FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 jun 2011, 01:14

nick je napisao/la:
znaci kod nas je odbrana losa a kod sirokog golman... a pregledo si koliko tekmi sirokog i jeli na svakoj on branio?
Dovoljno je da pogledaš onu tekmu protiv Zvijezde kad je primo 5-6 golova pa da se uvjeriš koliko je haotičan...

A i posljednja tekma što je bila na TV-u, protiv Sarajeva, on je fulio izlijetanje i samim tim svoj tim odveo ka porazu...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 24 jun 2011, 01:20

Bianconeri1988 je napisao/la:
nick je napisao/la:
znaci kod nas je odbrana losa a kod sirokog golman... a pregledo si koliko tekmi sirokog i jeli na svakoj on branio?
Dovoljno je da pogledaš onu tekmu protiv Zvijezde kad je primo 5-6 golova pa da se uvjeriš koliko je haotičan...

A i posljednja tekma što je bila na TV-u, protiv Sarajeva, on je fulio izlijetanje i samim tim svoj tim odveo ka porazu...
Ne valja ti logika, ako tako gledaš, i Šeha je protiv Hapoela 5 primio
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 24 jun 2011, 01:21

nick je napisao/la:

kazem ti nidje veze su ti konstatacije, momak brani vec 5 godina u odlicnoj ekipi... to sto su ove sezone bili kompletno cjeli tim van forme ne znaci da su losi... ja kad kazem mi smo primili 9 golova onda je odbrana kriva...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 jun 2011, 01:27

KB-TM87 je napisao/la: Ne valja ti logika, ako tako gledaš, i Šeha je protiv Hapoela 5 primio
nick je napisao/la: kazem ti nidje veze su ti konstatacije, momak brani vec 5 godina u odlicnoj ekipi... to sto su ove sezone bili kompletno cjeli tim van forme ne znaci da su losi... ja kad kazem mi smo primili 9 golova onda je odbrana kriva...
Ja ne govorim koliko je golova primio, već govorim kako je banalne golove primao...Jel me sad razumijete? Jednostavno golmani ne smiju praviti takve greške...

Doveden je momak iz Olimpica, imamo Karića, tako da je gomilanje golmana suvišno...
Ž '21!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 24 jun 2011, 01:33

KB-TM87 je napisao/la: Ne valja ti logika, ako tako gledaš, i Šeha je protiv Hapoela 5 primio
nick je napisao/la: kazem ti nidje veze su ti konstatacije, momak brani vec 5 godina u odlicnoj ekipi... to sto su ove sezone bili kompletno cjeli tim van forme ne znaci da su losi... ja kad kazem mi smo primili 9 golova onda je odbrana kriva...
Ja ne govorim koliko je golova primio, već govorim kako je banalne golove primao...Jel me sad razumijete? Jednostavno golmani ne smiju praviti takve greške...

Doveden je momak iz Olimpica, imamo Karića, tako da je gomilanje golmana suvišno...

opet nidje veze, jedan se povrijedi drugi dobije crveni i brani zeba, od kad je 3 golmana gomilanje... jati pokusavam objasnit da momak brani konstantno u dobroj ekipi na visokom nivou, ove godine je bio povrijedjen nesto koliko sam upratio, zar nije banalan go onaj sto je seha primio protiv sirokog sa dva metra, kad se nije mogo dogovorit sa mesicem ko ce nabit loptu?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

-e-d-o-
Kontakt:

Post Postao/la -e-d-o- » 24 jun 2011, 01:41

spielführer_21 je napisao/la:
-e-d-o- je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:Iskreno, ja sam bio zadovoljan i dvojcem Karić-Bukvić, al eto.. Uostalom, nije ovo još niko potvrdio :roll:

Nego, zna li ko kad igra Šerifica kakvu prijateljsku, valjalo bi to pogledati da odmah ocijenimo isplati li se ići u Moldaviju ili ne :mrgreen:

I ti si neki navijac? :lol:
Mislio sam da klub ne ide uopšte igrati... al džaba tebi objašnjavati, jel' da?
izvini, nisam te dobro shvatio ;)
Abidal The King

