FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Scof1eld
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Scof1eld » 24 jun 2011, 12:50

Sretan rodjendan majstore.. abd veceras party pa sa jedno 4-5 vrhunskih modela do zore da opet igras playstation :D

slika
ser del barça es el millor que hi ha !

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 24 jun 2011, 14:01

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/pel ... mene/59433
ipak je pele davao golove na vojnickim turnirima, pa smatra da je bolji od messia. stvarno voli srat pele.
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 24 jun 2011, 14:42

jasmin256 je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/pel ... mene/59433
ipak je pele davao golove na vojnickim turnirima, pa smatra da je bolji od messia. stvarno voli srat pele.
Ja ba, dao golove na nekakvim Svjetskim prvenstvima, bezze ga tri puta osvojio.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 jun 2011, 14:49

Zamislite da ovaj čovjek kaže kako je bolji od Jordana, Magica, Jabbara, Birda, Russela, jer je postigao skoro 50.000 poena u profesionalnoj karijeri. Gle čuda, i ovaj je Brazilac poput Pele-a. :mrgreen:

http://en.wikipedia.org/wiki/Oscar_Schmidt

Pele je izgleda opasno zabrinut da će biti skinut sa trona od strane Messi-ja pa svakodnevno plasira kojekakve priče. Mislim da niko nije veći lajavac od Brazilca. Iskren da budem, nigdje ne pročitah da Messi nešto priča o njemu (i ako priča, onda je to samo u superlativu), no egoistični Brazilac ne može odati priznanje budućem najboljem igraču svih vremena. Ah, šta je reć ego. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 24 jun 2011, 14:50

Monolog je napisao/la:Zamislite da ovaj čovjek kaže kako je bolji od Jordana, Magica, Jabbara, Birda, Russela, jer je postigao skoro 50.000 poena u profesionalnoj karijeri. Gle čuda, i ovaj je Brazilac poput Pele-a. :mrgreen:

http://en.wikipedia.org/wiki/Oscar_Schmidt

Pele je izgleda opasno zabrinut da će biti skinut sa trona od strane Messi-ja pa svakodnevno plasira kojekakve priče. Mislim da niko nije veći lajavac od Brazilca. Iskren da budem, nigdje ne pročitah da Messi nešto priča o njemu (i ako priča, onda je to samo u superlativu), no egoistični Brazilac ne može odati priznanje budućem najboljem igraču svih vremena. Ah, šta je reć ego. :lol:
Nikad se nece roditi bolji od Peleta.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 jun 2011, 14:51

Mislim da se prije tačno 24 godine rodio jedan koji je bolji. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 24 jun 2011, 14:52

Ne bi se slozio kolega. Neko ko na dva Mundijala da golova koliko je Pele osvojio SP-a (3x vise) nikako ne moze biti veci od kralja nogometa.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 24 jun 2011, 14:53

Ma iskreno ne volim Lessija, ali momak je sila. Treba priznat jbg, a Pele je jedan obični stari lajavac koji samo laprda da može i dalje zarađivati ogromne svote novce. Svakom je loncu poklopac, u sve se miješe, stalno nekom govori da je bolji od njega, stalno nekog proglašava svojim nasljednikom i dosadan je pravo. Messi treba da ga izofira i pomnoži sa nulom. :)

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 24 jun 2011, 14:54

Portillo je napisao/la:
ma ja ba. on je igr`o prije 50 godina, kad je nogomet bio jaci nego sad. :roll: :roll: samo ne znam sta je njegov problem. da li je zaista toliko ljubomoran il sta vec ? lik nije igr`o u evropi i sad se nesto qurci kao najbolji. pa kako sebe smatra najboljim, a nije ni najbolji strijelac svih vremena. :roll: :roll:
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 jun 2011, 14:56

Portillo je napisao/la:Ne bi se slozio kolega. Neko ko na dva Mundijala da golova koliko je Pele osvojio SP-a (3x vise) nikako ne moze biti veci od kralja nogometa.
Reče čovjek kome je Ronaldo bolji igrač od Messija. :mrgreen: Hm, čudno, moraš priznati. :D

