Ovo je moj veoma drag lik,prvenstveno zato sto navija za Chelsea,ali pogledajte kako smo covjeka zbuniliQUARESMA 18<<< je napisao/la:crkli dabogda vi svi redom, ja mislio umro Frank Lampard

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ovo je moj veoma drag lik,prvenstveno zato sto navija za Chelsea,ali pogledajte kako smo covjeka zbuniliQUARESMA 18<<< je napisao/la:crkli dabogda vi svi redom, ja mislio umro Frank Lampard
Hahahaha, i ja pomislih na prvi mah kad netko napisa " R.I.P Franktarpi do bagro 2 je napisao/la:Ovo je moj veoma drag lik,prvenstveno zato sto navija za Chelsea,ali pogledajte kako smo covjeka zbuniliQUARESMA 18<<< je napisao/la:crkli dabogda vi svi redom, ja mislio umro Frank Lampard![]()
![]()
L_blancos je napisao/la:To sto si ti p.icka u stvarnom zivotu ne moras svoje frustracije od zivota ovdje prikazivat,i svoju vrstu branit na forumu kad vec u realnosti nisi obdaren mudima..Mandrak je napisao/la:Nazovimo stvari pravim imenom - mali je primitivac što je i pokazao javno... i to nema nikakve veze sa mudimaL_blancos je napisao/la:Ima muda mali, na utakmici pred toliko desetina hiljada navijaca pravit budalama protivnike..
Na kraju krajeva ima muda da udari nekog koji je 10-ak godina stariji od njega..![]()
Imaš igrace dovoljno odgojene kojima ne bi pale ovakve stvari na pameti, a imaš i kretene sa mentalnim sklopom psihopate poput Pepea koji ce gaziti igrace iz cista mira i to na najbrutalniji nacin.
Prica o "mudima" je degutantna i smiješna kad se pogledaju ovakve slike
Ko kaze da je Vermalen bolji od Spahica on je totalni laik i osoba koja ne prati fudbalvelez_mostar je napisao/la:Samo totalni laik, i osoba koja ne prati fudbal moze reci da su stoperi tipa Vermaalen, Djouru, i Squillaci bolji od Emira Spahica,
To sto je Emir nediscipliniran, blago glup, i nadasve naseg mentaliteta je druga stvar, i ta stvar ga zestoko ****...a, sto se tice kvaliteta, moze nacrtat ove nabrojane jadnike.
Nema potrebe raspravljat o ovome, tu su likovi koji kobajagi gotive Arsenal, pa nesto naginju, a i oni koji hoce da privuku paznju, dok ima i onih kojima smeta kapiten reprezentacije drzave koju ne mogu smisliti, i navijaju za Branka Kockicu.
ManiacsThe je napisao/la:drinin_vukAdmir_Sa je napisao/la:ko je ba ova treba sto je sad vodila uvodnu emisiju na sportklubu![]()
![]()
Faraon iz Visokog je napisao/la:meskalin je napisao/la: Fabregaz je zadnji vezni ne mozes od njega ocekivati da daje zavrsne paseve napadacima....![]()
ahahahahahahhaha koji car!!!Virtu4l je napisao/la:ManiacsThe je napisao/la:drinin_vukAdmir_Sa je napisao/la:ko je ba ova treba sto je sad vodila uvodnu emisiju na sportklubu![]()
![]()
Rooney88 je napisao/la:Ne **** lijep nego RASID!![]()
Number1 je napisao/la:treba džeku ubacit u ring, i pustit ovog engleza na njega (sad je kivan na bosance), i reć mu da mu govori:
TRČI JE.BO TE OTAC RAHLJAVI, TRČI!
Dylan Dog je napisao/la:Number1 je napisao/la:treba džeku ubacit u ring, i pustit ovog engleza na njega (sad je kivan na bosance), i reć mu da mu govori:
TRČI JE.BO TE OTAC RAHLJAVI, TRČI!
Frutek je napisao/la:Oj Drinin Vuče
Moj te po po´ čela puče
alacious je napisao/la:Frutek je napisao/la:Oj Drinin Vuče
Moj te po po´ čela puče
hahahah..
Postao/la juznjak_do_groba dana 27 jun 2011, 01:10
znam koliki je skoro pitar i sve to ali ako uzmemo u obzir da ga je amar pokusavao dovesti u zelju i za vrijeme svog prvog mandata i sve price od prije mjesec dana da bi mogao u zelju nekako se nemojte prerano radovati... kakav bi to samo udarac bio... zato polako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.