FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mirzza
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mirzza » 06 jul 2009, 13:32

AYAN je napisao/la:
HordeZla je napisao/la:joj ovih strumfova...pa oni svake sezone najavljuju titulu......dobro se sjecam prosle godine...to se furali...doveli sesliju(rekao bi covjek ronaldinho koliko su ga furali), nakog radovanovica....to vec posli gledat koji tim bi im mogao doci u europi......nema stvarno su to cudni ljudi......i nebi me cudilo da ako izgube od celika u prvom kolo,vec u drugom pjevaju "UPRAVA NAPOLJE"
Mi smo uvijek optimisti, a s obzirom na neke činjenice vezene za Amara Osima mislim da je logično očekivati borbu za sami vrh tabele.

A što se tiće naših komšija sa Koševa, primjetio sam da su se okrenuli ka podmlađivanju ekipe, kao prije nekih 5-6 godina... Opet bi moglo biti "Sarajevske bebe" se bore za opstanak... mada bi ja volio da Vječiti derbi uvijek bude odlučujuća utakmica za titulu.
Amar Osim, Zujo, novo rukovodstvo, novi profesionalniji Zeljo, Nijaz Brkovic pocelo je pitariiii opet brojimo godine i sada necemo stati na 6 8-)
Cuva Bog Zelju svog!

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 06 jul 2009, 14:24

Tako je brate mirzza.Pitari ostaje vam samo da brojite i brojite i brojite......
I ne znam koju hurac tražite na ovoj temi,imate ba temu o vašem malom klubu pa tamo svoje nebuloze pišite.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

mangup
Kontakt:

Post Postao/la mangup » 06 jul 2009, 14:59

Ama sve je super ali ne znam kako ce ispasti na kraju s obzirom da nije stigao milijon eura od Dzeke?????'Zato su se sad sjatili svi na grbavicu da se rastale......Cinjenica je slijedeca :Nakon igranja sa Newcastleom kasa Zelje je bila sa preko 4milijona km da bi ne zadugo zatim bili kokuzi????Poznato je ko je te pare pokupio i da dan danas Brkovic ima para od toga....Nije mi jasno po kojem principu Amar sad je menadjer svakog igraca Zelje-jer u slucaju prodaje ima dio.....Ipak on nije Alex Ferguson da bi to radio i klub je kriv sto je to dopustio....Lijepo ga je tata Ivica naucio kako se radi vani ,ali vani je drugacija situacija imaju sponzori a ovdje na stadionu su sponzori kafane,butici i poneka firma ,,cast izuzetcima,,koja te reklame placa tako sto igraci imaju rucak ili koji komad odjece ili obuce.....Sve te pare bi isle u blagajnu Zelje a ne amara...........Faruk je u ovakvoj krizi uspio osposobiti reflektore a gospoda porede onoliko para nije imala za farbe da se ograda ofarba na Grbavici......Raja tako je pa sta nam bog da ubuduce ali da vas posjetim ne letite visoko jer ipak nismo se pojacali toliko da se furamo......Dosta nasi igraca nije dobilo plata ,,bruku,,i nema para da se foliramo...Kriza je velika i dalje u klubu....vozdra

Har3
Kontakt:

Post Postao/la Har3 » 06 jul 2009, 15:56

Pfff cuj reklektori, reflektore prave vec zadnjih 15 godina, **** reflektore, onda smo barem bili sampioni, pa je logicno ocekivati i sada spektakl :)

hujka komandant
Kontakt:

Post Postao/la hujka komandant » 06 jul 2009, 16:10

zelji zelim puno srece,i da budu opet ono sto su bili,zeljo mi je poslije veleza,nekako najdraza ekipa!!!

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 06 jul 2009, 19:03

3 stranice ispisanih gluposti,sve ce biti izbrisanno,svaki sljedeci provokator kao i onaj koji odgovori na provokaciju biti ce sankcionisan!
AMAR OSIM!!!

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 06 jul 2009, 20:17

slika
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 06 jul 2009, 20:38

Od novih igrača za sada je izvjestan dolazak Alena Mešanovića, Elvisa Mešića, Nedžada Serdarevića i Asima Škaljića, ali Osim ne krije da bi rado angažirao još neka pojačanja.

