FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Schwarz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Schwarz » 23 jun 2011, 19:22

babilonTM je napisao/la:Do subote se moraju prijaviti igrači koji će igrati u Evropa ligi.Dakle ostala su nam 2 dana za dovođenje nekih pojačanja.
Znači to je to od pojačanja za Europu.Još sutra ako koga nafataju,a onda ćemo se pojačavati za našu ligu :?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 23 jun 2011, 19:23

babilonTM je napisao/la:Do subote se moraju prijaviti igrači koji će igrati u Evropa ligi.Dakle ostala su nam 2 dana za dovođenje nekih pojačanja.
:? U jbte, najveći je problem lijevi bek, ili bar da Ješe potpiše pa da Nyema igra beka.. Svaka čast Stani, al je nemam povjerenja u njega kad igra nazad..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 23 jun 2011, 19:24

zar rok za prijavu igraca nije 7 dana prije prve utakmice

Senad_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Senad_tm87 » 23 jun 2011, 19:25

Prijavio sam se na Setifov forum i postavio im par linkova nek vide s kim imaju posla

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 23 jun 2011, 19:26

Hajduk - Željezničar 0:0 ►

[youtube][/youtube]

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 23 jun 2011, 19:28

Senad_tm87 je napisao/la:Prijavio sam se na Setifov forum i postavio im par linkova nek vide s kim imaju posla
Nemojte ispadati sabani,dovoljno su obrazovani da nadju par linkova ako ih zanima,sta im lizete guzice.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 23 jun 2011, 19:28

eliminator je napisao/la:zar rok za prijavu igraca nije 7 dana prije prve utakmice
Ovaj Redžepagić iz Sarajeva evo dao izjava da moraju požuriti sa imenovanjem trenera, jer je subota rok za prijavu i igrača i trenera.Valjda to i za nas vrijedi.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 23 jun 2011, 19:31

babilonTM je napisao/la:
eliminator je napisao/la:zar rok za prijavu igraca nije 7 dana prije prve utakmice
Ovaj Redžepagić iz Sarajeva evo dao izjava da moraju požuriti sa imenovanjem trenera, jer je subota rok za prijavu i igrača i trenera.Valjda to i za nas vrijedi.
nelogicno je da se treba prijavit skoro pa mjesec dana prije utakmice ja ipak mislim da je redzepagica nesto prenijelo

Senad_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Senad_tm87 » 23 jun 2011, 19:35

LudLo 4 je napisao/la:
Senad_tm87 je napisao/la:Prijavio sam se na Setifov forum i postavio im par linkova nek vide s kim imaju posla
Nemojte ispadati sabani,dovoljno su obrazovani da nadju par linkova ako ih zanima,sta im lizete guzice.
heheh sabane pogledaj i sam

http://fc-sheriff.com/forum/viewtopic.p ... &start=160
Zadnja izmjena: Senad_tm87, dana/u 23 jun 2011, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.

lemi_kitao
Kontakt:

Post Postao/la lemi_kitao » 23 jun 2011, 19:37

Jeste 4 godine za Dinamo, koji posluje u plusu i ima mnoooogo veci priliv sredstava od Zelje i opet ne mogu meda u Europi... Cuj ostale jos dvije godine... :roll: de razmisli opet o ovome sto si napisao... nije isto kad preuzmes klub sa 4 miliona duga i kad najboljeg igraca mozes prodati za 500 hiljada eura u vrh glave (i to da budes na konju) i klub koji ima visemilionske prilive sredstava od sponzora i gradskih institucija i koji svoje igrace prodaje za visemilionske iznose... onda oni mogu uloziti pare DA KUPE igraca koji vrijedi miliona - dva, pa i vise... tako da ste pomalo dosadni mjereci nas sa Dinamom... mi smo u takvoj ligi, u takvoj drzavi i u takvoj situaciji u kakvoj nam rejting u Europi dozvoljava da najbolje igrace dajemo ispod cijene (niko ti nece dati za igraca iz BiH ni 2 miliona, pa taman da je Neymar), da zbog dugova, zbog prihoda, NEMAMO mogucnost da izdvojimo velike pare da platimo igraca koji moze da odmah igra, bez probe... mi opet moramo i cekati na slobodne igrace (koji dolaze za 0 KM) da vide dal ce im neki inostrani angazman propasti i ako propadne da ga onda potpisemo... mi moramo biti zadovoljni ovim sto imamo, jer iz koze se ne moze... treba dati podrsku svima u klubu, jer samo svi zajedno mozemo ici naprijed... FORZA ZELJO!!![/quote]

