FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

seven
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la seven » 24 jun 2011, 12:06

Arogantni je napisao/la:
seven je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:Nakon razgovora uz kafu jutros sa jednim mogu reci pouzdanim covjekom dosao sam do saznanja da ce Zeljo uci mnogo jaci u novu sezonu nego sto je sad trenutno. Otkrio mi je jedan od planova strucnog staba a koji cu ja vama otkriti a to je da ce Zeljo dovesti 3 mogu reci za nasu ligu klasna igraca do 7. jula. do kada se moraju prijaviti igraci za LE sto znaci da ce se Zeljo znatno pojacati za Europu gdje je cilj 4. pretkolo i naravno prolazak Serifa u 2. pretkolu.Zeljo sto je dosad dovodio to je bilo samo da se popune rupe tj. obicne prdimahovine. Vjerujte mi prolaz je zagarantovan jer ce nas ovi pojacat sigurno a titula je cilj naredne god. i ako ovo isposlujemo nasa ce bit sigurno. Od naredne sezone prema toj osobi cilj je grupa LE pa cemo vidjeti iako je i mene malo previse iznenadio sa tom pricom.
Rekao mi je imena 2 igraca koji bi nas trebali pojacat do 1. jula i za nasu ligu su ogromna pojacanja a ja cu vam reci samo njihove nacionalnosti: Srbin, Hrvat, a 3. mi nije rekao jer se vjerovatno radi o nekom igracu koji ce ako dodje biti TITO a on bi trebo doci posredstvom jedne veoma jake menadjerske agencije cije mi je ime takodjer sakrio...
Transfer Sehica je puno veci nego sto se provlaci kroz medije samo to da vam kazem...
Para trenutno ima i vise nego dovoljno, stoga ja ocekujem barem jos 2 pojacanja za Ligu pored ove 3 koja dolaze za Evropu
ZA ova 2 pojacanja za Ligu mi nije rekao to sam ja napisao neke svoje zelje...
aj super onda biće fino gledati Želju sljedeće sezone, za razliku od ove kad je bilo mučenje fudbala
EDIT Visca bi trebao biti prodan poslije nastupa u Evropi tj. do 31. augusta dokad je transfer rok u Evropi jer je Zeljo dobio ponudu od jednog Grckog kluba a ponuda je veca od Sehiceve tj. od kluba gdje ide Seha ali se ceka nastup u Evropi, ali ko zna mozda Grci i odustanu i ostane Vili jer nema sumnje da se radi o velikom talentu koji bi nam pomogao u pohodu na titulu koja ce vjerovatno biti nasa...

e to za Višću sam i ja čuo od komšija mu u Banovićima

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 jun 2011, 12:07

Arogantni je napisao/la:
Iker C je napisao/la:Ovi "insajderi" su najjači. Svaki prelazni rok imaju provjerene informacije i na kraju naravno ništa ne pogode. Smiri te se malo, samo Amar i još uzak krug ljudi oko njega imaju informacije.
Insajderu, reci cu vam prezime Srbina: Bogdanovic, a vi nagadjajte koji a to ce se i na ovom portalu objaviti za koji dan...
A to da li imam provjerene info uvjerit ces se 7. jula kada se prijavljuju igraci...
Hajde malo popustite !
Imas PP procitaj!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 24 jun 2011, 12:12

Arogantni je napisao/la:
Iker C je napisao/la:Ovi "insajderi" su najjači. Svaki prelazni rok imaju provjerene informacije i na kraju naravno ništa ne pogode. Smiri te se malo, samo Amar i još uzak krug ljudi oko njega imaju informacije.
Insajderu, reci cu vam prezime Srbina: Bogdanovic, a vi nagadjajte koji a to ce se i na ovom portalu objaviti za koji dan...
A to da li imam provjerene info uvjerit ces se 7. jula kada se prijavljuju igraci...
Niko sretniji od mene ako si upravu. Svaki dan se napiše puno gluposti pa sad ne znam kome se može vjerovati.
FEDERER= KLOC

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 24 jun 2011, 12:20

Arogantni je napisao/la:
Da mozda ne mislis na Vladimira Bogdanovica sto igra za Crvenu Zvezdu :D

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 24 jun 2011, 12:24

Pile imas PP
Imena igraca a i ti meni posalji svoja da vidimo poklapal se sta...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 24 jun 2011, 12:24

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:
On dolazi u paketu sa Vugrincom

FCZ Stari Grad
Kontakt:

Post Postao/la FCZ Stari Grad » 24 jun 2011, 12:28

danas potpisuje Danko Kenjić

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 24 jun 2011, 12:30

seven je napisao/la:
DARE_DEVIL_SA je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:Ovi "insajderi" su najjači. Svaki prelazni rok imaju provjerene informacije i na kraju naravno ništa ne pogode. Smiri te se malo, samo Amar i još uzak krug ljudi oko njega imaju informacije.

ovaj vladimir Bogdanović igra negdje u Koreji ili tako nešto i igra na poziciji centralnog veznog http://www.transfermarkt.de/de/vladimir ... 42426.html
a igrao je u Zvezdi
G R B A V I C A 2

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 24 jun 2011, 12:40

Joj raja kako mi je jutro ekstra počelo, uđem na portal kad kaže legla rata :D a juče isto Šehić potpisao, opet pare :mrgreen: Mi bi se ove sezone mogli jako opariti, uz ove pare od Džeke i Šehića, ako uradi uprava dobar marketing, mogu bruku dresova prodat, ja ih prvi ne kupujem, al ove sezone obavezno, znbači trebaju na marketingu poradit, dobiće se i ako ispadnemo od Šerifa 90.000 eura, al to je sića.

