Olimpik Sarajevo

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 23 jun 2011, 10:36

seri te vi koliko hocete, ali Olimpic ce biti ozbiljan konkurent za titulu slijedece godine ako nastave ovako, trebali bi biti primjer nekim drugim klubovima
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 23 jun 2011, 10:41

Olimpic će biti između 5-7 pozicije.

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 23 jun 2011, 10:49

ma ako ovako nastave sa kupovinom biće oni bliže vrhu, siguran sam. Pustite ba šuplju, do sada je najboje poteze napravio Olimpic u ovom prelaznom. Koga smo mi doveli? Koga su strumfovi doveli? :D

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 23 jun 2011, 10:54

Ovaj Olimpic i Gracic nemaju nikakvih ciljeva,vise bi se reklo da covjek gleda kako da preotme igrace Sarajeva i Zelje nego da unaprede Olimpic.Ekipa koja nema dusu,pisaj pare pisaj sve kad nemaju za koga igrati.Plasticni klub sa glupim predsjednikom koji je pun komplexa od Sarajeva i Zelje.Mali su i takvi ce i ostati.

PS:Ustvari zahebo sam se igraju za taxistu pabiza i kolegu mu herbiona.Gracicevi pajdasi :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 23 jun 2011, 11:24

Porede City i Olimpic :? :lol:
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 23 jun 2011, 12:06

Identitet je napisao/la:ma ako ovako nastave sa kupovinom biće oni bliže vrhu, siguran sam. Pustite ba šuplju, do sada je najboje poteze napravio Olimpic u ovom prelaznom. Koga smo mi doveli? Koga su strumfovi doveli? :D
Pusti to, ne dovode planski, nemaju kostur ekipe, svake godine po 30 igraca promijene i cilj im nije dovesti pojacanje nego oteti igraca zelji i sarajevu.
Cuva Bog Zelju svog!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 23 jun 2011, 12:41

Megamon je napisao/la:Ovaj Olimpic i Gracic nemaju nikakvih ciljeva,vise bi se reklo da covjek gleda kako da preotme igrace Sarajeva i Zelje nego da unaprede Olimpic.Ekipa koja nema dusu,pisaj pare pisaj sve kad nemaju za koga igrati.Plasticni klub sa glupim predsjednikom koji je pun komplexa od Sarajeva i Zelje.Mali su i takvi ce i ostati.

PS:Ustvari zahebo sam se igraju za taxistu pabiza i kolegu mu herbiona.Gracicevi pajdasi :lol:
E, moj paša samo si zaboravio da ima baš puno pabiza i herbiona po Otoci,Vracama i Alipašinom,,,,,,,,

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 23 jun 2011, 12:59

pabizo je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Ovaj Olimpic i Gracic nemaju nikakvih ciljeva,vise bi se reklo da covjek gleda kako da preotme igrace Sarajeva i Zelje nego da unaprede Olimpic.Ekipa koja nema dusu,pisaj pare pisaj sve kad nemaju za koga igrati.Plasticni klub sa glupim predsjednikom koji je pun komplexa od Sarajeva i Zelje.Mali su i takvi ce i ostati.

E, moj paša samo si zaboravio da ima baš puno pabiza i herbiona po Otoci,Vracama i Alipašinom,,,,,,,,
Sto se vidi i po broju posjetioca na vasim tekmama.

Edit.

Eto mirzza ti fino rece :lol: :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 23 jun 2011, 13:00, ukupno mijenjano 1 put.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 23 jun 2011, 12:59

pabizo je napisao/la:

Ima paša, čitavih 11 :lol: :lol:
Cuva Bog Zelju svog!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 23 jun 2011, 13:03

Ma cinjenica jeste da olimpic nece imat nikad neki broj navijaca i na otoci al par stotina na onako malom stadionu sigurno ce izgledat kao i na vecini drugih stadiona tako da nece to biti veliki problem ,a po ovim pojacanjima ova ekipa sigurno ima sansi za evropu minimalnoa a ni titula im nece biti daleka ako poprave domaci skor, sigurno
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 23 jun 2011, 18:04

Jel' se ovakva trava konta postavljati na Otoci kao sto se sada radi u Zenici u tom trening centru??

