Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

majestic24
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la majestic24 » 23 jun 2011, 16:22

Valencija opet pricas gluposti.

Kao prvo; Scholes i njegova zamjena. Nema igraca na svijetu koji moze zamijeniti Scholesa. Tu sve zavrsava. Imaju igraci koji mogu koliko-toliko da ga zamjene al u potpunosti -NE.

Ako zelite takvog igraca onda prvo izbacite Modrica. On nije ni slican igrac. Kao prvo,Scholes kad drzi loptu u svojim nogama na sredini terena uvjek gleda naprijed i uvjek je naprijed salje. Modric radi suprotno. Kod njega se lopta samo dodaje po sredini terena i pocesto ide nazad prema strani Gomeza.

Kao drugo,igrac kao sto je Scholes i njegova uloga u Unitedu uvjek dovodi do toga da se na njega stavlja prismotra svih 90 minuta. Znaci,treba nam igrac koji je fizicki prilicno jak. Treba li da pricam o tome koliko je Modric jak. Nemojte mi samo govoriti o tome kako je on vec 2 godine u premiershipu itd.. Modrica suparnicki igraci prilicno pustaju da radi sta hoce na sredini terena i samo se fokusiraju na Bale-a i Lenona jer znaju da se posredini nece uraditi nista. Treba li da vam kazem da je Lenon gotovo pola sezone bio odsutan zbog povrede a i Bejl je svako malo poneku utakmicu propustao zbog istog problema.

Sneider je provjeren igrac 100% i u svakom segmentu je bolji od Modrica i u svaku formaciju se moze uklopiti.

I jos jedna stvar...Eto ti je dobar igrac a usao je u 32 godinu zivota??' Poserem se na takvog igraca. Falcao ti igracina a odigrao je samo jednu sezonu dobru u portu. Treba li da te podsjetim sta su radili Nani i Anderson u Portugalu????
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 23 jun 2011, 16:23

red devil88 je napisao/la:@Valencija de mi pojasni po cemu su Bejl i Sanchez vrhunski igrac kad si vec toliko zapeo za obojicu a niti jedan od njih se nije dokazao jedan odigrao polusezonu dobro drugi sezonu ???? Pojasni mi ako nije problem !
Za Sanceza sam napis'o da je mozda vrhunsko krilo,.. Gled'o sam ga samo jednom u ovoj sezoni i to svega nekoliko minuta (protiv Juventusa :mrgreen: ),. Al' drugovi koji prate zanarsku ligu kazu da je odlican igrac.

Bejl je legitimni nasljednjik Gigsa. Nema dribling i tehniku kao on, al' ima strasno ubrzanje i maksimalnu brzinu. Al' daleko od toga da ne zna predriblati, samo mozda to ne radi tako maestralno kao nekada Gigs. Ima odlican, ostar centarsut, dosta je jak i stamen,.. Ima odlicnu ljevicu. Igr'o je dobro i proslu sezonu, al' je u ovoj potpuno eksplodir'o,.. Da ga povrede nisu sputale, napravio bi mnogo vise. Jednostavno covjek je predominantan jedan na jedan. Ako se ne igra flaster na njega, ne mozes mu nista kada uhvati zalet :mrgreen: . Kako je samo prolazio Majkona, koji je po meni najbolji desni bek na svijetu. Ne pamtim da je neko onako ponizio Majkona :o .

Jos da dodam da je Nasri vrhunski krilni igrac, mozda i raznovrsniji od Bejla, jer je desnjak koji igra lijevo krilo,... Uz to je upotrebljiv kao desno krilo i ofanzivni vezni/poluspic. Al' ne bih volio da se Arsenal obogalji, da se razumijemo.

