FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Evo na probu iz njemačkog TuS Rüssingena stigao Semir Borogovac, to bi moglo biti vaše rješenje za lijevog beka 

-
- Kontakt:
mislim da je Beslija vec u tim godinama da moze ulaziti jedino kao dzoker sa klupe, ne moze on fizicki vise igrati na nekom velikom nivou
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
smajić 65 minuta i bešlija 25, idealan omjer 

Prije desetak dana sam poslovno bio u Međugorju.Meni nije jasno zašto ste tu izabrali ljetne pripreme ,i šta ste tu dobrog vidjeli.Slažem se hajde vjernici koji dolaze zbog gospe ,ali tamo voditi igrače po ovakvim temperaturama je za mene stvarno ubitačno.Ako je jedan Hajduk otišao na Kupres ,a vama pred nosom planine, neznam koji je cilj ovoga. Želim vam svu sreću u daljem takmičenju.
-
- Kontakt:
Zato sto u Medjugorju imas sve moguce terene svih dimenzija za sve tipove treninga, zato sto imas sve pratece objekte, i zato sto u regionu neces naci bolji trening kamp. Ovo je prvi dio priprema a drugi dio priprema ce biti jednako vazan kao i prvi jer na prvom se vise radi na fizickoj spremi dok ce u drugom dijelu biti odigran znatan broj pripremnih utakmica te cemo samim tim vidjeti gdje smo i kako stojimo.deset je napisao/la:Prije desetak dana sam poslovno bio u Međugorju.Meni nije jasno zašto ste tu izabrali ljetne pripreme ,i šta ste tu dobrog vidjeli.Slažem se hajde vjernici koji dolaze zbog gospe ,ali tamo voditi igrače po ovakvim temperaturama je za mene stvarno ubitačno.Ako je jedan Hajduk otišao na Kupres ,a vama pred nosom planine, neznam koji je cilj ovoga. Želim vam svu sreću u daljem takmičenju.
gospa pomaže, ukazuju se titule i kupovi 

Slažem se da imaju uslove za treninge ,ali u zimskom periodu,ali ne sad po ovakvim temperaturama.Prije deset dana
temperatura je bila 39-stepeni,a zamislite sad .Ja neznam kako u ŽeLji vode računa o igračima -koji je nivo doktorskog promatranja,ali za moje viđenje je skroz pogrešno voditi tamo igrače u ljetnom periodu.
temperatura je bila 39-stepeni,a zamislite sad .Ja neznam kako u ŽeLji vode računa o igračima -koji je nivo doktorskog promatranja,ali za moje viđenje je skroz pogrešno voditi tamo igrače u ljetnom periodu.
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
....Evropa i prinove!ChWilla je napisao/la: ukazuju se titule i kupovi
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
DOBRIM DJELOM SI UPRAVU.deset je napisao/la:Slažem se da imaju uslove za treninge ,ali u zimskom periodu,ali ne sad po ovakvim temperaturama.Prije deset dana
Zadnja izmjena: babilonTM, dana/u 23 jun 2011, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Eto danas nam dolazi Nyema, neka samo zbog ovih skeptika, mada sam i ja bio jedan od njih, da me hoće razuvjeri
I oko ove trojice koji su došli tokom sedmice, danas bi se trebala donjeti konačna odluka...

I oko ove trojice koji su došli tokom sedmice, danas bi se trebala donjeti konačna odluka...

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Šišić pouzdan novinarpartibrejker1921 je napisao/la:Jedno je kad na ovom kako kažeš ''kvazi'' portalu piše Borovina, a drugo kad piše Šišić koji je vrlo pouzdan novinar. Ovo je napisao upravo on i informacija je tačna.Grbavica moj zivot je napisao/la:Evo na kvazi portalu vec je doslo da je potpiso na pet godina za Mersinu neku i da nama ide 1 milion nasih

http://img846.imageshack.us/img846/6554/clip2.jpg
šišić je ovaj do munje, vrlo pouzdan i pošten poznat po tome od malih nogu

-
- Kontakt:
Sad citam kaze Nyema ce potpisati novi jednogodisnji ugovor ovo ne kontam znaci na polusezoni cemo ga prodati ili sta vec??? Ovo je smjesno cuj opet godinu dana pa bolje da nije i dolazio!!!
a cisto sumnjam nismo sloboda ...DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Sad citam kaze Nyema ce potpisati novi jednogodisnji ugovor ovo ne kontam znaci na polusezoni cemo ga prodati ili sta vec??? Ovo je smjesno cuj opet godinu dana pa bolje da nije i dolazio!!!
- themaniaks
- Kontakt:
fkz.com,stvarno sramotabob je napisao/la:a cisto sumnjam nismo sloboda ...DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Sad citam kaze Nyema ce potpisati novi jednogodisnji ugovor ovo ne kontam znaci na polusezoni cemo ga prodati ili sta vec??? Ovo je smjesno cuj opet godinu dana pa bolje da nije i dolazio!!!
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Možda Nyema ne želi da potpiše višegodišnji ugovor...
U januaru je potpisao samo na 6 mjeseci, a evo sada već na godinu dana, i to je neki napredak, trebamo biti zadovoljni
U januaru je potpisao samo na 6 mjeseci, a evo sada već na godinu dana, i to je neki napredak, trebamo biti zadovoljni

Ž '21!
425.000 EURA I 20% OD TRANSFERA
malo brate, bolje da ga nisu ni pustili
NO PYRO NO PARTY
- Capt_Billy
- Kontakt:
Buu je napisao/la:425.000 EURA I 20% OD TRANSFERA
malo brate, bolje da ga nisu ni pustali
Sta je ba malo, dajte ljudi pa ostvarili smo najveci transfer premier lige u historiji!!! Pa ne moze odmah sve, prvo treba steci respekt na evropsoj sceni, pa onda biti mangup. Od Dzeke smo imali 5%, a od Sehe 20%. Ja mislim da ce doci sve na svoje, a njega treba upotpunosti podrzati i zahvaliti mu se, jer je jedini ispao covjek i pravi manijak!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Kad se sjetim da smo prije dvije godine Jahića prodali za 12 a Kambera za 10000,00 Eura, onda je ovoBuu je napisao/la:425.000 EURA I 20% OD TRANSFERA

- bistrikboy
- Kontakt:
Fakat,inace svake godine uzmemo milion eura za igrace koje prodamo,Amare odlazi ovo vise nema smislaBuu je napisao/la:425.000 EURA I 20% OD TRANSFERA
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
nije najveći transfer u historijiCapt_Billy je napisao/la:Buu je napisao/la:425.000 EURA I 20% OD TRANSFERA
malo brate, bolje da ga nisu ni pustali
Sta je ba malo, dajte ljudi pa ostvarili smo najveci transfer premier lige u historiji!!! Pa ne moze odmah sve, prvo treba steci respekt na evropsoj sceni, pa onda biti mangup. Od Dzeke smo imali 5%, a od Sehe 20%. Ja mislim da ce doci sve na svoje, a njega treba upotpunosti podrzati i zahvaliti mu se, jer je jedini ispao covjek i pravi manijak!!!

G R B A V I C A 2
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Hrasno15, Orvel i 26 gostiju.