NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
to care...da ih vidimo kakvi su
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
je*enoDabar je napisao/la:to care...da ih vidimo kakvi su
Olimpija – Partizan 2:2 (0:1)
al nek vas tjesi ona 'prijateljske utakmice nisu mjerilo kvalitete'
ja i dalje ostajem pri tome da ce Siroki natrpat Olimiju
Neće ih natrpati sigurno. Gledao sam utakmicu i vidi se da je ova Olimpija puno ozbiljnija ekipa od one iz prošle godine. Došlo je i par novih, dobrih igrača, tako da je ovo ekipa s glavom i repom, fino igraju. Dare Vršić definitivno najopasniji igrač. Bit će ovo dosta neizvjesniji dvomeč od prošlog.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
hmmmm...ako je Siroki ostao ista ona Bakina ekipa onda i nebi trebao imat bas toliko problemagollum je napisao/la:Neće ih natrpati sigurno. Gledao sam utakmicu i vidi se da je ova Olimpija puno ozbiljnija ekipa od one iz prošle godine. Došlo je i par novih, dobrih igrača, tako da je ovo ekipa s glavom i repom, fino igraju. Dare Vršić definitivno najopasniji igrač. Bit će ovo dosta neizvjesniji dvomeč od prošlog.
sutra igraju s ozbiljnijim protivnikom, Splitom, vidjet cemo kako ce to proc
ja se u svakom slucaju nadam prolazu Sirokobrijezana, ipak su nasi
Pa, nadam se i ja, i mislim da će proći, ali bit će u najmanju ruku neizvjesnije.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Momci hoce li vecerasnju utakmicu raditi na H.e.r.c.e..g.o.vinalive?Ako nece placa li se ulaz na Pecari za prijateljske utakmice?
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
ocel to mujo na pecaru?mujoisuljo je napisao/la:Momci hoce li vecerasnju utakmicu raditi na H.e.r.c.e..g.o.vinalive?Ako nece placa li se ulaz na Pecari za prijateljske utakmice?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Mozda hoce, ima li bujruma?Kevin je napisao/la:ocel to mujo na pecaru?mujoisuljo je napisao/la:Momci hoce li vecerasnju utakmicu raditi na H.e.r.c.e..g.o.vinalive?Ako nece placa li se ulaz na Pecari za prijateljske utakmice?
Planiram se baviti nekim poslom vezanim za fudbal iliti nogomet i pratim sto vise utakmica, naravno uvijek je bolje uzivo pratiti.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
A nemas sta na prijateljskoj vidjeti, al slobodno, nadam se solidnoj uvertiri, ili bar zavaranju protivnika pred europski izazov. 
...Život za Široki...
Razvaljena momčad koja se do zadnjeg kola borila za 2. mjesto u hnl-u,naravno ovo su prijateljske utakmice,ali i da su natjecateljske isto bi ovako prošli,i što je najgore taj Split će sa lakoćom ući u 3.pretkolo eurolige,a sve na osnovu Dinamovih igara u europi,a o Varaždinu da ne govorimo....
- L' Imperator
- Kontakt:
Dabar je napisao/la:Razvaljena momčad koja se do zadnjeg kola borila za 2. mjesto u hnl-u,naravno ovo su prijateljske utakmice,ali i da su natjecateljske isto bi ovako prošli,i što je najgore taj Split će sa lakoćom ući u 3.pretkolo eurolige,a sve na osnovu Dinamovih igara u europi,a o Varaždinu da ne govorimo....
Potpuno suprotno stanje na terenu nas je dočekalo u drugom dijelu. Trener Splita Katalinić je izvadio skoro kompletnu momčad koja je započela susret, dok je Široki u nastavku igrao s istim kadrom.
FORZA MARŠAL !!!
bravo siroki,svaka cast,kao sto sam i prije govorio da ste dobra momcad i da mozete do 3 pretkola
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
tada je bilo 0:0 dok su igrali sa prvom, ali ipak je Široki bio bolji, mislim da nam čist penal nije svirao..u drugom su igrali maltene drugi sastavi a onda smo ih razbilihodža je napisao/la:Dabar je napisao/la:Razvaljena momčad koja se do zadnjeg kola borila za 2. mjesto u hnl-u,naravno ovo su prijateljske utakmice,ali i da su natjecateljske isto bi ovako prošli,i što je najgore taj Split će sa lakoćom ući u 3.pretkolo eurolige,a sve na osnovu Dinamovih igara u europi,a o Varaždinu da ne govorimo....Potpuno suprotno stanje na terenu nas je dočekalo u drugom dijelu. Trener Splita Katalinić je izvadio skoro kompletnu momčad koja je započela susret, dok je Široki u nastavku igrao s istim kadrom.
da sumiramo:
siroki razvalio u prijateljskoj i u dobroj je formi,
olimpija odigrala sa tamo nekim titoistima nerijeseno i to nije nikakav pokazatelj pošto je utakmica revijalnog tipa.
ja objektivnosti u pm
olimpija odigrala sa tamo nekim titoistima nerijeseno i to nije nikakav pokazatelj pošto je utakmica revijalnog tipa.
ja objektivnosti u pm
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
kako mislis ja objektivnosti??gavran je napisao/la:da sumiramo:
ja objektivnosti u pm
ja sam i sad sigurani misljenja sam da cemo tesko proc olimpiju..olimpija je barem 2 puta jaca nego prosle godine i siroki kao nikad i nikad do sada ponovno nije imao srece u zdrijebu..jasno ko dan..
međutim, isto ko sto nista utakmice sibenik-.siroki, ili siroki-split ne pokazuju tako ne pokazuje ni olimpija-partizan..barem ja tako mislim.pravo stanje cemo vidjeti u cetvrtak
Kevin jeste li jači od Šibenika?
Da sumiramo jači od Splitovog drugog tima, tu negdje sa Šibenikom (12. momčad HNL-a).
Da sumiramo jači od Splitovog drugog tima, tu negdje sa Šibenikom (12. momčad HNL-a).
...što je više lome to je volim jače...
naravno da su jači...jacky09 je napisao/la: jeste li jači od Šibenika?
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Balorda, BarbareZeljin, feniksptica, Giuseppe1, jurisicduska, Maestro^^, MaroonBjelave, mma_hz, mnon46, ristagrad, TribuneEst, Venom, zastitaIdentiteta i 86 gostiju.