P.S. Nadam se da ima bar malo istine iz priče Arogantnog
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 24 jun 2011, 12:45

Samo da kao i obicno u BIH ne budu lopovi u upravi i raspusu sve pare.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 24 jun 2011, 12:46

Arogantni je napisao/la:Nakon razgovora uz kafu jutros sa jednim mogu reci pouzdanim covjekom dosao sam do saznanja da ce Zeljo uci mnogo jaci u novu sezonu nego sto je sad trenutno. Otkrio mi je jedan od planova strucnog staba a koji cu ja vama otkriti a to je da ce Zeljo dovesti 3 mogu reci za nasu ligu klasna igraca do 7. jula. do kada se moraju prijaviti igraci za LE sto znaci da ce se Zeljo znatno pojacati za Europu gdje je cilj 4. pretkolo i naravno prolazak Serifa u 2. pretkolu.Zeljo sto je dosad dovodio to je bilo samo da se popune rupe tj. obicne prdimahovine. Vjerujte mi prolaz je zagarantovan jer ce nas ovi pojacat sigurno a titula je cilj naredne god. i ako ovo isposlujemo nasa ce bit sigurno. Od naredne sezone prema toj osobi cilj je grupa LE pa cemo vidjeti iako je i mene malo previse iznenadio sa tom pricom.
Rekao mi je imena 2 igraca koji bi nas trebali pojacat do 1. jula i za nasu ligu su ogromna pojacanja a ja cu vam reci samo njihove nacionalnosti: Srbin, Hrvat, a 3. mi nije rekao jer se vjerovatno radi o nekom igracu koji ce ako dodje biti TITO a on bi trebo doci posredstvom jedne veoma jake menadjerske agencije cije mi je ime takodjer sakrio...
Transfer Sehica je puno veci nego sto se provlaci kroz medije samo to da vam kazem...
Para trenutno ima i vise nego dovoljno, stoga ja ocekujem barem jos 2 pojacanja za Ligu pored ove 3 koja dolaze za Evropu...
ZA ova 2 pojacanja za Ligu mi nije rekao to sam ja napisao neke svoje zelje...
Previše dobro da bi bilo istinito, mada ako se ovo obistini, častim te ;)

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 24 jun 2011, 12:53

Gledajuci realno, mora se rizikovati i malo uloziti u zvucna pojacanja i izvaliti koju marku za njih.
Eh sad taj rizik povlaci lanac dobrih koraka sa sobom.
Zvucna imena odmah u startu znace i odlican marketing sam po sebi i recimo rekordan broj prodatih godisnjih karti. Kad se razvije lijepa i atraktivna igra sa tim igracima, povlaci i veci broj ovih gledalaca bez godisnje karte i znantno povecanje prihoda od ulaznica. Hebi ga sponzor gleda da ulozi pare u nesto privlacno i atraktivno, a ko je onda u BiH od sportskih klubova takav... Vec smo najbolji izlog za prodaju igraca u BiH, a prodajom Šehe i eventualno Višće sebi postavljamo malo i standarde i bezobrazluk da odbijemo neku bas dobru ponudu, kao sto radi Maminho. Stadion nije prioritet, meni je najveci merak bio na Jugu onom bez stolica, prioritet je sad stisnuti i kupiti par dobrih igraca.
Ah da, podsjeti me sta to bjeeeseee fan shooop :mrgreen: :mrgreen:
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 24 jun 2011, 12:55

@KB-:

Nemoj zaboraviti i eventualne pare od transfera Stile (i Coce?)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 24 jun 2011, 12:57

Napuniti stadion protiv Šerifa, prodati više od hiljadu godišnjih karti, prodaja dresova i ostalih rekvizita, brat bratu mogu fine love uzet :mrgreen:

@sajo10

Eto od Coce smo trebali dobiti 100.000 ali da je bio taj transfer, znači ovaj Panionions traži više tako da bi i više dobili, a za Štilu ne znam, uglavnom, postali smo Man.City za našu ligu :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 24 jun 2011, 12:58

I Bekrica naravno da se ne zaboravi gluho bilo :D Moglo bi ovo biti ljeto/jesen u znaku plave boje! :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 24 jun 2011, 13:01

sajo10 je napisao/la:I Bekrica naravno da se ne zaboravi gluho bilo :D Moglo bi ovo biti ljeto/jesen u znaku plave boje! :)
mislim da nema para od Bekrića jer nije igrao za Želju do 23. godine

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 24 jun 2011, 13:06

seven je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:I Bekrica naravno da se ne zaboravi gluho bilo :D Moglo bi ovo biti ljeto/jesen u znaku plave boje! :)
nije kod njeg slucaj u godinama i tom principu nego je po ugovoru tako...svaki naredni transfer odredjen postotak ide nama...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 24 jun 2011, 13:09

pintol_TM87 je napisao/la:
seven je napisao/la:
nije kod njeg slucaj u godinama i tom principu nego je po ugovoru tako...svaki naredni transfer odredjen postotak ide nama...
tim bolje za Želju, samo treba i Amaru vratiti što je uložio na početku (oko 500 000)

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 24 jun 2011, 13:17

Zapad će biti zatvoren zbog stolica bez naslonjača, maksimalan kapacitet Koševa za evropske utakmice 16 000.
Sada se stvarno možemo ponositi što smo igrali sa Malagom 0:0 i 0:1.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 jun 2011, 13:20

Baby je napisao/la:

ovaj vladimir Bogdanović igra negdje u Koreji ili tako nešto i igra na poziciji centralnog veznog http://www.transfermarkt.de/de/vladimir ... 42426.html
a igrao je u Zvezdi
Ma nece nikakav bogdanovic u Zelju.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.