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 jun 2011, 02:39

nick je napisao/la:

opet nidje veze, jedan se povrijedi drugi dobije crveni i brani zeba, od kad je 3 golmana gomilanje... jati pokusavam objasnit da momak brani konstantno u dobroj ekipi na visokom nivou, ove godine je bio povrijedjen nesto koliko sam upratio, zar nije banalan go onaj sto je seha primio protiv sirokog sa dva metra, kad se nije mogo dogovorit sa mesicem ko ce nabit loptu?
Znaš li ti koja je vjerovatnoća da se to desi? 0,00001 % I znači samo zbog te promilske vjerovatnoće Željo mora dovesti Bandovića koji ima primanja par hiljada i vjerovatno će presjediti na klupi...To je gubljenje para, imamo dva dobra golmana, treći je suvišan, bolje je dati šansu junioru Kjosevskom, nego li Bandoviću plaću od 2-3 milje, treba biti ekonomičan :D

Za taj gol koji si naveo izričiti kriva je Mešić zbog čega do kraja prvenstva nije odigrao ni minute...Tražiš dlaku u jajetu, čak si počeo tražiti mane našem najboljem igraču u protekloj sezoni kako bi opravdao Bandovića...ovaj duo golmana je dovoljan...Kraj priče! 8-)
Ž '21!

juznjak_do_groba
Kontakt:

Post Postao/la juznjak_do_groba » 24 jun 2011, 02:41

nick je napisao/la:
Iker C je napisao/la:Da je otišao Zeba sada bi bila panika na forumu. Mislim da svi podcjenjujemo mjesto golmana u ekipi.Golman je veoma važan u ekipi i trebali bi dovesti iskusnog golmana a ne osloniti se na Karića. Karić je dobar golman ali nije stao na gol već skoro godinu ili dvije.
pa onda tom logikom covjek nikad nece stat na gol, dovest golana opet karic na klupi, ode taj golman onda opet trazit novog jer karic vec 2 godine nije stao na go...
ni hasagic nije brano 1 godinu pa ga osim stavi protiv lilestroma cini mi se i napravi svi znamo sta...

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 24 jun 2011, 02:56

nick je napisao/la:

Znaš li ti koja je vjerovatnoća da se to desi? 0,00001 % I znači samo zbog te promilske vjerovatnoće Željo mora dovesti Bandovića koji ima primanja par hiljada i vjerovatno će presjediti na klupi...To je gubljenje para, imamo dva dobra golmana, treći je suvišan, bolje je dati šansu junioru Kjosevskom, nego li Bandoviću plaću od 2-3 milje, treba biti ekonomičan :D

Za taj gol koji si naveo izričiti kriva je Mešić zbog čega do kraja prvenstva nije odigrao ni minute...Tražiš dlaku u jajetu, čak si počeo tražiti mane našem najboljem igraču u protekloj sezoni kako bi opravdao Bandovića...ovaj duo golmana je dovoljan...Kraj priče! 8-)
ako osim smatra da nam je potreban onda ce i doci , ako smatra da nije potreban nece doci , sigurno nece uzeti tvoje misljenje u razmatranje da odluci o tome , kraj price :mrgreen:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 24 jun 2011, 03:00

nick je napisao/la:

ti bas ne kontas, ne trazim mane nasem najboljem igracu nego ti pokasavam objasnit da 2 utakmice koje si ti gledo nisu mjerilo nicega, ko sto nisu za sehu tako nisu ni za bandovica... et nek guso sjedi na klupi i prima 3 000, svaka ekipa ima 3 golmana... i to je to kraj price...