Jel' ovo ima dozvolu UEFA i NSbiH da se na toj podlozi igraju zvanicna takmicenja???

http://www.****/vijesti-sve/z ... ovicu.html

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 24 jun 2011, 10:47

Koji Osmani? gdje je video?

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 24 jun 2011, 12:05

Aha.

Bivsi Makedonski U21 reprezentativac.

Ima Olimpik dobrih igraca:

Vladavic, Rascic, Durak, Regoje, Jugo, Osmani, Subasic, Blazeski itd itd.

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 24 jun 2011, 12:39

Strasno dobar posao rade ovi iz Olimpica. . . Sigurno ce biti jednan od kandidata za titulu prvaka.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 24 jun 2011, 12:42

juveboy je napisao/la:Strasno dobar posao rade ovi iz Olimpica. . . Sigurno ce biti jednan od kandidata za titulu prvaka.
Ja mislim da ga i ti sada pretjera :lol: . Uredu je za Europu, ali ne vjerujem da odma mogu na titulu jurišati.

edo82
Kontakt:

Post Postao/la edo82 » 24 jun 2011, 12:43

juveboy je napisao/la:Strasno dobar posao rade ovi iz Olimpica. . . Sigurno ce biti jednan od kandidata za titulu prvaka.

Igrao u makedonskoj drugoj ligi - stvarno strašan :o

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 24 jun 2011, 12:44

Svaka čast na pojačanjima, nadam se da ćete u Evropu. Kritika jedna sa moje strane, bio sam juče na nekom koncertu koji je općina organizovala, i kažu na stadionu Otoka, ja mislio taman prilika da vidim šta se uradilo, ali sam se jako razočarao. Teren je oranica prava, tene sam isprljao, i to Lacoste :lol: ne znam kad misle postavljat tu travu, al treba što hitnije, al mi se čini da nema ni dovoljno velike dimenzije. Tribine onako kako sam i očekivao bez stolica, ali su stavili na ulazima one čelične konstrukcije. :mrgreen:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 24 jun 2011, 12:45

ma tako je to kad kod ljudi nema talova..zna se ko je baba u klubu i ko ulaze novac..isto tako ce taj isti isplatit svoj novac prije il kasnije da vrati..koliko god neko pljuvao i omalozavao olimpik,cinjenica je da je on jedan od primjera zdravog kluba..Istina je da je gracic promjenio previse igraca u kratkom vremenskom roku,ali je svaki put olimpik pravio jedan korak naprijed i nastojao da dovede igrace koji posjeduju neki visi kvalitet..totalno je neozbiljno od pojedinih forumasa kada kazu da olimpik nece biti jedan od kandidata za titulu..sta vise ja cu se usuditi da predvidim da su oni siguran putnik za evropu naredne godine ukoliko pocnu da igraju na svom stadionu otoka..
-PAJA Fan Club!!

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 24 jun 2011, 12:48

Uz jak domaci teren olimpik bi sigurno zavrsio u TOP5.

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 24 jun 2011, 12:56

KB-TM87 je napisao/la:Svaka čast na pojačanjima, nadam se da ćete u Evropu. Kritika jedna sa moje strane, bio sam juče na nekom koncertu koji je općina organizovala, i kažu na stadionu Otoka, ja mislio taman prilika da vidim šta se uradilo, ali sam se jako razočarao. Teren je oranica prava, tene sam isprljao, i to Lacoste :lol: ne znam kad misle postavljat tu travu, al treba što hitnije, al mi se čini da nema ni dovoljno velike dimenzije. Tribine onako kako sam i očekivao bez stolica, ali su stavili na ulazima one čelične konstrukcije. :mrgreen:
Treba se trava mjenjati, stolice ce biti postavljene, obecano je iz opstine Novi grad da ce to biti gotovo do 01.08.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.