Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

fera
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la fera » 24 jun 2011, 15:15

Centre forward je napisao/la:
fera je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:Kad bi sastavili vase mozgove dobili bi neki primitivan zivotni oblik, amebe, bakterije aktinomicete ili ness slicno.I bas mi je zao sto je omladina ovoliko u zaostatku, jbg k'o sto kaze jedan pametan momak:"Nismo čitali kad je trebalo" ;)
ameba, bakterija, aktinomicete i ness kafa nemaju mozak ;)
drugi put se vise potrudi oko "poređenja" :mrgreen:
Deff se nije odnosilo na tebe al' ako si se pronas'o bas mi je drago :mrgreen: te se preporucuje da jos par puta procitas post, mozda scontas mada sumnjam, al ipak vrijedi pokusati i vidim ovaj neki GunnerS je brisao izgleda postove gore, istina boli druže, žao mi je :cry:
sorry al nisam mogao izdrzati da ne komentarisem nesto sam bas raspolozen danas :D

btw ovo za fabregasa ja sam rekao ako zeli u barcu.
i da ne bude zabune neke da ja vama ovdje nesto pametujem jer siguran sam da ste vi bolje upoznati sa tom cijelom situacijom nego ja jer ja to sve relativno povrsno pratim... posebno te spanske igrace jer ih ne volim :D
You are someone else I am still right here

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 jun 2011, 15:17

Fabregas je ponovno medijski razvučen između londonskih "topnika" i mogućeg povratka u klub u kojem je ponikao i takav će status još neko vrijeme imati budući da niti u posljednjem obraćanju medijima ništa preciznoga nije rekao.

"Arsenalov sam igrač. Osam sam godina ovdje sretan, a sretan sam i danas. O fudbalu trenutno ne razmišljam, na pameti su mi samo praznici. U ovome trenutku ništa ne znam, a i takve stvari ne ovise samo o igračima. Špekulirati neću, no u životu se nikad ne može ustvrditi kako se nešto neće dogoditi", kazao je Fabregas.

Španski mediji nagađaju da bi barcelona za Fabregasa trebala platiti oko 40 miliona funti žele li ga vratiti.

Fabregas se iz Barcelone u London otisnuo 2003. kao 16-godišnjak. Klub s Camp Noua u njemu vidi idealnu zamjenu za playmakera Xavija, koji će u januaru napuniti 31 godinu.

A ima i video ovog razgovora, samo mi mrsko traziti..
Celik!3,2,2.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 jun 2011, 15:22

Monolog je napisao/la:@Centre forward,

Ja sam brisao postove i budi siguran da ću to činiti i ubuduće. Also, mogu li ja biti na nivou amebe? :oops:
Niko tebe nije poredio sa primitivnim zivotnim oblicima, samo mi nije jasno zasto si ih brisao :?
Upravo zbog ovoga sam ih obrisao. ;) Zašto misliš da si kompetentan da porediš forumaše sa primitivnim životnim oblicima? Ne samo ti, bilo ko na ovom forumu, da se razumijemo? Moje mišljenje je često oprečno većini sa ove teme (znaju to @Bosco, @Gunners, @Edvin), al' to ne znači da ću ja njih omalovažavati na ovaj način. Nemam pravo na to, pobogu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 24 jun 2011, 15:25

Monolog je napisao/la:
Monolog je napisao/la:@Centre forward,

Ja sam brisao postove i budi siguran da ću to činiti i ubuduće. Also, mogu li ja biti na nivou amebe? :oops:
Niko tebe nije poredio sa primitivnim zivotnim oblicima, samo mi nije jasno zasto si ih brisao :?
Upravo zbog ovoga sam ih obrisao. ;) Zašto misliš da si kompetentan da porediš forumaše sa primitivnim životnim oblicima? Ne samo ti, bilo ko na ovom forumu, da se razumijemo? Moje mišljenje je često oprečno većini sa ove teme (znaju to @Bosco, @Gunners, @Edvin), al' to ne znači da ću ja njih omalovažavati na ovaj način. Nemam pravo na to, pobogu.
A zasto mislis da su ovi tvoji cyber drugari kompetentni da nekoga nazivaju budalom :?
Molio bih da me prosvijetlis.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 jun 2011, 15:27

Cyber drugari? :( Vjeruj da isto gledam na njih, kao i na tebe, tako da...Razlika je u tome što sam se s njima više puta susreo na određenim temama i to je to.

No, da ne budeš ostao bez odgovora na postavljeno pitanje (ne brini, nisam ovdje da budem prosvjetitelj. Daleko od toga :mrgreen: ), dakako da ni oni nemaju pravo da nekoga nazivaju glupanom. Šta misliš zašto sa obris'o i njihove postove? :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 jun 2011, 15:28

Evo ja se duboko izvinjavam što sam te uporedio sa budalama.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 24 jun 2011, 15:34

Monolog je napisao/la:Cyber drugari? :( Vjeruj da isto gledam na njih, kao i na tebe, tako da...Razlika je u tome što sam se s njima više puta susreo na određenim temama i to je to.

