Zabranjujem administratoru foruma ulazak na forum sportsport.ba
Poptis:
Forumaš sportsport.ba foruma
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Krajisnik moras navijati za SarajevoVrebac je napisao/la:u sportskom pogledu ja nepodnosim FK Sarajevo ,ali ovo zadnji godina stvarno lici na cirkus ,, pa ako u Bosni FKS nemoze biti organizovan i realno uz Zelju Siroki i Borac financijski najmocniji klub onda se netrebamo ni cuditi kakva nam je liga,,, Ja kao vise neutralan jer sam iz krajine bio bih najsretniji kad Zeljo i Sarajevo bili puno puno bolji, organizovaniji i bogatiji nego sad ipak oni dolaze iz glavnog grada nase nam lijepe i stvarno nemogu da vijerujem da su tog sportskog velikana (fks) ovladali politcki lopovi!! Nadati se je da dolaze bolji dani za Sarajevo i za cijelu premijer ligu jer ovo je sve jad i cemer!!!
Sta onda sa nama navijacima iz Krajine,a ima nas mnogo???Hvala na ovoj recenici jarane,ali kako god TIGAR JE LEGENDA.FCS-FCS je napisao/la:a slusaj sad ovo...Vrebac je napisao/la:u sportskom pogledu ja nepodnosim FK Sarajevo ,ali ovo zadnji godina stvarno lici na cirkus ,, pa ako u Bosni FKS nemoze biti organizovan i realno uz Zelju Siroki i Borac financijski najmocniji klub onda se netrebamo ni cuditi kakva nam je liga,,, Ja kao vise neutralan jer sam iz krajine bio bih najsretniji kad Zeljo i Sarajevo bili puno puno bolji, organizovaniji i bogatiji nego sad ipak oni dolaze iz glavnog grada nase nam lijepe i stvarno nemogu da vijerujem da su tog sportskog velikana (fks) ovladali politcki lopovi!! Nadati se je da dolaze bolji dani za Sarajevo i za cijelu premijer ligu jer ovo je sve jad i cemer!!!
Mi u sportskom pogledu ne podnosimo krajinu i TIGRA jer su nam ON i slicni njemu zavili u crno BH fudbal![]()
he he heh ehhVanBasten je napisao/la:Saopštenje
Zabranjujem administratoru foruma ulazak na forum sportsport.ba
Poptis:
Forumaš sportsport.ba foruma
FK Sarajevo je napisao/la:Sta onda sa nama navijacima iz Krajine,a ima nas mnogo???Hvala na ovoj recenici jarane,ali kako god TIGAR JE LEGENDA.FCS-FCS je napisao/la:a slusaj sad ovo...Vrebac je napisao/la:u sportskom pogledu ja nepodnosim FK Sarajevo ,ali ovo zadnji godina stvarno lici na cirkus ,, pa ako u Bosni FKS nemoze biti organizovan i realno uz Zelju Siroki i Borac financijski najmocniji klub onda se netrebamo ni cuditi kakva nam je liga,,, Ja kao vise neutralan jer sam iz krajine bio bih najsretniji kad Zeljo i Sarajevo bili puno puno bolji, organizovaniji i bogatiji nego sad ipak oni dolaze iz glavnog grada nase nam lijepe i stvarno nemogu da vijerujem da su tog sportskog velikana (fks) ovladali politcki lopovi!! Nadati se je da dolaze bolji dani za Sarajevo i za cijelu premijer ligu jer ovo je sve jad i cemer!!!
Mi u sportskom pogledu ne podnosimo krajinu i TIGRA jer su nam ON i slicni njemu zavili u crno BH fudbal![]()
Opušteno...to je iza nas...Colorado je napisao/la:Pa ja ne znam vise stvarno sta se desava , stanje i vise nego alarmantno . Svu ovu bagru iz kluba treba otjerati .. postaviti sasvim nove ljude . Jedino tako po mom misljenju ce biti bolje , ovako je ocito da se mjesa vise struja u klubu i da ni jednim ne odgovara rad ovih drugim . Brukaju ime i velicinu kao sto je FK SARAJEVO !
Ma no sikiriki.Colorado je napisao/la:Pa ja ne znam vise stvarno sta se desava , stanje i vise nego alarmantno . Svu ovu bagru iz kluba treba otjerati .. postaviti sasvim nove ljude . Jedino tako po mom misljenju ce biti bolje , ovako je ocito da se mjesa vise struja u klubu i da ni jednim ne odgovara rad ovih drugim . Brukaju ime i velicinu kao sto je FK SARAJEVO !
nadam se prijatelju da jeste ..molotovljev je napisao/la:Opušteno...to je iza nas...Colorado je napisao/la:Pa ja ne znam vise stvarno sta se desava , stanje i vise nego alarmantno . Svu ovu bagru iz kluba treba otjerati .. postaviti sasvim nove ljude . Jedino tako po mom misljenju ce biti bolje , ovako je ocito da se mjesa vise struja u klubu i da ni jednim ne odgovara rad ovih drugim . Brukaju ime i velicinu kao sto je FK SARAJEVO !
molotovljev je napisao/la:"FK Sarajevo bi trebalo krenuti jednom novom stazom,smetalo to nekome ili ne."
Zašto je nekome zasmetala posjeta g.Redzepagića treningu FKS u Fojnici?
Evo recimo,licno sam bio na tom treningu,smeta li to nekome?
Gospoda Rizvanovic i Redzepagic imate podršku,za uzvrat ocekujemo rezultate.
Pa pogledaj te mafijase ...cccc..smeta im sto je neko a taj neko je clan UO bio jedan dan (par sati) na pripremama svog kluba. Hebo majku ja nesto idiotskije nisam odavno cuo...pod hitno "gumena soba" i na psihijatrijsko posmatranje. Veterani i treneri pjetlica ,pionira, starijih pionira , kadeta i juniora...vi ste gamad i djubrad obicna jer da ste posteni likovi prvi bi otisli u tu hebenu fojnicu i popricali sa igracima dali, neki savjet..dali podrsku itd.molotovljev je napisao/la:"FK Sarajevo bi trebalo krenuti jednom novom stazom,smetalo to nekome ili ne."
Zašto je nekome zasmetala posjeta g.Redzepagića treningu FKS u Fojnici?
Evo recimo,licno sam bio na tom treningu,smeta li to nekome?
Gospoda Rizvanovic i Redzepagic imate podršku,za uzvrat ocekujemo rezultate.