Janga sam gled'o 2-3 puta u ovoj sezoni, al' dosta puta u proslim sezonama,... Igra slicno kao Nani, s tim sto bih rek'o da je Nani u svim segmentima nesto kvalitetniji igrac. Mozda Jang ima bolji slobodan udarac. Valensia je bolji igrac od obojice. Dakle, Manco ce u sljedecoj sezoni imati vise ocpija na krilu, al' ne i boljeg igraca. To ja mislim, nadam se da grijesim.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 23 jun 2011, 16:38

reddevil16 je napisao/la:Valencia!!! Stvarno postujem misljenja drugih ali se jednostavno ne mogu sloziti s tobom da ova tri igraca nisu pojacanje. Po meni jesu i to velika!!! Tebi je dobro poznato da u Unitedu po sezoni igra svih 25 igraca tako da su ovi momci pojacanja. A sto se tice Bejla i Sancheza oni jesu dobri i talnetovani igraci, ali iskren da budem ne vidim razliku izmedju njih i npr, Nanija. Koji je dokazao da je igrac za Uniteda. A da se malo osvrnemo na vezni red, ja sam vjerovatno jedan od rijetkih koji ne bi volio vidjeti ni Modrica ni Snidera u Unitedu. Po meni Swajni bi bio perfektan ali sanse su male nikakve da on dodje, ja licno ne ocekujem neko veliko ime da dodje u vezni red. Cak sam ubjedjen da ce jos ovu sezonu Sir forsirati ovo sto trenutno ima a u narednoj sezoni trio iz rezervi (osvajaciFA cupa) ce da bude u prvih jedanaest. I da ne bih imao nista protiv toga!!!
Da li bi Mancester sa ova tri igraca odigr'o imalo bolju utakmicu protiv Barselone u finalu!? Umjesto koga bi igr'o De Gea? Umjesto koga bi igr'o Dzons? Umjesto koga bi igr'o Jang?

Manco ce dobiti na sirini, al' ta sirina ne znaci skoro nista kada se sretnes sa Barsom ili Realom.

Majestic
I jos jedna stvar...Eto ti je dobar igrac a usao je u 32 godinu zivota??' Poserem se na takvog igraca. Falcao ti igracina a odigrao je samo jednu sezonu dobru u portu. Treba li da te podsjetim sta su radili Nani i Anderson u Portugalu????
Nisam bas siguran da Eto ima 32 godine!? On moze odigrati na vrhunskom nivou najmanje tri godine. Ako bi Manci donjeo 3 titule prvaka EPL i jednu Ligu prvaka, onda bi opravd'o svaku funtu. Nemam sumnju da bi Manco im'o puno vecu sansu sa Etom. Zasto se niko ne zapita sta ce biti ako se povrijedi Runi? U pretprosloj sezoni se povrjedio, pa je Manci radi toga propala kompletna sezona. Klub kao Mancester mora imati dva vrhunska napadaca i jednog za rotaciju, kao sto je Hernandez. Falkao je pokaz'o da ima njusku za golove i odlicnu realizaciju. Ubjedjen sam da moze trpati kao Nistelroj. Takvi igraci se trebaju dovesti odmah, a ne cekati da odigraju 2-3 dobre sezone, kako bi ti uradio. Da se na taj nacin razmisljalo sa Ronaldom, onda bi ga doveo neko drugi.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 23 jun 2011, 16:43

united ce dogodine opet bit glavni za titulu cisto sumnjam da je iko ista vidio u antoniu valenciji prije 2-3 godine a to je fergi vidio i zato je on tu gdje je a mi obicni smrtnici na forumu.

sto se tice scholesa to je najbolje rekao charlton kad je rekao da nikad vise necemo gledat malog zalizanog na desnom krilu a ja dodajem da nikad vise necemo gledat takvog igraca u sredini isto sto nikad nismo nasli zamjenu za keana.

svi danas trce bore se al niko se nije ni priblizio statusu keana u unitedu. naravno netreba potcjenit ni modrica ni snajdera svaki igrac ce donijet odredjenu novost i svjezinu nekako mi se cini da se spremamo za sistem 4-3-3
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 23 jun 2011, 16:48

valencia odakle znas da ova 3 igraca nebi bolje odigrala odakle znas da de gea nebi skino sut mesija kod drugog gola da de gea nebi mogao odigrat u sredini kao sto je odigrao pepe u realu u duelu sa barcom sta je to park napravio sto young ili nani nebi napravili.

