Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Chelsea_CBH
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Chelsea_CBH » 23 jun 2011, 15:28

GunnerS je napisao/la:Ne znam, treba sačekat i vidjet ćemo, iskreno nebih volio da Clichy ode jer je extra igrač i voli Arsenal sigurno. A meni je sasvim svejedno ko će u Arsenal, Falcao ili Hulk iako je ovaj drugi mlađi a i konstantniji godinama, pa...
Sumnjam da će Hulk u Arsenal. Prije u Chelsea zbog trenera, ako već dolazio u englesku ligu. A ako ne, onda će sigurno još godinu dana ostati u Portu.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 23 jun 2011, 15:33

Chelsea_CBH je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Ne znam, treba sačekat i vidjet ćemo, iskreno nebih volio da Clichy ode jer je extra igrač i voli Arsenal sigurno. A meni je sasvim svejedno ko će u Arsenal, Falcao ili Hulk iako je ovaj drugi mlađi a i konstantniji godinama, pa...
Sumnjam da će Hulk u Arsenal. Prije u Chelsea zbog trenera, ako već dolazio u englesku ligu. A ako ne, onda će sigurno još godinu dana ostati u Portu.
Nemogu oba u Chelsea ;) Iako Abramović ima love toliko sigurno neće dati ;) Zato kažem, ako Falcao ode u Chelsea onda Hulk će kod nas ( nadam se ) ili suprotno :)

@Bosco, slažem se sa tobom, stvarno ne znam koji mu je đavo i šta sada hoče, al znam sigurno da Wengera će uraditi najpametnije :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 23 jun 2011, 15:53

GunnerS je napisao/la:
Nemogu oba u Chelsea ;) Iako Abramović ima love toliko sigurno neće dati ;) Zato kažem, ako Falcao ode u Chelsea onda Hulk će kod nas ( nadam se ) ili suprotno :)

@Bosco, slažem se sa tobom, stvarno ne znam koji mu je đavo i šta sada hoče, al znam sigurno da Wengera će uraditi najpametnije :)
Nama ne treba Falcao, jer navjerojatnije dolazi Lukaku koji je već potpisao predugovor. Imamo u napadu: Torres, Drogba, Anelka, Kalou, Malouda (povremeno uleti), Sturridge (vraća se s posudbe), Kakuta (vraća se s posudbe - ofenzivni vezni koji također može igrati i klasičnog napadača). Uz toliko igrača u napadu Falcao nam stvarno ne treba. Čak mislim da ćemo se i rješavati nekih kao što su Anelka i Kalou. Ali nam pod hitno treba desno krilo kojeg nemamo. Hulk je desno krilo u formaciji 4-3-3, tako da mislim da će ipak u nas. Ali i ako ode u vas, neće mi biti previše krivo, jer vrijeme je da taj čovjek pređe u englesku ligu ;) pozz.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 24 jun 2011, 12:01

Kakva drskost malenog smradalonskog kluba 27 miliona za Fabregasa :lol: :lol: :lol: Ti smradalonci su samo za ismijavanje
Dio Arsenala

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 24 jun 2011, 12:04

-Paja je napisao/la:Kakva drskost malenog smradalonskog kluba 27 miliona za Fabregasa :lol: :lol: :lol: Ti smradalonci su samo za ismijavanje
Preći će Fabregas i za manje novce u Barcelonu. Želja mu je da igra za svoj stari klub, a ni Arsenal ne želi nezadovoljnog igrača u svojim redovima.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 24 jun 2011, 12:11

-Paja je napisao/la:Kakva drskost malenog smradalonskog kluba 27 miliona za Fabregasa :lol: :lol: :lol: Ti smradalonci su samo za ismijavanje
Preći će Fabregas i za manje novce u Barcelonu. Želja mu je da igra za svoj stari klub, a ni Arsenal ne želi nezadovoljnog igrača u svojim redovima.
Kako ce preci, prvo ima dug ugovor i odmah znaci da Arsenal diktira cijenu nema ucijena. 27 miliona jest jako smijesna cifra, a prava je 40mil funti.
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 jun 2011, 12:22

haxonja je napisao/la:
Kako ce preci, prvo ima dug ugovor i odmah znaci da Arsenal diktira cijenu nema ucijena. 27 miliona jest jako smijesna cifra, a prava je 40mil funti.
ne znam bas... barca radi cesto vrlo prljavo kada su ovakvi transferi u pitanju tako da mozda ta cijena i nece biti onolika koliko je arsenal zelio.
You are someone else I am still right here

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 24 jun 2011, 12:35

Hahaha mogu oni igrati prljavo koliko hoce Arsenal diktira cijenu, Fabregas ostaje.
Dio Arsenala

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 24 jun 2011, 12:36

Kakve to veze ima?! Ne odredjuje Smrdalona tu cijenu. Cesc je sretan u Arsenalu i ima ugovor do 2015. Tako da sve dok ne dodje ponuda od 50+ miliona Wenger ga nece prodavati. Barem ne ovo ljeto.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 24 jun 2011, 13:07

