RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

drH
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la drH » 22 jun 2011, 17:42

KB-TM87 je napisao/la:Da nije ovaj http://hr.wikipedia.org/wiki/Asim_%C5%A0ehi%C4%87 :mrgreen:
Ako je ovaj onda je odlicno pojacanje, pratim HNL i njega dobro znam!

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 22 jun 2011, 17:42

Moglo bi biti i ovako čitajući s ovog linka, ne čini se loš. :)

I da se razumijemo, to su priče. Nemojte se ložiti, da se ne ohladimo. :)
Who dares, wins !

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 22 jun 2011, 17:46

Ako je to ovaj Šehić,dobili ste odlično pojačanje,al nekako ne vjerujem da ce doci u Mostar!!!

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 22 jun 2011, 17:50

NeToBoLa je napisao/la:Jedan lik mi danas reče da bi trebao neki Šehić doći, vani negdje igrao. :roll:
Sve sto se tice igraca ja ne vjerujem dok ne vidim na stranici kluba jer je neki dan pisalo u novinama da je Kazazic potpisao a nije i vidilo se iz izjave kluba tako da je ovo sve rekla kazala ali ako ima imalo istine u ovome onda ce biti dobro pojacanje,bar se nadam

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 jun 2011, 18:11

Šutnja je blaga vrijedna, sve dok na zvaničnoj stranici kluba, ne bude potvrde o pripremama, igračima, i eventualno da li će se na ljeto nastaviti raditi na stadionu, ja ne vjerujem, još me zanima, dokle se došlo s uređenjem travnjaka u vrapčićima, jesu li radovi u punom jeku?

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 22 jun 2011, 18:18

Ma dje ima dima ima i vatre.

Bitno je samo da se radi najbolje sto moze. A koga dobijemo - dobijemo.

Ako ove sezone Velez ne zakasni niti jednu platu, ako ne bude skandala i naglih otkaza, izbacivanja iz uprave, iz kluba, ako sve bude stabilno i normalno i Velez zavrsi 8. na tabeli - ja cu biti zadovoljan. Sve iznad toga necu da se sekiram i necu da trazim.

Mi moramo svatit da mi prvo moramo biti NORMALNI da bi bili uspjesni. Nemozemo od onog cirkusa prosle godine u Evropu preko noci. Jednostavno to nije realno. Ako se desi - haj super, lutrija, ako Velez bar odradi ovo gore i sve bude stabilno i u redu i zavrsi u sredini - ja sam ok s tim.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 22 jun 2011, 18:19

Sutnja je uvijek dobra ali je dosadna jer navijaci zele nesto znati a ovako informacije iscure svako 20 dana.
Ja bar samo vjerujem sto pise na stranici kluba i u vezi igraca,i priprema i svega drugog ali je jedino vazno da se radi u klubu

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 22 jun 2011, 18:22

MostaracVelezovac je napisao/la:Ma dje ima dima ima i vatre.

Bitno je samo da se radi najbolje sto moze. A koga dobijemo - dobijemo.

Ako ove sezone Velez ne zakasni niti jednu platu, ako ne bude skandala i naglih otkaza, izbacivanja iz uprave, iz kluba, ako sve bude stabilno i normalno i Velez zavrsi 8. na tabeli - ja cu biti zadovoljan. Sve iznad toga necu da se sekiram i necu da trazim.

Mi moramo svatit da mi prvo moramo biti NORMALNI da bi bili uspjesni. Nemozemo od onog cirkusa prosle godine u Evropu preko noci. Jednostavno to nije realno. Ako se desi - haj super, lutrija, ako Velez bar odradi ovo gore i sve bude stabilno i u redu i zavrsi u sredini - ja sam ok s tim.
Slazem se sa ovim postom i nakon prosle sezone mislim da je nerealno trazit neki veliki uspijeh ali ako se i to desi onda svaka cast,svi sretni a ako se ne desi nikom nista ali Velez mora biti mnogo bolji nego prosle godine i ja sam zadovoljan sa svim do 10.mjesta jer je veliki dobitak ako se ne zakasni plata,ako ne bude nekih nepredvidjenih situacija,ako uprava bude slozna i radila za dobrobit kluba

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 jun 2011, 18:25

Nadam se da je konačno došlo vrijeme, da Velež postane klub, koji će se sve više otvarati ka zapadu, jer tu leže pare i uspjesi, i da konačno prevaziđe, ovaj balkanski primitivizam, i da uđe u porodicu evropskih klubova...

