Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Arsenalisation
- Kontakt:
Re: Arsenal
Jedan normalan komentar o vezi cijene Cesca:
"Even as a Utd fan, I can safely say that £35m in today's market for cesc fabregas is ridiculous, I have no idea why Arsenal are valuing him at that price and it's even more shocking that Barca are not willing to snap their hands off! He is worth at least £45-£50m, if you consider Jordan henderson £20mil, Torres £50m, Carroll £35m and Ibra £56mil. He is easily in the top 5 best midfielders in the world and Arsenal would do better to just keep him. Barca are getting a bit arrogant imo, just because they know he wants to join they are playing up. Alternatively Arsenal could feign selling him to Madrid, that should hike up the price."
"Even as a Utd fan, I can safely say that £35m in today's market for cesc fabregas is ridiculous, I have no idea why Arsenal are valuing him at that price and it's even more shocking that Barca are not willing to snap their hands off! He is worth at least £45-£50m, if you consider Jordan henderson £20mil, Torres £50m, Carroll £35m and Ibra £56mil. He is easily in the top 5 best midfielders in the world and Arsenal would do better to just keep him. Barca are getting a bit arrogant imo, just because they know he wants to join they are playing up. Alternatively Arsenal could feign selling him to Madrid, that should hike up the price."
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Da mi je znati kako oni znaju da on zeli igrati za njih???? Zadnji intervju(i video i tekst je bio) gdje kaze da je sretan u Arsenalu, i da uopste ne razmislja o Barceloni.. A da i Arsenal nije postavio cijenu 35 miliona, Arsenal(i njegovi zvanicnici) su rekli da nece prodavati Cesca, tako da te price o pustanju, cijeni od 35, jer ako se ne varam ovi su vec poslali 30-32 i Thiaga, sto je tih 35 pa je odbijeno..
Celik!3,2,2.
Ma pustite, vidite da im je krivo. Čovjek ih odbio i to javno i tačka. Pa sada opet medijski pokušavaju pritisnui njega i Arsenal. To su šupci svoje vrste. Nisu navikli gubit al evo Arsenal ih ove godine 2 put porazi, na Emiratesu i u tranferu Fabregasa
Još da Wenger hoče tog Thiaga maznut, uh kako bih volio, samo radi njih 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- CollegeGunner
- Kontakt:
Kakav Thiago. Wenger im je vec maznuo Jana Torala i Hectora Bellerina koji su ionako bolji.
A neki dan se spominjao i Gerard Deulofeu. Ja imam utisak da ih Wenger dovodi samo da bi naljutio Rosella.
Inace, taj Rosell je glupan svoje vrste. Ja dugo veceg glupana nisam vidio od tog covjeka.

Inace, taj Rosell je glupan svoje vrste. Ja dugo veceg glupana nisam vidio od tog covjeka.

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Ma nek im mazne i tu mladu zvjezdu jer koliko vidim več je bolji ( po njima ) od Fabregasa pa et, pošto smo im jednom maznuli Fabregasa daj da pokažemo da možemo još jednom
A vidiš da taj Rossell kopira Arsenal i njegovu politiku, al znaš, teško je za jedno 4-5 godina kopirati ono što Arsen radi punih 14 godina

A vidiš da taj Rossell kopira Arsenal i njegovu politiku, al znaš, teško je za jedno 4-5 godina kopirati ono što Arsen radi punih 14 godina

Arsenal svoju igru igra od dolaska Wengera i ona uopšte nije slična igri Barce, to ko ne vidi nek se propuca u koljeno.
- -Paja
- Kontakt:
Ma nema potrebe taj Thiago je smijesan, Fabregas je sa 20 uveliko razvaljivao ovaj nije ni standardan na klupi 20 godina on je vec trebao imati 2 sezone iza sebe, treba dovoditi ove mlade ciji se talenat moze pretvoriti u kvalitet igre na vrhunskom nivou, a dovedena su dvojica pa cemo vidjeti sta ce ispasti.
Dio Arsenala
Ma vidiš da im kub propada pa neznaju šta će od mukeBosco je napisao/la:Arsenal svoju igru igra od dolaska Wengera i ona uopšte nije slična igri Barce, to ko ne vidi nek se propuca u koljeno.

A da vi malo pocnete pisati o svom mizernom klubicu, ako imate šta naravno
šta mislite
... pišete godinama o Barci, njenim igracima, njenoj igri, evo sad i o predsjedniku...ofirno je to.

Pa et, kad ti pođeš pišeš samo o svom klubu kad se kaniš naših igrača onda ćemo se i mi kaniti kluba koji propada 

- nidjo_barca
- Kontakt:
Bas ko sto kaze,mogli ste sta o "svom" mizernom klubu napisati...Kompleksi,kompleksi,je.beno je to.
Jbg,"klub koji propada" gazi sve.GunnerS je napisao/la:Pa et, kad ti pođeš pišeš samo o svom klubu kad se kaniš naših igrača onda ćemo se i mi kaniti kluba koji propada
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
A koga ste zgazili ?! Pa da nemate Busaqe i ala Busaqe nebi ni prošli dalje od osminefinala al et... Ove sezone je UEFA pogriješila, neće 2 puta zaredom
Uostalom, vratite se na svoje mjesto i u Škotskoj ligi gazite sve to me nimalo ne interesuje 

GunnerS je napisao/la:A koga ste zgazili ?! Pa da nemate Busaqe i ala Busaqe nebi ni prošli dalje od osminefinala al et... Ove sezone je UEFA pogriješila, neće 2 puta zaredomUostalom, vratite se na svoje mjesto i u Škotskoj ligi gazite sve to me nimalo ne interesuje

Ne raspravljaj se sa šampionima.
Pretkolo je neminovnost
- nidjo_barca
- Kontakt:
Hajde,osvojice i Arsenal nekad nesto,nemoj plakat.GunnerS je napisao/la:A koga ste zgazili ?! Pa da nemate Busaqe i ala Busaqe nebi ni prošli dalje od osminefinala al et... Ove sezone je UEFA pogriješila, neće 2 puta zaredomUostalom, vratite se na svoje mjesto i u Škotskoj ligi gazite sve to me nimalo ne interesuje
Sad za sad,pretkolo je neminovnost.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Oni će se samo sjećat jednog kluba koji se zvao, kako paja kaže, Farsa. Naravno i sudija Busaqe ( tako nekako se piše ) i onog norvežanina i ...ma dosta, sa djecom ne valja zalazit, zaplakat će 

Zadnjih nekoliko postova ti pises o Barci,covjece pocni se brinuti za svoj klub koji nije vidio trofeja nekoliko godina,a kako se stvari odvijaju nece ni sljedece...poz...GunnerS je napisao/la:Oni će se samo sjećat jednog kluba koji se zvao, kako paja kaže, Farsa. Naravno i sudija Busaqe ( tako nekako se piše ) i onog norvežanina i ...ma dosta, sa djecom ne valja zalazit, zaplakat će

Moj klub F.K. Sarajevo je u problemima i nadam se da će Irfan izvući ga na najbolje staze

...Nadam se i ja,ali mislim da si profulao temu...GunnerS je napisao/la:Moj klub F.K. Sarajevo je u problemima i nadam se da će Irfan izvući ga na najbolje staze![]()

Sjecate se ovog
I to bas na Bosanca
[youtube][/youtube]

I to bas na Bosanca

[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.