FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Furymaker
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Furymaker » 05 jul 2009, 11:29

Sempre_Barca ja se nadam da ce biti tako kao sto kazes , a odakle je taj bastos , koliko ce ih kostati ? :S
i btw. vidio sam da je netko to napisao al nisam previse paznje obracao , neg kak ti to znas ? Milan tarot ?? ;)

adnan_nanda
Kontakt:

Re:

Post Postao/la adnan_nanda » 05 jul 2009, 11:50

Sempre_Barca je napisao/la:Evo mene opet :D Polako se pocinje nazirati ono sta sam ranije govorio tj. napisao, a to je da villa, cesc i bastos dolaze u barcu. Danas se moglo npr. procitat u sportu kako je barca dala deportivu ultimatum do utorka da se odluci u vezi filipea, sto li?? Da nije sta zapelo?? :D Razlog je naravno Michel Bastos. Isto tako mogla se vidjeti jedno lijepa slika Ville i Cesca u sportu :D Polako ali sigurno stvari se objelodanjuju. Doduse, jest se desila promjena na vrhu u Valenciji, ali to nista ne mijenja,posto je ugovor zakljucen sa Viljom i Bancajom, tako da ce to bit sve ok :D U engleskoj takodje vec se povezuje cesc sa barcom, itd. Uglavnom, situacija je ostala ista, Villa, Bastos i Cesc u Barci. Ostale spekulacije kao npr maskerano u barci, su netacne, ustvari on nikad nije ni bio opcija, vec samo pritisak da yaya potpise novi ugovor. Furymaker, bas sam se pitao odakle mi je to poznato, dok nisam vidio da posjecujes onaj blog, mogao si i tamo procitati ovo sto sam sad napisao, ali kao anoniman ;)
Za realove navijace nesto, xabi je izgleda definitvno otpao, i navodno ce madrid pokusati dovesti Moisesa iz Espanyola, nisam 100% siguran ali je vrlo vjerovatno.

Pozdrav!
kad je ba ugovor zakljucen sa Villom :?: kontrolisi se malo.i kao sto kazes desila se promjena na vrhu Valencie i dogovorena je prodaja Mestalle i sa tim parama ce se platiti vecina dugova i covjek je rekao da ni Villu ni Matu nece dati Barci jer ako nisi cuo traze i Matu. ;)
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

Barcelona_1899
Kontakt:

Post Postao/la Barcelona_1899 » 05 jul 2009, 13:39

Furymaker je napisao/la:Sempre_Barca ja se nadam da ce biti tako kao sto kazes , a odakle je taj bastos , koliko ce ih kostati ? :S
i btw. vidio sam da je netko to napisao al nisam previse paznje obracao , neg kak ti to znas ? Milan tarot ?? ;)
Michel Bastos je iz Lilla ako je to taj, al neznam sto ce im kada lik igra lijevo krilo

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
2:6 prepoznatljiv rezultat :)
0:2 još uvijek frišak rezultat ;)
David Villa #7

Sempre_Barca
Kontakt:

Post Postao/la Sempre_Barca » 06 jul 2009, 02:43

Evo kontorlisat cu se ;) Vidi, razumijem da si navijac valensije i da bi sigurno volio da Villa ostane, al to se nece desit, jer stvar je gotova, vidjet ces za par dana. Uostalom, ako pratis desavanja u valensiji onda valjda znas da su morali prodat villu i albiola, prevelik je pritisak Bancaja-e. Nemoj mi molim te samo rec da su u valensiju dosli amerikanci koji ce platit sve dugove, napravit stadion, sacuvat igrace i jos dovest pojacanja :mrgreen: Nova Valensija, kako je sad volite nazivati, morat ce ipak malo da saceka. Sto se tice Barce, sve je ostalo isto, Villa, Bastos i Cesc.
@ furymaker
Nije milan tarot, nego vidovita Dzemila i saradnici :D Michel Bastos, Lille, moze igrat sve pozicije na lijevoj strani, od lijevog beka do lijevog krila :D Strasan igrac.

Pozdrav!
2-6!!! SET, PARTIDO Y LIGA!!!

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 06 jul 2009, 09:28

Pa evo jutros se pojavilo o Cescu , izgleda da ce se ostvariti ovo sto Sempre_Barca kaze
btw. Imal ista od Mascherana , puno ovih spekulacija pa ?