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 22 jun 2011, 19:13

AlemC85 je napisao/la:Nadam se da je konačno došlo vrijeme, da Velež postane klub, koji će se sve više otvarati ka zapadu, jer tu leže pare i uspjesi, i da konačno prevaziđe, ovaj balkanski primitivizam, i da uđe u porodicu evropskih klubova...
Pa evo,ako se ode u Francusku na pripreme onda je definitivno da se Velez okrece zapadu gdje i jesu pare jer ce sigruno neko gledat Veleza ako imao utakmice na tim pripremama tako da je i vrijeme bilo da se izadje iz ove prosjecnosti nase lige,nasih ljudi,ljudi u upravi i da se napravi jedan iskorak koji ce sigruno samo donijet dobro Velezu i svima koji volimo Velez

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 jun 2011, 19:16

naravno, i bitno je istaći da uprave, koje budu u budućnosti vodile Velež, trebaju ostati na kursu zapada, ostalo je čista utopija i propast...

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 22 jun 2011, 19:29

Zvanicno otvaranje baste KN Red Army prekosutra , 24.6. i nadamo se da ce ovo donijeti pomake i u RA.

Forza Velez !
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 22 jun 2011, 19:43

AlemC85 je napisao/la:naravno, i bitno je istaći da uprave, koje budu u budućnosti vodile Velež, trebaju ostati na kursu zapada, ostalo je čista utopija i propast...
Ako se sve ovo ostvrai i ova uprava napravi korak naprijed onda svaka naredna uprava mora da radi u najmanju ruku isto kao i ova ili cak i bolje ili inace dolazi do ponovnog kraha Veleza i opet dolaze tmurni dani za nas klub i mislim da mi kao navijaci ne smijemo dozvolit da nam klub nakon ovog pokretanja opet stane

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 jun 2011, 19:52

nego dokle se došlo s uređenjem travnjaka u vrapčićima?

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 22 jun 2011, 19:55

Sjajna bi stvar bila odraditi prezentaciju igraca kao u sezoni 2009/10 , onaj docek i skandiranje momcima sigurno daje motiv vise !
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 22 jun 2011, 20:02

Ma de samo da nesto krene s nule - sve ce ostalo biti ok. Kad ce vise te hemijske pocet pisat?

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 22 jun 2011, 21:08

Adin_BiH je napisao/la:Sjajna bi stvar bila odraditi prezentaciju igraca kao u sezoni 2009/10 , onaj docek i skandiranje momcima sigurno daje motiv vise !
Ja sam cuo da se to opet sprema i da se na to sigurno racuna opet jer je to i druzenje navijaca i igraca i uprave a puno znaci za sam klub ali samo neka se nesto radi,neka ne stoji u mijestu ali ovo sto se nagovjestava je vise od ocekivanog ali opet kazem da se sporo radi u vezi dovodjenja igraca i nadam se da ce hemijeske sto prije pocet da "rade" ;)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 jun 2011, 21:16

ovih dana će sve biti poznato, po pitanju igračkog kadra, ko zna možda već sutra počnu raditi olovke, mada treba spriječiti curenje informacija iz kluba, dok se sve ne ozvaniči na oficijelnoj stranici, pa će onda biti mnogo jasnije, ali je sigurno, da je prošle godine u ovo doba bilo rasulo...

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 22 jun 2011, 21:23

AlemC85 je napisao/la:ovih dana će sve biti poznato, po pitanju igračkog kadra, ko zna možda već sutra počnu raditi olovke, mada treba spriječiti curenje informacija iz kluba, dok se sve ne ozvaniči na oficijelnoj stranici, pa će onda biti mnogo jasnije, ali je sigurno, da je prošle godine u ovo doba bilo rasulo...
Vrijeme je da se pocnu potpisivat ugovori

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 22 jun 2011, 21:36

AlemC85 je napisao/la:ovih dana će sve biti poznato, po pitanju igračkog kadra, ko zna možda već sutra počnu raditi olovke, mada treba spriječiti curenje informacija iz kluba, dok se sve ne ozvaniči na oficijelnoj stranici, pa će onda biti mnogo jasnije, ali je sigurno, da je prošle godine u ovo doba bilo rasulo...

Ma ja ... Velez ako bude samo stabilan i da ne dodje do rasula - to je ko sampionat za nas.
Ja se samo bojim da nesto nizastranu ne krene odjednom. Znas ono, iz vedra neba, kako to u nas cesto biva.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.