West Ham FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Hoće li West Ham izboriti opstanak?

1. Da
73
86%
2. Ne
12
14%

Ukupno glasova: 85

marijo_leeds
Kontakt:

Re: West Ham FC

Post Postao/la marijo_leeds » 07 jun 2011, 09:05

Sljedeca sezona ce bit ludnica u Championshipu.....bi ce možda najgledanija u povjesti Championshipa
sigurno ce se oboriti rekordi....a samo kakvi klubovi ce igrat
opce se nezna koji bi mogo uci...to se i vidi i po klubovima koji ce igrat:WEST HAM,BIRMINGHAM,MIDLLESBROUGH,
LEEDS UNITED,READING,MILLWALL,SOUTHAMPTON,PORTSMOUTH......itd.....pa pogađajte.. :D

WE ARE LEEDS!!!!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 11 jun 2011, 16:17

Možel mi neko od navijača WHU objasnit ovu njihovu pjesmu "I'm forever blowing bubbles"... Kakve veze imaju mjehurići... :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 11 jun 2011, 17:25

Nimla_RZ je napisao/la:Možel mi neko od navijača WHU objasnit ovu njihovu pjesmu "I'm forever blowing bubbles"... Kakve veze imaju mjehurići... :mrgreen:
Pesmu "Blowing bubbles" je postala omiljena među navijačima Vest Hema krajem dvadesetih i početkom tridiesetih godina kada je za Vest Hem nastupao u to vreme mlađani Bili J. "Bubbles" Marej. Nadimak je dobio jer je strahovito ličio na dečaka iz u to vreme veoma popularne reklame za sapun. U pozadini te reklame išla je pogađate "blowing bubles". Pošto je Marej bio miljenik navijača "Hamersa" oni bi ga na svakom meču pozdravljali ovom pesmom. Pesma je ubrzo postala himna navijača Vest Hema a sve ostalo je istorija.
Pesma je doživela nekoliko desetina raznih izvedbi evo i nekih...

I'm forever blowing bubbles,
Pretty bubbles in the air.
They fly so high, nearly reach the sky,
And like my dreams they fade and die.
Fortune's always hiding,
I've looked everywhere ...
I'm forever blowing bubbles,
pretty bubbles in the air.
Ima par gramatickih gresaka i na ekavici je.Ali tako je to sa copy paste.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 15 jun 2011, 16:59

Prvo pojacanje ove sezone Abdoulaye Faye.

slika

Pise se i dosta o dolasku Kevina Nolana :shock: Kazu da je transfer pri kraju i da bi uskoro trebali biti i zvanicno. Bio sam pesimista kada sam prije par dana citao te glasine, nisam vjerovao da ce napraviti korak u nazad u karijeri i nakon odlicne sezone u Premiershipu da se odluci za Championship ali hvala mu od srceta ako se odluci za to :D
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 15 jun 2011, 18:12

Side before self

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 16 jun 2011, 08:38

VEZNI nogometaš Newcastlea Kevin Nolan (28) u četvrtak bi trebao i službeno kompletirati transfer u redove drugoligaša West Hama, prenose otočki mediji.

U West Hamu bi Nolan ujedno trebao ponijeti i kapetansku vrpcu koju je nosio i u Newcastleu.

"West Ham može potvrditi da će u sljedeća 24 sata i službeno objaviti transfer dvojice novih pojačanja. Obojica su provjereni premierligaški igrači i bit će velika pojačanja momčadi Sama Allardycea uoči sezone 2011/12", stoji u priopćenju na službenoj web-stranici "čekićara".

Engleski mediji pišu da će drugo West Hamovo pojačanje biti Boltonov lijevi branič Ricardo Gardner.

Nolan je prošle sezone zabio 12 golova za "svrake", te je bio najbolji klupski premierligaški strijelac. West Ham bi mu trebao biti treći različiti klub u karijeri nakon Boltona i Newcastlea.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 17 jun 2011, 00:28

West Ham United have completed the signing of Newcastle United captain Kevin Nolan! slika
slika

Intervju sa Kevinom Nolanom sa zvaničnog sajta.

WH: Dobrodošao u West Ham United Kevine. Možeš li nam reći svoju prvu reakciju nakon potpisivanja ugovora sa nama?

KN: Bilo je poput obične glasine u početku, ali kada sam saznao da me žele pokazali su žudnju i veliku želju da me ubjede da zaista treba da igram u West Hamu.

