FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 22 jun 2011, 11:42

effe_sa je napisao/la:Saurman i još neki bi samo bacili 20 miliona eura ne razmisljajuci da će city što vrijeme bude odmicalo sigurno dobro spustit cijenu za boatenga....ja sam rekao da boateng ima potencijala, da je kvalitet znao i pokazat (za vrijeme dok je bio u hsv-u), ali niko nije lud da daje 20 miliona za igrača koji je toliko malo igrao prosle sezone, uz to bio povrijedjen, a još svakako boateng nije izgradio reputaciju toliko vrhunskog igraca pa da se sad samo izlijece s parama....u bayernu strpljivo čekaju, a i znaju da će se boateng najbolje uklopit u sistem, uz to je reprezentativac njemacke, a i mlad igrac koji u budućnost vrhunski još može postat
Zašto ga onda Bayern želi ?,možda vide taj potencijal u njemu s obzirom da su mu 22 g a još je i nijemac..činjenica je odkad je došao iz HSV-a u City više je vremena proveo u bolnici nego na terenu a i ono malo vremena što je bio zdrav prosjedio je na klupi jer nije mogao izboriti prvu postavu...cijena jest nerealna ali City ima pravo da traži koliko hoće ipak oni nisu Boatenga nudili Bayernu nego obrnuto..ako u Bayernu misle da će čekanjem do zadnje minute prelaznog roka smanjiti cijenu Boatenga varaju se , ponuda od 12,5 mil je smiješna s obzirom da Boateng ima ugovor do 2015 a za tu cijenu je i prešao iz HSV-a.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 22 jun 2011, 11:50

Saurman je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:Saurman i još neki bi samo bacili 20 miliona eura ne razmisljajuci da će city što vrijeme bude odmicalo sigurno dobro spustit cijenu za boatenga....ja sam rekao da boateng ima potencijala, da je kvalitet znao i pokazat (za vrijeme dok je bio u hsv-u), ali niko nije lud da daje 20 miliona za igrača koji je toliko malo igrao prosle sezone, uz to bio povrijedjen, a još svakako boateng nije izgradio reputaciju toliko vrhunskog igraca pa da se sad samo izlijece s parama....u bayernu strpljivo čekaju, a i znaju da će se boateng najbolje uklopit u sistem, uz to je reprezentativac njemacke, a i mlad igrac koji u budućnost vrhunski još može postat
Zašto ga onda Bayern želi ?,možda vide taj potencijal u njemu s obzirom da su mu 22 g a još je i nijemac..činjenica je odkad je došao iz HSV-a u City više je vremena proveo u bolnici nego na terenu a i ono malo vremena što je bio zdrav prosjedio je na klupi jer nije mogao izboriti prvu postavu...cijena jest nerealna ali City ima pravo da traži koliko hoće ipak oni nisu Boatenga nudili Bayernu nego obrnuto..ako u Bayernu misle da će čekanjem do zadnje minute prelaznog roka smanjiti cijenu Boatenga varaju se , ponuda od 12,5 mil je smiješna s obzirom da Boateng ima ugovor do 2015 a za tu cijenu je i prešao iz HSV-a.
Upravo za tu ga cijenu jedino i mogu prodati.Pa zar ti misliš da će neko za igrača koji je odigrao desetak utakmica u sezoni dati više nego što ga je MAn City platio kada ga je dovodio.PA to bi tek bila ludost pored one kad smo za igrača u zadnoj godini ugovra dali 25 mil eura.Man City je mediokritetski klub koji nikad neće nista osvojiti osim beznačajne kupove u kojima ozbiljne ekipe nastupaju sa rezervama.Diego je samo nako jedne godine sa 24,5 mil eura spao na 15.Boateng da je imao sezonu iz snova čovjek bi se složio da ponuda treba biti veća, ali najgoru u svom životu i tražiti toliki novac je neviđeni bezobrazluk posebno ako se zna da se igrač već dogovorio sa Bayernom.Krajnji neprofesionalizam i bahatost.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 jun 2011, 12:08

Kao i što sam ranije napisao da Boateng zbog svega navedenog ne vrijedi tih 20 mil ali City ne želi prodati Boatenga i ova cijena je samo da se odbije Bayern što im je zasad uspijelo , bez obzira što je igrač izrazio želju da ode ipak zadnja je uprave Citya.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 jun 2011, 15:36

Ama neće(mo) dati tih 20 milki, pa makar nam doveli Dantea ili Mertea. :lol: :lol:
@FrOnk fino objasnio.