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 24 jun 2011, 15:01

jasmin256 je napisao/la:
Portillo je napisao/la:
ma ja ba. on je igr`o prije 50 godina, kad je nogomet bio jaci nego sad. :roll: :roll: samo ne znam sta je njegov problem. da li je zaista toliko ljubomoran il sta vec ? lik nije igr`o u evropi i sad se nesto qurci kao najbolji. pa kako sebe smatra najboljim, a nije ni najbolji strijelac svih vremena. :roll: :roll:
A sta mislis da je Mesi rodio u ono doba? Pobogu (koga ja ovo citiram :D) da ga nisu pumpali svakojakim kemikalijama i da nije bio pokusni kunic sta mislis sta bi sa njim bilo? U Peletovo doba toga nije bilo, pa sta mislis da je taj covjek koji je trco 100 metara za 11 sekundi nosio kopacke od 200 grama a ne od dvije ipo kile? Da je imao normalnu loptu a ne krpenjacu? Bizi ba, o ovome bi sa Monologom raspravljao na nekoj drugoj temi, ovdje ipak ne mogu jer sam nepozeljan gost :D
Monolog je napisao/la:
Portillo je napisao/la:Ne bi se slozio kolega. Neko ko na dva Mundijala da golova koliko je Pele osvojio SP-a (3x vise) nikako ne moze biti veci od kralja nogometa.
Reče čovjek kome je Ronaldo bolji igrač od Messija. :mrgreen: Hm, čudno, moraš priznati. :D
Ma nema to veze, meni je Ronaldo bolji od Lessija (ne samo meni, 60-40 je odprilike), ako je tako Ronalda bi trebao smatrati boljim od Peleta, ali ne smatram. Mislim da je Pele fenomen, i da se vise nikada nece roditi neko kao on.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 jun 2011, 15:07

Hm, 60-40? :lol: Daj uozbilji se, molim te. Ronaldo je bolji navijačima Manchestera, Reala, žiteljima Portugala i napaljenim djevojkama. Onima koji prate sport sa strane te kojima nisu bitne boje, određeni predznaci i trbušni mišići određenih sportista, sigurno mogu racionalno razmišljati, pobogu.

Jbt, ja stvarno ne razumijem pojedine navijače/simpatizere/ Barcelone i Reala. Ni jedni, a bgm ni drugi neće priznati da je u redovima suparničkog kluba jedan fenomenalan fudbaler. Onda se počne sa glupostima poput Kristina ili Lessi te barem na taj način da se iskaže animozitet prema bijelim ili plavo-crvenim.

Pero bueno :mrgreen: , bolji je Ronaldo i njega ćemo porediti sa Peleom, dok Messi ne valja i nećemo ga smatrati za ozbiljnog fudbalera i najvećeg svih vremena. Jbg, ipak je Messi član tebi omražene Barcelone, nije toliko medijski eksponiran i sve što radi se vidi na terenu, a ne van njega. Uh, @Portillo, da ti nisi Pele? :lol:

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 24 jun 2011, 15:13

E yebiga sad, pretjera ga i ti. Pero bueno, kad vec hoces i Pele je sam rekao da ga Ronaldo podsjeca na njega iz njegovog doba :D
Bas naidjoh na ovu sliku:
slika
http://www.marca.com/2010/12/16/opinion ... 94987.html
Veri intresting :D

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 jun 2011, 15:14

Sretan rodjendan najboljem igracu svih vremena ;)

Ovi sto mu spocitavaju (ne)uspjehe sa Argentinom....ma polako...iza Messija su vec 2 SP, iako ima samo 24 godine, aBd da ga zdravlje posluzi, on tek treba da dozivi zenit karijere, a to podrazumijeva i da Argentinu vodi do titula...

Btw...hocel igrati na Copi sad???
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 24 jun 2011, 15:15

Monolog je napisao/la:Hm, 60-40? :lol: Daj uozbilji se, molim te. Ronaldo je bolji navijačima Manchestera, Reala, žiteljima Portugala i napaljenim djevojkama. Onima koji prate sport sa strane te kojima nisu bitne boje, određeni predznaci i trbušni mišići određenih sportista, sigurno mogu racionalno razmišljati, pobogu.

Jbt, ja stvarno ne razumijem pojedine navijače/simpatizere/ Barcelone i Reala. Ni jedni, a bgm ni drugi neće priznati da je u redovima suparničkog kluba jedan fenomenalan fudbaler. Onda se počne sa glupostima poput Kristina ili Lessi te barem na taj način da se iskaže animozitet prema bijelim ili plavo-crvenim.

