ocigledno je izgleda da pojedini navijaca arsenala ne mogu skontati da nije isto biti bolji za prvi tim i za rezervu, oni misle ako kazemo da je bolji tiago za klupe, da je bolji fudbaler inace od fabregasa, to je samo pokazatelj necije inteligencije
sto se tice tandem xavija i inieste i njihovih kvaliteta, meni su naravno bolji, a njihova velica i u klubu i u reprezentaciji je vec dokazana sa najvecim tituluma, ne radi se tu o mojim simpatijama, cinjenicno je dokazana njihova nadmoc na svjetskom i evropskom prvenstvu, kao i nekoliko puta u ligi prvaka
ovaj je jedan od najeklatantnijih prijera nase mladezi koja je zavedena od strane paje i slicnih, ne znam care, pogledaj na nasoj temi koliko ste samo ti i slicni pisali o prevarama, urotama itd, ja ovdje ponekad navrnem i u vecini stvari kao sto se i pokazalo bio sam u pravuCollegeGunner je napisao/la:Mozel' jedna molba za tebe Romario: Haj molim te nemoj vise dolaziti vise na ovu temu. Ispisao si stotine kilometarskih postove i mislim da smo svi shvatili sta zelis da kazes. Ne postoji taj covjek koga zanimaju tvoji postovi na ovoj temi. U zamjenu ni ja ( a vjerujem i drugi Arsenalovci ) necu nikada doci na temu Barcelone.
posto je sad 22.10 h i zavrsava mi smjena odoh na ladno pivo, napustam tvoju temu koju dozivljavas kao da ti je ocevina, i za koju mi se u principu hebe
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Al nije ista konkurencija u barci i u arsenalu.Pa da je lahko izboriti poziciju u barci Pep bi doveo ozila i to za samo 15 mil.i sta mislis sto ga nije doveo ?GunnerS je napisao/la:koliko je Thiago igrao utamica do sada u Barci ?! A znaš li možda da je Fabregas več bio standardan prvotimac u Arsenal u tim godinama ?! Uglavnom, dosta. Uglavnom on neće u Barcu iako ga oni hoče i tačka
Sad hočeš da kažeš da Je Real doveo Ozila samo zato što ga Barca nije htjela ?!DesimaL je napisao/la:Al nije ista konkurencija u barci i u arsenalu.Pa da je lahko izboriti poziciju u barci Pep bi doveo ozila i to za samo 15 mil.i sta mislis sto ga nije doveo ?GunnerS je napisao/la:koliko je Thiago igrao utamica do sada u Barci ?! A znaš li možda da je Fabregas več bio standardan prvotimac u Arsenal u tim godinama ?! Uglavnom, dosta. Uglavnom on neće u Barcu iako ga oni hoče i tačka

@Romario pozz
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
pa da je neki vele talenat kolko bi govorite,igrao bi makar protiv almerije i slicnihDesimaL je napisao/la:Al nije ista konkurencija u barci i u arsenalu.Pa da je lahko izboriti poziciju u barci Pep bi doveo ozila i to za samo 15 mil.i sta mislis sto ga nije doveo ?GunnerS je napisao/la:koliko je Thiago igrao utamica do sada u Barci ?! A znaš li možda da je Fabregas več bio standardan prvotimac u Arsenal u tim godinama ?! Uglavnom, dosta. Uglavnom on neće u Barcu iako ga oni hoče i tačka
@CG postoji li iko na forumu koga zanimaju Rom Arijevi postovi

