Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Cesc: "When I am home, I want to be in London. You know the expression the grass is greener? I'm done with Barcelona."
tako je decko, reci to javno jasno i glasno, bili smo se zabrinuli da ce nam doci i unistiti razvoj naseg najnovijed bisera tiaga
tako je decko, reci to javno jasno i glasno, bili smo se zabrinuli da ce nam doci i unistiti razvoj naseg najnovijed bisera tiaga
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- CollegeGunner
- Kontakt:
S obzirom da je ovo izjavio, cisto sumnjam da bi izabrao produzenje ugovora prije dolaska u Arsenal."I need to keep working and Arsenal will open the door for me. I have dreamed about that club. To play for them will be the best day of my life and I will do anything to play for Arsenal."

Inace, ja mislim da sam ja jedini koji bi radje vidio Gervinha u dresu Arsenala od Hazarda.

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Dva smo.CollegeGunner je napisao/la:S obzirom da je ovo izjavio, cisto sumnjam da bi izabrao produzenje ugovora prije dolaska u Arsenal."I need to keep working and Arsenal will open the door for me. I have dreamed about that club. To play for them will be the best day of my life and I will do anything to play for Arsenal."![]()
Inace, ja mislim da sam ja jedini koji bi radje vidio Gervinha u dresu Arsenala od Hazarda.

Edit: Obavezno poslušajte uz muziku

[youtube][/youtube]
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- CollegeGunner
- Kontakt:
Izgleda da je ona izjava Cesca ipak izmisljena. Steta. No svedno, dok Smrdalona bude slala onakve ponude njegov ostanak je zagarantovan.
Inace, evo jedan video o Rickyu za one koji ga nisu gledali:
[youtube][/youtube]
Mene malo podsjeca na Piresa.

Inace, evo jedan video o Rickyu za one koji ga nisu gledali:
[youtube][/youtube]
Mene malo podsjeca na Piresa.

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
Jeste vi licemjeri da Bog sačuva. Al nema veze, samo nastavite tako.Romariooo je napisao/la:Cesc: "When I am home, I want to be in London. You know the expression the grass is greener? I'm done with Barcelona."
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
GunnerS je napisao/la:Jeste vi licemjeri da Bog sačuva. Al nema veze, samo nastavite tako.Romariooo je napisao/la:Cesc: "When I am home, I want to be in London. You know the expression the grass is greener? I'm done with Barcelona."
kakvi bolan licemjeri, velika vecina navijaca barce nije za to da se dovodi fabregas, nije toliko zbog para nego zbog toga sto nema mjesta, da kosta 5 miliona opet bi bili protiv, mada posto cijenimo pepa, ukoliko on zaista smatra da je cesc neophodan, ne bi se ni bunili nestop posebno
zeljeli ga jesmo proslo ljeto, kad nije bilo tiaga, afelaya i maskerano, sad ga jednostavno ne zelimo i jako nas raduje ova informacija da arsenal trazi 60 - 70 miliona za njega, jer to zznaci da nece doci sto posto.
sto se arsenala tice ja bi jedino volio mozda da dovedemo klisija, jer je dobar a jeftin bek, s cesc em je skup em nepotreban. barci ako neko treba iz arsenala onda je to klisi, pa cak i jedan nasri je potrebniji od fabregasa, a dosta je jeftiniji i vec sad vjerujem da nije nista losiji od cesca
i ne znam zasto vi pljujete po barceloni, jer vidljivo je kako vam nasa uprava ne otima igraca, cak nudi toliko novca da se transfer i ne realizuje, ne sluzi se rossel nikakvim nemoralnim astronosmkim ponudama, fino je covjek rekao koliko ce dati najvise, da ce fabregas imati manju platu nego u arsenalu itd, prema tome nista vam barcelona nije nemoralno uradila
navijaci barce skoro su jednoglasni da ne zele fabregasa, ako on dodje dosta bi se toga poremetilo, stvorila bi se guzva, na mjestima gdje on moze igrati vec imamo 5-6 vrhunskih igraca, tako da se nadamo da ce ostati u arsenalu ili otici bilo gdje osim u barcu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Jesu bezobrazni ovi celnici Barselone. Vrse pritisak na igraca da bi ga tako privolili da predje u njihove redove za manje novca nego sto doista vrijedi. Prave raskol i unose losu atmosferu u ekipu. Prava gamad ciganska. Mislim da UEFA treba podhitno napraviti zakon koji ce sankcionisati klubove koji koketiraju sa igracem bez znanja njegovog kluba.
30 miliona eura za Fabregasa
!? Pa kako ih nije stid!? Treba im jasno reci da su debilcine i da se vise ne obracaju Arsenalu za bilo kojeg igraca. Kreteni placaju Cigrinskog 25 miliona eura (
), a za Fabregasa nude 30 miliona
. Tu prestaje svaka logika.
Sve ispod 50 miliona eura je malo za Fabregasa. A ako to ne zele platiti - ****
.
30 miliona eura za Fabregasa

