babilonTM je napisao/la:Alipasino je napisao/la:Kakva je ovo ba zajebancija vise.Niti ko dolazi a i da dodje tekma prva za evropu za 20 dana.Koga uigrat i da dodje ovih dana neko.Dakle svjesno popusena evropa,lova kaplje sa svih strana a mi dovodimo djaba igrace.Ima jedan kazu dobar iz Donje Mioce djaba pa ako se kako mogne utrapit da ga maznemo.Pa **** misa dokle ova zajebancija.Treba opet da gledam redaljku u evropi i muku sa Travnikom hocemo li ih dobit ili ne.
Što prijatelju toliki pesimizam pa pripreme su počele tek prije 3 dana,najlakše je nabacati igrača i potrošiti pare.Mi se ne smijemo upustiti u neki rizik,kada je to neki igrač koji je igrao za neki klub iz Španije došao na probu u neki klub iz BIH (PIŠEM O OVOME ŠTO JE IGRAO ZA TENERIFE) podvlačim na probu.Željo je interesantan mnogim igračima iz Srbije zbog Laze, Ćuluma, Radovanovića koji mogu samo pričati pohvalno o Želji jer smo bili krajnje korektni nikome nismo ostali dužni ni marke,a to je za igrače sa ovih prostora najbitnije.Pojačanja će biti budi siguran.
samo da se nadovezem na post , slucajno jer ima ih slicnih a prvi mi bio

, al nekontam ovoliko pesimizma , nismo jos doveli igraca pa sta , sjecateli se prije dolaska amara koliko je igraca potpisivalo ugovore i to ko pojacanja bila a bilo ih je na platnoj listi i previse a sta smo postizali tada nista , sad se nesto prica nema pojacanja nema niko konkretno jbga shavtite realnost je nasa da ovdje bas kvalitetan igrac prvo ceka da vidi mozeli vani al i to ce se promjeniti ako ne vec slijedece god. , prica se kakvi nam to igraci dolaze pa pogledajte ovog malog Nyemu , igrao u nekakvoj kanadskoj ligi a frajer predobro odigrao zadnji dio prvenstva i nas naj. igrac bio , realno zadovoljan ako dovedemo neke igrace koji ce biti i vise nego dobri za nasu ligu da se brate nemucim vise ko ovu polusezonu a sto se tice europe napasti pa sta bude ovi moldavci su favoriti al nasi nek odigraju muski pa sta bude , zijanimo li nije smak svijeta napasti titulu pa da slijedece god. budemo nosioci u pretkolu 2 , da rezime napravim

vjerujem amaru ako ce iko drugi dovesti igraca a da ce valjati onda je to on , nek nam bar sastavi ekipu za ovu nasu veliku premier ligu pa da jurisamo na titulu u velikom stilu