FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Arogantni
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Arogantni » 24 jun 2011, 13:25

pile87 je napisao/la:
Baby je napisao/la:

ovaj vladimir Bogdanović igra negdje u Koreji ili tako nešto i igra na poziciji centralnog veznog http://www.transfermarkt.de/de/vladimir ... 42426.html
a igrao je u Zvezdi
Ma nece nikakav bogdanovic u Zelju.
Ovo sam samo bacio kost medju vas jer sam znao da ce neki trazit koji Bogdanovic.
Uradio sam to jer ste me nekorektno napali. Pile zna koji su to igraci a nije sigurno Vladimir Bogdanovic iz Liaoninga...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 24 jun 2011, 13:25

FCZ Stari Grad je napisao/la:danas potpisuje Danko Kenjić
prezime mu obecava
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 24 jun 2011, 13:27

Arogantni je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Baby je napisao/la:

ovaj vladimir Bogdanović igra negdje u Koreji ili tako nešto i igra na poziciji centralnog veznog http://www.transfermarkt.de/de/vladimir ... 42426.html
a igrao je u Zvezdi
Ma nece nikakav bogdanovic u Zelju.
Ovo sam samo bacio kost medju vas jer sam znao da ce neki trazit koji Bogdanovic.
Uradio sam to jer ste me nekorektno napali. Pile zna koji su to igraci a nije sigurno Vladimir Bogdanovic iz Liaoninga...
Haj ba reci ko ce cekat do sedmog jula :cry:

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 24 jun 2011, 13:29

1921 je napisao/la:
FCZ Stari Grad je napisao/la:danas potpisuje Danko Kenjić
prezime mu obecava
hehe :mrgreen:
#samoRudar #zauvijek

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 24 jun 2011, 13:30

Po svemu sudeći, može se zaključiti da će glavnu riječ u narednoj sezoni PL BiH igrati sljedeći timovi:

FK Borac, FK Sarajevo, FK Željezničar, NK Široki Brijeg i F.K. Olimpic... Možda i Zrinjski...

I prošle godine smo najavljivali rapsodiju u plavom, ovaj put bi smo trebali biti mirni i staloženi. A neka utakmice pumenutih rivala budu poslastice za fudbalske sladokusce. Pa ko bude najbolji, neka našu zemlju dostojno predstavi na Euro sceni. Za Želju je bitno da ima konstantu igranja evropskih utakmica, a koje je to takmičenje, po mom mišljenju, manje je bitno.

I ovaj neki što najavljuje ova pojačanja, popravio mi je dan... Ako se to sve obistini, trebali bi se mi ostali utaliT da mu kupimo novu garnituru Željinih dresova... :mrgreen:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 jun 2011, 13:32

"Insajederi" (srednjoskolci) prestani te bacati bombe po forumu, dosadni ste.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 24 jun 2011, 13:32, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 24 jun 2011, 13:32

Ma ne govori nista drug , sto se mene tice i ovako je dobro jos mozda samo lijevi bek pa da se prosetamo ligom a kao nesto uspijemo u EL dobro je ! Po meni Stanceski ima da pokaze mnogo vise ove sezone i tipujem na ova dva napadaca sto su stigli , ima se para, nema nervoze , zdrava atmosfera sta nam vise treba ? 8-)
Željezničar za život cijeli !

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 24 jun 2011, 13:33

AYAN je napisao/la:Po svemu sudeći, može se zaključiti da će glavnu riječ u narednoj sezoni PL BiH igrati sljedeći timovi:

FK Borac, FK Sarajevo, FK Željezničar, NK Široki Brijeg i F.K. Olimpic... Možda i Zrinjski...

I prošle godine smo najavljivali rapsodiju u plavom, ovaj put bi smo trebali biti mirni i staloženi. A neka utakmice pumenutih rivala budu poslastice za fudbalske sladokusce. Pa ko bude najbolji, neka našu zemlju dostojno predstavi na Euro sceni. Za Želju je bitno da ima konstantu igranja evropskih utakmica, a koje je to takmičenje, po mom mišljenju, manje je bitno.

