Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

spielführer_21
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la spielführer_21 » 20 jun 2011, 20:23

Zna se zbog čega Emir hoće u Dinamo (tačnije u Hrvatsku, najbolje bi bilo da mu Hajduk ponudi ugovor- odmah bi potpisao), da se ne lažemo i ja bih došao zbog istog razloga kao i on.. Evo jedna pjesma samo za nešeg kapitena:

[youtube][/youtube]

I tata bi, sine :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 20 jun 2011, 23:21

Pauk je napisao/la:Mnogi Francuzi govore kako je Emir Spahic jedan od najboljih stopera u Ligue 1 tokom zadnje dvije sezone.

Zasto ne probati u jedan veliki evropski klub ako se pruzi prilika?
Poprilično ste smiješni. Zaista.
Očito je da ne može u veliki klub a la Arsenal, jer očito nema tu kvalitetu, i očito je da mu se neće pružiti prilika za takav transfer. Pa bi mu, shodno tome, veliki Dinamo - veći od svih klubova u kojima je igrao - bio vjerojatno šlag na tortu, pogotovo ako uđu u LP.
Hayley <3

emir_

Post Postao/la emir_ » 20 jun 2011, 23:26

kako ne kontate da je čovjeku dojadila tuđina. već deceniju putuje po svijetu, nije se ni oženio a sigurno se nakupio para i sada hoće da uživa u blizini porodice pa i bosne ako hoćete. nije on forumaš i igrać football managera da mu je inneresantno toliko seljakanje po svijetu. jednostavno čovjek ulazi u četvrtu deceniju života i zasitio se tuđine. đe će ljepše od zagreba, dubrovnika i sarajeva.... toliko od mene za ovu temu
4-IN-A-ROW

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 20 jun 2011, 23:35

emir_ je napisao/la:kako ne kontate da je čovjeku dojadila tuđina. već deceniju putuje po svijetu, nije se ni oženio a sigurno se nakupio para i sada hoće da uživa u blizini porodice pa i bosne ako hoćete. nije on forumaš i igrać football managera da mu je inneresantno toliko seljakanje po svijetu. jednostavno čovjek ulazi u četvrtu deceniju života i zasitio se tuđine. đe će ljepše od zagreba, dubrovnika i sarajeva....
... i od Katarine, dodao bih.. Tako je @emire...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 21 jun 2011, 01:57

badblueboylivno je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Mnogi Francuzi govore kako je Emir Spahic jedan od najboljih stopera u Ligue 1 tokom zadnje dvije sezone.

Očito je da ne može u veliki klub a la Arsenal, jer očito nema tu kvalitetu, i očito je da mu se neće pružiti prilika za takav transfer. Pa bi mu, shodno tome, veliki Dinamo - veći od svih klubova u kojima je igrao - bio vjerojatno šlag na tortu, pogotovo ako uđu u LP.
Ocigledno si zalutao na forum, na temu pogotovo, jer pises o igracu kojeg nisi gledao 2 puta u zivotu (da jesi ne bi tako pisao), ali razumjeli smo da je provokacija odraz nekih licnih frustracija..get a life mladicu!

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 21 jun 2011, 03:52

Neka ode gdje misli da mu je najbolje, a ja bih najvIše volio da dođe u Želju.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 21 jun 2011, 09:48

levat je napisao/la:Neka ode gdje misli da mu je najbolje, a ja bih najvIše volio da dođe u Želju.
Bravo, tako bi najbolje bilo, nek ispuni svoje obećanje, kada je igrao u Lokomotivi . Kako je ono rekao, da bi rado došao u Željo samo da igra :D