@Blue.....Objasni mi molim te na osnovu cega si dosao do ovog zakljucka, da nisi i ti u Međugorju sa igracima pa ti udarila u glavu ova vrucina za koju smatram da nije dobra za pripreme igraca :D
Procitaj opet i bezbroj puta ako treba moj post...nisam nigdje rekao da im je ostalo jos samo dvije godine...rekao sam (ako je vec prema rijecima iskusnog trenera potrebno 4 godine za iskorak u Europi), da nasi imaju vremena jos 2 godine i da bi tek tada od njih trebali ocekivati bolje igrace u Zelji, iskorak u Europi (ne odmah plasman u grupnu fazu) ali barem da se prođu dva pa i tri kola...za dvije godine mozemo ozbiljno razgovarati koliko smo postali ozbiljan klub, koliko mislimo ozbiljno...to je dovoljno vremena...a o ostalom sto si spomenuo neke milionske iznose, 0 KM, nema nikakve veze sa mnom...jer ja to nigdje nisam spomenuo...malo se uozbilji...
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 23 jun 2011, 19:58

realno, kad gledamo budžet, organizaciju, infrastrukturu, apsolutno SVE osim tradicije i navijača (a nijedno od to dvoje ne igra na terenu)...koga god mi prođemo da nije iz andore i luksemburga je iznenađenje. i ovo treba uzeti sa rezervom, jer jedan naš prvak je uspio ispasti onomad od prvaka luksemburga. nije željo, naravno, al' po takvim stvarima se gleda snaga lige. i ne može preko noći iz takvog stanja. koliko god bi mi svi voljeli i željeli velike stvari sad i odmah.

ono što je bitno jeste da postoje pomaci. prošle godine su nam pred evropu otišla tri igrača iz startnih 11, među njima i najbolji igrač. ove godine od bitnih je otišao samo šeha, a to ipak nije isto k'o kad ode najbolji igrač iz polja, iako nam je u globalu bio najbolji prošle sezone. cifre transfera rastu, šeha je prodan za odlične pare za našu ligu, a naročito kad se vidi koliko smo prije dobijali za najbolje igrače.

ako prođemo slučajno ovog šerifa - to je ogromni bonus koji će nas strašno pogurati, al' se ne treba crnjačiti ako ne prođemo. ne bi valjalo da opet najebemo :mrgreen: ali ispadanje nekim normalnim rezultatom je u ovom trenutku realni poredak stvari.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 jun 2011, 20:04

babilonTM je napisao/la:
Spisak se mora prijaviti za dva dana ali se da korigovati do 7 dana prije utakmice.Za transfer sam vec pisao 700 000 KM i provjerena informacija znaci da sam sazno od nekoga direktno koliko je iznos koji pripada Zelji, nisam amar nisam zujo i trenutno sam preselio na relaciju od ilidze do grbavice :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 23 jun 2011, 20:16

KM ili EUR?

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 23 jun 2011, 20:22

adoni je napisao/la:
AYAN je napisao/la:
Hamo je napisao/la:Mene je strah naše uprave da se nešto ne izjalovi u vezi Šehe i novaca,opasne mutikaše su Turci. :?
Vrlo moguće...