I ovaj neki što najavljuje ova pojačanja, popravio mi je dan... Ako se to sve obistini, trebali bi se mi ostali utaliT da mu kupimo novu garnituru Željinih dresova... :mrgreen:
mislim ipak da će Sarajevo i Željo odlučivati o prvaku a ostalima ostatak

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 24 jun 2011, 13:35

Do ovog trenutka :

Otisli : 1.Šehić 2.Radovanović 3.Ćulum 4.Mešić 5.Popović 6.Spahić 7.Perak

Došli : 1.Adilović 2.Bukvić 3.Drakul 4. Selimović

Za sada je to u 5 deka,i u ovom trenutku mi se cini da smo vise izgubili,prevaga je bar Sehic..od 7 koji su otisli,5 igraca je odigralo veliki broj utakmica pa se moze reci da smo izgubili 5 standardnih i 2 nestandardna igraca.
Od ovih koji su dosli do sada Adilovic i Selimovic mi izgledaju ozbiljnije od Drakula i Bukvica koji ce se morati vise dokazati...sada bi stvarno bilo dobro da krenemo sa pojacanjima :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 jun 2011, 13:40

boccaccio je napisao/la:Do ovog trenutka :

Za sada je to u 5 deka,i u ovom trenutku mi se cini da smo vise izgubili,prevaga je bar Sehic..od 7 koji su otisli,5 igraca je odigralo veliki broj utakmica pa se moze reci da smo izgubili 5 standardnih i 2 nestandardna igraca.
Od ovih koji su dosli do sada Adilovic i Selimovic mi izgledaju ozbiljnije od Drakula i Bukvica koji ce se morati vise dokazati...sada bi stvarno bilo dobro da krenemo sa pojacanjima :mrgreen:
Ja bih to posmatrao ovako otisao je golman, lijevi bek, zadnji vezni i jedan centralni vezni zatim stoper i dva napadaca.
Dovedeni su Adilovic i Selimovic da bi nadomjestili odlazak napadaca, Drakul bi zamjenio Peraka.Ne vjerujem da je Bukvic u stanju zamjeniti Sehu ostaje logicno gdje trebaju stici igraci na koje pozicije s tim da bi to trebali biti igraci za prvih 11.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 24 jun 2011, 13:40

i ja bas kontam, otisli igraci (koji su ako nista uigraniji) a dosli neki polovni nikad stasali talenti... ovako isto i prosle godine ode bucan dodje colic, ode sime dodje savic et jedino je zeba nesto pokazo... ne kontam ovo nikako al et
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 24 jun 2011, 13:41

Ne bih se složio s tobom, mislim da je jako dobro što smo se riješili brojeva 4, 5, 6 i 7, dok ni brojevi 2 i 3 nisu imali neku vrhunsku sezonu. Što se tiče Šehića za njeg smo dobili PARE i to potpuno opravdava njegov odlazak, nemamo nikakvo pravo držati igrača koji je prevazišao ovu ligu, barem dok ne budemo na nekom višem nivou. Ne kažem ja da je taj Mersin neka sila, ali iz tog kluba će se sigurno brže prodati, nadam se u neki istanbulski klub, onda bismo i mi imali para za prebrojati... Selimović je pravo pojačanje, čeka se Smajić koji je isto pravo pojačanje, a za Adilovića i kompaniju ćemo još vidjeti, ako ništa barem imaju dobre šanse da od njih budu bolji igrači od ovih koji su otišli...
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 24 jun 2011, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 24 jun 2011, 13:42

Pojacanja za sta ? EL ili PL to je vrlo bitno ! Za Pl nam ne treba nista posebno ( Imamo Osima i ove godine nema zahebancije oko statuta ) a u EL , hajde ga znaj kakvi su ovi iz Sherifa . Nemoj me shvatiti da kazem kako su oni nesto spec za nas ali ako se dosta ulozi a ne vrati se odmah , bice prozivki . Mozda je bolje ovako , polako i sistematski da se gradi ekipa a rezultat i plodovi rada moraju doci ! 8-)
Željezničar za život cijeli !

