GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Titova-Juga
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Titova-Juga » 22 jun 2011, 16:04

jacky09 je napisao/la:
Ma pusti padobrance.

Ooo ćao, ćao, nisam te prepozn'o Badelj talentiraniji od Modrića "guy" :lol:

P.S Trenera nisam ni računao jer svi znamo koji je to hendikep.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 23 jun 2011, 20:48

Dinamo je danas gostovao u Pleternici gdje je uljepšao 85.rođendan NK Slaviji. Dinamo je krenuo u postavi:
Kelava, Vrsaljko, Tonel, Cufre, Ibanez, Leko, Badelj, Alispahić, Sammir, Beqiraj, Krstanović

Već u 10.min Dinamo je poveo pogotkom novopridošlog Krstanovića, nakon nabačaja Sammira. Dinamo je nastavio dominirati nad svojim preslabim protivnikom ali lopta nije htjela u gol, sve do 36.min kada je nakon sjajne akcije Sammira i Vrsaljka pogodio Alispahić, još jedno pojačanje Dinama. Samo minutu kasnije Krstanović ponovno pogađa mrežu a seriju pogodaka u tome kratkom periodu okončava Beqiraj golom u 40.min.
U 2.poluvremenu je istrčao sljedeći sastav:
Zelenika, Tomečak, Vida, Ademi, Palić, Chago, Calello, Šitum, Kramarić, Rukavina i Sylvestr.

Jedini pogodak u nastavku je dao Palić u 62.min nakon asistencije Sylvestra. U drugom periodu se s nekoliko sjajnih poteza istaknuo Kramarić. Inaće rutinski odrađena utakmica, najbitnije da se nitko nije ozlijedi
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 23 jun 2011, 21:10

Titova-Juga je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:
Ma pusti padobrance.

Vaha je prešao u Alžir pa sad možeš preći 'navijati' za Alžir. :D Ionako navijaš za pola Europe i još poneki klub. :mrgreen: :lol:
...što je više lome to je volim jače...

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 23 jun 2011, 21:29

Ted Mosby je napisao/la: U 2.poluvremenu je istrčao sljedeći sastav:
Zelenika, Tomečak, Vida, Ademi, Palić, Chago, Calello, Šitum, Kramarić, Rukavina i Sylvestr.
S ovim sastavom mogu igrati HNL bez problema ;)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 jun 2011, 21:30

jacky09 je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:
Ma pusti padobrance.

Vaha je prešao u Alžir pa sad možeš preći 'navijati' za Alžir. :D Ionako navijaš za pola Europe i još poneki klub. :mrgreen: :lol:

Hvala lijepo, ne treba. Ja sam navijac Veleza a veliki simpatizer Dinama bio i ostao ko god da je trener, a Vaha je za Mamica izmislio rijec "gospodin".
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 23 jun 2011, 21:32

Hvala lijepo, ne treba. Ja sam navijac Veleza a veliki simpatizer Dinama bio i ostao ko god da je trener, a Vaha je za Mamica izmislio rijec "gospodin".
Velik mu je to kompliment.. :lol:
Galion je napisao/la: S ovim sastavom mogu igrati HNL bez problema ;)
Ma HNL je ionako riješen već tamo negdje sredinom 10. mjeseca.. važna je Europa.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 jun 2011, 21:33

jacky09 je napisao/la:
Velik mu je to kompliment.. :lol:

Činjenica.

Smrt nacionalizmu !!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 23 jun 2011, 21:34

A obrane: Tomečak, Vida, Ademi i Palić.

Što se tiče HNL-a, to je najmanji problem, bitna je Europa
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 23 jun 2011, 21:37

Igrali smo protiv trećeligaša.. u obranu su komotno mogli Barbarić i Carlos.

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 23 jun 2011, 21:42

Pa znam da je HNL rješen, na to i aludiram kad govorim da ga mogu igrati sa 2. sastavom.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 23 jun 2011, 21:57

Sa Francuzima zapelo oko odštete, traže 3 milijuna eura što Mamić nije spreman platiti..