Rođen s tobom da budem
Thiago je odigrao 16 utakmicaFaraon iz Visokog je napisao/la:pa da je neki vele talenat kolko bi govorite,igrao bi makar protiv almerije i slicnihDesimaL je napisao/la:Al nije ista konkurencija u barci i u arsenalu.Pa da je lahko izboriti poziciju u barci Pep bi doveo ozila i to za samo 15 mil.i sta mislis sto ga nije doveo ?GunnerS je napisao/la:koliko je Thiago igrao utamica do sada u Barci ?! A znaš li možda da je Fabregas več bio standardan prvotimac u Arsenal u tim godinama ?! Uglavnom, dosta. Uglavnom on neće u Barcu iako ga oni hoče i tačka
@CG postoji li iko na forumu koga zanimaju Rom Arijevi postovi
12 u la ligi
3 u kupu
1 LP
To znaci da pep vjeruje u thiaga.Faraon ako si pogledo kad utakmicu u kojoj igra thiago,nebi tako prico,i vidio bi o kakvom se taletu radi.
[youtube][/youtube]
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Poceo je recimo onu protiv Villareala, jedne od najboljih ekipa u Primeri. A vi ste u dubokom off topicu.Faraon iz Visokog je napisao/la:Koliko je od tih utakmica poceo
Don't hate what you don't understand.
Kako i nebili kada dođu tvoje "kolege" i pođu prosipat šuplju da vam Fabregas sad nije potreba a prošle sezone je bioxaviesta je napisao/la:Poceo je recimo onu protiv Villareala, jedne od najboljih ekipa u Primeri. A vi ste u dubokom off topicu.Faraon iz Visokog je napisao/la:Koliko je od tih utakmica poceo

Da, reci jednu jedinu. Kada je prvenstvo vec bilo gotovoxaviesta je napisao/la:Poceo je recimo onu protiv Villareala, jedne od najboljih ekipa u Primeri. A vi ste u dubokom off topicu.Faraon iz Visokog je napisao/la:Koliko je od tih utakmica poceo

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Teško je to njima priznatiPortillo je napisao/la:Da, reci jednu jedinu. Kada je prvenstvo vec bilo gotovoxaviesta je napisao/la:Poceo je recimo onu protiv Villareala, jedne od najboljih ekipa u Primeri. A vi ste u dubokom off topicu.Faraon iz Visokog je napisao/la:Koliko je od tih utakmica poceoI cini mi se protiv Erreala. Nije los Thiago, al' sumnjam da ce ikad biti bolji od Cesca, mozda kada ovaj vec udje u godine. Yebiga, Cesc je u njegovim godinama vec imao zacementirano mjesto u prvom timu.

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nadam se da je ovo istina..Argentine star set to be first of THREE big Arsenal signings next week
Argentinian midfielder Ricky Alvarez is set to be one of of several signings to be revealed by Arsenal on July 1.
While some Gunners fans have grown concerned by the apparent lack of transfer activity in comparison to their other title rivals, boss Arsene Wenger has been busy setting up deals.
The Frenchman is already looking to confirm Southampton youngster Alex Oxlade-Chamberlain and Lille winger Gervinho as Arsenal’s latest arrivals next week.
And Italian club Palermo last night insisted they have lost out in the race to sign 23-year-old midfielder Alvarez because Wenger has beaten them to it.
Palermo President Maurizio Zamparini said: “We were interested in Alvarez, we were very close to him in January.
“We lost him due to our mistake and I know that he has already signed for Arsenal.”
Moneybags Malaga, Roma, Sevilla and Schalke were also keen on the 6ft 2in star who can play anywhere across the midfield.
But Palermo are understood to have been most aggressive in their pursuit of the player they had targeted to replace wantaway midfielder Javier Pastore.
Arsenal executive Richard Law is understood to have held initial talks over Alvarez with Velez president Fernando Raffaini without success.
Palermo’s interest, however, appears to have prompted Arsenal into ensuring the versatile, £11million star was not pinched from under their noses.
Wenger has also signed Charlton defender Carl Jenkinson, who can play anywhere across the backline and has had an £8million bid for Blackburn defender Chris Samba rejected.
Samba, 27, has responded by warning Rovers not to price him out of his dream move.
He said yesterday: “I know there are discussions with some clubs.
“If a good opportunity arises, I want to seize it. It is necessary that the club understands that I want to go one step further.
“I hope they (Rovers) will not put a stick in the wheels. It’s been four and a half years I have been at Blackburn and two years I have played in relegation battles.”
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.