FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

legenda79
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la legenda79 » 24 jun 2011, 09:39

pile87 je napisao/la:
legenda79 je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Sad ce Jese doci, cim procita da je legla prva rata od Dzeke. :D
Jos da Zujo kao sposobni privrednik donese koji milioncic. :lol:
Nisi pogrijesio sa konstatacijom vezanu za Jese Vedrana...kao sto sam i negdje napisao,imao sam informaciju da Jese dolazi u petak kao i da se cekaju neke pare da bi mu se uplatile na racun al mi bilo bezveze pisat informaciju o cekanju para jer nisam ni predpostavljao da bi to mogla biti rata od DŽeke,kad ono jutros prvo sta procitah legao novac..!! Sad sam 95% uvjeren u tacnost informacije da ce se Vedran Jese prikljuciti pripremama..nek ostane ono 5% da nece jer se nikad kod nas ne zna do kraja..!!
Ma legla je rata davno 8-)
Jos samo Jese da legne :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 jun 2011, 09:42

legenda79 je napisao/la: Jos samo Jese da legne :lol:
Ma kako sam ja cuo trebalo bi da i on legne do polaska u sloveniju, u svakom slucaju treba sacekati jer kad nas se u tim pregovorima situacija zna preokrenuti cim igracu ili onome ko ga zastupa izleti opcija za saku dolara vise.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 24 jun 2011, 09:47

pile87 je napisao/la:
legenda79 je napisao/la: Jos samo Jese da legne :lol:
Ma kako sam ja cuo trebalo bi da i on legne do polaska u sloveniju, u svakom slucaju treba sacekati jer kad nas se u tim pregovorima situacija zna preokrenuti cim igracu ili onome ko ga zastupa izleti opcija za saku dolara vise.
Da nam OlimpiK sve ne pokvari. :mrgreen:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 jun 2011, 09:50

ellaxaz je napisao/la: Da nam OlimpiK sve ne pokvari. :mrgreen:
Eh po rijecima jednog bitnog covjeka u klubu mi smo sada u situaciji ako nam je zaista stalo da uzmemo igraca mozemo ponuditi i dosta vise od olimpica, sto po njemu predhodnih godina nije bio slucaj.

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 24 jun 2011, 10:08

Ako je Selimovic pojacanje,onda smo se bas pojacali :roll:

Bandovic?! Pitar yebati ga,imamo vec Stanica i dosta nam je pitara u ekipi,da je dobar golman nema sumnje.
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 24 jun 2011, 10:09

U bliskoj buducnosti, treba dovesti/vratiti, nafatati ove igrace:

1.Albin Pelak
2.Sead Bucan
3.Sanel Jahic
4.Bubacar Dialiba
5.D.Spalevic
6.Dzenan Durak
7.S.Kerla :mrgreen:

Mislim.....moguca pojacanja, a vecina dosta realna! 8-)
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 24 jun 2011, 10:10

de si pile :mrgreen:

slika
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 jun 2011, 10:12

Ne znam kako mozete uopste ocjenjivati ove igrace iz nase lige sto dođu,evo ja licno nemam muda da i o jednom od njih nesto napisem kad pratim samo ove nase,s vremena na vrijeme neko mi se svidi kad igra protiv nas pa ga opet zaboravim i tako u krug...

@seyo

Prejako!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 jun 2011, 10:13

Gazi je napisao/la:Ako je Selimovic pojacanje,onda smo se bas pojacali :roll:

Bandovic?! Pitar yebati ga,imamo vec Stanica i dosta nam je pitara u ekipi,da je dobar golman nema sumnje.
A **** ga i ja mislim slicno, od ovoga iz nase lige tesko se sta moze nazvati pojacanjem.Da pojasnim pojacanje bi za mene bio igrac iz vana koji ima iskustvo igranja neke jace lige nebrojeno puta se pokazalo tako ovo dovedeno do sad su moguca pojacanja jer od njih moze ispasti i dobar i los igrac al eto sacekajmo da zavrsi prelazni rok pa kod nas se zna pojaviti igrac i nakon prelaznog roka jako cesto.Jos uvijek bolujemo od djecih bolesti sto se tice dovodjenja igraca.
Seyo svaka ti dala :mrgreen:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 jun 2011, 10:16

đe je jahić realan, frajer je upravo potpisao sa timom koji je 2009. igrao grupu lige šampiona. a ove godine igra sa albancima u drugom pretkolu, a nosilac je u trećem. što će reći - barem grupa evropske lige, 90%.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 24 jun 2011, 10:17

vidim i dalje nema zareza :mrgreen:
treba uzeti papcima njega...svako moze doci tobe, on je dosao ispred Europe :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 24 jun 2011, 10:19

MU'MIN T.M. je napisao/la:U bliskoj buducnosti, treba dovesti/vratiti, nafatati ove igrace:

1.Albin Pelak
2.Sead Bucan
3.Sanel Jahic
4.Bubacar Dialiba
5.D.Spalevic
6.Dzenan Durak

zar pelak igra fudbal jos :o :shock: :?