No, da ne budeš ostao bez odgovora na postavljeno pitanje (ne brini, nisam ovdje da budem prosvjetitelj. Daleko od toga :mrgreen: ), dakako da ni oni nemaju pravo da nekoga nazivaju glupanom. Šta misliš zašto sa obris'o i njihove postove? :mrgreen:
Na temi "Arsenal" bas k'o i na Emiratima.Svega ima samo fudbala nedostaje.Al' eto hvala deckima sto su mi pomogli da razbijem ovu dosadu koja se javila u poslepodnevnim danima.Teska srca priznajem al popravili ste mi dan sa svojim nebulozama i sad rahat mogu otic na pivu sa frendom.
Da, apsolutno je nerealano da neko nekoga naziva glupanom i slicno, samo nisam nigdje vidio od strane tebe da su upozoreni na svoje ponasanje.Al et kako kazu "i svakog gosta pet minuta dosta" tak' da moj Monolože živjela nam demokratija ! ;)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 jun 2011, 15:40

@Centre forward,

Pa mislim da je brisanje posta sasvim dovoljno upozorenje. Ukoliko se nastavi sa istim ispadima i nakon toga, onda tek slijede sankcije. Helem, niko ovdje nije ni domaćin (valjda ovo @Admin ne čita :mrgreen: ), ni gost, pobogu. Svi su jednaki, ma kako se to na prvu loptu tebi činilo. Demokratija možda i nije ponajbolje zaživila u našoj zemlji, al' kol'ko-tol'ko se praktikuje na ovom forumu. Budi pozdravljen. ;)

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 24 jun 2011, 16:31

Evo opet je aktuelna prica da smo doveli Alvareza. Mada ovaj put nije besplatno. :mrgreen:
Navodno je predsjednik Palerma rekao da je on vec potpisao za Arsenal.
Palermo President Maurizio Zamparini: "There is a player who I thought was ours, agreed since January, but it seems that Arsenal have moved in and signed him."
slika
:D

Ja sam 90% siguran da cemo 1. jula vidjeti barem jedno novo lice na Arsenal.com-u. 8-)
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 jun 2011, 16:35

Izvini, al ko je ovaj ?! :oops:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 jun 2011, 17:39

GunnerS je napisao/la:Izvini, al ko je ovaj ?! :oops:
Veznjak Veleza(onog iz Argentine :lol: :lol: ) igra sve moguce pozicije u veznom redu, ali najbolji na krilu, kazu da ga je nas skout Sandro pratio 3 godine..
Celik!3,2,2.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 jun 2011, 17:40

Hmm, jel' dovbar ( pošto vidim da si upućen ) ?!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 jun 2011, 17:43

GunnerS je napisao/la:Hmm, jel' dovbar ( pošto vidim da si upućen ) ?!
Alvarez, 23, is highly sought after by several European powerhouses after sparkling form in the Argentine Primera División last season.
Alvarez has been a member of the Velez squad since 2008, although a cruciate ligament injury suffered in the same year stalled his breakthrough into the first team.

The 6ft 2in Argentine, who also holds an Italian passport, is known for his versatility, and can play across the midfield, as well as a second striker.
Pa cinjenica je da ga traze mnogi klubovi u Evropi, mlad igrac, moze sve igrati, a i Sandro ga je preporucio Wengeru, sto znaci da bi trebao biti dobar, mislim da se njime rijesava pitanje krila, naravno i Gervinho..
Celik!3,2,2.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 24 jun 2011, 17:45

U svom ocaju bijedni smradalonci prave kardinalne greske jer ovako omalovazavanje Fabregasa ponudom od 27 miliona je neobjasnjivo glupo, jedino ako mu se sad oni svete za one izjave da je sretan u Arsenalu jer ovi iz Barcelone su u medijima tvrdili drugacije pa se skontalo da ustvari seru i daju lazne informacije medijima.
Dio Arsenala

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 jun 2011, 17:55

@AGB moguće da je dobar, al... Uostalom, vidjet ćemo

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 24 jun 2011, 18:03

Palermo president Maurizio Zamparini has claimed that Ricardo Alvarez has signed for Arsenal.

The Italian club were one of a number of European sides interested in the 23-year-old Velez Sarsfield midfielder, but it appears that the Argentinian has decided to join the Gunners instead.

Speaking on Radio Kiss Kiss in Italy, Zamparini said: "We were interested in Alvarez, we were very close to him in January.

"We lost him due to our mistake and I know that he has already signed for Arsenal."

If the Palermo president is correct then this would mark Arsene Wenger's first signing of the summer.

Ako je vjerovati goal.com-u i Zampariniju izgleda da smo dobili prvo pojacanje ove sezone :D U ostalom da li je pojacanje vidjece se na terenu,ako dodje do transfera :)

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 24 jun 2011, 18:42

@YoungGunsBlog Jamie Sanderson
SoFoot have an interview with Fàbregas today, where he says "I'm done with Barcelona" and says he's happy in London. Interesting.
@YoungGunsBlog Jamie Sanderson
Cesc: "When I am home, I want to be in London. You know the expression the grass is greener? I'm done with Barcelona."
http://www.sofoot.com/fabregas-ne-veut- ... -news.html

slika
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 jun 2011, 18:43

Napokon, treba ovo prenjet ovim Barcinim navijačima a i onom tupavcu presjedniku im.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 jun 2011, 18:46

Arsenal will face a battle for Gervinho as Lille prepare to offer their striker a new deal.

Arsene Wenger looked set to loosen his purse strings with a £12million bid for the Ivory Coast star but the Ligue 1 champions will not be losing their main man without a fight.

Lille general manager Frederic Paquet - who earlier this week revealed talks between the two clubs over the 23-year-old were at an "advanced stage" said: "We are in negotiations with Arsenal over Gervinho.

"We received an offer from London and although our intention is to offer a new contract to our striker we will talk to Arsenal."

Gervinho played an instrumental role in Lille's double-winning campaign, scoring 18 goals and providing 10 assists in all competitions but his exit could help secure the services of the highly coveted Eden Hazard.
:?
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 jun 2011, 18:50

Eh sad bi im ja maznuo hazarda :D hehe

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.