Pero bueno :mrgreen: , bolji je Ronaldo i njega ćemo porediti sa Peleom, dok Messi ne valja i nećemo ga smatrati za ozbiljnog fudbalera i najvećeg svih vremena. Jbg, ipak je Messi član tebi omražene Barcelone, nije toliko medijski eksponiran i sve što radi se vidi na terenu, a ne van njega. Uh, @Portillo, da ti nisi Pele? :lol:
Bolji je i meni,gdje ja tu spadam :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 24 jun 2011, 15:16

sarajlija89 je napisao/la:Sretan rodjendan najboljem igracu svih vremena ;)

Ovi sto mu spocitavaju (ne)uspjehe sa Argentinom....ma polako...iza Messija su vec 2 SP, iako ima samo 24 godine, aBd da ga zdravlje posluzi, on tek treba da dozivi zenit karijere, a to podrazumijeva i da Argentinu vodi do titula...

Btw...hocel igrati na Copi sad???
Hoce. Al' djaba mu kad ce opet igrac Reala pokupit svu slavu, kao i na SP-u sad :P :D
Dylan Dog je napisao/la: Bolji je i meni,gdje ja tu spadam :lol:
Ma basa, stipu ga ba :D Ae, uvazavam mu kad ovako dodje iza 1,2 pijan, al' u po dana :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 jun 2011, 15:19

Pa činjenica je da je Messi, gle čuda, Argentinac poput Maradone. Sasvim je logično da će se porediti sa najvećim Argentincem svih vremena, zar ne? Zašto se jedan Yohan Gurkuf (mrsko mi googlati da vidim kak' se piše :mrgreen: ) poredi sa Zidaneom? Zašto Diarru porede sa Makaleleom? Dakle, ljudi krenu sa onim najosnovnijim parametrom - državljanstvom, pa tek onda idu u neke usporedbe koje imaju veze sa onim što se pruža na terenu.

Moram priznati da je moj španski zahrđ'o (ne da mi se downloadovati Esmeralda pa da pokušam skontati neke stvari :mrgreen: ), al' ako je za tebe jedna obični naslov neka vodilja, onda stvarno ne znam. Rekoh, Pele je sigurno najveći (sve dok Messi ne završi karijeru, pa makar istu završio danas :mrgreen: ), no činjenica je da je on veliki egoista, te želi samo privlačiti pažnju na sebe jer, pobogu, njegova zvijezda blijedi. Eto on je za Neymara rek'o da je bolji od Messija i određeni navijači Reala (prvenstveno) su se primili na to. Strašno. Peleu bi bolje bilo da šuti i ne provaljuje se te da maše onom zastavom u posljednjem krugu F1 na stazi Interlagos i to je to. :mrgreen:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 24 jun 2011, 15:22

Kakav Pele ja sam ranije napisao da su Rivaldo i Ronaldo za njega igracine ja vise cijenim Zarru iz Athletica koji je zabio preko 250 golova u Primeri nego njegovih 1000. , on se qurci golovima koje je zabijao u super jakoj Brazilskoj ligi i MLS-u zamisli ti bezobraznika , Maradona je najveci ...dok je Messi na putu da postane bolji od njega .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 jun 2011, 15:23

Ma eto, ja za Brazil navijam svakako, tako da...

Ne volim bas Argentinu, ali zbog njega bih volio da imaju dobre rezultate u buducnosti...pa bar finale gdje ce izgubiti od Italije ili Brazila :lol:

Ali, zanimljivo da mi je Maradona drazi nego Pele i sl., a vise gotivim Brazil... :lol:

Ma jbg, Diego je Diego...Messi ce tek po zavrsetku karijere moci da udje u tu vrstu poredjenja, ali ovako vala niko nije igrao konstantno i na visokom nivou, bar u modernom fudbalu, ma taj Messi je cudo...

Edit:

@juznjace

Jbg, tad je Santos bio najbolji klub na svijetu, a imao je ponuda da ide vani...sigurno bi teze dosao do te cifre u Serie A recimo, nego u Brazilskoj ligi, ali opet...valja i to...

tesko je to poredit...tad se za raju igralo :lol:
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 24 jun 2011, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 jun 2011, 15:24

Dylan Dog je napisao/la: Bolji je i meni,gdje ja tu spadam :lol:
Pronađi se u dijelu o napaljenim djevojkama. :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.