Šansa da se ponovo ujedinim sa Semom nije mala stvar, kao ni prelazak u tako afirmisan klub poput West Hama. Bio sam tužan što napuštam Newcastle, ali došao sam u još jedan veliki klub i želim da budem uspješan i ovde kao što sam bio i tamo.

WH: Veoma si cjenjen igrač i mnogo klubova te je tražilo. Zašto si izabrao baš nas?

KN: Došao sam u West Ham pre svega zbog tradicije kluba i svega što ide uz to. Uvek sam uživao igrajući na Upton Parku a i ponovo sam pod palicom menadžera Alardaysa. Vlasnici kluba su mi ponudili dobar ugovor i polažu velike nade u mene, na meni je samo da se odužim na terenu.

WH: Da li ti je palo teško da se vratiš u Npower Championship?

KN: Razmišljao sam i o tome, ali sam svakako došao da vratim klub tamo gde mu je mjesto, u Premijerligu. Da ne mislim da ću se sledeće sezone takmičiti sa klubom tamo ne bi ni došao. Spreman sam za izazov, ne kažem da je Npower lak, naprotiv, na****o je takmičenje, iskusio sam to na sebi.
Sa kvalitetom koji posedujemo u igračkom kadru, sa sjajnim menadžerom i upravom koja stoji iza njega imamo prave resurse za povratak.

WH: Možeš li nam reći nešto bliže o Alardaysu i razrešiš možda mit o njegovoj taktici ‚‚dugih lopti‚‚?

KN: Nije fer klasifikovati našu igru u Boltonu kao samo takvu. Ne može se proći u PL igrajući samo na duge lopte.

Kada sam čuo da me Sem traži iskreno sam se obradovao. Kod njega sam debitovao i zaradio kapitensku traku, igrali smo Uefa Kup i stigli do finala Liga Kupa, i to ne zahvaljujući samo dugim loptama. Imali smo fantastične igrače i ne sumnjam da će Sem dovesti prava pojačanja.

WH: Imao si promocije i sa Boltonom i Newcastle-om. Prije dvije sezone si postigao 17 pogodaka i bio igrač sezone. Šta je potrebno za promociju, iz iskustva tvog?

KN: Biće veoma na****o doći do promocije. Ovde imamo veliku reputaciju među klubovima i biće teško protiv svakog protivnika. Moramo biti spremni jer je očekivano da će svaki tim ići svim silama na nas.

WH: Mnogo puta si razočarao Čekićare sa svojim odličnim partijama i golovima. Bilo bi lepo da izgradiš dobre odnose sa njima?

KN: To je ključna stvar. Znaju navijači da sam lojalan igrač i da želim najbolje klubu. Voleo sam Bolton, kasnije Newcastle, a sada sam u Londonu i sigurno ću se potruditi da učinim navijače srećnim. Sve ću učiniti da opravdam veru koju vlasnici i menadžer Sem imaju u mene.

WH: Za kraj, bio si kapiten i u Boltonu i u Newcastle-u, očekuješ li traku i u West Hamu?

KN: Definitivno. Nisam stidljiv od kapitenske trake, ali za sada želim biti u prvih 11 samo.

Strasno pojacanje, samo neka nastave ovako slika

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

WHUFC
Kontakt:

Post Postao/la WHUFC » 17 jun 2011, 08:04

Nolan je za nas odlično pojačanje i nadam se da će to i dokazati. Ima iskustvo igranja u Championshipu s Newcastleom i to mu neće biti problem, kako čitam Demba Ba odlazi u Newcastle ali ko će vjerovati glasinama...
Every day I'm shovelin.

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 18 jun 2011, 02:14

U četvrtom kolu na Upton Parku igraju West Ham - Leeds :D

To ćemo komšija zajedno pogledati. Samo bojim se da bez zuba ostanes :D :D :D
Side before self

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 18 jun 2011, 02:34

mexy_whites je napisao/la:U četvrtom kolu na Upton Parku igraju West Ham - Leeds :D

To ćemo komšija zajedno pogledati. Samo bojim se da bez zuba ostanes :D :D :D
Nakon dugo vremena docekali smo ponovo priliku da gledamo "nas" derbi :D

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 18 jun 2011, 02:48

[youtube][/youtube]

