FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Colo Colo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Colo Colo » 22 jun 2011, 17:52

Turci su veliki mangupi treba se čuvati, oni imaju običaj da neplate sve za igrače imam nekoliko primjera:
1.Zvjezdan Misimović - Galatasaray nije isplatio cijeli iznos Wolfsburgu
2. Koacelispor nije platio milion eura Zvezdi za Buturovića još 2008.godine , spor treba da se završi uspješno narednom periodu.
3.Vanja Iveša - Eskisehirspor tek je prošle godine uplatio 400 000 eura Slaven Belupu, iako je Iveša došao u Eskisehirspor 2008.godine.
ima još ovakvih primjera . :roll: :roll: :roll: :roll:
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 22 jun 2011, 17:52

zubanovic89 je napisao/la:ja ne znam sto se vi brinete za te pare, racun kluba je blokiran zbog dugova i sva lova ide na amarov racun pocev od bekrica preko dzeke do sehe
ma iskreno ja ne brinem a niti nesto razbijam glavu oko toga jer imaju ljudi koji to vode , moje je da dolazim na utakmice i srcem navijam , nego samo momku odgovorio jer izgleda da ovdje raja konta dolaze pare itd. a ne kupuju se igraci al realnost je ta da kao sto si rekao da je blokiran racun i slicno, jbga polako se razvijamo nemamo bogatog rusa ili seika da za dva dana postanemo klub za ligu sampiona al bice i to ;)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 jun 2011, 18:09

Colo Colo je napisao/la:Turci su veliki mangupi treba se čuvati, oni imaju običaj da neplate sve za igrače imam nekoliko primjera:
2. Koacelispor nije platio milion eura Zvezdi za Buturovića još 2008.godine , spor treba da se završi uspješno narednom periodu.
3.Vanja Iveša - Eskisehirspor tek je prošle godine uplatio 400 000 eura Slaven Belupu, iako je Iveša došao u Eskisehirspor 2008.godine.
Eh kol'ko smo mi ganjali Konyaspor za Zubanovu lovu...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 22 jun 2011, 18:12

Nemojte širiti dezinformacije da je račun blokiran.
Zadnja izmjena: babilonTM, dana/u 22 jun 2011, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 22 jun 2011, 18:22

Znali iko jeli potpiso onaj venecualac , i sta je sa Smajicem :S ?

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 22 jun 2011, 18:23

bistrikboy je napisao/la:
Colo Colo je napisao/la:Turci su veliki mangupi treba se čuvati, oni imaju običaj da neplate sve za igrače imam nekoliko primjera:
Eh kol'ko smo mi ganjali Konyaspor za Zubanovu lovu...
Koliko smo ono čekali dvije tri godine da isplate?
ja koliko se sjećam bilo je i problema i sa Gaziantepsporom oko Hasagića.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 22 jun 2011, 19:19

amarpustahija je napisao/la:Znali iko jeli potpiso onaj venecualac , i sta je sa Smajicem :S ?
za smajica je vec receno... ako dobije papire dolazi :D :)

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 22 jun 2011, 19:20

Radonjic bi za Zelju prestavljao veliko pojacanje! u najboljim je igrackim godinama,i uz kvalitetne pripreme moze nam mnogo pomoci u narednoj sezoni! iza sebe ima veliku karijeru za nase uslove,e sad ako mozemo dovesti boljeg igraca od njega za iste pare onda ok,ali cisto sumnjam! Radonjic,Jese,Smajic,Morales,Drakul,Adilovic,Mujkic-golman,e to je vec nesto....

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 22 jun 2011, 19:27

cekamo Devila da nam kaze koju vise o Radonjicu :D
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 22 jun 2011, 19:32

Radonjic je provjereno fudbalsko ime i volio bi da ga dovedemo! on i Adilovic bi po meni bili jako dobro rjesenje za napad. Naravno ako mozemo dovesti nekog Brazilca koji ima bolje reference onda ok,ali... Radonjic je dok je bio u Partizanu razvaljivao,ne znam je li sad u nekoj formi,vjerujem da nije,ali bi kod Osima on brzo dosao na svoje..Osim je od penzionisanog Mesanovica napravio jednog od najboljig napadaca lige,a ovaj Radonjic ima samo 30 godina,tako da sam uvjeren da bi on kod Osima igrao kao nekada u Partizanu!.. jos ako dodje Smajic i Jese,i ovaj Morales kao i jedan dobar golman...bice to ipak sasvim dobra ekipa za nase uslove..