Sve ispod 50 miliona eura je malo za Fabregasa. A ako to ne zele platiti - ****

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Ova ponuda Barcelone od 30 mil je prosto da čoek pukne od
,,kao što reče @Valencia platili kloca Čigrinskog 25 mil namjeravaju dovesti poluproizvod tipa Sanchez za 39 mil
..baš je Rossel našao gdje će da štedi ni manje ni više nego na Fabregasu. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
nije rossel ni zlatna ribica koja ce arsenalu ispunjavati zelje, covjek je ponudio koliko je i trebalo, zna da bi to bio igrac koji ne bi imao mjesto u prvoj postavi, moze on da vrijedi i 100 miliona, ali u ovom trenutku barci je skup i da je 5 miliona jer je neoptreban.
prema tome ne znam sta se bunite, rossel nek ponudi 30 miliona, uprava arsenala neka kaze no thanks, i gotova stvar, neka ostane u arsenalu
vama je koliko ja kontam problem taj sto ni vi ne zelite njega vise u ekipi, pa bi sad voljeli da vas veliki vodja uzme za njeg ogroman novac, mozda se to i desi, ali od barce ga vodja nece uzeti, pravio se pametan proslog ljeta kad je sigurno i mogao uzeti nekih 40 - 45 miliona, sad kad ne moze ni toliko nek se hebe i neka mu kapiten fabregas kao i dosada pruza odlicne partije konstantno, neka mu donosi trofeje kao i do sad i nek se hebu obojica
prema tome ne znam sta se bunite, rossel nek ponudi 30 miliona, uprava arsenala neka kaze no thanks, i gotova stvar, neka ostane u arsenalu
vama je koliko ja kontam problem taj sto ni vi ne zelite njega vise u ekipi, pa bi sad voljeli da vas veliki vodja uzme za njeg ogroman novac, mozda se to i desi, ali od barce ga vodja nece uzeti, pravio se pametan proslog ljeta kad je sigurno i mogao uzeti nekih 40 - 45 miliona, sad kad ne moze ni toliko nek se hebe i neka mu kapiten fabregas kao i dosada pruza odlicne partije konstantno, neka mu donosi trofeje kao i do sad i nek se hebu obojica
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
@Romario, hmm, prošlo ljeto a evo i ovo napočetku ( sve do izjave Cesca da nema namjeru ići u Barcelonu i da voli Arsenal i da mu je tu fino ) navijači ( s foruma ) su govorili da je to vaš igrač, da je pitanje vremena kada ćete ga dovest itd itd. Sad odjednom nit ga želite nit vam je potreban a naravno imate nekog momka od 20 godina koji je 1-2 zaigro za barcu al je bolji od Fabregasa. Jel' tebi tu sve udure ?! Jel' ti misliš da sam ja zaboravio sve ono što ste prošle godine uradili ne samo Fabregasu preko medija nego i Arsenalu. Što su Xavi, Pique i društvo stalno izlazili sa nekim izjavama da je Cesc več Barcin igrač ?! I odjednom vi ga ne želite. Želite ga vi, al ga ne možete dobiti, to je istina i realnost. Kao što Valencija kaže, platili ste jednog Chingrinskog 25 miliona minimalac je za Fabregasa 50 miliona, to što vi nemate tu lovu sada, to nije briga Arsenalova. Btw.Sanchezz vam vrijedi 39 miliona ( transfer 29 + igrač + beneficeje o postizanju golova itd itd = 39 miliona ) a za Fabregasa dajete 37 ?!
Jel' vi stvarno mislite da ćete ga dobit sa tom smiješnom cifrom ?!
Žao mi je samo što Rossel ima velike probleme sa financijama i ne zna jadnik gdje udara a vjerujem da bi on govorio drugačije da Barca ima love da ponudi više za Fabregasa
Ko ga ba ne želi u timu ?! Jesi ti pri sebi ?! Fabregasa ?! Ja ne znam šta ti pratiš al ti preporučujem da se kaniš Marca, Goal.com i tih žutih novina, ne valja toga puno čitat.