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 24 jun 2011, 13:51

Zna li netko kada cemo vidjeti tu novu opremu?? Ja bi volio da nam domaci dresovi budu na pruge!!! :D :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 24 jun 2011, 13:55

Horizontalne
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 24 jun 2011, 13:56

Capt_Billy je napisao/la:Zna li netko kada cemo vidjeti tu novu opremu?? Ja bi volio da nam domaci dresovi budu na pruge!!! :D :D :D
28.juna

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 24 jun 2011, 14:09

eliminator je napisao/la:
Capt_Billy je napisao/la:Zna li netko kada cemo vidjeti tu novu opremu?? Ja bi volio da nam domaci dresovi budu na pruge!!! :D :D :D

28.juna

Hvala!!! :D :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 24 jun 2011, 14:14

Hawking je napisao/la:

Ne bih se složio s tobom, mislim da je jako dobro što smo se riješili brojeva 4, 5, 6 i 7, dok ni brojevi 2 i 3 nisu imali neku vrhunsku sezonu. Što se tiče Šehića za njeg smo dobili PARE i to potpuno opravdava njegov odlazak, nemamo nikakvo pravo držati igrača koji je prevazišao ovu ligu, barem dok ne budemo na nekom višem nivou. Ne kažem ja da je taj Mersin neka sila, ali iz tog kluba će se sigurno brže prodati, nadam se u neki istanbulski klub, onda bismo i mi imali para za prebrojati... Selimović je pravo pojačanje, čeka se Smajić koji je isto pravo pojačanje, a za Adilovića i kompaniju ćemo još vidjeti, ako ništa barem imaju dobre šanse da od njih budu bolji igrači od ovih koji su otišli...
Pa dobro ti se uglavnom ne slazes samnom,nista novo :mrgreen: ,salim se naravno :mrgreen: ,ali opet ne vidim u cemu se ne slazes...ja sam rekao cinjenice i nabrojao do ovog trenutka ko je otisao i ko je dosao.Da li su oni nama bili dobri ili losi vidi se po trofejima,nisu neki igraci,ali uz ostale igrace su donijeli trofeje iako i bez igre i sa puno muke,ja sam im zahvalan,ali nemam nista protiv sto su otisli.I za Sehu se slazem i za ove nabrojane.Za ove koji su dosli,ja licno ne znam jesam li ili nisam zadovoljan,Vidjecemo kakav ce nam napredak donijeti i hoce li uopste donijeti nesto novo na terenu i pomake u igri.Kad kazes da je Selimovic PRAVO pojacanje ne znam na osnovu cega to mislis.Radi se o solidnom igracu sa iskustvom,da li ce on napraviti prevagu,ne znam na osnovu cega to tvrdis.Moze biti pojacanje ali i ne mora isto kao i ovi ostali.Ovo je sve u 5 deka.Drakul mora da se dokaze,Bukvic isto tako,Adilovic je onako,nadam se da ce biti dobar i da ce dati puno golova,jedino to bi unaprijedilo nas,a Selimovic moze u vrhu napada i po krilu,da li ce biti dobar vidjecemo.Znaci ne mozemo reci da smo dobili neke puno bolje ili cak uopste bolje igrace.Ovo je sve za sada,ja mislim da ce biti jos novih i boljih pojacanja od ovih koji su do ovog trenutka stigli.Ovo je sve do ovog trenutka.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 24 jun 2011, 14:16

Bolje vala pricati na ovom suncu o laganim temama tipa dresova, nego kontanju ko ce nam doci, proradi mi cir :mrgreen: :mrgreen:
S obzirom na jubilej nas i one dresove sampionske sto su se prodavali na plavoj veceri, mislim da se mozda namece kao rjesenje za dizajn dresova ona varijanta sa uspravnim tamno plavim i svijetlo plavim linijama.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 24 jun 2011, 14:20

vrlo tanko...do ovog trenutka :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Orvel i 29 gostiju.