Jeste 4 godine za Dinamo, koji posluje u plusu i ima mnoooogo veci priliv sredstava od Zelje i opet ne mogu meda u Europi... Cuj ostale jos dvije godine...

de razmisli opet o ovome sto si napisao... nije isto kad preuzmes klub sa 4 miliona duga i kad najboljeg igraca mozes prodati za 500 hiljada eura u vrh glave (i to da budes na konju) i klub koji ima visemilionske prilive sredstava od sponzora i gradskih institucija i koji svoje igrace prodaje za visemilionske iznose... onda oni mogu uloziti pare DA KUPE igraca koji vrijedi miliona - dva, pa i vise... tako da ste pomalo dosadni mjereci nas sa Dinamom... mi smo u takvoj ligi, u takvoj drzavi i u takvoj situaciji u kakvoj nam rejting u Europi dozvoljava da najbolje igrace dajemo ispod cijene (niko ti nece dati za igraca iz BiH ni 2 miliona, pa taman da je Neymar), da zbog dugova, zbog prihoda, NEMAMO mogucnost da izdvojimo velike pare da platimo igraca koji moze da odmah igra, bez probe... mi opet moramo i cekati na slobodne igrace (koji dolaze za 0 KM) da vide dal ce im neki inostrani angazman propasti i ako propadne da ga onda potpisemo... mi moramo biti zadovoljni ovim sto imamo, jer iz koze se ne moze... treba dati podrsku svima u klubu, jer samo svi zajedno mozemo ici naprijed... FORZA ZELJO!!![/quote]
@Blue.....Objasni mi molim te na osnovu cega si dosao do ovog zakljucka, da nisi i ti u Međugorju sa igracima pa ti udarila u glavu ova vrucina za koju smatram da nije dobra za pripreme igraca
Procitaj opet i bezbroj puta ako treba moj post...nisam nigdje rekao da im je ostalo jos samo dvije godine...rekao sam (ako je vec prema rijecima iskusnog trenera potrebno 4 godine za iskorak u Europi), da nasi imaju vremena jos 2 godine i da bi tek tada od njih trebali ocekivati bolje igrace u Zelji, iskorak u Europi (ne odmah plasman u grupnu fazu) ali barem da se prođu dva pa i tri kola...za dvije godine mozemo ozbiljno razgovarati koliko smo postali ozbiljan klub, koliko mislimo ozbiljno...to je dovoljno vremena...a o ostalom sto si spomenuo neke milionske iznose, 0 KM, nema nikakve veze sa mnom...jer ja to nigdje nisam spomenuo...malo se uozbilji...
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.