http://www.mersinidmanyurdu.com/miy/ŽeljinManijak je napisao/la:Ebo ga ovaj klub gdje ode nas Seha, pa ljudi nemaju ni web stranicu, al eto puno srece za Sehu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Jeste 4 godine za Dinamo, koji posluje u plusu i ima mnoooogo veci priliv sredstava od Zelje i opet ne mogu meda u Europi... Cuj ostale jos dvije godine...lemi_kitao je napisao/la:Neko je vec spomenuo, a i ja dijelim to misljenje, mislim da nije bas najbolje sto su nasi igraci sada na pripremama u Međugorju, ponajvise zbog vremenskih neuslova (danas je bilo 37-38 Celzijusa u Mostaru, Capljini, Stocu...) te samim tim ograničenih mogućnosti za adekvatnu pripremu igraca, dosta vremena provode vjerovatno u zatvorenom prostoru...ujutro, oko 10 sati ovdje bude vec oko 26-27 Celzijusa i navecer je uglavnom temperatura tu negdje (gotovo da se desavaju tropske noci, gdje je temperatura zraka u podne i navecer skoro ista...ne moze se normalno spavati, jesti, nista raditi...)
Znam da su uslovi u Međugorju idealni (ovdje je vrijeme idealno za pripreme za proljetni dio prvenstva), ali recimo na nekoj planini (Kupres i sl.) klima je umjerenija, priroda i vece mogucnosti...možda bi bilo bolje da su negdje drugo sada na pripremama...
Sto se tice Europe, mislim da nasi dvoboj sa Serifom vise posmatraju iz ugla koliko ce ustediti na putovanju u Moldaviju, koliko ce igraca i clanova Uprave putovati u Tiraspol, i sl. stvari, a stice se dojam da su se manje posvetili eventualnom pokusaju prolaska dalje u sljedece kolo kvalifikacija...mozda su trebali ranije krenuti sa pripremama, mozda su ranije trebali djelovati po pitanju nekih igraca (Nyema, jedan od uzdanica za narednu sezonu, se naknadno prikljucuje pripremama, na Radovanovica se racuna pa se ne pojavi, sa Selimovicem se razgovara ali se on ne javlja i sl.), ono sto sigurno trebaju stvarati pozitivniju sliku oko kluba, najavljivati musku igru u mecevima sa Serifom, pozivanje publike, malo se angazovati na tim "marketinskim" aktivnostima...
Kada su Vahu Halilhodžica pitali novinari na press-konferenciji, koliko treba vremena da se poslozi ekipa da bi se ravnopravno ucestvovalo u nekom europskom takmicenju (prosle kvalifikacije i igrala grupna faza), on je rekao oko 4 godine...od dolaska Zuje i Amara Osima prosle su dvije sezone, dva trofeja i povratak u sami vrh ove nase lige je njihov rezultata, koji ce vjerujem i u narednim sezonama ostvarivati...za nesto vise u Europi potrebne su im (prema vahinim rijecima) jos dvije sezone najmanje...
O novim igracima, tek kada odigraju europske utakmice i nekoliko kola nase Premier lige...

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Ko prvo imaju stranicu: http://adf.ly/1tcJdŽeljinManijak je napisao/la:Ebo ga ovaj klub gdje ode nas Seha, pa ljudi nemaju ni web stranicu, al eto puno srece za Sehu
A što se mene tiče mogao je otići i na Island ako će biti dovoljno dobro plaćen. Očito je da niko drugi nije bio spreman dati 450,000 eura i 20% od slijedećeg transfera osim Mersina, pa eto onda je on tamo. Ako bude dobar, a sve su prilike da hoće, onda će se naći na meti trojke iz Istanbula, a oni jako dobro plaćaju igrače, a to znači jako dobra lova i nama. A ako se uvali u neki od ta tri kluba, onda je na oku klubovima iz najboljih liga svijeta i eto ga u tri koraka recimo u Engleskoj.
Potpuno je druga priča ova stavka o kojoj Žujo priča, tj. ovo "vraćamo vam golmana ako nam se ne svidi i ne damo vam ništa za njega", moguće da su tamo mislili da ovdje sjede budale i za neka prijašnja vremena me ne bi iznenadilo da se i tako nešto potpiše, ali očito je da nas ovaj put niko neće nasamariti i da će Turci morati izbrojati lovu prije nego što vide Šehu među stativama.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
vec sam jednom rekao cifra je mnogo veca od ove koja se spominje...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pa evo iznesi nam tačne detalje ugovora ako si u toku, ovdje se o cifri nagađa evo već tri dana... u čemu je problem, jel ti glava u torbi ako rekneš nešto?pile87 je napisao/la:vec sam jednom rekao cifra je mnogo veca od ove koja se spominje...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Ovoliko je klub dobio a ostatak će podijeliti pojedinci u klubu.Uvijek se manja cifra prikaže radi poreza a čim je tako onda su moguće malverzacije.pile87 je napisao/la:vec sam jednom rekao cifra je mnogo veca od ove koja se spominje...
FEDERER= KLOC
@Hawking jarane vrati se nekoliko strana nazad , nidje veze da napadas kad je covjek kazao pa nije papagaj da ponavlja . mojne se ljutit
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
Ma čitam stalno i vidio sam da je spominjo 700,000 eura, al jarane pitam ja tebe po čemu je to tebi provjerena informacija ako tako kaže bilo ko... možda ovdje neko zna ko se krije ispod kojeg nika, ali ja ne znam kao ni većina onih koji pišu... reci jesam, Amar sam, Žujo sam brat mi je ovaj ili onaj, a ne samo provjerena informacija ne pitaj ni odakle ni kako...Urban je napisao/la:@Hawking jarane vrati se nekoliko strana nazad , nidje veze da napadas kad je covjek kazao pa nije papagaj da ponavlja . mojne se ljutit
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
- Kontakt:
boze sacuvajHawking je napisao/la:Ma čitam stalno i vidio sam da je spominjo 700,000 eura, al jarane pitam ja tebe po čemu je to tebi provjerena informacija ako tako kaže bilo ko... možda ovdje neko zna ko se krije ispod kojeg nika, ali ja ne znam kao ni većina onih koji pišu... reci jesam, Amar sam, Žujo sam brat mi je ovaj ili onaj, a ne samo provjerena informacija ne pitaj ni odakle ni kako...Urban je napisao/la:@Hawking jarane vrati se nekoliko strana nazad , nidje veze da napadas kad je covjek kazao pa nije papagaj da ponavlja . mojne se ljutit

