jacky09 je napisao/la:
Ma pusti padobrance.
Ooo ćao, ćao, nisam te prepozn'o Badelj talentiraniji od Modrića "guy"

P.S Trenera nisam ni računao jer svi znamo koji je to hendikep.
jacky09 je napisao/la:
Ma pusti padobrance.
Vaha je prešao u Alžir pa sad možeš preći 'navijati' za Alžir.Titova-Juga je napisao/la:jacky09 je napisao/la:
Ma pusti padobrance.
Ooo ćao, ćao, nisam te prepozn'o Badelj talentiraniji od Modrića "guy"![]()
P.S Trenera nisam ni računao jer svi znamo koji je to hendikep.
S ovim sastavom mogu igrati HNL bez problemaTed Mosby je napisao/la: U 2.poluvremenu je istrčao sljedeći sastav:
Zelenika, Tomečak, Vida, Ademi, Palić, Chago, Calello, Šitum, Kramarić, Rukavina i Sylvestr.
jacky09 je napisao/la:Vaha je prešao u Alžir pa sad možeš preći 'navijati' za Alžir.Titova-Juga je napisao/la:jacky09 je napisao/la:
Ma pusti padobrance.
Ooo ćao, ćao, nisam te prepozn'o Badelj talentiraniji od Modrića "guy"![]()
P.S Trenera nisam ni računao jer svi znamo koji je to hendikep.Ionako navijaš za pola Europe i još poneki klub.
![]()
Velik mu je to kompliment..Titova-Juga je napisao/la:
Hvala lijepo, ne treba. Ja sam navijac Veleza a veliki simpatizer Dinama bio i ostao ko god da je trener, a Vaha je za Mamica izmislio rijec "gospodin".
Ma HNL je ionako riješen već tamo negdje sredinom 10. mjeseca.. važna je Europa.Galion je napisao/la: S ovim sastavom mogu igrati HNL bez problema
Velik mu je to kompliment..jacky09 je napisao/la:
Hvala lijepo, ne treba. Ja sam navijac Veleza a veliki simpatizer Dinama bio i ostao ko god da je trener, a Vaha je za Mamica izmislio rijec "gospodin".
Maksimir će dobiti licencu, ali teoretski gledano ako se ne bi dobila licenca ne znam gdje bi se igralo..Baboon je napisao/la:Znači to bi trebalo biti dovoljno da se dobije licenca za Ligu prvaka (ukoliko se prđu kvalifikacije naravno) ?
Džeki pitanje jedno,u slučaju da Dinamo uđe u grupnu fazu ,a recimo ne dobiju licencu za maksimir gdje bi se igrale domaće utakmice lige prvaka? Van države?
Znam da je bilo dosta problema zadnjih godina zbog očajnog stanja maksimira...
jacky09 je napisao/la:Za neupućene, staviti će se nove stolice, na istoku će biti ispisano "DINAMO ZAGREB", sanirati će se sanitarni čvorovi, staviti novi travnjak sa grijanjem, atletska staza će biti plava.. nešto ovako:
da, mozda si se krivo izrazio, al sad je to upravo postalo i sluzbenojacky09 je napisao/la:Osim toga sređene će biti i lože, prostori za novinare, a što se tiče staze, službeno se ne spominje ništa.. ali na par foruma su spomenuli da će se navlačiti nekom plavom podlogom, krivo sam se izrazio.
ne sjecam se, kad je novi sjever gradjan imao sam 10 godina, tako da me pamcenje bas i ne sluzi, bar ne gdje je reflektor stajao .. sve sto znam je da taj reflektor treba bit na zgradi izmedju zapada i sjevera .. pogledj neku sliku sjeverne tribine, omjeri prstima reflektor izmedju S-Z i postavi tu visinu na onu zgradu i vidjet ces da ti ispadne ista visina kao sto je reflektor izmedju S-Ijacky09 je napisao/la:Ako se sjećaš reflektor je i bio tu do izgradnje novog sjevera.. ne znam kako će riješiti, što se mene tiče može i plava podloga samo da liči na nešto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.