Olimpik Sarajevo
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
seri te vi koliko hocete, ali Olimpic ce biti ozbiljan konkurent za titulu slijedece godine ako nastave ovako, trebali bi biti primjer nekim drugim klubovima
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Olimpic će biti između 5-7 pozicije.
ma ako ovako nastave sa kupovinom biće oni bliže vrhu, siguran sam. Pustite ba šuplju, do sada je najboje poteze napravio Olimpic u ovom prelaznom. Koga smo mi doveli? Koga su strumfovi doveli? 

- Megamon
- Kontakt:
Ovaj Olimpic i Gracic nemaju nikakvih ciljeva,vise bi se reklo da covjek gleda kako da preotme igrace Sarajeva i Zelje nego da unaprede Olimpic.Ekipa koja nema dusu,pisaj pare pisaj sve kad nemaju za koga igrati.Plasticni klub sa glupim predsjednikom koji je pun komplexa od Sarajeva i Zelje.Mali su i takvi ce i ostati.
PS:Ustvari zahebo sam se igraju za taxistu pabiza i kolegu mu herbiona.Gracicevi pajdasi
PS:Ustvari zahebo sam se igraju za taxistu pabiza i kolegu mu herbiona.Gracicevi pajdasi

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Porede City i Olimpic

Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Pusti to, ne dovode planski, nemaju kostur ekipe, svake godine po 30 igraca promijene i cilj im nije dovesti pojacanje nego oteti igraca zelji i sarajevu.Identitet je napisao/la:ma ako ovako nastave sa kupovinom biće oni bliže vrhu, siguran sam. Pustite ba šuplju, do sada je najboje poteze napravio Olimpic u ovom prelaznom. Koga smo mi doveli? Koga su strumfovi doveli?
Cuva Bog Zelju svog!
E, moj paša samo si zaboravio da ima baš puno pabiza i herbiona po Otoci,Vracama i Alipašinom,,,,,,,,Megamon je napisao/la:Ovaj Olimpic i Gracic nemaju nikakvih ciljeva,vise bi se reklo da covjek gleda kako da preotme igrace Sarajeva i Zelje nego da unaprede Olimpic.Ekipa koja nema dusu,pisaj pare pisaj sve kad nemaju za koga igrati.Plasticni klub sa glupim predsjednikom koji je pun komplexa od Sarajeva i Zelje.Mali su i takvi ce i ostati.
Sto se vidi i po broju posjetioca na vasim tekmama.pabizo je napisao/la:E, moj paša samo si zaboravio da ima baš puno pabiza i herbiona po Otoci,Vracama i Alipašinom,,,,,,,,Megamon je napisao/la:Ovaj Olimpic i Gracic nemaju nikakvih ciljeva,vise bi se reklo da covjek gleda kako da preotme igrace Sarajeva i Zelje nego da unaprede Olimpic.Ekipa koja nema dusu,pisaj pare pisaj sve kad nemaju za koga igrati.Plasticni klub sa glupim predsjednikom koji je pun komplexa od Sarajeva i Zelje.Mali su i takvi ce i ostati.
Edit.
Eto mirzza ti fino rece

Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 23 jun 2011, 13:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ima paša, čitavih 11pabizo je napisao/la:E, moj paša samo si zaboravio da ima baš puno pabiza i herbiona po Otoci,Vracama i Alipašinom,,,,,,,,Megamon je napisao/la:Ovaj Olimpic i Gracic nemaju nikakvih ciljeva,vise bi se reklo da covjek gleda kako da preotme igrace Sarajeva i Zelje nego da unaprede Olimpic.Ekipa koja nema dusu,pisaj pare pisaj sve kad nemaju za koga igrati.Plasticni klub sa glupim predsjednikom koji je pun komplexa od Sarajeva i Zelje.Mali su i takvi ce i ostati.

