Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

GunnerS
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la GunnerS » 24 jun 2011, 14:52

Bosco je napisao/la:Arsenal have rejected Barcelona's opening Ł30million offer for Cesc Fabregas - and told the Spanish giants to come back only when they are serious. Barca have been told by Arsenal that they want Ł60million for club skipper Fabregas.

:lol: :lol: :lol:
Hehe, a što im ga Wenger šuknu :D hehee
I ja se pitam šta bi sa Gervinhom, trebao prije sedmicu ( po novinama ) potpisat a sad ništa, ni riječi o njemu :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 24 jun 2011, 14:58

Wenge tvrd ko orah, spušta cijenu još. :lol:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 jun 2011, 14:59

-Paja je napisao/la:Hahaha mogu oni igrati prljavo koliko hoce Arsenal diktira cijenu, Fabregas ostaje.
ma ja spancima ne vjerujem vise :D nikad ti se sa njima ne zna cudni su oni. iskreno ja nisam navijac arsenala ali mene je fabregas razocarao kada je proslo ljeto oblacio dres barcelone...
mislimm sigurno nece otici za 25 miliona al barca ako ga bude htjela i ako on bude htio tamo tih 60 miliona koje trazite sumanjm da ce te ih dobiti
You are someone else I am still right here

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 24 jun 2011, 15:00

Cisto sumnjam da cemo zavrsiti ijedan transfer sve do 1. jula kada i pocinje transfer period. ;)
Navodno je juce bio neki sastanak izmedju Wengera, Bore, Rice, Hill-Wooda i Gazidisa gdje se raspravljalo koji su primarni ciljevi u ovom transfer periodu. Uglavno, dogovor je kao da se ide na Englesko(vjerovatno misle na iskustvo u EPL) i provjereno. Navodno je i jedna od tacaka sastanka bila da li se treba kupiti jedan ili dva stopera.
Uglavnom, moja predpostavka je da ovo ljeto dolaze Samba/Cahill, Gervinho, Alvarez, Enrique/Baines i Chamberlaine.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 jun 2011, 15:01

Centre forward je napisao/la:Kad bi sastavili vase mozgove dobili bi neki primitivan zivotni oblik, amebe, bakterije aktinomicete ili ness slicno.I bas mi je zao sto je omladina ovoliko u zaostatku, jbg k'o sto kaze jedan pametan momak:"Nismo čitali kad je trebalo" ;)
ameba, bakterija, aktinomicete i ness kafa nemaju mozak ;)
drugi put se vise potrudi oko "poređenja" :mrgreen:
You are someone else I am still right here

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 jun 2011, 15:02

Centre forward je napisao/la:I bas mi je zao sto je omladina ovoliko u zaostatku, jbg k'o sto kaze jedan pametan momak:"Nismo čitali kad je trebalo" ;)
U prvih mah pomisli ti si ovo rekao, a onda shvatim pa pametan i ti ne ide u istu recenicu..
Celik!3,2,2.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 24 jun 2011, 15:03

fera je napisao/la: ma ja spancima ne vjerujem vise :D nikad ti se sa njima ne zna cudni su oni. iskreno ja nisam navijac arsenala ali mene je fabregas razocarao kada je proslo ljeto oblacio dres barcelone...
mislimm sigurno nece otici za 25 miliona al barca ako ga bude htjela i ako on bude htio tamo tih 60 miliona koje trazite sumanjm da ce te ih dobiti
Misliš kad su mu ga na silu navukli i kad ga je on odmah skinuo ? Fabregas mozda i zeli u Barcu, ali želim i ja U Arsenal pa to znači da neću otić. Eto vidiš, danas je odbijena ona sramotna ponuda za njega i cijena je postavljena. Barcelona ako zeli moze ga dovest, samo trebaju uplatit pare.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 24 jun 2011, 15:04

fera je napisao/la: ma ja spancima ne vjerujem vise :D nikad ti se sa njima ne zna cudni su oni. iskreno ja nisam navijac arsenala ali mene je fabregas razocarao kada je proslo ljeto oblacio dres barcelone...
Ti si svjestan toga da su ona dva majmuna zajedno sa jednim majmunom iz tvog tima pokusali da navuku dres na njega. Meni ono ne lici na to da je on dobrovoljno "oblacio" taj dres. Cak sta vise, meni se cini da se on tome odupirao.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 jun 2011, 15:04