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
....... FORZAAA ZELJOOOOOOO .........

Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 23 jun 2011, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ma transfer je veci sigurno.Za Bekrica je bila ista situacija razne cifre su se vrtile po medijima i na kraju on sam izjavljuje da je puno veci iznos Zeljo dobio nego sto mi mislimo i sto se pise 

AMAR OSIM!
REKNI im pileHawking je napisao/la:Pa evo iznesi nam tačne detalje ugovora ako si u toku, ovdje se o cifri nagađa evo već tri dana... u čemu je problem, jel ti glava u torbi ako rekneš nešto?pile87 je napisao/la:vec sam jednom rekao cifra je mnogo veca od ove koja se spominje...

Zna li neko jel Nyema više stigao u Međugorje?I dokad se trebaju prijaviti igrači za Euro nastupe?
Zadnja izmjena: Schwarz, dana/u 23 jun 2011, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Koliko smo god uzeli malo je za takvog majstora.Bekrić ,Štilić , Bučan i Zubanović su mi najdraži poslijeratni igrači.kalimero je napisao/la:Ma transfer je veci sigurno.Za Bekrica je bila ista situacija razne cifre su se vrtile po medijima i na kraju on sam izjavljuje da je puno veci iznos Zeljo dobio nego sto mi mislimo i sto se pise
FEDERER= KLOC
750 000 euralottdogg je napisao/la:REKNI im pileHawking je napisao/la:Pa evo iznesi nam tačne detalje ugovora ako si u toku, ovdje se o cifri nagađa evo već tri dana... u čemu je problem, jel ti glava u torbi ako rekneš nešto?pile87 je napisao/la:vec sam jednom rekao cifra je mnogo veca od ove koja se spominje...
Ja kako sam skonto tamo piše da je njegova vrijednost na transfermarktu 750,000 eura...Baja_Zvjerka je napisao/la:Ja koliko sam vidio na njihovoj stranici fino pise 750.000 Eura, i to i ti i bilo ko deseti moze procitati..
Ali nebitno to, ja bih samo da napomenem da na ovom forumu uglavnom pišu ljudi koji žive na potezu Ilidža-Grbavica i koji su jako netolerantni prema bilo kome ko ne živi na tom svetom potezu, oni misle da samo oni imaju pravo da misle šta je dobro za Želju, oni isto tako misle da ostali nemaju pravo da misle o Želji, nego samo treba da navijaju da bi neko iz Novog Sarajeva rek'o da je Željo klub za koji se navija u cijeloj BiH. Ja neću ovdje navoditi o kojim je pojedincima riječ, ali mislim da bi se svako ko ostavlja drske i bezobrazne komentare na bilo čije razmišljanje trebao pronaći tu. Vezano za priču o evropskom Želji - ja smatram da bi nabolje bilo da se Željo u startu ogradi od upravo ovih pojedinaca koji u ime Želje iznose mišljenja za koja nažalost mnogi misle da su stav ovog kluba. Ograđivanje od mahalske politike je prvi korak da ti klub ne bude mahalski. A pomenutim mahalašima bih samo da poručim: Željo će biti evropski klub u inat onima koji bi ga sveli na nivo mahalskog kluba iz Novog Sarajeva!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Drug,pa jel se to mozda otimao Milan,Bajern,Real,Barca za Sehu...jesul ga to trazili i neki manje poznati klubovi iz lige petice pa mozda i davali vise nego ovi Turci..dajte ljudi sta vam je,pa liga nam je na takvom glasu da nam najbolje igrace iz iste kupuju tamo neki lijevi klubovi..ako se i javi neki imalo poznatiji klub,javi se sa nekom presmjesnom cifrom..siguran sam da bi i Amar Sehu rado udomio nekom daleko poznatijem klubu,al ako nema ponuda i ako su one mizerne,sta da se drugo radi,nije on kriv sto nam ligu takav glas bije..vise bi nas trebalo zanimati gdje i kako ce ovaj novac biti utrosen,jer hvala Bogu parice nam fino kapaju,a mi se cigancimo sa igrackim kadrom,organizacijski nenapredujemo ni priblizno mogucnostima...ovo je vise nego solidna cifra za nas klub i nase uslove,a onih 20% od buducih transfera je klauzula koja ce nam itekako donijeti jos puno novca u buducnosti..zato,Seha sretno i sve najbolje,Amare kapa do poda.AYAN je napisao/la:Vrlo moguće...Hamo je napisao/la:Mene je strah naše uprave da se nešto ne izjalovi u vezi Šehe i novaca,opasne mutikaše su Turci.
