Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

DAVID VILLA
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la DAVID VILLA » 23 jun 2011, 18:04

Ted Mosby je napisao/la:
DAVID VILLA je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:Danas s interneta skidao neke dvije igre( NFL manager te F1 Racing ) i sada kada upalim internet mi se pojavile ikonice on Myplaycitya te 4shareda, to mi skoro došlo do pola ekrana, može li mi netko pomoći kako se riješiti toga
desnim klikom na taj toolbar(red) gdje su ikonice i sakri sve ikonice,ili jednu po jednu brisi :D ili ides na bookmarks i jednu po jednu hide ;)
Hvala
nema na cemu brate,tu sam ako zatreba pomoc u vezi toga ;) :D
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 23 jun 2011, 18:08

Treba mi username i pass, za ESET (5).
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Urban

Post Postao/la Urban » 23 jun 2011, 18:12

znali ko kako da se rijesim stalnog zezanja kod google chrome svako malo crash :Shockwave flash. Ne kontam zbog cega ??? nervira me
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 23 jun 2011, 19:53

Urban je napisao/la:znali ko kako da se rijesim stalnog zezanja kod google chrome svako malo crash :Shockwave flash. Ne kontam zbog cega ??? nervira me
skini najnoviji

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 24 jun 2011, 10:47

Urban je napisao/la:znali ko kako da se rijesim stalnog zezanja kod google chrome svako malo crash :Shockwave flash. Ne kontam zbog cega ??? nervira me
Moguce da si jedan od korisnika koji je odabran za betu, ja sam imao taj problem, samo obrises google crhome i instaliras opet.

Isto tako, mozes otici gore na onaj kljuc pa About Google chrome, ako ti je sve isto kao kod mene na slici, onda je uredu, ako je verzija prestara on ce onda update raditi, a ako je beta onda ce biti v14.xxx.xxx (ovo xxx su neki brojevi oni se mjenjaju stalno.

slika

Isto problem moze biti da ti imas instaliran flash posebno, a google chrome ima u sebi integriran, pa to stvara konflikt, tako da je potrebno da taj obrises :).
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 jun 2011, 13:35

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 24 jun 2011, 15:05

ovako imam jedan problem a posto sam laik za kompove pa ako moze pomoc..

prije sam igrao pes bez problema(2011)

a onda sam nesto pobrkao valjda rezoluciju..pa mi se sada laptop kad se krenem igrat brzo pregrijava i mogu odigrati maks 3 partije..i onda pocne stopati..ne rijetko se i u ugasi..
a tako sad i sa fifom (2011).. ista stvar...
a do konfiguracije nije...podrzava obe igrice..pa ako moze pomoc..sta kako da uradim.. ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 24 jun 2011, 15:14

skini najnovije drivere za graficku, koja ti je graficka?

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 24 jun 2011, 15:16

QUARESMA 18<<< je napisao/la:skini najnovije drivere za graficku, koja ti je graficka?
NVIDIA GeForce G105M 512 MB VRAM

et...tako pise... :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 24 jun 2011, 15:16

guber90 je napisao/la:
Moguce da si jedan od korisnika koji je odabran za betu, ja sam imao taj problem, samo obrises google crhome i instaliras opet.

Isto tako, mozes otici gore na onaj kljuc pa About Google chrome, ako ti je sve isto kao kod mene na slici, onda je uredu, ako je verzija prestara on ce onda update raditi, a ako je beta onda ce biti v14.xxx.xxx (ovo xxx su neki brojevi oni se mjenjaju stalno.

slika

Isto problem moze biti da ti imas instaliran flash posebno, a google chrome ima u sebi integriran, pa to stvara konflikt, tako da je potrebno da taj obrises :).
i meni je isti problem!......verzija je kao kod tebe na slici....ali i dalje se pojavljuje svremena na vrijeme....a kako mogu da obrisem flash.....gdje da ga nadjem :S
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 24 jun 2011, 15:25

T-MAC je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:skini najnovije drivere za graficku, koja ti je graficka?
NVIDIA GeForce G105M 512 MB VRAM

et...tako pise... :mrgreen:
Windows 7 & Vista64 bit
Windows 7 & Vista 32 bit
Windows Xp 32 bit
Windows Xp 64 bit
et, odaberi za svoj OS skini, a prije toga izbrisi stare drivere pa onda instaliraj nove

DirectX End User runtime download i kad to uradis skini ovo pokreni da ti updateuje Direct X

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 24 jun 2011, 15:47

a gdje se ti driveri nalaze... :mrgreen:

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 24 jun 2011, 16:25

fanatic1991 je napisao/la:
guber90 je napisao/la:

slika

i meni je isti problem!......verzija je kao kod tebe na slici....ali i dalje se pojavljuje svremena na vrijeme....a kako mogu da obrisem flash.....gdje da ga nadjem :S
Zavisi koji ti je operativni sistem, na Win7 kliknes Start, imas desno Control Panel, te udjes u njega i odaberes Programs and Features i nadjes tu flash i kliknes uninstall.

Ukoliko je XP slicna prica, ides Start, Control Panel, Add or Remove Programs, nadjes flash i uninstall.

Et :D, to bi trebalo da te rijesi problema :D.

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 24 jun 2011, 16:35

@guber90 Hvala na pomoci izbrisao sam....i sada cemo vidjeti :D
Can i have yours?

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 24 jun 2011, 17:35

dok rjesavam ovaj prvi problem oko graficke..

ovo mi se takodzer pocelo pojavljivati odjednom...u zadnje vrijeme,neam blage sta ga ovo znaci...
znaci uvijek kad upalim laptop ovo se pojavi..

slika

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 24 jun 2011, 17:52

fanatic1991 je napisao/la:@guber90 Hvala na pomoci izbrisao sam....i sada cemo vidjeti :D
Nadam se da ce pomoci, ako ne pomogne probaj je reinstal, a ako ni to ne pomogne onda Mozilla :P.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 24 jun 2011, 18:20

T-MAC je napisao/la:
ovo mi se takodzer pocelo pojavljivati odjednom...u zadnje vrijeme,neam blage sta ga ovo znaci...
znaci uvijek kad upalim laptop ovo se pojavi..

slika
Zadnja izmjena: T-MAC, dana/u 25 jun 2011, 18:25, ukupno mijenjano 2 puta.

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 24 jun 2011, 18:31

guber90 je napisao/la:
fanatic1991 je napisao/la:@guber90 Hvala na pomoci izbrisao sam....i sada cemo vidjeti :D
Nadam se da ce pomoci, ako ne pomogne probaj je reinstal, a ako ni to ne pomogne onda Mozilla :P.
opet ne moze :S pojavljuje se iznova.....ali na mozilu ni mrtav :mrgreen:
Can i have yours?

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 24 jun 2011, 18:50

fanatic1991 je napisao/la:
guber90 je napisao/la:
opet ne moze :S pojavljuje se iznova.....ali na mozilu ni mrtav :mrgreen:
Eh onda ovako, pokusaj ocistiti cookies i cache (ko zna mozda i to pomogne :D), otvori neku stranicu, pritisni Crtl+ Shift + delete, postavi podesavanja ovako:
slika
i onda klikni "Clear Browsing data".

Ne pomognel, probaj obrisati Chrome, pa ga skinuti ponovo :).

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 25 jun 2011, 15:20

Svaki put kad gasim kopm. na windows 7 radi mi neki update hebo ga on, može li se to nekako isključiti?
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: edvaE2, JackW, napoleon72, Semrush [Bot] i 16 gostiju.