Žao mi je samo što Rossel ima velike probleme sa financijama i ne zna jadnik gdje udara a vjerujem da bi on govorio drugačije da Barca ima love da ponudi više za Fabregasa

Ko ga ba ne želi u timu ?! Jesi ti pri sebi ?! Fabregasa ?! Ja ne znam šta ti pratiš al ti preporučujem da se kaniš Marca, Goal.com i tih žutih novina, ne valja toga puno čitat.
-
- Kontakt:
Realno je da Arsenal dok je Wenger na mjestu šefa stručnog štaba ili ti ga managera neće osvojit Premier ligu. Jednostavno čovjek je ostao u prošlom milenijumu po shvatanju,već 10 godina pričajući istu priču - treba sačekati imamo darovite klince koji će harati.Nažalost mislim da je Arsenalu potrebna svježa krv,bez podočnjaka i kabanica ala kabanica ruskih doseljenika u Krasnojarsk.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
melanholicar je napisao/la:Realno je da Arsenal dok je Wenger na mjestu šefa stručnog štaba ili ti ga managera neće osvojit Premier ligu. Jednostavno čovjek je ostao u prošlom milenijumu po shvatanju,već 10 godina pričajući istu priču - treba sačekati imamo darovite klince koji će harati.Nažalost mislim da je Arsenalu potrebna svježa krv,bez podočnjaka i kabanica ala kabanica ruskih doseljenika u Krasnojarsk.

Rođen s tobom da budem
- CollegeGunner
- Kontakt:
Jest da je Romario izuzetno, izuzetno, izuzetno limitiran, al u jedom je upravu. Nama ove smijesne ponude idu sigurno u prilog. Prvo, nema sanse da cemo ga pustiti za toliko malo novca. Drugo, jos vaznije, sigurno ni Cescu nije svejedno kada vidi da Rosell daje 40mil za Sancheza, a za njega ne da ni 30 miliona. I njegov interes za odlaskom sigurno iz godine u godinu opada.
Inace, ova prica "imamo Thiaga" je smijesna. To je isto kao da mi govorimo imamo Wojceka ne treba nam Casillas, imamo Miyachia ne treba nam Benzema i slicno. Osim toga, taj Thiago nije nista posebno. Eno na u-21 turniru ne moze biti najbolji igrac. Shaqiri je za njega izmislio fudbal.
Mada je ocigledno da im je krivo sto ih je Cesc odbio. Inace ga ne bi vrijedjali i omalovazavali vec bi posteno rekli: Odlican je igrac, ali nam trenutno nije potreban.

Inace, ova prica "imamo Thiaga" je smijesna. To je isto kao da mi govorimo imamo Wojceka ne treba nam Casillas, imamo Miyachia ne treba nam Benzema i slicno. Osim toga, taj Thiago nije nista posebno. Eno na u-21 turniru ne moze biti najbolji igrac. Shaqiri je za njega izmislio fudbal.