Uz par dobrih pojačanja stvarno ne vidim potrebu Fabregasa da ide u klub gdje neće imati ni približnu minutažu kao u Arsenalu.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 24 jun 2011, 13:15

Ma ko moze bi sretan u klubu koji nije osvojio nista ima ako nema i vise i kakva vasa pojacanja, tjesite se, opet ce se morat gledat u ledja Utd-u,Chelsea,Liverpoolu i sto je porazno onom Citiju. :D
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 jun 2011, 13:22

Centre forward je napisao/la:Ma ko moze bi sretan u klubu koji nije osvojio nista ima ako nema i vise i kakva vasa pojacanja, tjesite se, opet ce se morat gledat u ledja Utd-u,Chelsea,Liverpoolu i sto je porazno onom Citiju. :D
:shock: Kad smo mi gledali u ledđa ovom klubu ?! Jednu sezonu koliko se ja sjećam samo u zadnjih 15 godina ako ne i više :)

A što se tiče Cesca, pa Wenger je fino rekao, i tu nema priče.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 24 jun 2011, 13:27

GunnerS je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:Ma ko moze bi sretan u klubu koji nije osvojio nista ima ako nema i vise i kakva vasa pojacanja, tjesite se, opet ce se morat gledat u ledja Utd-u,Chelsea,Liverpoolu i sto je porazno onom Citiju. :D
:shock: Kad smo mi gledali u ledđa ovom klubu ?! Jednu sezonu koliko se ja sjećam samo u zadnjih 15 godina ako ne i više :)

A što se tiče Cesca, pa Wenger je fino rekao, i tu nema priče.
Pa niste do sada al bojim se da narednih sezona hocete i to dugo, dugoo.
I budimo realni Fabregas ce u Farsu najvjerovatnije ove sezone i to za manje od 30 milki ;)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 jun 2011, 14:27

AllGunsBlazing je napisao/la:A ti mozda da znas pravila pisanja na netu, ne bi ti skodilo.. Pazi dok pises mailove i ostala sranja na netu nemas potrebu da pazis toliko na ''spelovanje'' jer je to neformalni nacin komuniciranja, tako da su greske moguce, a i sta ako je pogrijesio, svejedno si ''musliman'' a DZAMIJE, nisi vidio :lol: :lol: :lol:
i da btw po postovima tvojim vise si ti balavc nego on..
"rekni mu" :D Nego AGB šta misliš, idel' Clichy gdje il !?

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 jun 2011, 14:31

GunnerS je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:A ti mozda da znas pravila pisanja na netu, ne bi ti skodilo.. Pazi dok pises mailove i ostala sranja na netu nemas potrebu da pazis toliko na ''spelovanje'' jer je to neformalni nacin komuniciranja, tako da su greske moguce, a i sta ako je pogrijesio, svejedno si ''musliman'' a DZAMIJE, nisi vidio :lol: :lol: :lol:
i da btw po postovima tvojim vise si ti balavc nego on..
"rekni mu" :D Nego AGB šta misliš, idel' Clichy gdje il !?
Pa vjerovatno je otisao negdje na odmor.. :lol: :lol:
Nesto ne vjerujem da ce otici, samo ce osvanuti jednog dana kako je potpisao ugovor, jer on je prosle godine odbio preci bilo gdje, a mogao je..
Celik!3,2,2.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 24 jun 2011, 14:32

Od prošle godine svašta se promijenilo - nagore.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 24 jun 2011, 14:38

Arsenal have rejected Barcelona's opening Ł30million offer for Cesc Fabregas - and told the Spanish giants to come back only when they are serious. Barca have been told by Arsenal that they want Ł60million for club skipper Fabregas.

:lol: :lol: :lol:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 jun 2011, 14:38

Bosco je napisao/la:Od prošle godine svašta se promijenilo - nagore.
Kako god bolje mu je nego u Liverpoolu..
Celik!3,2,2.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 24 jun 2011, 14:40

AllGunsBlazing je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Od prošle godine svašta se promijenilo - nagore.
Kako god bolje mu je nego u Liverpoolu..
Iducu sezonu da, a bogami poslije nje ko zna. Chelsea i United će iduće godine biti dominantni i nas vidim samo u borbi za treće ili četvrto mjesto.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 jun 2011, 14:43

Bosco je napisao/la: Iducu sezonu da, a bogami poslije nje ko zna. Chelsea i United će iduće godine biti dominantni i nas vidim samo u borbi za treće ili četvrto mjesto.
Ne mora znaciti, npr. ja mislim kad ode SAF da Manchester nece biti ni blizu kao sto su sad, prvo jer bi za svakog drugog trenera pa i Mourinha morali dovesti mnoge igrace i potrositi velike pare, sto mi se ne cini da su voljni uraditi, a i ona pravila o salary capu.. I da mislim da ce Arsenal ove godine biti bolji, posebno ako dodje Samba i jos ko se spominjao..
Nego jel neko zna da li je Gervinho ziv ili sta??? :lol: :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.