Već se razmišlja o produžetku Gomezovog ugovora. Naime, uprava namjerava sjesti (za okrugli sto :mrgreen: ) na jesen i ponuditi mu produžetak do 2015 (važeći traje još 2 sezone).
Ne treba tu zaboraviti i Robbena, njegovo produživanje vjernosti je pod muss. To podrazumjeva veću platu, ali nije to problem za galantni Bayern :lol: zna se gdje mi ne škrtarimo. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 jun 2011, 15:51

Hm, ma Boateng će doći 100%. Ako ništa, onda samo zbog početnog slova njegovog prezimena (Breno, Badstuber, Buyten, Boateng...). Ne smije se odustajati od dobitne kombinacije. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 22 jun 2011, 16:18

Pozdrav Bavarcima ;)
Pokusat cu biti sto aktivniji na ovoj temi ;)

P.S Posebni pozdravi geronimu i riberyu :D

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 23 jun 2011, 00:48

oo od kad ja nisam nista na ovoj temi pisao :D mescini od one utakmice sa interom kad sam rekao da sigurno prolazimo :D mozda se poglavica i naljutio na mene :)
svejedno, nova sezona nova nafaka, i nek im je bog na pomoci s ovakvom odbranom :D neuer je sigurno medju najboljim golmanima na svijetu, al taj ce zajeb.at kad se najmanje budemo nadali.
rafinha je dobar, al za klupe :D bice tu raznih kombinacija sa njim, pranjicem i gustavom. mislim da ce lahm najvise ispastati jer ce u toku sezone vjerovatno biti prebacan cas lijevo cas desno, posto ce po mom misljenju rafinha tesko odigrati citavu sezonu na visokom nivou. zato rjesenje je pored boatenga koji ce igrati na beku, dovesti jos jednog stopera :D :D nisam nimalo zahtjevan jbg :D ne mogu ni jadnog polusvabu da vrate u domovinu, a kamoli jos jednog stopera :)
u veznom ne treba niko, gustava stavit s svinjom i to je to, kad jedan zezne ima tymo, ceka ko zapeta puska. imam osjecaj da bi gustavo samo smetao ako dodje :D
u napada ona krampa gomez zacementir'o sebe ko kineski zid. ako jupko bude igrao sa jednim napadacem, nek se olic i onaj novi nabijaju nogom u guuzicu ako budu igrali pola sata po mecu.
sto se tice nekog generalnog predvidjanja za iducu sezonu, u bundeski ce vjerovatno vratiti primat, a u lp cemo se nadat' da u finale dodju neki u crvenim dresovima pa da mislimo da su nasi :mrgreen: 1/4 finala nam je max ako sve bude kako bog zapovijeda, a ako bude opet prirodnih nepogoda kao 2009/2010. nece biti sretnijeg od mene :D

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 jun 2011, 10:30

Man.city popušta polako i sada je spreman dozvoliti odlazak boatengu....oko visine obeštečenja city i bayern su primakli svoje stavove...transfer bi se mogao realizovat čim manchester city pronadje zamjenu za boatenga...to je najnovija vijest koju jutros javljaju njemački mediji
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 jun 2011, 16:00

effe_sa je napisao/la:Man.city popušta polako i sada je spreman dozvoliti odlazak boatengu....oko visine obeštečenja city i bayern su primakli svoje stavove...transfer bi se mogao realizovat čim manchester city pronadje zamjenu za boatenga...to je najnovija vijest koju jutros javljaju njemački mediji
Pa dobro, Boateng daje signale da svim srcem želi preći u Bayern, ali dva kluba i dalje dijeli tih 8 miliona. Neko od njih mora popustiti, ako baš potraje, mogao bi se desiti drugi slučaj Pranjić. :lol:
Boateng radi na fizičkoj spremi, poslije komplikovane operacije koljena. Kaže da ne osjeti bolove, eh sad ne znam da li bi uopšte bio spreman za početak sezone? effe, znaš li šta više?
Znam da je dosadno jedno te isto pisati, ali zaista se ništa ne dešava u, i oko našeg kluba.

Kad sam već tu da kažem da Olić trenira ko konj ( :mrgreen: ) na odmoru (Ibiza). Kaže da ima još veči motiv nakon odlaska Klosea. Jer misli da uprava čvrsto računa na njega. Stvarno se radujem povratku Olića. Tjeraće taj pas gonić i ostale da više zapnu. :mrgreen:

Trener U-17 Freund hvali našeg juniora Emre Can-a. Kaže, da u svojoj karijeri nije vidjeo kompletnijeg igrača.
Turčin (sa njemačkim pasošem) se već izjasnio da će u budućnosti igrati za A selekciju Turske. Dobro, to nas ne treba puno brinuti, bitnije je da u njemu dobijemo špilmahera (kažu da je najbolji na toj poziciji).
The Game je napisao/la: mozda se poglavica i naljutio na mene :)
Da znaš da jesam. :? Dobro, ti si manje vatren "navijač", imaš Saraj'vo, KK Bosnu i vjerovatno neku od ekipa iz NBA. Tako da mirne glave prosipaš svoj pesimizam. :D
Vom Jäger zum Gejagten

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 23 jun 2011, 16:10

Siguran sam da ce Boateng doci,kao sto kolega gore kaze City polako popusta ,al odsteta od 20 miliona..Brate spusti malo to :mrgreen:

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 23 jun 2011, 16:31

geronimo je napisao/la:
The Game je napisao/la: mozda se poglavica i naljutio na mene :)
Da znaš da jesam. :? Dobro, ti si manje vatren "navijač", imaš Saraj'vo, KK Bosnu i vjerovatno neku od ekipa iz NBA. Tako da mirne glave prosipaš svoj pesimizam. :D
:D u bosnu kamatari poceli dolaziti, trebam u zatvoru zavrsiti :D neka hvala. dirk osvojio titulu, tako da mi ni za nba nije ostalo nesto previse volje da pratim. fks je stalno tu, a odlucio sam da se vratim u staru druzbu :D
Bečki Kongres je napisao/la:Siguran sam da ce Boateng doci,kao sto kolega gore kaze City polako popusta ,al odsteta od 20 miliona..Brate spusti malo to :mrgreen:
nasi ako ga stvarno zele, bez problema ce iskesirati te pare :P :P :P

zajebbavam se, one arapske budale ako misle da ce svi preplacivati igrace kao oni, grdno su se prevarili ovaj put. uli and co nece dati vise od 15 mil. za ovog taman da je zadnjih 5 godina bio kapiten reprezentacije, a ne rezerva u cityju :D dobar je igrac, i sigurno ce se fino uklopiti u ekipu ako dodje, ali nekako mi se cini da se previse buke diglo oko njega, i da ce gospoda iz uprave odraditi neki transfer sa nekim drugim stoperom u tajnosti i pozitivno nas iznenaditi :D

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 jun 2011, 17:35

@gero: što se boatenga tice danas konačno imamo te pozitivne signale i te informacije da su se 2 kluba približila čine situaciju boljom, iako sam od pocetka ubijeđen u ovaj transfer :D
što se njegove fizičke spreme tiče i kakvo je sad tačno stanje s koljenom o tome sada zaista ne znam ništa posebno...al ak iskopam informaciju negdje odmah ću je ovde plasirat :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 jun 2011, 18:50

[youtube][/youtube]poslije ovog Arjen je imao noćne more :lol:

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 23 jun 2011, 21:29

7. kašika kaže da će Boateng preći u FCB za 16 milki, a 5. kašika kaže da će biti još jedan transfer i nakon toga kapak, nesta rahatluka, nesta svega :D
Sent from my Philips Smart TV.

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 23 jun 2011, 21:44

De Boga ti vidi sta kaze 3. kasika.Imal kakvog hajra od Evrope ove godine ? ? ?

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 jun 2011, 23:19

Dobro @effe, pitam jer nigdje ne pročitah hoće li Boa (hoćemo li tako zvati :mrgreen: ) biti uopšte spreman pred početak sezone. Naš je naravno, samo treba zaboraviti na njega dok se ovo sve ne riješi.
Pa udavismo sami sebe. :lol:

Kašike tamo kašike 'vamo :D ali haman se Bayo ne šali za ovog Jenningsa. Navodno je Tranmere dobio prvu ponudu.

Danijeli plaho lijepo u Minhenu, pa ne pomišlja na ponudu ruskog Zenita. Iako su ovi kao zainteresovani, Bujtonja iz familijarnih razloga ne želi da misli na taj prelazak i nada se povjerenju novog trenera. :?

@sisoje :D , neka te sa nama, pa makar pisao o Dirkulesu. :D
Vom Jäger zum Gejagten

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 23 jun 2011, 23:27

geronimo je napisao/la: Danijeli plaho lijepo u Minhenu, pa ne pomišlja na ponudu ruskog Zenita. Iako su ovi kao zainteresovani, Bujtonja iz familijarnih razloga ne želi da misli na taj prelazak i nada se povjerenju novog trenera. :?

@sisoje :D , neka te sa nama, pa makar pisao o Dirkulesu. :D
nek dvb malo misli i na nase zdravlje i te razloge, jebbla ga familija :D

a poceli su ove moje vrsnjake dovoditi, to sve nesto 18, 19 godina, jos malo i trebamo postati ko arsenal :D
Zadnja izmjena: The Game, dana/u 24 jun 2011, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 24 jun 2011, 13:46

nama treba kombi sa kardiovaskularnim budalastinjama
Thomas Müller - Fußballgott

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 24 jun 2011, 15:25

a pisao je bild a čak i odredjene tv stanice njemačke javljaju da bi transfer jenningsa vrlo brzo mogao biti realizovan...jennings ima volju da dodje, a 2 kluba se još samo malo cijenkaju :D ponuda bayerna je navodno 500 000 eura
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 jun 2011, 15:37

U Bayernu se cjenkaju i za siću :roll: ...kako vrijeme odmiče sve manje vjerujem da će neko kvalitetan doći u odbranu,a mjesec dana se natežu oko Boatenga koji sigurno neće biti spreman za početak prvenstva ukoliko dođe...

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.