Mada je ocigledno da im je krivo sto ih je Cesc odbio. Inace ga ne bi vrijedjali i omalovazavali vec bi posteno rekli: Odlican je igrac, ali nam trenutno nije potreban.
GunnerS je napisao/la:@Romario, hmm, prošlo ljeto a evo i ovo napočetku ( sve do izjave Cesca da nema namjeru ići u Barcelonu i da voli Arsenal i da mu je tu fino ) navijači ( s foruma ) su govorili da je to vaš igrač, da je pitanje vremena kada ćete ga dovest itd itd. Sad odjednom nit ga želite nit vam je potreban a naravno imate nekog momka od 20 godina koji je 1-2 zaigro za barcu al je bolji od Fabregasa. Jel' tebi tu sve udure ?! Jel' ti misliš da sam ja zaboravio sve ono što ste prošle godine uradili ne samo Fabregasu preko medija nego i Arsenalu. Što su Xavi, Pique i društvo stalno izlazili sa nekim izjavama da je Cesc več Barcin igrač ?! I odjednom vi ga ne želite. Želite ga vi, al ga ne možete dobiti, to je istina i realnost. Kao što Valencija kaže, platili ste jednog Chingrinskog 25 miliona minimalac je za Fabregasa 50 miliona, to što vi nemate tu lovu sada, to nije briga Arsenalova. Btw.Sanchezz vam vrijedi 39 miliona ( transfer 29 + igrač + beneficeje o postizanju golova itd itd = 39 miliona ) a za Fabregasa dajete 37 ?!Jel' vi stvarno mislite da ćete ga dobit sa tom smiješnom cifrom ?!
proslog ljeta smo ga zeljeli, ni tada nisu svi navijaci bili za to da dodje, jer i proslog ljeta da je dosao bio zamjena ili xaviju ili iniesti, ali eto posto nije bilo tiaga tada u planovima, nije bilo ni sjajnog maskerana ni affelaya, zeljeli smo ga tada jer bi opet nekako se mozda i naslo mjesta da igra
sad u ovoj situaciji ga ne zelimo, te njegove izjave neke nemaju veze s tim, vec mjesecima ga ne zelimo.
sto se tice rossela on je pametan covjek, a to sto vi ne poznajete fudbal vas je problem. mogao se platiti cirginski 25 miliona jer se mislilo da ce biti potreban, moze se platiti i sanchez 30 miliona jer za napadaca i nekako ima mjesta, medjutim na pozicijama na kojim igra fabregas nema mjesta i to je bitna razlika, a to sto neko ne konta o cemu se tu radi, njegov je problem
da ti slikovitije objasnim, u barci u sredini terena stvari stoje ovako
..........iniesta.......xavi..........
..................sergio...............
to su tri pozicije na kojima bi cesc mogao igrati, dakle bilo ko od ove trojice je nezamjenjih, a i pored njih trojice tu su jos trojica igraca koji ce ih sjajno zamijeniti kad zatreba tiago, keita i maskerano.
postoji jos jedna mogucnost teorijski, da barca igra ovako:
....vilja.....messi...
iniesta..xavi...fabregas
..........sergio.......
dakle sa samo dva napadaca, ili da iniesta igra kao krilo, jedino tako bi za cesca bilo mjesta, ali to onda ne bi bilo to, a isto to bi znacilo da onda jedan pedro mora na klupu, da bi tamo bio i sanhez ako dodje, ka o i afelay
kako god se prokonta cesc nema mjesta u barci, ima jedino kad bi se prodala 2-3 igraca, pa da se onda nesto kombinuje, ali i tada bi on vjerovatno bio samo prva zamjena s klupe, prosto nemoguce izgleda u ovom trenutku ima mjesto u barci
sto se tice tih 50 miliona, da nam treba, rossel ili laporta prije njega bi to lagani iskesirali, barca jeste u dugovima al jos uvijek nije problem za iskesirati
cak i u ovoj situaciji nije problem iskesirati jer bi dolaskom cesca prodali se neki igraci kao npr keita, affelay, tiago ili maskerano, a svi oni imaju svoju vrijednost, i da se dvojica prodaju znatno bi se pokrio trosak za cesca, ali to bi bilo glupo i nepotrebno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- CollegeGunner
- Kontakt:
Mozel' jedna molba za tebe Romario: Haj molim te nemoj vise dolaziti vise na ovu temu. Ispisao si stotine kilometarskih postove i mislim da smo svi shvatili sta zelis da kazes. Ne postoji taj covjek koga zanimaju tvoji postovi na ovoj temi. U zamjenu ni ja ( a vjerujem i drugi Arsenalovci ) necu nikada doci na temu Barcelone.
@CG pusti samo nek mi odg. na još jedno pitanje, Romario koliko Xavi ima godina ?!
31GunnerS je napisao/la:@CG pusti samo nek mi odg. na još jedno pitanje, Romario koliko Xavi ima godina ?!
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Šta misliš koliko još može on igrat ?! Uključujući i ovu sezonu ?! Dal' ti misliš da Xavi u 31 godini može bit konkurencija Fabregasu u 24 godini ?!
Pa sta ako ima 31 godinu ? Hoces reci kad bi doso fabregas da bi izbacio xavi ? Mozda al tek za 3 ili 4 sezona.A tu je i mali thiago koji moze igrati na mjestu i xavi i inieste.Tako da fabregas nikako nije potreban barci,jedino ako ces sjediti na klupi.GunnerS je napisao/la:Šta misliš koliko još može on igrat ?! Uključujući i ovu sezonu ?! Dal' ti misliš da Xavi u 31 godini može bit konkurencija Fabregasu u 24 godini ?!
Visca el Barça ! Mes que un club !
Hvala na mišljenju al nisam tebe pitao.DesimaL je napisao/la:Pa sta ako ima 31 godinu ? Hoces reci kad bi doso fabregas da bi izbacio xavi ? Mozda al tek za 3 ili 4 sezona.A tu je i mali thiago koji moze igrati na mjestu i xavi i inieste.Tako da fabregas nikako nije potreban barci,jedino ako ces sjediti na klupi.GunnerS je napisao/la:Šta misliš koliko još može on igrat ?! Uključujući i ovu sezonu ?! Dal' ti misliš da Xavi u 31 godini može bit konkurencija Fabregasu u 24 godini ?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.