Halo! Mi prodamo Šehu nekoj tamo skroooooz anonimnoj ekipi, od koje je u Evropi poznatija i Modriča Maksima, još uz to tu ekipu vode turci, koji su i u bosni poznati kao jako nepouzdani poslovni partneri... Pa pokakim se ja na taj biznis!
Odmah raja navalila sa čestitkama, a meni se lično povraća na takve transfere... da takav golman ode u neku ekipu iz PM... Pa bolje je od Šehe prošao Cocalić Hiljadu puta!
Možda kvarim atmosferu, ali ima ona pjesma od Z.Pušenja:
"Tu nisu čista posla, tu se Turske pjesme hapaju."
Ipak Šehi želim mnogo sreće, to je naš vrlo vrijedan čovjek...a ode u neki Mersin. Sretno Šeha!
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
- spielführer_21
- Kontakt:
Stig'o Nyema, lakše se diše...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Do subote se moraju prijaviti igrači koji će igrati u Evropa ligi.Dakle ostala su nam 2 dana za dovođenje nekih pojačanja.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
samo ako bude rezerva hakanu arikanu, onda ga je seha popusio, s te strane bolje bi bilo da je ostao u zelji, barem bi branio i bio na safetovom spisku, a ovako ni na nebu ni na zemljiadoni je napisao/la:Drug,pa jel se to mozda otimao Milan,Bajern,Real,Barca za Sehu...jesul ga to trazili i neki manje poznati klubovi iz lige petice pa mozda i davali vise nego ovi Turci..dajte ljudi sta vam je,pa liga nam je na takvom glasu da nam najbolje igrace iz iste kupuju tamo neki lijevi klubovi..ako se i javi neki imalo poznatiji klub,javi se sa nekom presmjesnom cifrom..siguran sam da bi i Amar Sehu rado udomio nekom daleko poznatijem klubu,al ako nema ponuda i ako su one mizerne,sta da se drugo radi,nije on kriv sto nam ligu takav glas bije..vise bi nas trebalo zanimati gdje i kako ce ovaj novac biti utrosen,jer hvala Bogu parice nam fino kapaju,a mi se cigancimo sa igrackim kadrom,organizacijski nenapredujemo ni priblizno mogucnostima...ovo je vise nego solidna cifra za nas klub i nase uslove,a onih 20% od buducih transfera je klauzula koja ce nam itekako donijeti jos puno novca u buducnosti..zato,Seha sretno i sve najbolje,Amare kapa do poda.AYAN je napisao/la:Vrlo moguće...Hamo je napisao/la:Mene je strah naše uprave da se nešto ne izjalovi u vezi Šehe i novaca,opasne mutikaše su Turci.
Halo! Mi prodamo Šehu nekoj tamo skroooooz anonimnoj ekipi, od koje je u Evropi poznatija i Modriča Maksima, još uz to tu ekipu vode turci, koji su i u bosni poznati kao jako nepouzdani poslovni partneri... Pa pokakim se ja na taj biznis!
Odmah raja navalila sa čestitkama, a meni se lično povraća na takve transfere... da takav golman ode u neku ekipu iz PM... Pa bolje je od Šehe prošao Cocalić Hiljadu puta!
Možda kvarim atmosferu, ali ima ona pjesma od Z.Pušenja:
"Tu nisu čista posla, tu se Turske pjesme hapaju."
Ipak Šehi želim mnogo sreće, to je naš vrlo vrijedan čovjek...a ode u neki Mersin. Sretno Šeha!
Za zivot cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921 i 40 gostiju.