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 21 jun 2011, 13:10

Najbolji su mi ovi sto kazu pa dobro ako ode u Dinamo tu su makar evropske utakmice. Kakve evropske utakmice hljeba vam, pa Dinamo odigra 4 tekme u evropi, zijane poput Sheriffa i ostalih giganata i onda se gonjaju sa SLaven Belupom, Varteksom, Istrom i slicnim gigantima. Spaha ako ode u Dinamo to je fudbalsko samoubistvo. Ovi hercegovci po forumu sto govore da je DInamo velik klub, jest al u kurcu. Jos samo fali da poslije par gresaka Spahe da mu onaj hercegovacki skutor psuje balijsku mater. E moj Spaha.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 21 jun 2011, 13:38

samadhi je napisao/la:Najbolji su mi ovi sto kazu pa dobro ako ode u Dinamo tu su makar evropske utakmice. Kakve evropske utakmice hljeba vam, pa Dinamo odigra 4 tekme u evropi, zijane poput Sheriffa i ostalih giganata i onda se gonjaju sa SLaven Belupom, Varteksom, Istrom i slicnim gigantima. Spaha ako ode u Dinamo to je fudbalsko samoubistvo. Ovi hercegovci po forumu sto govore da je DInamo velik klub, jest al u kurcu. Jos samo fali da poslije par gresaka Spahe da mu onaj hercegovacki skutor psuje balijsku mater. E moj Spaha.
Prosle godine 12 Evropskih utakmica i isto toliko i sezonu prije toga.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 21 jun 2011, 13:41

Taj Spahić ako je velik igrač, čak i da ode u D.Zagreb će uspjeti...Odvest će Dinamo u Ligu prvaka. Valjda je rodjeni vodja. :roll:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 21 jun 2011, 13:46

tevezito je napisao/la: Prosle godine 12 Evropskih utakmica i isto toliko i sezonu prije toga.
neki zaista mjesaju jabuke i kruske kad su u pitanju te famozne europske utakmice. od tih 12 europski utakmica sto su odigrali prosle sezone moze se reci da je samo 6 njih bilo na vecem nivou(grupna faza ELa), ipak ne racunam da su timovi poput kopera, gyora, sheriffa visoki europski nivo!
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 21 jun 2011, 13:47

velez_mostar je napisao/la:

Ocigledno si zalutao na forum, na temu pogotovo, jer pises o igracu kojeg nisi gledao 2 puta u zivotu (da jesi ne bi tako pisao), ali razumjeli smo da je provokacija odraz nekih licnih frustracija..get a life mladicu!
Nema potrebe za komentiranjem, samo pitanje - Odakle me poznaš da vidiš da imam neke osobne frustracije? I zašto se veliki dio korisnika uvrijedi kad neki drugi korisnik kaže da Spahić nije top igrač, i da nije igrač za Arsenal?
Hayley <3

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 21 jun 2011, 13:56

Nema potrebe za komentiranjem, samo pitanje - Odakle me poznaš da vidiš da imam neke osobne frustracije? I zašto se veliki dio korisnika uvrijedi kad neki drugi korisnik kaže da Spahić nije top igrač, i da nije igrač za Arsenal?
Zato što taj neko, ko kaže da Spahić nije top igrač, nema pojma o fudbalu ili ti ga nogometu, a pravi se pametan.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 21 jun 2011, 14:05

STEVIE je napisao/la:
tevezito je napisao/la: Prosle godine 12 Evropskih utakmica i isto toliko i sezonu prije toga.
neki zaista mjesaju jabuke i kruske kad su u pitanju te famozne europske utakmice. od tih 12 europski utakmica sto su odigrali prosle sezone moze se reci da je samo 6 njih bilo na vecem nivou(grupna faza ELa), ipak ne racunam da su timovi poput kopera, gyora, sheriffa visoki europski nivo!
Vala bas. Odigraju dve tekme sa predstavnikom farskih ostrva i kazu evropske.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 21 jun 2011, 14:08

AYAN je napisao/la:
Zato što taj neko, ko kaže da Spahić nije top igrač, nema pojma o fudbalu ili ti ga nogometu, a pravi se pametan.
Top igrač. :lol: Pa Vidić, Terry, Pique, Puyol.. to su TOP igrači.
Top igrač ne provode cijelu karijeru u Hrvatskoj i Rusiji, ne igra do 25. u Nk Zagreb, ne igra u 30. u ispodprosječnom francuskom klubu, ne traži angažman godinu dana itd.
...što je više lome to je volim jače...