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 24 jun 2011, 10:20

Kad će promocija ove nove sportske opreme, da konačno vidim na šta liče ti dresovi.
G R B A V I C A 2

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 24 jun 2011, 10:26

pile87 je napisao/la:
Gazi je napisao/la:Ako je Selimovic pojacanje,onda smo se bas pojacali :roll:

A **** ga i ja mislim slicno, od ovoga iz nase lige tesko se sta moze nazvati pojacanjem.Da pojasnim pojacanje bi za mene bio igrac iz vana koji ima iskustvo igranja neke jace lige nebrojeno puta se pokazalo tako ovo dovedeno do sad su moguca pojacanja jer od njih moze ispasti i dobar i los igrac al eto sacekajmo da zavrsi prelazni rok pa kod nas se zna pojaviti igrac i nakon prelaznog roka jako cesto.Jos uvijek bolujemo od djecih bolesti sto se tice dovodjenja igraca.
Seyo svaka ti dala :mrgreen:
Mozda on proigra kod nas,ali nebi on igro u Zrinjskom 5 sezona da je neki Bog zna igrac,otisao bi on davno,meni je onaj Kordic bio bolji od njega,lik otisao nakon jedne sezone u Slovan cini mi se ne znam gdje je sad...meni se licno ne dopada njegova igra,ali ko sam ja da sudim.

Nadam se da cu docekati dan kada cemo dovesti jednog mangupskog igraca,i ono na konferenciji reci...jeste doveli smo njega i zelimo da vas sve iskaisamo redom papci jedni.
Ma opet dobro je ovo,eto nema vise Laze jednog...sada ce ih biti 3-4 i svak moze naci nesto za sebe pa da oplete :mrgreen:
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 jun 2011, 10:28

vecaveca je napisao/la:
MU'MIN T.M. je napisao/la:U bliskoj buducnosti, treba dovesti/vratiti, nafatati ove igrace:

1.Albin Pelak
2.Sead Bucan
3.Sanel Jahic
4.Bubacar Dialiba
5.D.Spalevic
6.Dzenan Durak

Otpisi troprstasa i Pelaka ....
Treba nam lijevi bek, jos ako nam dodje Jese zadnja linija zavrsena ,zahvaliti se Vasilicu ili ga probati prodati ...Lijevog beka nemamo jos od kuduzovica ...ja Mirka nisam smatrao lijevim bekom kad nezna sutnut lijevom niti ubacit,..tako da lijevi bek je podmoranje ...

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 24 jun 2011, 10:47

nime_tm87 je napisao/la:
vecaveca je napisao/la:

1.Albin Pelak
2.Sead Bucan
3.Sanel Jahic
4.Bubacar Dialiba
5.D.Spalevic
6.Dzenan Durak

Otpisi troprstasa i Pelaka ....
Treba nam lijevi bek, jos ako nam dodje Jese zadnja linija zavrsena ,zahvaliti se Vasilicu ili ga probati prodati ...Lijevog beka nemamo jos od kuduzovica ...ja Mirka nisam smatrao lijevim bekom kad nezna sutnut lijevom niti ubacit,..tako da lijevi bek je podmoranje ...
Čuj Mirko ne zna lijevom šutati, pa šta si ti gledao molim te ove dvije sezone ? :o
G R B A V I C A 2

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 jun 2011, 10:48

pa jedino lijevom je znao išta, muka ga je bilo gledati kako se u najbezveznijim situacijama namješta s desne na lijevu :mrgreen:

blue 18
Kontakt:

Post Postao/la blue 18 » 24 jun 2011, 10:56

ne znam zašto neki pišu protiv Vasilica koji je baš dobar igrac a znao je postići dosta bitnih golova pogotovo kad su prekidi u pitanju znao je biti najopasniji i u odbarni jak, igra mu je glavom odlicna ovog igraca ce amar zadrzati u prvih 11 zivi bili pa vidjeli :)
stigle pare od Dzeke - sve se rastalilo :lol:
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 24 jun 2011, 10:59

ChWilla je napisao/la:pa jedino lijevom je znao išta, muka ga je bilo gledati kako se u najbezveznijim situacijama namješta s desne na lijevu :mrgreen:
fakat cojek u autobus ne zna uc s desnom

rexxxoNa_
Kontakt:

Post Postao/la rexxxoNa_ » 24 jun 2011, 10:59

Imate fin "filmich" na izvoru kako se radi u Medzugorju . Sto se tice pojacanja, najvece ce biti Perica, Nyema, e sada ovaj Selimovic i Adilovic se moraj tek dokazati (oni sto su bili na probi su otpisani , nije li tako ispravite me ako grijesim :mrgreen: ). Licno bih volio vidjeti Jesea i Smajica u svetom dresu ali otom, potom, ugl ne treba sumnjati u Gospodara familije i njegov rad, tako da bi to sve trebalo biti ql. Jedino, sto sam upravo gledao na izvoru, malo mi je krivo sto nisu poceli analizirati, onog "Kauboja" iz Moldavije, ali valjda ce i to biti ubrzo, mislim da se nema sta cekati vise.
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: benko21, Google [Bot], Lokomotifa, voltron30 i 64 gosta.