- Realno, potrebni su nam igrači u svim linijama, i u odbrani, i u vezi, i u napadu. Postigli smo dogovore s Mešanovićem, Mešićem, Serdarevićem i Škaljićem, koji trebaju potpisati ugovore, a vidjet ćemo hoće li biti još nekih prinova,dodaje Osim

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 06 jul 2009, 20:41

bistrikboy je napisao/la:Od novih igrača za sada je izvjestan dolazak Alena Mešanovića, Elvisa Mešića, Nedžada Serdarevića i Asima Škaljića, ali Osim ne krije da bi rado angažirao još neka pojačanja.

- Realno, potrebni su nam igrači u svim linijama, i u odbrani, i u vezi, i u napadu. Postigli smo dogovore s Mešanovićem, Mešićem, Serdarevićem i Škaljićem, koji trebaju potpisati ugovore, a vidjet ćemo hoće li biti još nekih prinova,dodaje Osim

odlicno za pocetak jos kad bi doveli par igraca mozemo se nadat Evrope ako Bog da :)
Volim te Zeljo!!!

Zaghy
Kontakt:

Post Postao/la Zaghy » 06 jul 2009, 20:45

Jest da su sranj*** od novina, ali evo u sanu zanimljivih naslova

Duško Bajević zove Bekrića u AEK
Osim: Ni da milion ponude, ne ide Bekrić nigdje * Ima ugovor sa Željezničarom do decembra 2010. godine

Osim bez milosti: Sladoled u Međugorju košta 150 KM
Struci je za oko zapeo i jedini strijelac za GOŠK, 22-godišnji veznjak Rako * Mirsad Bešlija posljednjih dana žalio se na povredu aduktora *Oduševio je Alen Mešanović

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 06 jul 2009, 20:47

kolko sam upoznat sutra protiv zrinjskog, mada te prijateljske utakmice ne moraju nista znacit, ali eto igramo protiv prvaka i to mi se svidja, mozemo mozda vidjeti na cemu smo trenutno...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 06 jul 2009, 21:03

slika

Mešanović :D

A jeli ranije na rukavu bio sponzor BHMobile, nešto se ne sjećam :)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 06 jul 2009, 21:07

Jeste bio je BHT na rukavu uz ogradu Memisevic i Beslija gledaju tekmu :D a odmah do Mesanovica nalazi se Mesic takoge pojacanje iz HNL

sasatm87
Kontakt:

Post Postao/la sasatm87 » 06 jul 2009, 21:22

STA JE OVO JOS UVIJEK LOGOSOFT NA DRESU??????
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 06 jul 2009, 21:31

sasatm87 je napisao/la:STA JE OVO JOS UVIJEK LOGOSOFT NA DRESU??????
Pa Logosoft je novi generalni sponzor :D stari dresovi ba

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 06 jul 2009, 21:34

a jesu i dresovi, ovakve dresove su nosili veterani čučulovaca na malonogometnom turniru grmečke koride

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 06 jul 2009, 21:35

Mešanović k'o don Vito Corleone :) 8-) ...ovaj Mešić ce biti pravo pojacanje,vrlo dobar stoper...prošle godine jedan od najboljih u dresu Cibalije.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

sasatm87
Kontakt:

Post Postao/la sasatm87 » 06 jul 2009, 21:58

hadj makar je izvucena sva oprema iz skladista pa su sad svi isto obuceni samo kad se sjetim januara i razno raznih oprema kod igraca
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 06 jul 2009, 22:12

sasatm87 je napisao/la:hadj makar je izvucena sva oprema iz skladista pa su sad svi isto obuceni samo kad se sjetim januara i razno raznih oprema kod igraca
U ovim dresovima će igrati još samo protiv Zrinjskog,a već na turniru bi aBd trebala stići nova oprema.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 06 jul 2009, 22:18

Zaghy je napisao/la:Jest da su sranj*** od novina, ali evo u sanu zanimljivih naslova

Duško Bajević zove Bekrića u AEK
Osim: Ni da milion ponude, ne ide Bekrić nigdje * Ima ugovor sa Željezničarom do decembra 2010. godine

Osim bez milosti: Sladoled u Međugorju košta 150 KM
Struci je za oko zapeo i jedini strijelac za GOŠK, 22-godišnji veznjak Rako * Mirsad Bešlija posljednjih dana žalio se na povredu aduktora *Oduševio je Alen Mešanović
I vi bi za prvaka,SLADOLED VAM SKUP...**** to majku! :D
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Hrammm1921, skoJaa i 46 gostiju.