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 21 jun 2011, 16:11

Koliko mogu vidjeti po komentarima, ovdje su svi vise zabrinuti za Spahicevu karijeru od samog Spahica.
Pa ako decko zeli u Dinamo, neka ide, i dalje ce biti kapiten i nas glavni oslonac u reprezentaciji. Ja mislim da to gdje on igra, nece uopste uticati na njegov kvalitet, cak mislim da moze biti pozitivno i za Spahica i za reprezentaciju, ako predje u Dinamo.
1.Mi smo imali odlicnu reprezentaciju kada su u njoj igrali Besirovic, Sabic, Konjic, Hibic... a svi su tada igrali u Hrvatskoj
2. Kad moze igrati 4-5 igraca iz Dinama za Hrvatsku reprezentaciju, moze i Emir za nasu
3. 4-5 igraca iz lige Srbije( priblizan kvalitet ) su isto tako u Reprezentaciji Srbije, pa kakve to ima veze
4. Imat ce kvalitetnih evropskih utakmica, a opet ce kroz Hrvatsku ligu, koja nije zahtjeva, sacuvati svjezinu za reprezentaciju
5. Igrat ce, a pitanje je koliko bi prostora bilo za njega u nekom velikom evropskom timu
6. bice sretan i zadovoljan sto igra tamo gdje zeli, sto je bitan faktor za svakog igraca

Sto se tice komentara kako ce ga raja prozivati na forumu i misliti da nije mogao bolje os Dinama,mislim da Spahi puca qurac sta mi ovdje mislimo.
Njegov zivot, njegova karijera i njegov izbor.
Puno srece kapitenu sta god da odluci

P.S. Nemanja Supic (Spahin mevlud jaran)potpisao za Vojvodinu, zamjenice reprezentativca Srbije Brkica, koji je otisao u inostranstvo
FKS❤️1946

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 21 jun 2011, 19:44

reprezentativci hrvatske i srbije iz domace lige se kroz repku prodaju u inozemstvo i rijetko kad u prvih jedanaest stoji vise od dva 'domaca' igraca... i uglavnom su to mladi igraci... ovo sto bi spaha uradio je otprilike kao kad bi subotic presao u zvezdu ili corluka u dinamo...
igranjem za dinamo sphic bi mozda imao lakse utakmice, ali to nikako ne znaci da bi bio spremniji za repku... u ligama ex-yu ne samo da su utakmice manje zahtjevne i treninzi su na jos nizem nivou... ili ce neko ozbiljno tvrditi da igraci u hrvatskoj npr. jednko kvalitetno treniraju kao u ligma 5...
prelazak u dinamo za spahica ne bi bio korak naprijed, vec nazad... a to ni u kom slucaju nije dobro u sportskom smislu ni za njega licno (privatno mozda bi), a ni za repku..

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 22 jun 2011, 01:33

AYAN je napisao/la:
Nice slika.
Hayley <3

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jun 2011, 01:35

NAravno da Spahic nije top igrac. Srednja klasa. Njemu je prosjecan klub u top 5 ligama plafon. Ali moze puno bolje od Dinama. Sad njega dizat na nivo jednog Arsenala je smjesno, on vrlo cesto ispada totalno jer igra sa velikim rizikom, i uz to nije dovoljno brz da igra za jedan takav klub. Da ne pricam o disciplini.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 23 jun 2011, 21:00

Cartman je napisao/la:NAravno da Spahic nije top igrac. Srednja klasa. Njemu je prosjecan klub u top 5 ligama plafon. Ali moze puno bolje od Dinama. Sad njega dizat na nivo jednog Arsenala je smjesno, on vrlo cesto ispada totalno jer igra sa velikim rizikom, i uz to nije dovoljno brz da igra za jedan takav klub. Da ne pricam o disciplini.
Spahic je 2 miliona puta bolji stoper od svih Arsenalovih, tako da to sto si napisao nema nikakvog smisla, osim ovog dijela o disciplini.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, Micron i 42 gosta.