ovo ce bit pojacanje definitivno a malo pogledaj statistiku younga zadnjih godina bit ce ti sve jasno.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 23 jun 2011, 16:52

motty je napisao/la:united ce dogodine opet bit glavni za titulu cisto sumnjam da je iko ista vidio u antoniu valenciji prije 2-3 godine a to je fergi vidio i zato je on tu gdje je a mi obicni smrtnici na forumu.

sto se tice scholesa to je najbolje rekao charlton kad je rekao da nikad vise necemo gledat malog zalizanog na desnom krilu a ja dodajem da nikad vise necemo gledat takvog igraca u sredini isto sto nikad nismo nasli zamjenu za keana.

svi danas trce bore se al niko se nije ni priblizio statusu keana u unitedu. naravno netreba potcjenit ni modrica ni snajdera svaki igrac ce donijet odredjenu novost i svjezinu nekako mi se cini da se spremamo za sistem 4-3-3
Sve smo ne 4:3:3 kad smo to igrali vazda smo se mucili za nas je samo 4-4-2 bar moje misljenje
Glory Glory Man United !!! :D

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 23 jun 2011, 16:53

Da li ovo znaci odlazak Nanija?

Mozda bi United trebao dati njega i iskesirati jos love za Sneidera :roll:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 23 jun 2011, 16:56

cisto sumnjam da ce nanija prodat mislim da nani itekako ima potencijala ima oko 24-25 godina napredovao je zadnje dvije sezone i to je to. vremena se mjenjaju sad trebaju na svakoj pozicji 2-3 kvalitetna igraca i iskreno se nadam da ce nani ostat u unitedu

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 23 jun 2011, 16:56

motty je napisao/la:valencia odakle znas da ova 3 igraca nebi bolje odigrala odakle znas da de gea nebi skino sut mesija kod drugog gola da de gea nebi mogao odigrat u sredini kao sto je odigrao pepe u realu u duelu sa barcom sta je to park napravio sto young ili nani nebi napravili.

ovo ce bit pojacanje definitivno a malo pogledaj statistiku younga zadnjih godina bit ce ti sve jasno.
Nisam vidovita Zorka da mogu nagadjati,... Ja ti kazem da bi svaki trener prije stavio na gol VDS nego De Geu, Vidica i Ferdinanda nego Dzonsa, Valensiu i Nanija prije Janga,... To je cinjenica.

Al' vidim ja da na ovoj temi prolaze samo hvalospjevi, tako da bi zamolio Monologa da temu preimenuje u FK Mancester Junajted - HVALOSPJEVI :mrgreen: .

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 23 jun 2011, 17:00

Ovdej niko ne hvai Younga na prie vec na statistiku jesil ti vdio koliko je covjek u zadnjih par sezona imao asistencija ?

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 23 jun 2011, 17:04

Valencia moj, ne igra se cijela sezona samo zbog jedne utakmice protiv Barce ili Reala, za koju su veće šanse da se ne odigra nego odigra.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 23 jun 2011, 17:05

Evo da nebi ja pricao ima statistika ;)

»Young was named in the PFA Premier League Team of the Year on two occasions, in 2007/08 and 2008/09.
»Young's dead ball assist rate from last 4 years of 7.5 per season is better than Beckham - who averaged 4.77 per season in his MUFC career.
»47% of Ashley Young's career league goals have come away from home, compared to Valencia's 31% and Nani's 25%.
»Ashley Young is 7th on the PL assist rate list with 0.46 assists per game, behind Giggs, Bergkamp, Cantona, Fabregas, Henry & Beckham.

reddevil16
Kontakt:

Post Postao/la reddevil16 » 23 jun 2011, 17:07

Valencia!! To da li bi mi dobili Barsu sa ovim igracima je suludo razmisljati. To sto sada ima Barsa mi smo imali krajem 90tih i pocetkom 2000 te. Jednostavno Barsa ima generaciju igraca i to je to, nema se tu sta puno reci. Barsa nama nije konkurent mi uvijek moramo misliti prvo na EPL pa sve ostalo. O Barsi Real mora razmisljati a ne United. Jer po vama navijaci Barse su se trebali ubiti kada smo mi osvajali LP a oni ne, ne Barsa je dosljedna svojoj filozofiji kao i United i ja tu ne vidim problem. Na kraju krajeva ovdje na forumu pojedinci pomagaju kao da smo ne do Bog Loserpooll!!! United nece biti slabiji samo jaci.

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 23 jun 2011, 17:09

drH je napisao/la:Evo da nebi ja pricao ima statistika ;)

»Young was named in the PFA Premier League Team of the Year on two occasions, in 2007/08 and 2008/09.
»Young's dead ball assist rate from last 4 years of 7.5 per season is better than Beckham - who averaged 4.77 per season in his MUFC career.
»47% of Ashley Young's career league goals have come away from home, compared to Valencia's 31% and Nani's 25%.
»Ashley Young is 7th on the PL assist rate list with 0.46 assists per game, behind Giggs, Bergkamp, Cantona, Fabregas, Henry & Beckham.
Ne valja ovo nema on brzinu kao Bejl i ne nabija loptu cim je primi sta ti je j.bt statistika to nista ne znaci ! :mrgreen:

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 23 jun 2011, 17:17

Valencia je napisao/la:
motty je napisao/la:valencia odakle znas da ova 3 igraca nebi bolje odigrala odakle znas da de gea nebi skino sut mesija kod drugog gola da de gea nebi mogao odigrat u sredini kao sto je odigrao pepe u realu u duelu sa barcom sta je to park napravio sto young ili nani nebi napravili.

Nisam vidovita Zorka da mogu nagadjati,... Ja ti kazem da bi svaki trener prije stavio na gol VDS nego De Geu, Vidica i Ferdinanda nego Dzonsa, Valensiu i Nanija prije Janga,... To je cinjenica.

Al' vidim ja da na ovoj temi prolaze samo hvalospjevi, tako da bi zamolio Monologa da temu preimenuje u FK Mancester Junajted - HVALOSPJEVI :mrgreen: .
Pa šta sad da radimo kad VdS odlazi i kad je Ferdinand na zalasku karijere, moraju se naći adekvatne zamjene na vrijeme... ovi igrači su mladi, je-biga, treba im vremena da dostignu nivo ovih koji odlaze, al ne možeš reći da nemaju potencijala... evo gledaj npr. ovako, Ferdinand i Vidić igraju u prvoj postavi, ali šta ako jedan od njih nije u prilici da igra? Onda uskače diletant Evans. Scenario drugi: Vidara i Ferdinand ne igraju, a onda uskaču Smalling i Jones. Dakle, ima nade da se utakmica neće izgubiti. Isto i za krila, jel treba da mi igra Obertan kad ovi pravi nisu u mogućnosti. Ovako imamo tri fantastična krilna igrača od kojih barrem jedan u svakom trenutku može napraviti prevagu. Ja mislim da su ova pojačanja - prava pojačanja. Ne mislim da tu treba stati, referiram se na onu priču poslije finala, mora se poduzeti nešto u organizaciji igre, držanju lopte, prenosu lopte, jer ovi problemi su često vidljivi kad igramo protiv jačih ekipa.

A što se tiče hvalospijeva, ne bi bilo zgoreg da i ti nekad napišeš nešto lijepo o ovom timu...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 23 jun 2011, 17:26

red devil88 je napisao/la:Ovdej niko ne hvai Younga na prie vec na statistiku jesil ti vdio koliko je covjek u zadnjih par sezona imao asistencija ?
A koliko je im'o centarsuteva :mrgreen: !?