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 06 jul 2009, 10:41

Harrison je napisao/la: A izgleda da Fabregas ceka poziv iz Reala pa da se pridruzi kraljevskoj porodici :mrgreen:
Izgleda da bi se moja predvidjanja mogla ostvariti i da bi Perez mogao baciti oko na Fabregasa :mrgreen: , a Fabregas jedva ceka poziv iz Kraljevskog kluba :mrgreen:

http://realmadrid-club.--- SPAM ---/post/f ... 58443.aspx
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 06 jul 2009, 10:46

Harrison je napisao/la:Izgleda da bi se moja predvidjanja mogla ostvariti i da bi Perez mogao baciti oko na Fabregasa , a Fabregas jedva ceka poziv iz Kraljevskog kluba
Ovaj tekst je napisan sa strane Realovog fana ,...
Kaze da Barca ima 35mil za transfere , kakve gluposti pisu , Barca ima 80+mil , prati malo vidi
80+mil imaju od prodaje igraca , a Cesc ako ode negdje to ce biti Barcelona , 100% !

alldenn
Kontakt:

Post Postao/la alldenn » 06 jul 2009, 10:57

Harrison je napisao/la:
Harrison je napisao/la: A izgleda da Fabregas ceka poziv iz Reala pa da se pridruzi kraljevskoj porodici :mrgreen:
Izgleda da bi se moja predvidjanja mogla ostvariti i da bi Perez mogao baciti oko na Fabregasa :mrgreen: , a Fabregas jedva ceka poziv iz Kraljevskog kluba :mrgreen:

http://realmadrid-club.--- SPAM ---/post/f ... 58443.aspx
Mogo bi Perez bacit oko i na igrace Barcelone al djaba mu te oci ! Svati jednom to je nas igrac , htio ti to ili ne , on ce otic ili ove god ili dogodine u barcu !Nemoze se sve kupit Parama , jer to samo i imate , kvalitet vam je 0 ! PO imenima se mozete mjerit sa nama , ali po kvalitetu tima kao kolektiva tu ste negjde za 2 ligu Spaije !

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 06 jul 2009, 11:08

Vidjet cemo, sacekajmo samo oficijelnu ponudu Reala za Fabregasa, mali nece moci odoljeti i reci ce svoje sudbonosno DA... :mrgreen:

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 06 jul 2009, 12:19

Naravno , dovesti cete i Ribery-a , Cesca , Alonsa , Mascherana , Arbelou , ...
tko zna mozda ce te kupiti cijelu Barceloninu postavu da bi vi malo vrijedili ( kao tim )
Cesc ce u Spaniju , al u Barcelonu ;))

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 06 jul 2009, 13:16

Može Real kupovati provjerene zvijezde, ali nikad neće znati kao Barca da napravi pravog igrača koji će ginuti za Real. Zvijezde su došle u Real ali neće moći napraviti kolektivni duh i neće na terenu izgledati kao jedan. Sa druge strane Barca pravi odlične poslove. Oni već imaju dream team i sada samo mijenjaju igrače. Etoa će najvjerovatnije zamjeniti Villa, ali me samo interesuje na kojoj će poziciji igrati Fabregas.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 06 jul 2009, 13:53

el-fighter je napisao/la:ali me samo interesuje na kojoj će poziciji igrati Fabregas.
Igrat ce na poziciji ofanzivnog veznog ispred Lass Diarre ukoliko ne dodje Ribery u Real, hranit ce loptama Raula, Benzemu, Higuaina i drustvo u napadu... :mrgreen:

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 06 jul 2009, 14:15

Harrison je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:ali me samo interesuje na kojoj će poziciji igrati Fabregas.
Igrat ce na poziciji ofanzivnog veznog ispred Lass Diarre ukoliko ne dodje Ribery u Real, hranit ce loptama Raula, Benzemu, Higuaina i drustvo u napadu... :mrgreen:
ahhaahahha :mrgreen: dobar si majke mi haha

nihad_barca
Kontakt:

Post Postao/la nihad_barca » 06 jul 2009, 14:44

nadam se da ce Barca zadrzati Eta, ipak puno je dao Barci, kao i Barca njemu..

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 06 jul 2009, 14:48

BrnJeeH je napisao/la:
Harrison je napisao/la:
ahhaahahha :mrgreen: dobar si majke mi haha

hahahahahahahaha :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 06 jul 2009, 15:06

ljudi oprostite mi,ali takvo potcjenjivanje reala nije uredu...pa sjetite se sta su samo radili od 95 - 2002,2003....realno ne gotivim ni jedne ni druge ali je to najveci klub na svijetu i nijedan igrac koji kaze da mu je svejedno kad ga real trazi laze......najveci klub u historiji,to kako su dosli do tih titula to je druga prica.....pozdrav nemojte mi sta zamjerit.....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 06 jul 2009, 15:08

eto harrison smiju ti se i ovi tvoji haha :mrgreen: :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 06 jul 2009, 16:26

Arsen Wenger je izjavio da Fabregas moze ici jedino ako neki tim ponudi 50mil.eura...ako Realu ne uspije sa Riberyem vrlo lako bi se i mi mogli okrenuti Fabregasu,vidim da i Barca ima zelju da ga dovede pa sve ostaje da se vidi mada mislim ko prvi poslalje ponudu za ovog igraca tj.50mil.eura Fabregas ce otici u taj klub :!:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 06 jul 2009, 17:08

nidjo_barca je napisao/la:eto harrison smiju ti se i ovi tvoji haha :mrgreen: :mrgreen:
Veze ti nemas sto se oni smiju... :mrgreen:

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 06 jul 2009, 17:24

Harrison je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:eto harrison smiju ti se i ovi tvoji haha :mrgreen: :mrgreen:
Veze ti nemas sto se oni smiju... :mrgreen:
znamm XD :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.