FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

banovan
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la banovan » 23 jun 2011, 22:11

Još lijevog beka da dovedemo ako ne zadovolje onaj Morales i Borogovac i to bi bilo to za utakmicu sa Šerifom. Ako neko od njh zadovolji, dobro i jeste. Ako još nekoga dovedemo, još bolje. Uglavnom, zadovoljan sam.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 23 jun 2011, 22:13

još kad bi ješe...to bi hala gorila. od ovih realnijih opcija :mrgreen:

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 23 jun 2011, 22:17

Nećemo sada biti toliko bezobrazni :mrgreen:

Ovi naši šute i mute. Biće sigurno još pojačanja do početka sezone. Meni je bitnija naredna sezona nego EL jer smo nositelji u drugom pretkolu LŠ ako budemo šampioni a to nije bezveze stvar. Nema više Ppoljaka, rumuna, bugara, izraelaca i ostale bande :mrgreen:

Prođeš jedno kolo i hop, još četiri utakmice minimalno + automatski obezbjeđen play of EL :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jun 2011, 22:21

Ako je otisao Sehic,ko ce sada biti prvi golman ? :?
Je li se ima u planu dovodjenje nekoga. :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 23 jun 2011, 22:24

Devil je napisao/la:Ako je otisao Sehic,ko ce sada biti prvi golman ? :?
Je li se ima u planu dovodjenje nekoga. :?
pa doveli su onog malca iz olimpika a ima i karic... a tu je i guso :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 23 jun 2011, 22:31

Da je otišao Zeba sada bi bila panika na forumu. Mislim da svi podcjenjujemo mjesto golmana u ekipi.Golman je veoma važan u ekipi i trebali bi dovesti iskusnog golmana a ne osloniti se na Karića. Karić je dobar golman ali nije stao na gol već skoro godinu ili dvije.
FEDERER= KLOC

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 23 jun 2011, 22:34

sto oslobodjenje objavljuje da je igrac potpisao prije zvanicne stranice
trebamo razvit naviku kod ovih novinara da se ugledaju na zapad gdje je zvanicni sajt svetinja sto se tice informacija a ne ovako bas bezveze
znaci od mogucih pojacanja tu su ovi na probi smajic i jese se cekaju sta je sa tim iz partizana jel definitivno out ili?
edit: @Iker doveli smo perspektivnog golmana imamo jednog iskusnog i jednog mladog i juniorima
jedina greska je sto ovo nismo uradili na polusezoni da se ovaj novi malo ustali u ekipu ili da karic udje u formu ako smo vec planirali prodat sehu
al ja se ne brinem bice priprenih utakmica doci ce to na svoje da je nama beka kupit :mrgreen: :mrgreen:
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 23 jun 2011, 22:38

Iker C je napisao/la:Da je otišao Zeba sada bi bila panika na forumu. Mislim da svi podcjenjujemo mjesto golmana u ekipi.Golman je veoma važan u ekipi i trebali bi dovesti iskusnog golmana a ne osloniti se na Karića. Karić je dobar golman ali nije stao na gol već skoro godinu ili dvije.
pa onda tom logikom covjek nikad nece stat na gol, dovest golana opet karic na klupi, ode taj golman onda opet trazit novog jer karic vec 2 godine nije stao na go...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 23 jun 2011, 22:45

U skoro svim velikim ekipama 1.golman je extra dok je drugi tu da popuni mjesto u ekipi. Jedino je Real izuzetak koji ima Dudeka.
FEDERER= KLOC

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 23 jun 2011, 22:47

nick je napisao/la:
Iker C je napisao/la:Da je otišao Zeba sada bi bila panika na forumu. Mislim da svi podcjenjujemo mjesto golmana u ekipi.Golman je veoma važan u ekipi i trebali bi dovesti iskusnog golmana a ne osloniti se na Karića. Karić je dobar golman ali nije stao na gol već skoro godinu ili dvije.
pa onda tom logikom covjek nikad nece stat na gol, dovest golana opet karic na klupi, ode taj golman onda opet trazit novog jer karic vec 2 godine nije stao na go...
što se bezveze zamaraš sa likom koji piše da su se rastalili u klubu za Šehin transfer a ovaj ostatak je objavljena cirfa pa čovjek nezadovoljan transferom Bekrića i tako. Pljuni me u usta ako ovaj ima dvadeset utakmica u životu.