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 23 jun 2011, 23:46

Alispahic opet zabio :D
#samoRudar #zauvijek

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 25 jun 2011, 09:35

Radovi na Maksimiru napreduju..

slika
slika

Za neupućene, staviti će se nove stolice, na istoku će biti ispisano "DINAMO ZAGREB", sanirati će se sanitarni čvorovi, staviti novi travnjak sa grijanjem, atletska staza će biti plava.. nešto ovako: slika

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 25 jun 2011, 23:46

Znači to bi trebalo biti dovoljno da se dobije licenca za Ligu prvaka (ukoliko se prđu kvalifikacije naravno :D ) ?
Džeki pitanje jedno,u slučaju da Dinamo uđe u grupnu fazu ,a recimo ne dobiju licencu za maksimir gdje bi se igrale domaće utakmice lige prvaka? Van države?
Znam da je bilo dosta problema zadnjih godina zbog očajnog stanja maksimira...
it's football day

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 26 jun 2011, 00:01

Baboon je napisao/la:Znači to bi trebalo biti dovoljno da se dobije licenca za Ligu prvaka (ukoliko se prđu kvalifikacije naravno :D ) ?
Džeki pitanje jedno,u slučaju da Dinamo uđe u grupnu fazu ,a recimo ne dobiju licencu za maksimir gdje bi se igrale domaće utakmice lige prvaka? Van države?
Znam da je bilo dosta problema zadnjih godina zbog očajnog stanja maksimira...
Maksimir će dobiti licencu, ali teoretski gledano ako se ne bi dobila licenca ne znam gdje bi se igralo..

Stolice su zamjenjene, sanirani su sanitarni čvorovi, teren je skroz dignut i stavit će se novi sa grijanjem, plava atletska staza, popraviti semafor.. sasvim dovoljno da Maksimir krene ličiti na nešto.

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 26 jun 2011, 13:51

jacky09 je napisao/la:Za neupućene, staviti će se nove stolice, na istoku će biti ispisano "DINAMO ZAGREB", sanirati će se sanitarni čvorovi, staviti novi travnjak sa grijanjem, atletska staza će biti plava.. nešto ovako: slika

sta je sa reflektorom izmedju sjevera i zapada?? on je na atletskoj stazi, tako da od staze vjerovatno nece bit nista, al bi trebala bit neka plava podloga .. u svakom slucaju nesto kao na tom stadionu sto si sliku stavio, al tesko je ocekivat da ce bit staza, trebao bi cijeli prostor bit prekriven plavim ;)
Zadnja izmjena: gospodin Seljakovic, dana/u 26 jun 2011, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 26 jun 2011, 14:42

Osim toga sređene će biti i lože, prostori za novinare, a što se tiče staze, službeno se ne spominje ništa.. ali na par foruma su spomenuli da će se navlačiti nekom plavom podlogom, krivo sam se izrazio.

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 26 jun 2011, 15:15

jacky09 je napisao/la:Osim toga sređene će biti i lože, prostori za novinare, a što se tiče staze, službeno se ne spominje ništa.. ali na par foruma su spomenuli da će se navlačiti nekom plavom podlogom, krivo sam se izrazio.
da, mozda si se krivo izrazio, al sad je to upravo postalo i sluzbeno :shock:
Velika novost koja će vizualno biti najatraktivnija bit će i plava atletska staza čija obnova kreće nakon završetka radova na travnjaku. Cigleni zid ispod svih tribina više neće biti ružan i oronuo već će ga krasiti plave podloge koje će biti namijenjene i oglasnom prostoru.

taj reflektor koji sam spomenuo je trebao bit postavljen na onu zgradu izmedju sjevera i zapada prije 10 godina kad se to i radilo, moguce da ce to sad postavit i da ce bit staza .. a bio bi i red da ga digne gore, jer sa sjevera ometa pogled na teren

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 26 jun 2011, 15:56

Ako se sjećaš reflektor je i bio tu do izgradnje novog sjevera.. ne znam kako će riješiti, što se mene tiče može i plava podloga samo da liči na nešto.

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 26 jun 2011, 16:17

jacky09 je napisao/la:Ako se sjećaš reflektor je i bio tu do izgradnje novog sjevera.. ne znam kako će riješiti, što se mene tiče može i plava podloga samo da liči na nešto.
ne sjecam se, kad je novi sjever gradjan imao sam 10 godina, tako da me pamcenje bas i ne sluzi, bar ne gdje je reflektor stajao .. sve sto znam je da taj reflektor treba bit na zgradi izmedju zapada i sjevera .. pogledj neku sliku sjeverne tribine, omjeri prstima reflektor izmedju S-Z i postavi tu visinu na onu zgradu i vidjet ces da ti ispadne ista visina kao sto je reflektor izmedju S-I ;) .. mozda nisu znali kako dignut reflektor gore il nisu bili u mogucnosti, mozda zgrada nije dobre kontrukcije il im se jednostavno nije dalo il pak neki deseti razlog, al reflektor se ne nalazi na mjestu gdje bi trebao da bude

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.