Zar najbolji i najvrjedniji igrac kluba kakav je Stutgart ne vrijedi vise od 8 miliona ojraHare_BvB je napisao/la:Semir bvb je napisao/la:BvB ponudio 5 mil eura za Sambu Diakitea iz Nancya.Osim BvB-a za zadnjeg veznog zainteresovani su i Lyon i Marseille. Njegov klub trazi najmanje 8 mil. -Grubi prevod...
-
![]()
![]()
Nije ni Watzke izgorio po glavi da za ovog anonimusa istrese džak ojrića.Čisto sumnjam da su nudili tolike noFce za dotičnog, vjerovatno još jedna u nizu medijskih patki ala Bendtner.
Za tu cifru se bez većih problema može dovesti Traesch koji je kudikamo kvalitetniji igrač.
![]()
Pripreme za novu sezonu počinju 29.6. i interesantno je da ćemo posljednji krenuti s istim od svih bundesligaša.

U odnosu na EPL cijene igraca u Bundesligi su vise nego mizerne.
Dortmundu sigurno treba jos jedan kvalitetan napadac,.. Klub koji ima sampionske ambicije ne smije se osloniti na samo jednog kvalitetnog napadaca. Barios ce tesko izdrzati cijelu sezonu kao jedini istureni napadac,.. Tu je mogucnost povrede. Onaj Levandovski nije kalibar igraca koji moze kvalitetno nadomjestiti umornog ili povrjedjenog Bariosa. Bentner je tele, u EPL skoro beskoristan, al' mislim da bi mog'o zabijati u Bundesligi. U BL se ne igra tako agresivno u odbrani, sto bi Bentneru mnogo olaksalo pos'o, jer je poznatno da njemu treba vremena da smiri loptu

Kako stoje stvari u sredini terena? Bender i Turcin sto je dos'o? Ko im je zamjena? Mislim da i tu treba jedan kvalitetan igrac, jer pitanje je kako ce se uklopiti Turcin (ne znam ime jbg

Bice zajebato na tri fronta u sljedecoj sezoni. Mislim da bi bilo pametno da na hinjaka **** kup