Džaba trošiš kalorije a bogme i tastaturu. Nema efekta. Uvijek će biti takvih.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 23 jun 2011, 22:51

Ti nikada nisi vidio Karića uživo, blago je reći da je debeo.Koga jednom guja ujede taj se i guštera boji. Dakle ja Žuji ne vjerujem a ti vjeruj i živi u mašti da je sve kod nas idealno.
FEDERER= KLOC

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 23 jun 2011, 22:53

banovan je napisao/la:
nick je napisao/la:
što se bezveze zamaraš sa likom koji piše da su se rastalili u klubu za Šehin transfer a ovaj ostatak je objavljena cirfa pa čovjek nezadovoljan transferom Bekrića i tako. Pljuni me u usta ako ovaj ima dvadeset utakmica u životu.

Džaba trošiš kalorije a bogme i tastaturu. Nema efekta. Uvijek će biti takvih.
da znam da se ovako trose kalorije i nogama bih tipko :D ,ostatak 450 000 ojrica... da nam svaki ostatak hoce bit toliki ccc ... nest kontam ili se sve manje razumijem u fudbal ili na terenu igra golman i sve ostalo veznjaci... sta god pricitam vezni doso vezni oSo, fakat sam ostario

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 23 jun 2011, 22:55

Imamo Karića za ove koji preferiraju debeljuce, Bukvića- ko voli sitnije tipove i Gušu- hot mature.. Pa izaberite vašeg favorita :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 23 jun 2011, 22:56

''Pregovori su u toku i sve će biti jasnije sutra. U isto vrijeme, Morales je već napustio pripreme jer nije zadovoljio ukuse struke u proteklih nekoliko dana, dok su male šanse da i ostali fudbaleri na probi potpišu ugovore s klubom'', rekao je Cviko za fkzeljeznicar.com.

Morales out!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 23 jun 2011, 22:56

na mene je Kara ostavio odlican utisak i nadam se da je on zamjena.
svoj ti pos'o !

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 23 jun 2011, 22:59

Šta je sa Radoševićem? Da li je pod ugovorom sa Hajdukom?Kad se sjetim šta je sve branio na Grbavici protiv Čelika.
FEDERER= KLOC

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 23 jun 2011, 22:59

Iker C je napisao/la:Ti nikada nisi vidio Karića uživo, blago je reći da je debeo.Koga jednom guja ujede taj se i guštera boji. Dakle ja Žuji ne vjerujem a ti vjeruj i živi u mašti da je sve kod nas idealno.
Ne dovodi Žujo igrače. Da je seoska varalica, jeste. Prošli put su nas zavili u crno al ima jedna kvaka. Onda je Amar bio "samo trener". Sada je manager tima ;) Vremena se mijenjaju. A neki su ostarili. Sad će biti malo teže da se pare pokradu. Mogao bi neko bez glave da ostane.

ps fali nam lijevi bek

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 23 jun 2011, 23:01

banovan je napisao/la:
Iker C je napisao/la:Ti nikada nisi vidio Karića uživo, blago je reći da je debeo.Koga jednom guja ujede taj se i guštera boji. Dakle ja Žuji ne vjerujem a ti vjeruj i živi u mašti da je sve kod nas idealno.
Ne dovodi Žujo igrače. Da je seoska varalica, jeste. Prošli put su nas zavili u crno al ima jedna kvaka. Onda je Amar bio "samo trener". Sada je manager tima ;) Vremena se mijenjaju. A neki su ostarili. Sad će biti malo teže da se pare pokradu. Mogao bi neko bez glave da ostane.

ps fali nam lijevi bek
reko bi covjek da amar namjerno zajebava stanica jer je pitar :D , mozda na kraju stanic na golu zavrsi :mrgreen:

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 23 jun 2011, 23:01

Iker C je napisao/la:Šta je sa Radoševićem? Da li je pod ugovorom sa Hajdukom?Kad se sjetim šta je sve branio na Grbavici protiv Čelika.
Prije dvije-tri sedmice sam njega spominjao. Odličan golman. Šteta što je pod ugovorom s Hajdukom na još godinu dana. Ali dobro, imamo Karića i Bukvića, valjda je ovaj drugi bolji od Karića. Karić je super kao zamjena, ali mi ne ulijeva povjerenje kao prvi golman. Mada, možda se varam, to ja samo onako odokativnom metodom zaključio.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Argentina, Google Adsense [Bot], Pablo11 i 57 gostiju.