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 22 jun 2011, 19:36

bosnas_ je napisao/la:Radonjic bi za Zelju prestavljao veliko pojacanje! u najboljim je igrackim godinama,i uz kvalitetne pripreme moze nam mnogo pomoci u narednoj sezoni! iza sebe ima veliku karijeru za nase uslove,e sad ako mozemo dovesti boljeg igraca od njega za iste pare onda ok,ali cisto sumnjam! Radonjic,Jese,Smajic,Morales,Drakul,Adilovic,Mujkic-golman,e to je vec nesto....
zar ti nisi dobio ban? Najbolje igracke lik ima 30...Alen Mesanovic je tu negdje...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 22 jun 2011, 19:42

E Boga mi ako onaj Olimpik bude dobar iduce sezone bice sramota, i bicu pravo ljut na nase. Glumimo neko ime a jedan Olimpik kupi onakve igrace tipa Blazeski. Odakle pare ???!!! Ne nerviram se sada na nase, ali kazem da cu biti ljut ako budu bolji od nas. Cekat cu do zadnjeg dana. Samo ako bude blamaza protiv ovih šerifa i to cu im zamjeriti. Pa pokazimo da smo najjaci majka mu stara !
Osim - drugo ime za Želju !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 jun 2011, 19:49

rossoner je napisao/la:E Boga mi ako onaj Olimpik bude dobar iduce sezone bice sramota, i bicu pravo ljut na nase. Glumimo neko ime a jedan Olimpik kupi onakve igrace tipa Blazeski. Odakle pare ???!!! Ne nerviram se sada na nase, ali kazem da cu biti ljut ako budu bolji od nas. Cekat cu do zadnjeg dana. Samo ako bude blamaza protiv ovih šerifa i to cu im zamjeriti. Pa pokazimo da smo najjaci majka mu stara !
A Blazeski je...?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 22 jun 2011, 19:52

rossoner je napisao/la:E Boga mi ako onaj Olimpik bude dobar iduce sezone bice sramota, i bicu pravo ljut na nase. Glumimo neko ime a jedan Olimpik kupi onakve igrace tipa Blazeski. Odakle pare ???!!! Ne nerviram se sada na nase, ali kazem da cu biti ljut ako budu bolji od nas. Cekat cu do zadnjeg dana. Samo ako bude blamaza protiv ovih šerifa i to cu im zamjeriti. Pa pokazimo da smo najjaci majka mu stara !
A Blazeski je...?
Nekakav makedonski mladi reprezentativac. :D

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 22 jun 2011, 19:54

A Blazeski je...?
kako nisi cuo za makedonsko cudo od djeteta za koje su se otimali svi evropski velikani al on je odlucio da dodje u olimpic i donese tu prevagu u kvaliteti kojom ce olimpic biti ispred nas :mrgreen:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 jun 2011, 20:04

lottdogg je napisao/la:
A Blazeski je...?
kako nisi cuo za makedonsko cudo od djeteta za koje su se otimali svi evropski velikani al on je odlucio da dodje u olimpic i donese tu prevagu u kvaliteti kojom ce olimpic biti ispred nas :mrgreen:
ne cudi me nedavno su i valensiju zajebali

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 22 jun 2011, 20:13

Kakva je ovo ba zajebancija vise.Niti ko dolazi a i da dodje tekma prva za evropu za 20 dana.Koga uigrat i da dodje ovih dana neko.Dakle svjesno popusena evropa,lova kaplje sa svih strana a mi dovodimo djaba igrace.Ima jedan kazu dobar iz Donje Mioce djaba pa ako se kako mogne utrapit da ga maznemo.Pa **** misa dokle ova zajebancija.Treba opet da gledam redaljku u evropi i muku sa Travnikom hocemo li ih dobit ili ne.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 22 jun 2011, 20:22

stričević od stančeskog :mrgreen:

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 22 jun 2011, 20:28

E ajmo od ovi sto samo traze neka velika imena nek navedu neke konkretne igrace koje bi oni doveli al realno koji bi htjeli doci :?:

Sta mislite o ovome,jak je onako kako Amar voli a sigurno je i vamo po volji :D
[youtube][/youtube]

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 22 jun 2011, 20:49

Alipasino je napisao/la:Kakva je ovo ba zajebancija vise.Niti ko dolazi a i da dodje tekma prva za evropu za 20 dana.Koga uigrat i da dodje ovih dana neko.Dakle svjesno popusena evropa,lova kaplje sa svih strana a mi dovodimo djaba igrace.Ima jedan kazu dobar iz Donje Mioce djaba pa ako se kako mogne utrapit da ga maznemo.Pa **** misa dokle ova zajebancija.Treba opet da gledam redaljku u evropi i muku sa Travnikom hocemo li ih dobit ili ne.
Što prijatelju toliki pesimizam pa pripreme su počele tek prije 3 dana,najlakše je nabacati igrača i potrošiti pare.Mi se ne smijemo upustiti u neki rizik,kada je to neki igrač koji je igrao za neki klub iz Španije došao na probu u neki klub iz BIH (PIŠEM O OVOME ŠTO JE IGRAO ZA TENERIFE) podvlačim na probu.Željo je interesantan mnogim igračima iz Srbije zbog Laze, Ćuluma, Radovanovića koji mogu samo pričati pohvalno o Želji jer smo bili krajnje korektni nikome nismo ostali dužni ni marke,a to je za igrače sa ovih prostora najbitnije.Pojačanja će biti budi siguran.
Zadnja izmjena: babilonTM, dana/u 22 jun 2011, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.