jos da dodam ne moze bit mesic kriv za loptu metar od go linije

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 24 jun 2011, 04:00

Pa bolje je da Guso prima te 3 hiljade (ako ih i prima) nego da dovodimo golmana koji mozda nece ni minute braniti i dati mu i hiljadu a ne tri.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 24 jun 2011, 07:04

banovan je napisao/la:
nick je napisao/la:
Iker C je napisao/la:Da je otišao Zeba sada bi bila panika na forumu. Mislim da svi podcjenjujemo mjesto golmana u ekipi.Golman je veoma važan u ekipi i trebali bi dovesti iskusnog golmana a ne osloniti se na Karića. Karić je dobar golman ali nije stao na gol već skoro godinu ili dvije.
pa onda tom logikom covjek nikad nece stat na gol, dovest golana opet karic na klupi, ode taj golman onda opet trazit novog jer karic vec 2 godine nije stao na go...
što se bezveze zamaraš sa likom koji piše da su se rastalili u klubu za Šehin transfer a ovaj ostatak je objavljena cirfa pa čovjek nezadovoljan transferom Bekrića i tako. Pljuni me u usta ako ovaj ima dvadeset utakmica u životu.

Džaba trošiš kalorije a bogme i tastaturu. Nema efekta. Uvijek će biti takvih.
Ma brate to ti je ono znam ja nas, **** ti nas... da imamo Bufona sad rekli bi **** Bufona star, daj nam Cecha... kad je bio Lazo, svi kukali ne valja Lazo... dosao Adilovic raskukali se jos gore, a nisu ni vidjeli momka u akciji... pocele price Lazo je za njega Ibra itd... tako da si upravu... svakakvih nas ima... Seyo je najpametniji... ne raspravlja se vise covjek sa svima, vec samo po koju ubaci, al da valja... beze sto kazes trose se kalorije i nervi... ;)
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 24 jun 2011, 08:56

Jel danas treba Ješe da dođe ? I imal gdje lijevog beka na vidiku :D

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 24 jun 2011, 08:57

Sad ce Jese doci, cim procita da je legla prva rata od Dzeke. :D
Jos da Zujo kao sposobni privrednik donese koji milioncic. :lol:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 jun 2011, 08:59

ide to nabolje u odnosu na prošlu sezonu, i to drastično.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 24 jun 2011, 09:02

ChWilla je napisao/la:ide to nabolje u odnosu na prošlu sezonu, i to drastično.
Ou jea!
Karamo u bulju premijerligase.. :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 24 jun 2011, 09:05

Polako raja znaju ovi nasi sta rade nema velikih istupa u medijima unaprijed kao prije,sutnja je zlato i bit ce jos par dobrih pojacanja pa tako prolazimo "Vajata Erpa" i idemo u trece pretkolo EL.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 24 jun 2011, 09:13

tanzla je napisao/la:Sad ce Jese doci, cim procita da je legla prva rata od Dzeke. :D
Nisi pogrijesio sa konstatacijom vezanu za Jese Vedrana...kao sto sam i negdje napisao,imao sam informaciju da Jese dolazi u petak kao i da se cekaju neke pare da bi mu se uplatile na racun al mi bilo bezveze pisat informaciju o cekanju para jer nisam ni predpostavljao da bi to mogla biti rata od DŽeke,kad ono jutros prvo sta procitah legao novac..!! Sad sam 95% uvjeren u tacnost informacije da ce se Vedran Jese prikljuciti pripremama..nek ostane ono 5% da nece jer se nikad kod nas ne zna do kraja..!!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 24 jun 2011, 09:16

Mic po mic i legla rata. 8-)

slika

slika

slika
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 jun 2011, 09:28

legenda79 je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Sad ce Jese doci, cim procita da je legla prva rata od Dzeke. :D
Nisi pogrijesio sa konstatacijom vezanu za Jese Vedrana...kao sto sam i negdje napisao,imao sam informaciju da Jese dolazi u petak kao i da se cekaju neke pare da bi mu se uplatile na racun al mi bilo bezveze pisat informaciju o cekanju para jer nisam ni predpostavljao da bi to mogla biti rata od DŽeke,kad ono jutros prvo sta procitah legao novac..!! Sad sam 95% uvjeren u tacnost informacije da ce se Vedran Jese prikljuciti pripremama..nek ostane ono 5% da nece jer se nikad kod nas ne zna do kraja..!!
Ma legla je rata davno 8-)
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, antibot, Kajkutenjoyer, Levin, Lynx, Paromlinac, TefalTava i 52 gosta.