Cuva Bog Zelju svog!
Ma cinjenica jeste da olimpic nece imat nikad neki broj navijaca i na otoci al par stotina na onako malom stadionu sigurno ce izgledat kao i na vecini drugih stadiona tako da nece to biti veliki problem ,a po ovim pojacanjima ova ekipa sigurno ima sansi za evropu minimalnoa a ni titula im nece biti daleka ako poprave domaci skor, sigurno
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Jel' se ovakva trava konta postavljati na Otoci kao sto se sada radi u Zenici u tom trening centru??
Jel' ovo ima dozvolu UEFA i NSbiH da se na toj podlozi igraju zvanicna takmicenja???
http://www.****/vijesti-sve/z ... ovicu.html
Jel' ovo ima dozvolu UEFA i NSbiH da se na toj podlozi igraju zvanicna takmicenja???
http://www.****/vijesti-sve/z ... ovicu.html
Koji Osmani? gdje je video?
Aha.
Bivsi Makedonski U21 reprezentativac.
Ima Olimpik dobrih igraca:
Vladavic, Rascic, Durak, Regoje, Jugo, Osmani, Subasic, Blazeski itd itd.
Bivsi Makedonski U21 reprezentativac.
Ima Olimpik dobrih igraca:
Vladavic, Rascic, Durak, Regoje, Jugo, Osmani, Subasic, Blazeski itd itd.
Strasno dobar posao rade ovi iz Olimpica. . . Sigurno ce biti jednan od kandidata za titulu prvaka.
Ja mislim da ga i ti sada pretjerajuveboy je napisao/la:Strasno dobar posao rade ovi iz Olimpica. . . Sigurno ce biti jednan od kandidata za titulu prvaka.

juveboy je napisao/la:Strasno dobar posao rade ovi iz Olimpica. . . Sigurno ce biti jednan od kandidata za titulu prvaka.
Igrao u makedonskoj drugoj ligi - stvarno strašan

- KB-TM87
- Kontakt:
Svaka čast na pojačanjima, nadam se da ćete u Evropu. Kritika jedna sa moje strane, bio sam juče na nekom koncertu koji je općina organizovala, i kažu na stadionu Otoka, ja mislio taman prilika da vidim šta se uradilo, ali sam se jako razočarao. Teren je oranica prava, tene sam isprljao, i to Lacoste
ne znam kad misle postavljat tu travu, al treba što hitnije, al mi se čini da nema ni dovoljno velike dimenzije. Tribine onako kako sam i očekivao bez stolica, ali su stavili na ulazima one čelične konstrukcije. 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
ma tako je to kad kod ljudi nema talova..zna se ko je baba u klubu i ko ulaze novac..isto tako ce taj isti isplatit svoj novac prije il kasnije da vrati..koliko god neko pljuvao i omalozavao olimpik,cinjenica je da je on jedan od primjera zdravog kluba..Istina je da je gracic promjenio previse igraca u kratkom vremenskom roku,ali je svaki put olimpik pravio jedan korak naprijed i nastojao da dovede igrace koji posjeduju neki visi kvalitet..totalno je neozbiljno od pojedinih forumasa kada kazu da olimpik nece biti jedan od kandidata za titulu..sta vise ja cu se usuditi da predvidim da su oni siguran putnik za evropu naredne godine ukoliko pocnu da igraju na svom stadionu otoka..juveboy je napisao/la:Strasno dobar posao rade ovi iz Olimpica. . . Sigurno ce biti jednan od kandidata za titulu prvaka.
-PAJA Fan Club!!
Uz jak domaci teren olimpik bi sigurno zavrsio u TOP5.
Treba se trava mjenjati, stolice ce biti postavljene, obecano je iz opstine Novi grad da ce to biti gotovo do 01.08.KB-TM87 je napisao/la:Svaka čast na pojačanjima, nadam se da ćete u Evropu. Kritika jedna sa moje strane, bio sam juče na nekom koncertu koji je općina organizovala, i kažu na stadionu Otoka, ja mislio taman prilika da vidim šta se uradilo, ali sam se jako razočarao. Teren je oranica prava, tene sam isprljao, i to Lacostene znam kad misle postavljat tu travu, al treba što hitnije, al mi se čini da nema ni dovoljno velike dimenzije. Tribine onako kako sam i očekivao bez stolica, ali su stavili na ulazima one čelične konstrukcije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.