Bosco je napisao/la:
Misliš kad su mu ga na silu navukli i kad ga je on odmah skinuo ? Fabregas mozda i zeli u Barcu, ali želim i ja U Arsenal pa to znači da neću otić. Eto vidiš, danas je odbijena ona sramotna ponuda za njega i cijena je postavljena. Barcelona ako zeli moze ga dovest, samo trebaju uplatit pare.
Ma ko kaze da zeli???? Jesmo gledali zadnji intervju gdje kaze kako mu je lijepo u Arsenalu, i kako uopste ne misli o Barci??? A Rosell kaze kao on cini sve da dodje u Barcu :lol: :lol: :lol:
Meni stvarno nije jasna Barca, hajd Real i nekako, ponude pare i to je to, nego ovi bi da kupe, ali najradije djaba, i da jos sam procitao kao teorija Rosella, Cesc je stariji godinu dana i prema tome vrijedi manje :lol: :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 24 jun 2011, 15:05

fera je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:Kad bi sastavili vase mozgove dobili bi neki primitivan zivotni oblik, amebe, bakterije aktinomicete ili ness slicno.I bas mi je zao sto je omladina ovoliko u zaostatku, jbg k'o sto kaze jedan pametan momak:"Nismo čitali kad je trebalo" ;)
ameba, bakterija, aktinomicete i ness kafa nemaju mozak ;)
drugi put se vise potrudi oko "poređenja" :mrgreen:
Deff se nije odnosilo na tebe al' ako si se pronas'o bas mi je drago :mrgreen: te se preporucuje da jos par puta procitas post, mozda scontas mada sumnjam, al ipak vrijedi pokusati i vidim ovaj neki GunnerS je brisao izgleda postove gore, istina boli druže, žao mi je :cry:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 jun 2011, 15:05

@CG, daj Bože da je tako, iskreno ja bih to najviše volio. Jer jedino što nama fali je iskustvo i to u odbrani.
@fera, vidiš da lik nije sav svoj, mojne se petljat sa balavcima, zaplakat će pa eto belaja ;)
EDIT: da ti imaš i malo mozga shvatiio bih da na ovom forumu imaju ljudi koji se brinu da takva budala kao ti ne piše svašta, pa onda i brišu takve postove i takve ljude ;)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 jun 2011, 15:07

Barcelona president Sandro Rosell has previously explained the decreased valuation with the theory that Fabregas is not worth as much money because he is now one year older. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ovo moze reci samo strucni predsjednik Barcelone i niko vise...
Celik!3,2,2.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 24 jun 2011, 15:10

Trebao bi i Wenger njima poslati ponudu od 10 miliona + Almunia za Messia. Mogu dobiti i Denilsona, al onda novcana ponuda pada. Mada, mozda i najrealniji transfer u ocima Rosela - direktna zamjena Bendy za Messia.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 jun 2011, 15:11

AllGunsBlazing je napisao/la:Barcelona president Sandro Rosell has previously explained the decreased valuation with the theory that Fabregas is not worth as much money because he is now one year older. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ovo moze reci samo strucni predsjednik Barcelone i niko vise...
Ma vidiš da čovjek ba ima problema sa skupljanjem love da otplati ljudima plate i ostale potrepštine, bori se čovjek da ostavi Barcu u životu, pa pokušava na sve načine dovest Fabregasa, a ako ikako može da im ga Arsenal pokloni, to bi najviše volili :)

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 24 jun 2011, 15:11

Da ti imas imalo tog mozga pa makar i veličine oraha shvatio bi da je krajnje nekulturno nekoga nazivat' budalom koga i ne poznajes te na taj nacin otkirivas svoje intelektualne sposobnosti i tvoj IQ koji je vjerovatno jednocifren broj.
PS:Vama treba domestos da malo cleaning vase vitrine sa trofejima, sad ce i desetljece kako ih niste otvarali :D
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 24 jun 2011, 15:12

jesu li ono u barceloni imali problema sa isplatama plata za igrace.Rek'o bi da sam negdje to slus'o,nije valjda u snovima kad malo popijem :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 jun 2011, 15:12

@Centre forward,

Ja sam brisao postove i budi siguran da ću to činiti i ubuduće. Also, mogu li ja biti na nivou amebe? :oops:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 24 jun 2011, 15:14

Monolog je napisao/la:@Centre forward,

Ja sam brisao postove i budi siguran da ću to činiti i ubuduće. Also, mogu li ja biti na nivou amebe? :oops:
Niko tebe nije poredio sa primitivnim zivotnim oblicima, samo mi nije jasno zasto si ih brisao :?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 jun 2011, 15:14

Centre forward je napisao/la:
Monolog je napisao/la:@Centre forward,

Niko tebe nije poredio sa primitivnim zivotnim oblicima, samo mi nije jasno zasto si ih brisao :?
Zato sto tvoji postovi imaju u sebi manje kvalitetnih informacija nego Expres.
Celik!3,2,2.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 jun 2011, 15:15

Megamon je napisao/la:jesu li ono u barceloni imali problema sa isplatama plata za igrace.Rek'o bi da sam negdje to slus'o,nije valjda u snovima kad malo popijem :mrgreen:
Hehe, ne znam, nisam to nigdje pročitao tako da... Vjerovatno si ti to sanjao, hehe

@Monolog ba, mojne se nervirat radi djeteta nekakvog.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.