i btw. vidio sam da je netko to napisao al nisam previse paznje obracao , neg kak ti to znas ? Milan tarot ??

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
kad je ba ugovor zakljucen sa VillomSempre_Barca je napisao/la:Evo mene opetPolako se pocinje nazirati ono sta sam ranije govorio tj. napisao, a to je da villa, cesc i bastos dolaze u barcu. Danas se moglo npr. procitat u sportu kako je barca dala deportivu ultimatum do utorka da se odluci u vezi filipea, sto li?? Da nije sta zapelo??
Razlog je naravno Michel Bastos. Isto tako mogla se vidjeti jedno lijepa slika Ville i Cesca u sportu
Polako ali sigurno stvari se objelodanjuju. Doduse, jest se desila promjena na vrhu u Valenciji, ali to nista ne mijenja,posto je ugovor zakljucen sa Viljom i Bancajom, tako da ce to bit sve ok
U engleskoj takodje vec se povezuje cesc sa barcom, itd. Uglavnom, situacija je ostala ista, Villa, Bastos i Cesc u Barci. Ostale spekulacije kao npr maskerano u barci, su netacne, ustvari on nikad nije ni bio opcija, vec samo pritisak da yaya potpise novi ugovor. Furymaker, bas sam se pitao odakle mi je to poznato, dok nisam vidio da posjecujes onaj blog, mogao si i tamo procitati ovo sto sam sad napisao, ali kao anoniman
![]()
Za realove navijace nesto, xabi je izgleda definitvno otpao, i navodno ce madrid pokusati dovesti Moisesa iz Espanyola, nisam 100% siguran ali je vrlo vjerovatno.
Pozdrav!
Michel Bastos je iz Lilla ako je to taj, al neznam sto ce im kada lik igra lijevo kriloFurymaker je napisao/la:Sempre_Barca ja se nadam da ce biti tako kao sto kazes , a odakle je taj bastos , koliko ce ih kostati ? :S
i btw. vidio sam da je netko to napisao al nisam previse paznje obracao , neg kak ti to znas ? Milan tarot ??
Izgleda da bi se moja predvidjanja mogla ostvariti i da bi Perez mogao baciti oko na FabregasaHarrison je napisao/la: A izgleda da Fabregas ceka poziv iz Reala pa da se pridruzi kraljevskoj porodici
Ovaj tekst je napisan sa strane Realovog fana ,...Harrison je napisao/la:Izgleda da bi se moja predvidjanja mogla ostvariti i da bi Perez mogao baciti oko na Fabregasa , a Fabregas jedva ceka poziv iz Kraljevskog kluba
Mogo bi Perez bacit oko i na igrace Barcelone al djaba mu te oci ! Svati jednom to je nas igrac , htio ti to ili ne , on ce otic ili ove god ili dogodine u barcu !Nemoze se sve kupit Parama , jer to samo i imate , kvalitet vam je 0 ! PO imenima se mozete mjerit sa nama , ali po kvalitetu tima kao kolektiva tu ste negjde za 2 ligu Spaije !Harrison je napisao/la:Izgleda da bi se moja predvidjanja mogla ostvariti i da bi Perez mogao baciti oko na FabregasaHarrison je napisao/la: A izgleda da Fabregas ceka poziv iz Reala pa da se pridruzi kraljevskoj porodici, a Fabregas jedva ceka poziv iz Kraljevskog kluba
![]()
http://realmadrid-club.--- SPAM ---/post/f ... 58443.aspx
Igrat ce na poziciji ofanzivnog veznog ispred Lass Diarre ukoliko ne dodje Ribery u Real, hranit ce loptama Raula, Benzemu, Higuaina i drustvo u napadu...el-fighter je napisao/la:ali me samo interesuje na kojoj će poziciji igrati Fabregas.
ahhaahahhaHarrison je napisao/la:Igrat ce na poziciji ofanzivnog veznog ispred Lass Diarre ukoliko ne dodje Ribery u Real, hranit ce loptama Raula, Benzemu, Higuaina i drustvo u napadu...el-fighter je napisao/la:ali me samo interesuje na kojoj će poziciji igrati Fabregas.
BrnJeeH je napisao/la:ahhaahahhaHarrison je napisao/la:Igrat ce na poziciji ofanzivnog veznog ispred Lass Diarre ukoliko ne dodje Ribery u Real, hranit ce loptama Raula, Benzemu, Higuaina i drustvo u napadu...el-fighter je napisao/la:ali me samo interesuje na kojoj će poziciji igrati Fabregas.dobar si majke mi haha
Veze ti nemas sto se oni smiju...nidjo_barca je napisao/la:eto harrison smiju ti se i ovi tvoji haha![]()
znamm XDHarrison je napisao/la:Veze ti nemas sto se oni smiju...nidjo_barca je napisao/la:eto harrison smiju ti se i ovi tvoji haha![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.