Arogantni je napisao/la:EDIT Visca bi trebao biti prodan poslije nastupa u Evropi tj. do 31. augusta dokad je transfer rok u Evropi jer je Zeljo dobio ponudu od jednog Grckog kluba a ponuda je veca od Sehiceve tj. od kluba gdje ide Seha ali se ceka nastup u Evropi, ali ko zna mozda Grci i odustanu i ostane Vili jer nema sumnje da se radi o velikom talentu koji bi nam pomogao u pohodu na titulu koja ce vjerovatno biti nasa...seven je napisao/la:aj super onda biće fino gledati Želju sljedeće sezone, za razliku od ove kad je bilo mučenje fudbalaArogantni je napisao/la:Nakon razgovora uz kafu jutros sa jednim mogu reci pouzdanim covjekom dosao sam do saznanja da ce Zeljo uci mnogo jaci u novu sezonu nego sto je sad trenutno. Otkrio mi je jedan od planova strucnog staba a koji cu ja vama otkriti a to je da ce Zeljo dovesti 3 mogu reci za nasu ligu klasna igraca do 7. jula. do kada se moraju prijaviti igraci za LE sto znaci da ce se Zeljo znatno pojacati za Europu gdje je cilj 4. pretkolo i naravno prolazak Serifa u 2. pretkolu.Zeljo sto je dosad dovodio to je bilo samo da se popune rupe tj. obicne prdimahovine. Vjerujte mi prolaz je zagarantovan jer ce nas ovi pojacat sigurno a titula je cilj naredne god. i ako ovo isposlujemo nasa ce bit sigurno. Od naredne sezone prema toj osobi cilj je grupa LE pa cemo vidjeti iako je i mene malo previse iznenadio sa tom pricom.
Rekao mi je imena 2 igraca koji bi nas trebali pojacat do 1. jula i za nasu ligu su ogromna pojacanja a ja cu vam reci samo njihove nacionalnosti: Srbin, Hrvat, a 3. mi nije rekao jer se vjerovatno radi o nekom igracu koji ce ako dodje biti TITO a on bi trebo doci posredstvom jedne veoma jake menadjerske agencije cije mi je ime takodjer sakrio...
Transfer Sehica je puno veci nego sto se provlaci kroz medije samo to da vam kazem...
Para trenutno ima i vise nego dovoljno, stoga ja ocekujem barem jos 2 pojacanja za Ligu pored ove 3 koja dolaze za Evropu
ZA ova 2 pojacanja za Ligu mi nije rekao to sam ja napisao neke svoje zelje...
e to za Višću sam i ja čuo od komšija mu u Banovićima