Halo! Mi prodamo Šehu nekoj tamo skroooooz anonimnoj ekipi, od koje je u Evropi poznatija i Modriča Maksima, još uz to tu ekipu vode turci, koji su i u bosni poznati kao jako nepouzdani poslovni partneri... Pa pokakim se ja na taj biznis!

Odmah raja navalila sa čestitkama, a meni se lično povraća na takve transfere... da takav golman ode u neku ekipu iz PM... Pa bolje je od Šehe prošao Cocalić Hiljadu puta!

Možda kvarim atmosferu, ali ima ona pjesma od Z.Pušenja:
"Tu nisu čista posla, tu se Turske pjesme hapaju."

Ipak Šehi želim mnogo sreće, to je naš vrlo vrijedan čovjek...a ode u neki Mersin. Sretno Šeha!
Drug,pa jel se to mozda otimao Milan,Bajern,Real,Barca za Sehu...jesul ga to trazili i neki manje poznati klubovi iz lige petice pa mozda i davali vise nego ovi Turci..dajte ljudi sta vam je,pa liga nam je na takvom glasu da nam najbolje igrace iz iste kupuju tamo neki lijevi klubovi..ako se i javi neki imalo poznatiji klub,javi se sa nekom presmjesnom cifrom..siguran sam da bi i Amar Sehu rado udomio nekom daleko poznatijem klubu,al ako nema ponuda i ako su one mizerne,sta da se drugo radi,nije on kriv sto nam ligu takav glas bije..vise bi nas trebalo zanimati gdje i kako ce ovaj novac biti utrosen,jer hvala Bogu parice nam fino kapaju,a mi se cigancimo sa igrackim kadrom,organizacijski nenapredujemo ni priblizno mogucnostima...ovo je vise nego solidna cifra za nas klub i nase uslove,a onih 20% od buducih transfera je klauzula koja ce nam itekako donijeti jos puno novca u buducnosti..zato,Seha sretno i sve najbolje,Amare kapa do poda.
Ma kralju... sve ja to znam, pare ovo ono... Mada čim se čeka kupac da ispuni svoje obaveze,iako je to trebao obaviti sve u jednom mahu, to je neka mućka... Znam vrlo dobro kako se iskomplikuje posao u takvim situacijama.
Još ako bude grijao klupu, u Mersinu, a sa Željom mogo biti prvi golman u Evropa ligi...onda će mu biti baš super...

Možda je malo zelen po pitanju tih transfera pa je poletio da potpiše...

Ipak normala želim mu sreću.

Samo me još zanima: Hasagić je isto Željin golman, dobar golman, reprezentativni BiH. Je li on sa bilo kojim drugim klubom osim Želje igrao evropske utakmice? :?: :roll:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 23 jun 2011, 20:25

ČEGA 700 000

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 23 jun 2011, 20:27

****, hasagića su povrede ujebale baš, baš kad je najmanje trebalo. koliko bi igrao ne znam, ali nije bila šuplja da je bio na rubu potpisa za liverpool, sve bilo dogovoreno...i povrijedi se na treningu.

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 23 jun 2011, 20:43

babilonTM je napisao/la:ČEGA 700 000
dolara

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 23 jun 2011, 21:34

Vernes Selimovic novi clan Zelje..

http://****/index.php?id=16966

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 23 jun 2011, 22:03

slavko njegus je napisao/la:Vernes Selimovic novi clan Zelje..

http://****/index.php?id=16966

Odlično, eh nije mi jasno, što on već nije u Međugorju!

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 23 jun 2011, 22:07

Senad_tm87 je napisao/la:
LudLo 4 je napisao/la:
heheh sabane pogledaj i sam

http://fc-sheriff.com/forum/viewtopic.p ... &start=160
I sta sad s ovim?Nece imati hrabrosti doci ? Ubit cemo ih ? Sa ovim klikovima mogu nas samo precjeniti sto za nas nije dobro jedino sansa nam i jest ako nas potcjene pa ih iznenadimo,a uostalom niko ti nije odgovorio na te klipove tako da si ispo Sabancina. ;)
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.