Mora neko asistirati, a logicno je da ce imati najvise asistencija onaj preko kojeg ide najvise akcija,.. Dakle, statistika je relativna, a u ovom slucaju nekomplentna, jer ne znamo koliko racionalno trosi lopte,..

Berbatov je najbolji strelac lige, pa je finale Lige prvaka odgled'o sa klupe. Nani ima neuporedivo vise asistencija od Parka, al' je u zavrsnici sezone preselio na klupu. Zapitaj se zasto. Boli Fergija za statistiku.

reddevil16
To da li bi mi dobili Barsu sa ovim igracima je suludo razmisljati.
Mudar pokusaj eskivaze :mrgreen: . Nisam te pit'o da li bi ih dobili (nebi sigurno, sa 10 Esli Jangova :mrgreen: ), nego sam te pit'o umjesto koga bi Fergi u toj tekmi stavio De Geu, umjesto koga Dzonsa i umjesto koga Janga!?

Ja stavljam glavu na panj pri tvrdnji da bi sva trojica bili na klupi!!

Thunderstruck
Valencia moj, ne igra se cijela sezona samo zbog jedne utakmice protiv Barce ili Reala, za koju su veće šanse da se ne odigra nego odigra.
Ta utakmica sa Barsom ili Realom je kruna cijele sezone, najvaznija u jednoj sezoni. Svaki klub i svaki igrac treba teziti da pobjedi u susretima protiv najboljih klubova svijeta, a to su u ovom slucaju Barsa i Real. Ako Mancester zeli osvojiti Ligu prvaka onda skoro pa mora preko Barse ili Reala (mozda oba kluba),.. Osvojiti LP, a ne izbaciti Barsu ili Real, za to trenutno ima 1-2% sanse.

Mogu pojedinci prosipati ublehe da su nacionalna prvenstva vaznija od LP, da bi tako ublazili eventualni neuspjeh,.. Al' svako normalan zna da to nije tacno, da je titula Lige prvaka makar duplo znacajnija od nacionalnog prvenstva. Gotovo svaki klub ima po 3-4 puta vise nacionalnih prvenstava nego titula pobjednika Lige prvaka. I to nesto govori.

Dajem glavu da bi Fergiju bilo draze da u narednoj sezoni osvoji Ligu prvaka nego trostruku krunu u Engleskoj!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 jun 2011, 17:29

Izgleda da smo Younga platili 15 miliona, nije previse na danasnjem trzistu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 23 jun 2011, 17:38

Cartman je napisao/la:Izgleda da smo Younga platili 15 miliona, nije previse na danasnjem trzistu.
extra igrac za tu cjenu,...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 23 jun 2011, 17:44

Hawking je napisao/la:
Valencia je napisao/la:

Pa šta sad da radimo kad VdS odlazi i kad je Ferdinand na zalasku karijere, moraju se naći adekvatne zamjene na vrijeme... ovi igrači su mladi, je-biga, treba im vremena da dostignu nivo ovih koji odlaze, al ne možeš reći da nemaju potencijala... evo gledaj npr. ovako, Ferdinand i Vidić igraju u prvoj postavi, ali šta ako jedan od njih nije u prilici da igra? Onda uskače diletant Evans. Scenario drugi: Vidara i Ferdinand ne igraju, a onda uskaču Smalling i Jones. Dakle, ima nade da se utakmica neće izgubiti. Isto i za krila, jel treba da mi igra Obertan kad ovi pravi nisu u mogućnosti. Ovako imamo tri fantastična krilna igrača od kojih barrem jedan u svakom trenutku može napraviti prevagu. Ja mislim da su ova pojačanja - prava pojačanja. Ne mislim da tu treba stati, referiram se na onu priču poslije finala, mora se poduzeti nešto u organizaciji igre, držanju lopte, prenosu lopte, jer ovi problemi su često vidljivi kad igramo protiv jačih ekipa.