Ne ulizuj mi se glupane :D :D

Ovako ce bit na Uptonu(akcija za prvi gol vrh) :D :D
Side before self

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 23 jun 2011, 00:36

Lijepi dresovi za razliku od prosle sezone, mada umbro je ljepse pravio

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 jul 2011, 15:28

Izgleda da Cole ide u Stoke. Vrijednost transfera bi na kraju mogla iznositi 6 miliona funti, zavisno od broja nastupa Carltona Cole-a. Na račun će im prvo leći 4.5 miliona funti.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

WHUFC
Kontakt:

Post Postao/la WHUFC » 10 jul 2011, 11:05

I službeno je ostali smo bez Carltona što je bilo i za očekivati, jer ipak je reprezentativac i ne želi da pravi korak nazad u karijeri. Želim mu sve najbolje u nastavku karijere i da ga za nekoliko godina gledamo ponovo na Upton Parku.

- Ovdje možete pogledati slike sa priprema iz Švicarske, gdje su se priključili Parker i Green, te novopridošlice Nolan i Faye.

Kod: Označi sve

http://www.whufc.com/articles/20110709/switzerland-day-one_2236884_2389603
Every day I'm shovelin.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 12 jul 2011, 23:36

dajte Parkera :D

sta ovo niko nista danima ne odgovara, pa gdje su navijaci West Hama :?

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 30 jul 2011, 10:06

Dobro ovo ide za sada, ovaj prijelazni rok. Mislim, nije savršeno, al' nema nekih tragičnih prodaja, niti je West Ham uspavan pri dovođenju. Za sada, to ide poprilično ciljano. Dakle, Diagne Faye, defanzivac Stokea, je došao bez odštete. Valjda da zamjeni Upsona, šta li već. Dalje, Nolan iz Newcastlea. Odlična kupnja. Već imam jednu zamisao u veznom redu; Noble-Parker-Nolan. Naravno, ako Scott ostane. I zadnji je Matt Taylor, dosadašnje lijevo krilo Boltona. Po meni, također fino pojačanje. Malo ga yebu povrede, al' kada igra, od itekako velike koristi može biti timu.

Od prodaja, uglavnom su svi releaseovani. U paketu: Anthony Edgar, Hólmar Örn Eyjólfsson, Danny Gabbidon, Lars Jacobsen, Jonathan Spector, Thomas Hitzlsperger. Upsonu je ugovor istekao, dok se može reći da su samo četiri igrača, onako, prodana. Ba u Newcastle, Da Costa u Lokomotiv, Kovač u Basel i Dyer u QPR. Treba reći i da su prvi i zadnji otišli for free.

Onako kako ja to zamišljam, WH trenutno ima sasvim pristojan tim. Kada bi Sam nekako uspio nagovoriti Parkera da ostane, sreći ne bi bilo kraja. Ja to otprilike ovako zamišljam:

-----------------Green
Tomkins----Reid-----Faye-----Ilunga
-----------------Noble
------------Parker----Nolan
O'Neill--------------------------Taylor
------------------Cole

E sad... Sve zavisi i šta Big Sam smjera. Ako kojim slučajem Parker ode, Faye može ići na defanzivnog veznog, a u sredini bi imali Noblea i Nolana. Opet, sasvim pristojno. Onda bi Tomkins bio u paru sa Reidom u odbrani, je l', a Faubert bi išao desno.

Također dobra stvar je da Sam računa na Barreru, lijevo krilo, koji se i nije baš naigrao tokom ere Granta. WH je pokušao dovesti i Shanea Longa iz Readinga, no ovi traže minimalno 10m funti, dok su Hammersi ponudili najviše 8m. Ako Cole ode, njegova zamjena će najvjerovatniji biti Carew.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 31 jul 2011, 14:57

Mislim da ce O'neill ipak defanzivnije tj. na beka, dok ce gore najvjerovatnije Barera igrati :) A mislim da ce se naci i za Spence-a mjesto kad su u pitanju stoperi. Inace sinoc je odigrana prijateljska utakmica i West Ham je zasluzeno slavio protiv Zaragoze sa 2-0. Strijelci novajlija Taylor i Sears slika

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 04 avg 2011, 04:01

hammers je napisao/la:Mislim da ce O'neill ipak defanzivnije tj. na beka, dok ce gore najvjerovatnije Barera igrati :) A mislim da ce se naci i za Spence-a mjesto kad su u pitanju stoperi. Inace sinoc je odigrana prijateljska utakmica i West Ham je zasluzeno slavio protiv Zaragoze sa 2-0. Strijelci novajlija Taylor i Sears slika
Mislim da je Spence otisao u Bristol City na season long loan.
Side before self

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.