FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
nista onda..izvinjavam se..mislio sam da nema slicne stranice.. 

Jeffren danas odlican, koliko sam vidio iz ovog skracenog snimka tekme, samo nezz gdje je bio Thiago, jeli igrao uopste ?!
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Moje misljenje je da je Jeffren bio dosta los u regularnom dijelu kad je uso (produzetke nisam gledo). Jest da je imao asistenciju za izjednacujuci gol, al' osim tog nista vise. A Thiago, bio je pokretac svih akcija, kod prvog gola dao loptu izmedju nekoliko igraca za Jeffrena koji je asistiro Adrianu. Znaci, po meni dosta dobra utakmica od Thiaga. A cijelu utakmicu je odigrao i Montoya na desnom beku, i solidan je bio. Konstantno se ubacivao u napad i dobro obavljao zadatke u odbrani.Dushi_Rob je napisao/la:Jeffren danas odlican, koliko sam vidio iz ovog skracenog snimka tekme, samo nezz gdje je bio Thiago, jeli igrao uopste ?!

Mes Que Un Club !
ova opcija sa matom je odlicna... tako da ako stvari sa alexisom propadnu, ne bi mi tako lose ni prosli... 15M + jeffren nije mnogo, i napokon neka cijena koja nije prenapuhana.. sad koliko tu ima istine ... 

ser del barça es el millor que hi ha !
Evo sad citam nesto o odlasku thiaga(u slcuaju dovodjenja fabregasa)...Ako Barca pusti thiaga,to ce biti jedan od najglupljih poteza barce u zadnjih 10 godina...
...Sta je bilo sa Sanchezom??Prije dva dana svi sportski portali pisu transfer skoro pa gotov,a sad nista...Meni se cini da on nece ni doci zbog cijene od 50 miliona,toliko sad trazi udinese...Najbolje bi bilo da prvo dovedemo dobrog stopera,pa da onda probamo nesto srediti oko sancheza... 

zabio je golcinu u produzecima ...casper je napisao/la:Moje misljenje je da je Jeffren bio dosta los u regularnom dijelu kad je uso (produzetke nisam gledo). Jest da je imao asistenciju za izjednacujuci gol, al' osim tog nista vise. A Thiago, bio je pokretac svih akcija, kod prvog gola dao loptu izmedju nekoliko igraca za Jeffrena koji je asistiro Adrianu. Znaci, po meni dosta dobra utakmica od Thiaga. A cijelu utakmicu je odigrao i Montoya na desnom beku, i solidan je bio. Konstantno se ubacivao u napad i dobro obavljao zadatke u odbrani.Dushi_Rob je napisao/la:Jeffren danas odlican, koliko sam vidio iz ovog skracenog snimka tekme, samo nezz gdje je bio Thiago, jeli igrao uopste ?!
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Ljepota za gledat..Scof1eld je napisao/la:

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
danas je rodzendan trenutno najboljem igracu na svijetu...

nek mu je sretan i nek nas jos dugo uveseljava svojim igrama i nek nam nastavi donosit trofeje...
Leo
sretan rodzendan..

nek mu je sretan i nek nas jos dugo uveseljava svojim igrama i nek nam nastavi donosit trofeje...
Leo
sretan rodzendan..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- blaugrana4ever
- Kontakt:
Leo, sretan rodjendan, da ih dozivis jos mnogo i da nas jos mnogo godina uveseljavas svojim igrama

Més que un club
Sretan Rođendan najboljem igraču na svijetu!

mandraX je napisao/la:Sretan Rođendan najboljem igraču na svijetu!
Sretan nam bio i jos dugo zabijo. Ponajprije ko i do sada u Hali a onda i na ostalim stadionima.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
mandraX je napisao/la:Sretan Rođendan najboljem igraču na svijetu!
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Sretan rođendan!enobarca je napisao/la:mandraX je napisao/la:Sretan Rođendan najboljem igraču na svijetu!
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
T-MAC je napisao/la:danas je rodzendan trenutno najboljem igracu na svijetu...
Leo
sretan rodzendan..
Visca el Barça ! Mes que un club !
Messi, Pique i Fabregas

DAVID VILLA je napisao/la:Sretan rođendan!enobarca je napisao/la:mandraX je napisao/la:Sretan Rođendan najboljem igraču na svijetu!
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Sretan rođendan![/quote][/quote]enobarca je napisao/la:mandraX je napisao/la:Sretan Rođendan najboljem igraču na svijetu!
DesimaL je napisao/la:T-MAC je napisao/la:danas je rodzendan trenutno najboljem igracu na svijetu...
Leo
sretan rodzendan..
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.