A što se tiče hvalospijeva, ne bi bilo zgoreg da i ti nekad napišeš nešto lijepo o ovom timu...
Napis'o bih, al' ne zelim doprinositi losem kvalitetu ove teme,... 99% likova na forumu pise hvalospjeve, potpuno jednoumlje. Vjerov'o ili ne, zapamtio sam svega par ljudi koji pisu na ovoj temi, donekle shvatio na koji nacin razmisljaju,.. Veliku vecinu njih ne mogu razlikovati, pisu potpuno iste komentare, kao da se radi o jednom covjeku koji se 30 puta klonirao :shock: :o .

Al' hvalio sam ponekad pojedine igrace, sve u granicama dobrog ukusa,.. Hvalio sam VDS koji je u Manci branio nestvarno dobro i na mojoj listi golmana je najbolji svih vremena. Hvalio sam Vidica i Ferdinanda, najbolji stoperski dvojac na svijetu. Hvalio sam i branio Evru od neutemeljenih kritika,... Najbolji lijevi bek na svijetu, Fabio mu jos uvijek moze kopacke cistiti. Hvalio sam Rafaela koji ce sasvim izvjesno izrasti u vrhunskog desnog beka. Branio sam Flecera i Kerika od neutemeljenih kritika. Hvalio sam Valensiu, Parka, Hernandeza,... Hvalio sam Runija koji je (nazalost) jedini Mancin navalni igrac ekstra klase.

De Geu i Dzonsa nisam zapazio,. O njihovim igrackim kvalitetima ne mogu nista reci. Naravno da treba dovoditi mlade igrace,.. Posebno je pametno sto se vec sada razmislja o nasljedniku Ferdinanda, koji moze odigrati jos makar dvi godine na vrhunskom nivou. Pozitivno je sto se vec sada priprema njihova zamjena. Meni je zao Sto Manco nije doveo Lorisa, jer je po meni vrhunski golman. Ako De Gea opravda povjerenje, onda ce to biti dobra kupovina, jer je momak izrazito mlad. Ne bih im'o nista protiv da se uspjelo dovesti i onog klinca iz Lensa. Samo neka se dovode mladi igraci. Ja sam se usprotivio necem drugom,... Usprotivio sam se misljenju da ce Mancester sa ova tri igraca biti jaci u odnosu na proslu sezonu. Jednostavno, nema nikakvog osnova i logike da se tako misli. Veliki je hendikep odlazak VDS, koji je bio nepogresiv golman, al' i treci stoper i vodja odbrane. Pred De Geom je veliki, ogroman izazov. Vidjet cemo kako ce se pokazati, posebno kako ce reagovati na ubacaje sa strane, sto je VDS zmireci kupio. Nije Ferdi i Vidi isto iza sebe imati mladog De Geu i VDS,.. Mozda ce to u njih povremeno unositi nesigurnost. Dzons je igrac buducnosti. Jang je po meni treca opcija na krilu. Dakle, Manco ce na golu imati enigmu, a u odbrani i na krilu dodatnu sirinu. Kada se sve sabere i oduzme, tu je to negdje, ne vidim da ovaj tim sa ova tri igraca moze biti nesto jaci u narednoj sezoni.

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 23 jun 2011, 17:44

de valencia ohani malo prvo daj youngu sansu da pokaze sta zna siguran sam da ti u ekipu nikad nebi doveo igraca ciji nik nosis a sto se barce tice pa gubili smo tekme od njih i kad je bio skols i gigs u najboljim godinama kad je tu bio ronaldo prema tome nista neobicno.

jasno je i fergiju da mu treba par veznjaka i onda ce sve bit na nivou golman odbrana i napad su dobri samo nam skripi u sredini tu imamo dva solidna defanzivca kerika i flechera a ofanzivno donekle moze odgovorit jedino anderson (gledajuci finis sezone) ostali slabo

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 2 gosta.